Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

incaearca alea "NEW" nu sunt asa pline

solkroad modifier pentru versiunea 1.132 exista??dak este va rog sa mi ziceti de unde il pot lua??

Posted

nu exista dar trebe sa iasa in curand....asa k fii pe faza

as psota ceva kre sa va ajute dar nu ma lasa moderatorii asa k bafta :P

dak ma lasa sami zicetzi si va ajut cu placere

Edit: btw am facut aseara 51 si sper sa fac pana maine 52 cu glavie noua....*in love*

Posted

nu exista dar trebe sa iasa in curand....asa k fii pe faza

as psota ceva kre sa va ajute dar nu ma lasa moderatorii asa k bafta :P

dak ma lasa sami zicetzi si va ajut cu placere

Edit: btw am facut aseara 51 si sper sa fac pana maine 52 cu glavie noua....*in love*

Bv pt lv :)

Am si eu o intrebare ...ce ziceti cum sa fac caracteru ? : Pure Str Blade sau 2 STR 1 INT blade sau 2INT 1 STR blade ? cum ziceti cai mai bn

Posted

pe blade e bine sa mergi pur ;) ca hyb pe blade e varza la unele chestii ... dar depinde ... poate cineva are o alta perere

si mdah poi poate sa se schimbe pe garm cand vrea el ... eu iam sugerat :)

Posted

Check this out :D

Imagine IPB

Imagine IPB

bv :clap: s-au ieftinit foarte tare si eu am facut rost de un bow +7 dar nu stiu cand e updatu sper sa nu bagae 90 inca sa mai astepte macar pana in primavara , stie careva o data exacta? :(

Posted

Peste 3 min am scosul scos. Again :). Nu mai vreau sa fac alt char european si as vrea sa fac un blader. Ce ma sfatuiti? Cum sa-l fac? STR cu ce? fire, cold..

Posted

bv :clap: s-au ieftinit foarte tare si eu am facut rost de un bow +7 dar nu stiu cand e updatu sper sa nu bagae 90 inca sa mai astepte macar pana in primavara , stie careva o data exacta? :(

io asa cred ca de craciun o sa se bage lvl 90 si roc mountain... asa a fost si cu takla so bagat de craciun lvl 80 si takla ( de craciun in 2006 ) ... :)

si apropo o sa se deschida vreodata o rasa numita " ISLAM " ??? :| musulmani dupa cate am inteles in vara anu viitor :| :crazy:

Posted

dc nu se baga si romania ? :)) ar fi niste mobi foarte dragutzi .. in rolurile principale:

1.gaina infestata de h5n1

2.base cu 4 capete

3.natia manelistilor razboinici :)):)) si multi altii =))

Posted

dc nu se baga si romania ? :)) ar fi niste mobi foarte dragutzi .. in rolurile principale:

1.gaina infestata de h5n1

2.base cu 4 capete

3.natia manelistilor razboinici :)):)) si multi altii =))

LOL =))

Posted

hex am auzit eu bine? ai fost kumva hackuit aseara? asa mi a zis astarteea :((

Dap , printre cei 50% m-am nimerit si eu.Oricum silkroadu a ajuns bataie de joc iar roll-back`ul e singura noastra sansa sa ne primim conturile inapoi.

Posted

Dap , printre cei 50% m-am nimerit si eu.Oricum silkroadu a ajuns bataie de joc iar roll-back`ul e singura noastra sansa sa ne primim conturile inapoi.

LOL ce naspa :((

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...