Avzar Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 nimic nu am inteles din dialogul ala, decat ca te-a hackuit vedeti daca jucati cu boti ? :D
Guest Duran Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Another bot bites the dust Sincer ma bucur sa aud ca te-a golit
The Dash Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 lolin cateva saptamani te vad cum cersesti bot....asa au facut totzi asa k tacisi spidy care a dat atat pe joc si tot a inceput sa boteze.....da nu te vad eu "datzimi un pm astia care folosesc bot" "datzimi un site"nu ipocritzi
Guest Duran Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 eu m-am lasat d sro din iuliede bine de rau am un caracter de lvl 69 nebotat asa k nu imi zi mie d cersit.....speedy a riscat si a pierdut
andy12345 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ce nati inteles ca tbotu e un rahat si tea poate lau hackari ala e moderator pe www.gamerzplanet.net e unde provine botu lai uat si tea hackarit duran datas muie de milog teai lsat de sro ca esti rpea prost sa faci lvl 30+ sau ce nu os a facic e am facut eu rahatulenu mai folositi tbot sau luati din alta parte
Guest eXtremeAleX Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Sal all vreau si eu un bot de Silkroad .. contactatima pe adresa de mail e_x_t_r_e_m_e_a_l_e_x@yahoo.com
Guest Duran Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ce nati inteles ca tbotu e un rahat si tea poate lau hackari ala e moderator pe www.gamerzplanet.net e unde provine botu lai uat si tea hackarit duran datas muie de milog teai lsat de sro ca esti rpea prost sa faci lvl 30+ sau ce nu os a facic e am facut eu rahatule nu mai folositi tbot sau luati din alta parte sincer nu ma impresionezi cu limbajul tau "de cartier" zici tu k nu sunt in stare sa trec de lvl 30 dar tu c ai fi facut dak nu ai fi botat? felicitari celui care te-a "hackerit" cu un keylogger P.S. un admin sa ii dea warn/ban pls
Daddysady Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 @extremealex lol cum ai vazut o discutie despre boti nu ai ezitat sa ceri si u un bot ai un post deci probabil esti tot unu de pe forum caruia ii e frica sa posteze cu idu llui ...
andy12345 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 sincer nu ma impresionezi cu limbajul tau "de cartier" zici tu k nu sunt in stare sa trec de lvl 30 dar tu c ai fi facut dak nu ai fi botat? felicitari celui care te-a "hackerit" cu un keylogger P.S. un admin sa ii dea warn/ban pls am facut bah noob boy amf acut un nuker de 47 no bot am facut cu charu de 56 lv 42 fara bot sif arming la lvl 16 si 42 noob
Guest Duran Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 am facut bah noob boy amf acut un nuker de 47 no botam facut cu charu de 56 lv 42 fara bot sif arming la lvl 16 si 42 noob poate incerci sa vorbesi si p intelesul nostru pana la 42 fara bot? greu tare e sa faci un caracter de 42 fara bot app spor la urmatorul caracter p care o sa ti-l faci :-j
andy12345 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 am un glavier de lvl 37 facut in 2 saptamani nooooob vrei poze iti dau si poze greu pentru tn mah ca esti rpea noob ca s afaci unu de 42 am facut si un nuker 47 fara bot dupaia miam facut glavier farmat la 42 farming nu cred ca stii ca esti prea prost dinc auza unora ca tn nu osa cedez niciodata eram lvl 80 cu charu hackarit noob
Guest Duran Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 erai 80? cum oare de nu te cred??? si dak erai 80 ma bucur k ink un "jucator adevarat" a sarit din peisaj :bananadance2:
andy12345 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 nu am iesit din peisaj nu ma las pana nu fac lv 90 si 99% nu stau intrun caracter full sos 80 de m o sa fac altu la loc dar un noob ca tn care nu are un char 30+ lol te bucuri ca mi lau hackarit pe scorpio nu te bucura nobule ai vrea si tu unu go trade to make money noob
BeautifulMind Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Andy vrei sa incetezi cu aceste jigniri... imi poti arata unde duran te'a jignit ? Totushi nu uita este un forum pentru toata lumea si multi nu vor sa'ti auda limbajul ok ?Daca vrei sa'l injuri fao prin pm , mess , mirc si ce'o mai fi...
Guest Duran Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 nu am iesit din peisaj nu ma las pana nu fac lv 90 si 99% nu stau intrun caracter full sos 80 de m o sa fac altu la loc dar un noob ca tn care nu are un char 30+ lol te bucuri ca mi lau hackarit pe scorpio nu te bucura nobule ai vrea si tu unu go trade to make money noob sincer nu ma pot abtine sa nu rad cand vad c aberatii poti sa scrii. decat sa stai p forumuri si sa plangi dupa scorpio al tau mai bn fugi si pune mana p o carte k sigur o sa iti foloseasca mai mult
andy12345 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Andy vrei sa incetezi cu aceste jigniri... imi poti arata unde duran te'a jignit ? Totushi nu uita este un forum pentru toata lumea si multi nu vor sa'ti auda limbajul ok ?Daca vrei sa'l injuri fao prin pm , mess , mirc si ce'o mai fi...dar cn pm a inceput un cacat un nooob lol nu stie nimik vaid e mama lui aia proasta mama ce ma enerveaza se bucura ca mia hackarit ala charu fmmmd e cacat
Guest Duran Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 normal ca ma bucur cand cei care incalca regulile isi primesc rasplata
andy12345 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 bun in sro numai prosti nu folosesc boti 2.hai sa vedem cati de pe forum sunt contra botului majoritatea folosesc bot
andy12345 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 bun in sro numai prosti nu folosesc boti 2.hai sa vedem cati de pe forum sunt contra botului majoritatea folosesc bot
SimplySimple Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 duran...ce te-a apucat?1bn si eu uram si urasc botii dar asta nu e motiv sa te bucuri pt ca a luat hack...2am riscat si am pierdut?habar nu ai care a fost faza reala...botu ala nu il luasem sa butez eu...la momentu ala aveam platit...da ma rog...o sa postez un ss cu charu meu de lvl 80(cand face lvlu:P) si sa-mi zici cat am pierdut;) true...ai un char lvl 69 glavier...gap si no sp parca...bv bv bv si Sp33Dy a fost full legit in materie de lvl...bot am folos sa farmez....anyway good job xellos...ce sa faci andy...ai avut exemplu meu nu te-ai invatat minte:( de vreo 2 sapt da tbotu ala virus si aia zic ca e false alarm...acuma asta e...bagate pe un server unde sa gasesti oameni ca lumea...si mergi fara bot....incet incet nu sa-ti distrugi viata...brb...mai postez cand fac 80 ca am promis screen shotu:)LE:ms ca m-ai facut prost...:(
andy12345 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 nu ma hackarit xellos credean ca ala e el si face baza lol dar nu a fost asa xelos e prea bolovans a faca asa ceva si eu vorbesc de charu de 56 dar tocmai azi am aflat cn ma hackarit lol nu am fost astazi hack
Guest Duran Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 aici gresesti.cei care nu sunt in stare sa joace un joc apeleaza la hackuri/boti/exploitsspeedy char d 80 poate ai dar e charul tau facut d la lvl 1 ??cat despre charu meu pot sa zic k nu am avut niciodata prea multe p el dar macar am putut sa ma mandresc k nu am botat cu el.....si eu am fost tentat sa botez dar m-am abtinut si uite asa char meu e ink safe
BeautifulMind Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Doresc sa ma apuc iar de silk dar pana trage clientu.... Trage cu 100 kb/s de la ei dupa site..
andy12345 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 safe? ce safe mah cn se baga la char sub lvl 60 lol sau se baga sub 60 daca ai multe sosuri milioane asa cum am avut eu lolorcum caut alt bot nu vreau sa mai pierd noptile jucandlol