THEGREENSCORPIO Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Stie cineva care ar fi cel mai bun skill(blestem) de la warlock ? Pentru ca sunt multe astfel de skill-uri si sunt cam putine sp-uri......
Avzar Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Toate sunt la fel de bune, depinde in ce circumstante iti trebuiesc ;)N-am jucat cu warlock decat vreo 2 saptamani, dar stiu ca dadeam un curse apoi fugeam de langa mob si murea, lucrul asta imi placea.Bft }{
The Dash Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 eu in primul rand puneam vampirism sau cum se numeste ala kre suge viatzaitzi trebe k esti european dupa bagi ala de poisun si fire(curseul) si normal fear si stun...cam atat :P
andy12345 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 sunt nebun... al naiba silkroad .... nici nu mai stiu cand am iesit ultima oara cand am iesit in oras cu prieteniii eram prea ocupat sa vad cu.m face botu lvl in loc sa citesc ceva pe a romana ma uitam la skiluri de la pure int si citesc pe situ oficial this is a shit damimi fac rau cand ma uit la pozele cu scorpio al meu fetita mea iubita cn ce o face ea akuma fara stapanu care a crescuto si imbracato numai in haine de firma akum e rapita dam you stupid hackers fuck your mothero sa o las mai muale lol
elusion Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 omg .. ai grija ... si eu am fost ca tine acu 1 luna .. doar ma uitam cum face botu .. si in loc sa citesc ceva .... ma uitam la copacelu de skiluri dp srotavern ... in fine miam revenit .. acu 5 zile am iesit cu prietenii ... ieri am citit 100 de pagini din ingeri si demoni .. si sunt mandru .. am facut lvl 17 la cleric si 47 la blader :)
BillyTalent Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 asta dac CRIT sanatoshttp://img230.imageshack.us/my.php?image=sro2007120722311664fn6.jpg
Avzar Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 daaamn good, si a dat normal fara skill, tare de tot ;) da asa intr-un player si iti garantez ca n-ai adversari keep-it-up ;)
Avzar Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 daaamn good, si a dat normal fara skill, tare de tot ;) da asa intr-un player si iti garantez ca n-ai adversari FUCK OPERA BROWSER !!! Sorry de DUBLU POST !! Sry ! -> rog moderatorii sa stearga un post daca e nevoie
BillyTalent Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 daaamn good, si a dat normal fara skill, tare de tot ;) da asa intr-un player si iti garantez ca n-ai adversari keep-it-up ;) caracterul acela este almeu...si am dat cu long shot...chiar de la trade cu zerk pe un movia :P
elusion Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Bad Request (Invalid Verb)whats wrong with joymax ... nu merge nici site nici server :(
Daddysady Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 sunt nebun... al naiba silkroad .... nici nu mai stiu cand am iesit ultima oara cand am iesit in oras cu prieteniii eram prea ocupat sa vad cu.m face botu lvl in loc sa citesc ceva pe a romana ma uitam la skiluri de la pure int si citesc pe situ oficial this is a shit dam imi fac rau cand ma uit la pozele cu scorpio al meu fetita mea iubita cn ce o face ea akuma fara stapanu care a crescuto si imbracato numai in haine de firma akum e rapita dam you stupid hackers fuck your mother o sa o las mai muale lol t intelegeam dak jucai manual dar dc nu poti iesi si sa lasi botu nu inteleg ;) si io sunt cam in aceiasi situatie numa' k io macar joc manual :P
andy12345 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 deoarece imi este lene sa tot butonez lol sis a aduni bani de pe jos lol bot power
KoBrA9315 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 am fost hacked.... nu mai jok sro niciodata pentru cei interesdati de contu meu intrati pe olympus contu spirit9339 si parola " confirm " doar un lucru va rog sa nu il faceti murderer.... sau lvl down.... nuker lvl 53.... GOOD BYE SILKROAD!!! ..... damn it :(
Avzar Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 lol, se duce sro-uuull....pe apa sambetei :)sincer imi pare rau ptr tine kobra...
Daddysady Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 am fost hacked.... nu mai jok sro niciodata pentru cei interesdati de contu meu intrati pe olympus contu spirit9339 si parola " confirm " doar un lucru va rog sa nu il faceti murderer.... sau lvl down.... nuker lvl 53.... GOOD BYE SILKROAD!!! ..... damn it :(nashpa..dar cam simpla parola
KoBrA9315 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 sincer imi pare rau ptr tine kobra... nu mai conteaza acum:( si cand ma gandesc cat am lucrat pt itemele ce le am avut pe el... nu am cumparat gold niciodata... si tot m-am facut full +5 si sosuri... @DaddyShady eu schimbam parola in fiecare zi... si nu am mai stiut ce sa mai pun... dar azi vad ca au reusit... sa ma ciordeasca .... asta e sro ce sa facem:(( zile si nopti de munca furate in 5 minute ... si inca cu nesimtire o luat tot pana si cape-urile porcu il mai am atat EDIT: daca mai scriu unele cuvinte legate de altele.... problema e de la tastatura.... ii aiurea... stricata
The Dash Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 @andy- si eu cand eram legit eram mai rau ca tine. eu am jucat 3-4 luni non stop ca sami fac glavier lvl 50 full farmed pe 4 mastery (heuksal, fire, cold ,lit) si daca ai sti cat am abgat in silkroad (timp si suflet nu bani) am inceput pe character in aprilie parca si era scoala si am jcuat nici de teze numi pasa de nimic, era sa raman corijent la 2-3 materii doar de la silk dar miam atins scopul sa il fac full farmed si acuma vreau iara sa facmez :P gap 8 (ca mia facut lvl down botu ca am facut doar lvl 52)@cobra- imi pare rau, stiu cum e sa fii hacked, am fost chiar pe main charul meu adik asta de pe zeus de 51 si tot miam revenit. itzi urez bafta in ce itzi doresti si sper sa gasesti o comunitate mai bina decat silkroad
EvilToileT Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Care vrea schimb de conturi ? Eu am un Euro Xbow lv 30 75% vreo 2 mill si ceva un caiine de lv 30 named cateva iteme cu +2 +3 nu prea farmat...pe sv sparta si mai sunt inca 2 charuri pe langa el unu 32 nuker si un bow dar sunt golite...EU as vrea un Chinez nuker pe spear lv 30-31 nu conteaza sv si sa aiba cam cum am si eu :) SI varog nu ma luati cu dinastea ca vai ca ce prostii oferi si alte prostii nu va place ?! asta e NU VA CER PARERI :tiphat: all
Guest RobyyBoy Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 E un jok fain dar hackeri in prostie ..... nu ai loc sa joci pe servere ..... Am fost a 2-a oara hacked:( akuma mo schimbat si parola..... eram full sos + som aveam ffff multi goldzi......weapon som etc.... dar uita ce a iesit ... NIMIK! io ma las cred......vad ca sunteti multi de pe Grecee ..... ma puteti ajuta si pe me sa fak lvl akolo ?? va rog....
andy12345 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 dar sa ma pisi in soarta lor stiu cn ma hackarit lol e unu moderator pe gamerzplanet si akum sunt pe persia si imi arata toate soasele deci kobra foloseai tbot asai deci clar ca ala si e roman lol bag si convorbirea de pe pe mess imediat
elusion Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 nu merge sro .. imi apare imaginea da se blocheaza ;)
skorpyo93 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ba nu schimbati pasu de la spirit9339 pls.Vreau sa vad si eu cum e char de lvl mare.
andy12345 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 nice4liffe sss: hai salutandy andy: salut salutnice4liffe sss: ce faci nebunule?andy andy: lol bnnice4liffe sss: silkroad mai joci?andy andy: da nu ca inainte dar totusinice4liffe sss: zau?andy andy: da xDnice4liffe sss: CE MAI FACI SCORPIOandy andy: a fost hack lolandy andy: danice4liffe sss: sssadowww si pw bezea ti se pare cunoscut?andy andy: lol sa te futandy andy: de udne le stiii?nice4liffe sss: asa bn ma postrovanenice4liffe sss: daca folosesti botnice4liffe sss: de pe gamerzplanet asta e viatzaandy andy: sa imi bag un cacat in gura ta de tampitnice4liffe sss: hahahahanice4liffe sss: trebuia sa te oprescnice4liffe sss: nu?andy andy: ce vorbesti mahandy andy: ??andy andy: ?nice4liffe sss: da lol cam prea multi bani prea multe soase cam prea rpd lvlandy andy: cacat ce esti sa te fut in amseaua dreaptanice4liffe sss: analfabetulenice4liffe sss: vezi ca iam gasit lu Greu_de_Ucis o catea sa io traganice4liffe sss: hahahhaaandy andy: iotrage lu matanice4liffe sss: ce prost estinice4liffe sss: botulenice4liffe sss: o sa o pateasca multi de pealte forumuriandy andy: sa te fut eu si cu eia de pe inkmania in curnice4liffe sss: stiu ca esti poponar nu trebuie sa im reamintestiandy andy: cu charu meu ai facut lvl?nice4liffe sss: nu am facut ceva pvpnice4liffe sss: si am vandut setu 5d sos la shopnice4liffe sss: parca mai e si ala 6dandy andy: si te bucuri a?andy andy: ce crezi mah ca iti cersesc charu inapoi?nice4liffe sss: daandy andy: so crezi tu peaia mahandy andy: sunt destul de barbat ca sa cersescnice4liffe sss: muhahahahhanice4liffe sss: hai intra in jokandy andy: bnnice4liffe sss: ai vazut mahandy andy: da andy andy: trist.. lolandy andy: totusi ma bucur ca miam revazut charu si my moneynice4liffe sss: mosti gavia +7 48+7andy andy: hahahaandy andy: ai cumparato tu mah?nice4liffe sss: daandy andy: sa te fut in curnice4liffe sss: haic a trebuie sa plec sa mai hackaresc multi prsti care folosesc tbot de pe gamerzplane lonice4liffe sss: loooooooooooooooooooooooooooooooooooo andy andy: ce loo mh?nice4liffe sss: handicapatulenice4liffe sss: iti urez succesandy andy: iti urez moarte placutanice4liffe sss: hahahbanuesc ca ar fi xellos dar e prea prost sa faca asa ceva dam
skorpyo93 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ma da de 2 zile numai pot juca sro.Dau start,imi apare GG (gameguard) si dupa aia stiti k trebe sa apara un dreptunghi in mijlocu ecranului.La mn numai apare.Apoi dupa putin timp intra in sro da totu e negru ?O fi de la placa video ?
elusion Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 nice4liffe sss: hai salutandy andy: salut salutnice4liffe sss: ce faci nebunule?andy andy: lol bnnice4liffe sss: silkroad mai joci?andy andy: da nu ca inainte dar totusinice4liffe sss: zau?andy andy: da xDnice4liffe sss: CE MAI FACI SCORPIOandy andy: a fost hack lolandy andy: danice4liffe sss: sssadowww si pw bezea ti se pare cunoscut?andy andy: lol sa te futandy andy: de udne le stiii?nice4liffe sss: asa bn ma postrovanenice4liffe sss: daca folosesti botnice4liffe sss: de pe gamerzplanet asta e viatzaandy andy: sa imi bag un cacat in gura ta de tampitnice4liffe sss: hahahahanice4liffe sss: trebuia sa te oprescnice4liffe sss: nu?andy andy: ce vorbesti mahandy andy: ??andy andy: ?nice4liffe sss: da lol cam prea multi bani prea multe soase cam prea rpd lvlandy andy: cacat ce esti sa te fut in amseaua dreaptanice4liffe sss: analfabetulenice4liffe sss: vezi ca iam gasit lu Greu_de_Ucis o catea sa io traganice4liffe sss: hahahhaaandy andy: iotrage lu matanice4liffe sss: ce prost estinice4liffe sss: botulenice4liffe sss: o sa o pateasca multi de pealte forumuriandy andy: sa te fut eu si cu eia de pe inkmania in curnice4liffe sss: stiu ca esti poponar nu trebuie sa im reamintestiandy andy: cu charu meu ai facut lvl?nice4liffe sss: nu am facut ceva pvpnice4liffe sss: si am vandut setu 5d sos la shopnice4liffe sss: parca mai e si ala 6dandy andy: si te bucuri a?andy andy: ce crezi mah ca iti cersesc charu inapoi?nice4liffe sss: daandy andy: so crezi tu peaia mahandy andy: sunt destul de barbat ca sa cersescnice4liffe sss: muhahahahhanice4liffe sss: hai intra in jokandy andy: bnnice4liffe sss: ai vazut mahandy andy: da andy andy: trist.. lolandy andy: totusi ma bucur ca miam revazut charu si my moneynice4liffe sss: mosti gavia +7 48+7andy andy: hahahaandy andy: ai cumparato tu mah?nice4liffe sss: daandy andy: sa te fut in curnice4liffe sss: haic a trebuie sa plec sa mai hackaresc multi prsti care folosesc tbot de pe gamerzplane lonice4liffe sss: loooooooooooooooooooooooooooooooooooo andy andy: ce loo mh?nice4liffe sss: handicapatulenice4liffe sss: iti urez succesandy andy: iti urez moarte placutanice4liffe sss: hahahbanuesc ca ar fi xellos dar e prea prost sa faca asa ceva damidiot ? ;) deci ce so intamplat teo hackerit?