Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

yeeeeeeeeee am reusit sa pun filmu pe youtube se uploadeaza akum

BV sa inteleg ca ai gasit solutia ... Virtual Dub encoding cu divx si resize din soft ;)

Posted

din semnatura ta inteleg ca nu ai un char "high lvl" asa ca nu cred ca esti in pozitia sa ii critici..eu joc de 1 an si 2 luni silk,am un char lvl 80 unu de 74 si unu de 40...stiu cat e de greu..mai ales daca mergi legit...dar daca ai ambitie si vointa reusesti.

PS-am mai avut un char name Sp33Dy(lvl 69 cu 90%) dar a fost hackerit de cineva dp acest forum...

e p greece Sp33dy??k e unu cu lev in jur de 69 p care il tot vad.. :>

Posted

e p greece Sp33dy??k e unu cu lev in jur de 69 p care il tot vad.. :>

e neamt ala si filmuletu e slabut cam micuti astia de pe saturn , cam pustiu :P , hai pe greece sa vezi pvpuri adevarate.

Posted

hai pe greece sa vezi pvpuri adevarate.

@off-topic: ca tu vei fi un pui de zmeu ? :|

@on: iar incepeti cu video-uri dealea :))

Dupa aia 5 pagini vor fi numai despre video ala...ca ii bun ca nu-i bun..

Posted

ei.e prost si gata :D fara suparare andy..

nu e nimic special in el.. + cine vrea sa stea sa se uite cum fugi tu pe acolo si cum iti bagi buff-urile. + te mai si duceai in safe zone.m'am uitat pe sarite..nu prea am rabdare cu pvp-urile decat daca are recomandari bune. am vzt si eu doar cum trage un arc,o sabie,cum arata niste cifre de la un dmg normal si chestii din astea.

e slabutz. pur si simplu e film facut sa fie.

asa eram si eu cu cs-ul..faceam filme cu tot felul de prostioare numai ca imi placea sa stiu ca inregistreaza acolo programul ce fac eu.

Posted

firefly ms ms mult nu mam suparat vreu sa iti spun ceva fara suparare ce ar trebui sa fac ?????????

ca il sterg si fac altu????????????

poi nu cred ca este ceva special...pui zerk fugi...mori...omori....in rest nimic

fa altu cu mai multa actiune si mai buna muzica....bafta :beer:

Posted

doamne , sa iau eu 0.5 xp valeuuuuuuu ce bucuros as fi fost .

pai colegu , la 0,5 xp 200 mobi iti tre pt 1 lvl , ii omori fffrapid 200 mobi . pai eu la lvl 21 tre sa omor 1000 mobi ;) si nu plang ;) .

pana la 20 cresti rapid , de atunci incepe mai grelut ;) , incearca un party la crabi un party , dar pe la 20 ca sa poti ataci ca asa nimeni nu te creste daca nu ataci si tu ;)

haha lloll....eu luam 0.02 si 0.01 cu farm mai demult pe glavier...acum am gap 4 si iau 0.4 la mobi cu 3 lvl mai mari...bucurate pana iei mult xp.....pana la lvl 40 este usor de atunci te cinui cu farm si mi si mii de chesti....dear faci multi bani cu stone si drop etc

Posted

doamne , sa iau eu 0.5 xp valeuuuuuuu ce bucuros as fi fost .

pai colegu , la 0,5 xp 200 mobi iti tre pt 1 lvl , ii omori fffrapid 200 mobi . pai eu la lvl 21 tre sa omor 1000 mobi ;) si nu plang ;) .

pana la 20 cresti rapid , de atunci incepe mai grelut ;) , incearca un party la crabi un party , dar pe la 20 ca sa poti ataci ca asa nimeni nu te creste daca nu ataci si tu ;)

haha lloll....eu luam 0.02 si 0.01 cu farm mai demult pe glavier...acum am gap 4 si iau 0.4 la mobi cu 3 lvl mai mari...bucurate pana iei mult xp.....pana la lvl 40 este usor de atunci te cinui cu farm si mi si mii de chesti....dear faci multi bani cu stone si drop etc

Posted

scam ceva sau ce??

dc ceri un lvl respectiv??

singura optziune ar fi o guilda dar nu cred pt k ai putea psota k ai guila nush kre cu lvl nuch kre si etc sau mai e plvl kre poate fi la fel

deci cine ii da pm si cine stie ce ofera nu primitzi

doar un avertisment dar facetzi ce vretzi

intra la legion ro de pe herkule

am fost colo(credk k ink mai e charul meu si erau de teaba(nush cum sunt acuam :P)

Posted

niste nickuri din legion ro la care sa dau pm ? :D ms :>

ps : o intrebare.. un prieten mi a dat contul lui ..suntem pe acelas server...bla bla.. el nu mai joaca...deci cum transfer ce are el pe cont pe contul meu ? :D :) merge storage? :-/ sau cum =D ms

Posted

niste nickuri din legion ro la care sa dau pm ? :D ms :>

ps : o intrebare.. un prieten mi a dat contul lui ..suntem pe acelas server...bla bla.. el nu mai joaca...deci cum transfer ce are el pe cont pe contul meu ? :D :) merge storage? :-/ sau cum =D ms

Nu merge, ai nevoie de o persoana de foarte mare incredere prin care sa transferi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...