Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

NoNamed incearca sa reinstalezi silkroad poate s-a intamplat ceva gresit cand ti-a luat patchul.

bogz fa si tu un screenshot cu eroarea sa vedem mai exact.

Dupa ce a pus inspectia pe data de 6/21/2006, primeste rar la eroare si de mai multe ori adica 99% imi da disconnect biggrin.gif

Uite ca am salvat eroarea si vezi ca drivere este vechi versiune 81.98 de unde am luat de pe silkroad, si acum am driver nou adica 84.21 si este aceeasi eroare asemanator:

OS : Windows XP Professional Edition Service Pack 2 (build 2600)

CPU : AMD Athlon XP 2200+

Memory : Physical(511.5MB), Page(864.0MB), Virtual(2047.9MB)

Graphic Card : HAL (mixed vp): NVIDIA GeForce FX 5200

Graphic Card Version : 6.14.0010.8198 (vechi)>> 6.14.0010.8421 (nou)

Graphic Driver Date : 2005-12-10 03:06

Build(exe) : [2006-06-17] [14:56:40]

Am antivirus "antivir personal classic" updatat la zi si ZoneAlarm versiune 6.5.722.000 dar setarile nu era pe default ci am umblat eu la unele optiuni...

Cred din cauza server este full sau astia stau pe afk si n-au ce face...si nu ne lasa sa intram lol, sau fie ca s-a redus numarul de jucatori pe fiecare server ca sa reduca lagul...pffff!

Inainte sa puna inspectia asta primea de multe ori mesaj de eroare, dar acum este invers. Nu am stiut ca ai raspuns Sergiu11, si a fost odata eroarea si nu am dat printscreen, si de multe ori a fost disconnect BangHead.gif

Thanks!

Posted

Ma tu ai WoW si posibilitatea de al platii si te chinui cu Silky? Nu merita.

man m-am plictisit de WoW si 10 dintre prietenii mei s-au bagat la Silk.VREAU SI EU! pentru mine nu e problema renunt cand vreau la WoW ca plateste varu-meu contu si a zis ca daca nu vreau sa ma joc eu sa ii dau contu lui(mi-a promis ca imi plateste WoW 2 ani de zile,deci mai eee mult pana expira treaba,dar vreau la Silk)!.

Te rog explica-mi si mie ce sa fac sa ma conectez ca mor aici! de fiecare data cand l-am dezinstalat imi dadea eroarea asta cand intram din nou.ce naiba are?

Posted

Deci eroarea cu "Dont send" apare cand nu esti conectat la internet. Ma indoiesc ca este asa. Pune un screen exact cu eroarea sa vedem.....

Oricum nu o sa prea poti sa te joci acum. Serverele sunt FULL. Din 40 de incercari pe Troy nu am reusit sa ma loghez la ora asta.

Posted

Gata mate, asta ar trebui sa iti rezolve toate problemele: cauta fisierul hosts in windows\system32\drivers\etc , deschidel cu notepadu si baga la sfarsit linia asta :

222.111.150.111 gwgt1.joymax.com

Copyright Gnomul pe la pagina 15.

PS. Bogz tu esti noobu de GocuZ? 24.gif Vroiai sa iei pe Gec de 56 sa faci tu trade la 20 24.gif Eu sunt...de fapt eram Rajaro

Posted

NoNamed eroarea aia de obicei apare cand e conflict intre programe, eu o primeam la San Andreas si nu-l puteam termina smile.gif. Eh.. cand iti apare eroarea dai si tu acolo unde scrie click here si pune o imagine cu ce apare, poate imi dau seama.

Posted

pls daca nu va doare mana puteti sa imi scrieti si mie majoritatea comenzilor pt chat,guild si party.sunt cam afon la astea,la WoW nu e deloc asa si acum ttrebuie sa invat comenzile

Posted

Vrei un cont cu char de level 30 gata facut? smile.gif Numai ca e pe Xian

da vreau sa vad cum e la lvl 30.da-mi un pm.te asigur insa ca nu o sa raman cu el pe XIan tongue.gif

Posted

am vazut dar inca nu am apucat sa ma loghez ca ma pregatesc pentru o petrecere care va dura toataaa noaptea...so e de distractie.mai vorbim...

Posted

PS. Bogz tu esti noobu de GocuZ? 24.gif Vroiai sa iei pe Gec de 56 sa faci tu trade la 20 .Eu sunt...de fapt eram Rajaro

laugh.gif

Pai ca eu voiam sa am cativa banii sa iau niste arme de la stall, dar am inteles k nu merita pt lvl 20-30, mai bine iau arma de la lvl 40...in sus cu SOS sau SOE nu mai stiu....

Deci eroare cu ?????? nu este problema cu drivere sau chestii, problema este server FULL, eu am jucat de la ora 24 si merge fara probleme.... blink.gif

Sau ma insel?

Posted

Eu ma refeream ca vroiai ca Gecuta care era de level MARE sa vina sa te apare cu un amarat de transport de lvl 20. Si cand Gordok care era 30 sa oferit, l-ai refuzat zicand ca nu merge ca o sa moara 24.gif Gordok te batea pe tine si pe toti thiefii la un loc ma robotel.

Guest vali321
Posted

Stie careva daca aceasta "problema" cu lagul se va revolva? blink.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...