elusion Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Solider sau cum o fi numele tau au venit 2 oameni de pe pacific pe saturn si au facut un guild si este a 4-lea guild de pe saturn incare sunt si eucastigam waruri cu lvl mai mari si pierdem cu elea mai mici xD :blink: cum reusesti .... ? btw cand se baga waru ala?
The Dash Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 pai odata cu lvl cap 90 adik banuiesc k de craciun sau anu nou
elusion Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 mc ... :) dash care ti numele pe zeus? The_Dash ?
The Dash Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 da si acuma miam crat un rogue pt trade ca raman fara bani.....sunt in saramakan si fac power farming si power leveling :Pma gasesti pe The_Dash si The_Dashh dar pe The_Dashh sar putea sa nu raspund k nu am sunetele de la bot asa k dak e da pm la The_Dash
andy12345 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 lol elusion nu stii regulile la war? ti e spun eu daca un player de lvl mai mare omora unud e lvl mai mic obtine un singur punct iar daca un lv mai mic omoara unu mai mare castiga 173 puncte si toti de a mn din guild sunt euro mari si un lv mic euro poate omora un euro mai mare ca el si asa castiga
elusion Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 eu credeam ca doar tre sa tot omori :whistle:
andy12345 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 lol dash rogue nu asa faci bani lol fati un wizard farmeazal si gasete de toate eu asa fac bani am facut vreo 5m vreau sa imi iau glavie saua rc sos de 42 lol
The Dash Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 eu vreau in timp ce boterz sa fac tradeuri asa k nu ma invatza pe mine cum sa fac bani k stiu prea bine cum se fac asa k shush
glumetu Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 pentru cei neavizati care au impresia ca o sa vina noul update cu lvl cap 90 ..surpriza... o sa vina lvl cap 100 cu un nou unic .. poate ati auzit de el il cheama ROC
andy12345 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 eu vreau in timp ce boterz sa fac tradeuri asa k nu ma invatza pe mine cum sa fac bani k stiu prea bine cum se fac asa k shush trade lol la lvl 51 sau cat ai tu cu traduri lol
elusion Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 cred ca vroia traduri cu rogue .. am impresia ... d aia ii face pwfarm sau pwlvl ..... ;) @glumetu: chiar? abia astet ... zi si noua de unde ai aflat? :)
b1ackic3 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 pfff unu b1ackic3 limbaju...ii critici romana lui andy dar vad ca tu ai un vocabular de lemn... nu iti convine sa joci silk ramai la wow 2moons sau ce mai iti place..dar in nici un caz nu critica playerii (romani) din silkroad....mai ales intr-un topic dedicat sro care pana acum a fost plin de flame-uri deci e clar ce va rezulta...de acord conteaza in joc o conversatie..dar sa nu uitam ca pana la urma sa faci lvl max e scopul jocului...sper sa nu mai avem discutii pe tema asta...(mmo vs mmo) mda bv bv...nu am ce zice...chiar crezi ca l-ai ajutat?daca iti doresti ceva poti trece de orice bariera...daca vrea sa joace lasa-l...isi poate lua premium sau sro_client no dc de pe rapidshare si rezolva problema logatului...in ultimu timp eu am lag ff rar..sro cu putin efort e un joc frumos... Sincer sunt de acord cu inchiderea topicului:P UP UP UP Ba ratatule , in locul tau taceam , esti atat de prost incat ti-au furat oamenii contul pe forumu asta , si inca mai ai curaj sa postezi , da sigur , sa faci level e scopul jocului , daca esti no-lifer ca tine da , pentru mine un mmorpg inseamna team play , joci de cati ani ? 2? si nici nu ai ajuns la level maxim ? haha joaca in continuare :D o sa ajungi iar la level 6x-7x si iar o sa iti fure oamenii contul ahahah . Asa in al 2'lea rand nu a fost vorba de MMO vs MMO retardatule , daca citeai de la inceput aflai ca eu doar imi bateam joc de andy , cum imi bat joc si acum de tine , as for the topic , you know , i just don't give a fuck.
The Dash Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 mda deci glumetziulre nu mai mintzi lumea k nu e frumos abea a aparaut lvl cap 100 pe ksro si vrei sa apara acuma in isro ))))))) cred k esti noob....apare doar lvl 90 si arma si armuri de skiluri nush sigur. si andy da cum a zis elusion fac rogue de lvl 24-32 si il pun la trade asa k nu mai imi zi mie ucm sa fac bani
Daddysady Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 pentru cei neavizati care au impresia ca o sa vina noul update cu lvl cap 90 ..surpriza... o sa vina lvl cap 100 cu un nou unic .. poate ati auzit de el il cheama ROCq nu cred k baga 100 cap...eu cred k baga 90 cap cu saytan unique..poatre esti mai bn informat ;)io stiam ca p roc il baga doar la un event..vom trai si vom vedea
elusion Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ba ratatule , in locul tau taceam , esti atat de prost incat ti-au furat oamenii contul pe forumu asta , si inca mai ai curaj sa postezi , da sigur , sa faci level e scopul jocului , daca esti no-lifer ca tine da , pentru mine un mmorpg inseamna team play , joci de cati ani ? 2? si nici nu ai ajuns la level maxim ? haha joaca in continuare :D o sa ajungi iar la level 6x-7x si iar o sa iti fure oamenii contul ahahah . Asa in al 2'lea rand nu a fost vorba de MMO vs MMO retardatule , daca citeai de la inceput aflai ca eu doar imi bateam joc de andy , cum imi bat joc si acum de tine , as for the topic , you know , i just don't give a fuck. deci nu mai lua tu pe toata lumea de fraier ... singuru motiv pentru care fraierii se iau de altii e ca in real life cum se spune sunt niste papa lapte ... deci aici scrie SilkroaD Topic nu b1ackic3 Topic ... deci te rog sa te limitezi. @dash: ma gandeam eu ca e prea frumos sa fie 100 :whistle:
Daddysady Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 deci nu mai lua tu pe toata lumea de fraier ... singuru motiv pentru care fraierii se iau de altii e ca in real life cum se spune sunt niste papa lapte ... deci aici scrie SilkroaD Topic nu b1ackic3 Topic ... deci te rog sa te limitezi. @dash: ma gandeam eu ca e prea frumos sa fie 100 :whistle:nu ar fi frumos deloc daca s-ar baga 100 cap :P eu nu as vrea nici 90 sa se bage chiar dak o sa fie mai interesant jocu'..imagineazati k toti playerii de 80 care au stat p banca asteptand un nou lev max se vor reapuca..si p greece sunt din cate stiu io peste 500 de playeri de 80..serverele ultra crowded(nu m-ar mira sa apara asa la sv status :) )macar dak se va creste lev max se ieftinesc utemurile d8..sper k si spearu de 64 ;)
andy12345 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 mda deci glumetziulre nu mai mintzi lumea k nu e frumos abea a aparaut lvl cap 100 pe ksro si vrei sa apara acuma in isro ))))))) cred k esti noob....apare doar lvl 90 si arma si armuri de skiluri nush sigur. si andy da cum a zis elusion fac rogue de lvl 24-32 si il pun la trade asa k nu mai imi zi mie ucm sa fac bani da cum zici tu eu asa miam facut un char full sos lol sper sa te va si pe tn ful sos intro zi cu rogue lol bai b1ackic3 mama ce nume ai esti gay???? el a facut lv 69 dar tu ce ai facut??? shut up si posteaza la wor of gay doamne SP33DY e fraier? tu ce faceai mah daca jucai sro luai botu nu??????/ wat a noobbb sro the best akumf ace speedy iar llvl 69 ca iamd at eu botu si ii rupe pe toti asai Sp33dy? xD
elusion Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 nu ar fi frumos deloc daca s-ar baga 100 cap :P eu nu as vrea nici 90 sa se bage chiar dak o sa fie mai interesant jocu'..imagineazati k toti playerii de 80 care au stat p banca asteptand un nou lev max se vor reapuca..si p greece sunt din cate stiu io peste 500 de playeri de 80..serverele ultra crowded(nu m-ar mira sa apara asa la sv status :) )macar dak se va creste lev max se ieftinesc utemurile d8..sper k si spearu de 64 ;)sper si eu sa se ieftineasca :D ... da si asa nu o sa se ieftineasca repede .. o sa treaca mult timp pana o sa fie :crybaby:
Daddysady Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 sper si eu sa se ieftineasca :D ... da si asa nu o sa se ieftineasca repede .. o sa treaca mult timp pana o sa fie :crybaby:deja incep sa se ieftineasca ..am gasit sos +4 spear cu 80 kk ;)
elusion Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 si eu d cu 100k .. cred ca era prea noob .. era si blade +2 str
BillyTalent Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 mda ultimele 3 pagini numa certuri si discuti aiurea...infine...poi uite ganditiva logic nu sa pus lvl cap 90 si voi va ganditi la lvl cap 100 ...abia se zgarceste gaymax sa puna lvl 90, nu stiu pe cine sa mai cred cand se va pune uni zic acuma de creciun alti de primavara...lvl 100 se va pune dupa 2, 3 ani poate nu va bateti cap acum de lvl 100 vedetiva sa faceti cat mai rpd lvl 90 ;) :right:
SimplySimple Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ba ratatule , in locul tau taceam , esti atat de prost incat ti-au furat oamenii contul pe forumu asta , si inca mai ai curaj sa postezi , da sigur , sa faci level e scopul jocului , daca esti no-lifer ca tine da , pentru mine un mmorpg inseamna team play , joci de cati ani ? 2? si nici nu ai ajuns la level maxim ? haha joaca in continuare :D o sa ajungi iar la level 6x-7x si iar o sa iti fure oamenii contul ahahah . Asa in al 2'lea rand nu a fost vorba de MMO vs MMO retardatule , daca citeai de la inceput aflai ca eu doar imi bateam joc de andy , cum imi bat joc si acum de tine , as for the topic , you know , i just don't give a fuck. domnu b1ackic3 in locu tau de copil de 10 ani sau mic...(asa arati din limbaj) eu nu ash comenta...ratat?ma uimesti...un cuvant pe care l-ai folosit si la adresa lui andy...mai dezvoltati vocabularu...daca vrei sa stii am 17 ani si stiu 3 limbi straine..sunt la liceu profil filologie si cu note mari...cu viata ma descurc fff bine..joc de 1 an si 18 luni...ai vreo problema?vad ca esti prea prost sa ma pun la mintea ta...pentru info ta am un char lvl 74 Ecaterina_ unu lvl 38 HOTUL si unul de lvl 80 la care prefer sa nu dau numele(va veni un ss ca nu e inca 80...in vreo 2 zile :D )Din nou ce pot sa zic...retardat...ce viata duci tu ma intreb....care e problema ca am fost furat?i don't give a fuck ca sa te citez...iti bateai joc de andy cum iti bati joc si de mine?baiatule esti departe de a-ti bate joc de mine...pur si simplu iti arati nivelul...daca vrei te las sa injuri cat vrei pe acest forum in speranta ca te vei maturiza... edit:shade te rog fa ceva cu limbaju acestui individ...
BijuuMode Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 mda ultimele 3 pagini numa certuri si discuti aiurea...infine...poi uite ganditiva logic nu sa pus lvl cap 90 si voi va ganditi la lvl cap 100 ...abia se zgarceste gaymax sa puna lvl 90, nu stiu pe cine sa mai cred cand se va pune uni zic acuma de creciun alti de primavara...lvl 100 se va pune dupa 2, 3 ani poate nu va bateti cap acum de lvl 100 vedetiva sa faceti cat mai rpd lvl 90 ;) :right: 1 maturizeazate 2 nu e gaymax e joymax 3se aga lv 90 luna asta cel putin asa se laudau 4pe Ksro este 120 bagat si normal ca nu baga aici acolo e server de test ..... 5 informeazate in ainte de a vb ceva ......
elusion Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 1. unii nu se pot maturiza .. nu fac aluzie la nimeni2. topicu asta nu e de criticat oameni ...3. se numeste silkroad topic ... nu flame topic4. aveti si voi lag la sro ? ;)