NoNamed Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 din pacate nu se va rezolva pentru ca sunt foarte multi playeri si serverele sunt full.totu-si nu e chiar un lag mare
Potyike Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 imi zicetzi si mie unde gasesc si eu jocul in afara de linkurile alea de la inceput??? ca imi vine cu 20kb\s si imi ia 6 ore sa-l iau
Potyike Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 dar de acolo imi zice ca error 404 page not found sau ce...si dp filefront imi vine cu 20 kb\s
Aldguth Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Da stiu, tie iti merge netu cu 100 kb/s Ce ciudat ca merge asa greu sa il dai jos.
NoNamed Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Da stiu, tie iti merge netu cu 100 kb/s Ce ciudat ca merge asa greu sa il dai jos. ce vrei sa spui mah ..poate omu nu are abonament de 9$
snap_troy Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 problema lagului s-a rezolvat intr-un fel. Orezarii au limitat nr de locuri pe care jucatorii il pot ocupa, drept urmare stai cam 2 ore pana sa intrii in timp ce vezi DISCONNECTED FROM SERVER...eu dupa ce m-am conectat NU MA DOARE CAPUL ))
alexxx70 Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Eu am auzit un zvon ca le face server separat la Koreeni....acu' nush cat e adevarat dar ar fi bine ...zic eu...
bogz Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Eu ma refeream ca vroiai ca Gecuta care era de level MARE sa vina sa te apare cu un amarat de transport de lvl 20. Si cand Gordok care era 30 sa oferit, l-ai refuzat zicand ca nu merge ca o sa moara Gordok te batea pe tine si pe toti thiefii la un loc ma robotel. Am ras 5 minute, ca imi place cum ai spus, dar eu ma refer la Player-Thiefs care are lvl mare ca dreq si eu nu puteam sa il bat pe el...odata am murit amandoi care a fost un hunter strain care m-a ajutat sa ajung de la down pana janghan care are lvl 34 in unde se afla intre hohyeost mountain si al treilea pod Doar de 3 ori am reusit si de multe ori am murit doar ca aveam 1 steluta ^__^
Aldguth Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Ok deci TREBUIE saincepi sa scrii cu MARE atentie ca sincer m-am chinut 3 minute sa citesc. WTF ai bagat niste aberatii acolo: "dar eu ma refer la Player-Thiefs care are lvl mare ca dreq si eu nu puteam sa il bat pe el...odata am murit amandoi care a fost un hunter strain care m-a ajutat sa ajung de la down pana janghan care are lvl 34 in unde se afla intre hohyeost mountain si al treilea pod" Eu la lvl 21 fac transporturi cu mainele la spate:P, adica mie usor sa le fac. Nu stiu cum joci tu de nu poti face transporturi. Si tot ai fost penal la faza cu Gecuta
alexxx70 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 bogz tata nu stiu catzi ani ai dar ai maaaaaaaaaaaari probleme cu limba romana(care este ) scrisa....scz ca ma bag ca musca in .... calului dar trebuie sa te lasi de jocuri online si sa pui mana un pic pe cartile de gramatica a limbii romane....nu ti-o spun nici cu ironie nici cu rautate,e doar un sfat prietenesc. Bafta. P.S.Si eu fac cate 10-12 traduri de 1* pe noapte fara prb.(Pe Greece)
NoNamed Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 bogz tata nu stiu catzi ani ai dar ai maaaaaaaaaaaari probleme cu limba romana(care este ) scrisa....scz ca ma bag ca musca in .... calului dar trebuie sa te lasi de jocuri online si sa pui mana un pic pe cartile de gramatica a limbii romane....nu ti-o spun nici cu ironie nici cu rautate,e doar un sfat prietenesc. Bafta. P.S.Si eu fac cate 10-12 traduri de 1* pe noapte fara prb.(Pe Greece) lol..faci traduri (limba care este )
alexxx70 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 NoNamed stii f bine si tu ca asta e limbajul care se foloseste in SRO cu privire la respectivele transporturi,asta una la mana(stiu f bine ca se scrie corect Trades in engleza) si doi la mana cel putin eu nu stiu limba engleza corect...de acord cu tine...dar a face uriasele greseli de gramatica a propriei limbi materne mi se pare mult mai....dar na...stiu si eu cum este lumea....hai sa ne legam de fleacuri doar ca sa ne afirmam cat de cat. Bafta si tie.
Aldguth Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Vorbind de greseli de limba engleza, sa vedeti cate pot exista in Silk. E clar ca jocul e facut de koreeni,
NoNamed Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 NoNamed stii f bine si tu ca asta e limbajul care se foloseste in SRO cu privire la respectivele transporturi,asta una la mana(stiu f bine ca se scrie corect Trades in engleza) si doi la mana cel putin eu nu stiu limba engleza corect...de acord cu tine...dar a face uriasele greseli de gramatica a propriei limbi materne mi se pare mult mai....dar na...stiu si eu cum este lumea....hai sa ne legam de fleacuri doar ca sa ne afirmam cat de cat. Bafta si tie. ultimu off-topic pe care il fac pe tem asta: trebuie intai sa te intrebi daca asta este limbajul lui pe net sau este limbajul lui universal. si tu stii foarte bine ca pe net vb mai mult la baza,asta nu insemnand neeaparat ca esti analfabet sau mai stiu eu ce. Evita sa te legi de probleme d-astea fara rost pt ca nu sunt asa de importante ca mesajul pe care il transmit.incearca sa inbtelegi mesajul ci nu felul in care este scris acesta.chestia cu orele de romana e fumata de ff mult timp si este folosita doar cand vrein un post in plus si nu stii cum sa il faci.
alexxx70 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 -Offtopic-NoNamed daca tu crezi ca in 2 ani de cand am acest cont pe acest forum,Linkmania, si dupa cum f bine vezi am doar 57 de posturi...repet...57 de posturi in 2 ani...si daca tu crezi ca vanez acumulare de posturi, te inseli.Am incheiat discutia pe acest subiect. -Ontopic-Am citit pe chatul Unionului azi pe serverul Greece o discutie intre playeri si la un moment dat unul a afirmat ca lupul,dupa ce face lvl 40 si dupa cum bine stiti si voi creste ca dimensiuni nu numai ca si forta POATE FI CALARIT pur si simplu.Nu stiu daca este adevarat sau a spus ala la misto chestia asta dar totusi ma gandesc ca lupul are o comanda care cel putin la lvlul pe care il are al meu acum si anume lvl 31 nu este activata...si anume BOARD(scz daca am gresit iar in engleza)...inca nu sunt dumirit ce-i cu ea dar tare ma gandesc ca o fi tocmai ceea ce a afirmat respectivul player. Are cineva informatii sigure despre aceasta posibilitate?? Bafta
Aldguth Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 La cat de mari sunt lupi de 40 nu m-as mira sa ii poti calarii.
NoNamed Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 adica lupii pot sa inlocuiasca caii sau ce? ca la WoW nu? human poate calari si cal si tigru(poate calari toate mounturile aliantei dar dadui asa un exemplu apropiat de jocul asta)
Aldguth Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Nightsaber . Nu inlocuiesc caii, dar pot fi folositi si ca mijloc de transport. Ca un Warlock calarind un imp.
NoNamed Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Nightsaber . Nu inlocuiesc caii, dar pot fi folositi si ca mijloc de transport. Ca un Warlock calarind un imp. aha cam asa ceva good thinking man! deci mai pe romaneste si pe limba silkroad ,vom avea 2 tipuri de mountrui,dintre care unul mai ''special''
snap_troy Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 am dat de un joc misto rau Project Entropia din care poti sa faci bani...dc va intereseaza intrati pe site-ul lor : www.project-entropia.com . Cititi acolo si dupa intrati si pe forum, daca va pasioneaza pe careva sa imi ziceti si mie (BTW k sa iti faci cont trebuie sa pui TOATE datele REALE)....e prea tare jocul, dar tot silkroad-ul il prefer....
Aldguth Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 S-a mai discutat pe aici de P. Entropia. Pare dragut da nu prea ma atrage.
snap_troy Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Adica in joc poti sa bagi o anumita suma de $ pentru a scoate un profit, dupa care iti poti lua banii facuti in joc (stiu un roman care scoate 200$/luna, iar o tipa din SUA scoate 15000$/luna doar k a inchiriat un spatiu pe o planeta). La inceput ai 2 meserii de baza : Hunter (vaneaza animale pentru a vinde pielea) Miner (minerul se stie ce face) - fiecare dintre ei are nevoie de unelte (minerul de bombe si masina de sapat, iar hunterul de arma si gloante)...bombele si gloantele sunt consumabile, deci trebuie sa ai ceva fonduri. Moneda de schimb la ei este PED (10 PED = 1$). Cu 10 PED iti poti cumpara uneltele necesare pt fiecare job. Este ceva mai complex decat SRO avand o grafica putin mai proasta in comparatie cu SRO. Asa ca vreau sa stiu si eu dc se mai apuca cineva de acest joc pentru ca ar fii misto sa ne facem si acolo o GUILDA (in Entropia se numeste SOCIETY) plina de romani...deocamdata sunt cam varza dar sper sa bag ceva bani in acest joc avand in vedere k dc as baga 5$ as putea face ceva. Ce trebuie stiut ca este cam dificil sa incepi jocul de la 0 ca mine Cititi pagina lor si mai ales pe forum, sa vedeti ca merita jocul din multe puncte de vedere...
Guest vali321 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Am luat jocul si imi place foarte mult ...sunt la inceput deocamdata ...stiti cumva o guilda care accepta incepatori?
Guest byfy Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Sal am luat si eu jocu e simpatik mai greu e cu conectarea ca te chinui mult. Am si eu o intrebare am bagat niste puncte aiurea la skiluri mai merge sa le scot?? a si care-i faza cu calu ca daca dau dismount imi dispare scrolu si tre sa cumpar altu cam aiurea