elusion Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 te pot ajuta eu #-o ... adica daca ai incredere in mine :blink: :blink:
The Dash Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 dak vrei intru eu(dak ai incredere in mine)k oricum eu nu mai joc pe herkuleam lvl mai mere pe zues si farmez acuma :Pdak ai incredere in mine ce altzii de aici au pot sa te ajut
elusion Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 dash .. il sti pe kid :) lam ajutat si pe el .. cu chestii dastea si iam dat tot inapoi :cool2: you can trust me :>
The Dash Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 faza e k eu nu ma bat cu tine k cine sa lajute cum faci ueu daor am postat si atat dar vad k u insisti sal "ajutzi" (nu te supara)doar am oferit o mana de ajutor...dak o vrea bine dak nu....nu
elusion Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 :-j glumeam si eu ... i dont need money .. am destul ... cat sa fac 50+ ... si sunt abia 28si nu ma bat cu tine ca sal "ajut" ... eu doar bateam apropou ca sa nu se increada in cine nu trebe :dooh:
The Dash Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 in cine nu trebuie adik eu??cum adik?? k nu sa mai oferit nimeni....nu prea itzneleg kre e gluma din fostul tau psot dak acuma zici k ai vorbit serios....o.0
Guest am_jucat_sro Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 new thing....serverul uranus....mi-am confirmat o idee: joymax lanseaza multe severe pt cei care buteaza si cumpara silk. nu cred ca joymax a facut butul, deoarece, acum 3 ani(cand m-am apucat eu ) cine era banuit de but era postat si 90% banat. era alta mentalitate atunci.era mult mai frumos sa faci lvl 40 in 3 luni.oricum..sa nu ma indepartez joymax va mai lansa servere la greu. observ ca nu vor lua actiuni puternice impotriva butilor. acestea fiind spuse... : caut un amic, prieten, tovaras....etc. cu care sa ma apuc pe serverul nou uranus. as dori sa nu aiba but. (nici sa-l foloseasca daca face rost :) ) imi e dor de tradeurile de lvl 20 , de ascunsul prin copaci, de turcii care erau pe jos si tipau resssssssssssss , de vietnamezii care JUCAU fara but 24/24 o familie intreaga pe acelasi caracter. imi e dor de pus puncte la force. acum sro s-a metamorfozat in 4 mari parti : str glavie fire / str bow fire / int spear fire / si 80% din playeri buti. lansez acest apel catre un potential prieten care vrea la randului lui sa se bucure de joc. p.s. nu am mai vazut de 1 an pe cineva care sa fie pe sabie si light , sau mai mult de 2 oameni in ch`tomb.... sau pe cineva care are build int spear light /ice.... s-au cam dus vremurile de sro frumos...va multumesc pt rabdarea de a-mi citi threadul
elusion Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 in cine nu trebuie adik eu??cum adik?? k nu sa mai oferit nimeni....nu prea itzneleg kre e gluma din fostul tau psot dak acuma zici k ai vorbit serios....o.0nu cu siguranta nu ma refeream la tine .... nush dc crezi ca eu ma iau de tine tot timpu :blink: ;)
BijuuMode Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 botu e facut de ei ... 100% dar ca cineva la luat si la modificat la facut cracked ca deepblue7 ........
iLoveCalifornia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 stiu un acc de 69 pe babel dar e hacarit acu are 68 ( vai de capu lui , pare rau de el
flo17 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 firefly ms ms mult nu mam suparat vreu sa iti spun ceva fara suparare ce ar trebui sa fac ????????? ca il sterg si fac altu????????????inspira-te de la baiatu asta http://youtube.com/user/w1nt0r eu zic ca face filmuletze cat de cat bunicele :D , oricum dak ai lev mic la pvp nu cred ca loomea e interesata de filmu tau , macar baga niste efecte si muzica mishto si ceva comic :crazy: , succes :cool2: , si carei smecheria cu updatu ala cu fortress war de cand il baga ?
skorpyo93 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 eu as juca cu tn "am jucat sro".Dar sunt cam newb.Debia am reusit sa fac lvl 24.Si joc pe mercury.Totusi si eu am cam aceleasi idei k ale tale.Adic eu vreau sa am char hybrid int 1:7 (spear) 80 ICE 80 HEUK 80 LIGHT si 60 FORCE.Sau archer cu PACHE 80 ; FIRE 80; LIGHT 80; FORCE 60 etc.... in sfarsit unu kre nu se gandeste numa la PVP
Sabin Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Am inceput si eu de 2 zile sa il joc si nu pare a fi o copie dupa lineage cum o vedeam pentru prima data din cauza interfatei. Am facut un wizard de level 20 pana acum pe serverul Greece. Mai e cineva care joaca acolo ?
flo17 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Am inceput si eu de 2 zile sa il joc si nu pare a fi o copie dupa lineage cum o vedeam pentru prima data din cauza interfatei. Am facut un wizard de level 20 pana acum pe serverul Greece. Mai e cineva care joaca acolo ?ai noroc ca charu e doar 20 , e timp sa te muti pe alt server , greece e unul din cele mai aglomerate dak nu ai prieteni pe server parerea mea ca un server nou n-ar strica :cool2:
[G.U.N.I.T]Ahile Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 E inspectie s-au nu imi merge mie ?:D
flo17 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ahile' date='Dec 4 2007, 17:05' post='2408370']E inspectie s-au nu imi merge mie ?:D nici mie
elusion Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 http://www.silkroadonline.net/teaser/fortr...pdate/intro.asp au bagat update edit: e doar prev .. dar totusi o sa fie tare :D
iLoveCalifornia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 updateu' asta http://www.silkroadonline.net/teaser/fortr...pdate/intro.asphttp://www.silkroadonline.net/teaser/fortr...pdate/index.asp
Daddysady Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Am inceput si eu de 2 zile sa il joc si nu pare a fi o copie dupa lineage cum o vedeam pentru prima data din cauza interfatei. Am facut un wizard de level 20 pana acum pe serverul Greece. Mai e cineva care joaca acolo ?flo are dreptate..mai bn incepi p un server nou..economisesti timp k greece e super aglomerat..dak vrei sa ramai p grecee dami un pm cu numele...dar sa nu t prind ca ceri pwlevel :P
BillyTalent Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 cei cu Fortres war asta?.....este un fel de guld war?.....poti castiga ceva mijto sau numa de funn?
Sabin Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 flo are dreptate..mai bn incepi p un server nou..economisesti timp k greece e super aglomerat..dak vrei sa ramai p grecee dami un pm cu numele...dar sa nu t prind ca ceri pwlevel :PDe obicei imi cresc singur caracterul dar nu asta e problema. Faptul ca este aglomerat cu ce ma deranjaza ? Ca locuri in care sa cresc am iar intrarea pe server repede nu mai e o problema daca la asta va referiti.Cob4lt e nick-ul.