andy12345 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 poate ca nu trebuia cumparata vine lvl 90 cred ca era mai buna una de 9d dar orcum esti tare
defiler666 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 frumos.felicitari acum cred ca ai si sanse bune sa mai adaugi inca ceva la sig.Si cred ca stii si ce urmeaza sa spun daca ai cumparat'o..cu venirea noului cap...eh in sfarsit,nu asta conteaza.Felicitari..du'te spre +9 Noroc.Spre norocul meu am primit glavia de la o prietena din Franta.
The Dash Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 pai pt blader sunt importante kd, stab si combouri si dak nu se incark destul de rpd astea si mai trebe ceva sa nu dai in gol dai ala kre da o bucata cu dmg "mare" Edit: gratz mah...frumoasa glavie....drowl :P....im in love azi dim facea fitzel silkul si nu mere si puteam sa fac lvl 51 pana acuma dar nuuuuu...trebea sa fak el fitze...oricum am zinteles k est full farm gg si colo....acuma strange sp cu gap 0 :P pt lvl 81 82 etc :P
defiler666 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 pai pt blader sunt importante kd, stab si combouri si dak nu se incark destul de rpd astea si mai trebe ceva sa nu dai in gol dai ala kre da o bucata cu dmg "mare" Edit: gratz mah...frumoasa glavie....drowl :P....im in love azi dim facea fitzel silkul si nu mere si puteam sa fac lvl 51 pana acuma dar nuuuuu...trebea sa fak el fitze...oricum am zinteles k est full farm gg si colo....acuma strange sp cu gap 0 :P pt lvl 81 82 etc :P Cand o sa dea drumu la 90 o sa scot light inapoi la 60 si am sp ptr lvl mastery. ^_^
BijuuMode Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 felicitar daca iti faci tot charu ful sosun poti sa ei pe el 1100$$$+
Mallkor Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Cand o sa dea drumu la 90 o sa scot light inapoi la 60 si am sp ptr lvl mastery. Ce mai faci man? pan la urma am iesit si eu din x cu bish si temby si am reintrat in tech_army........mai vb si tot respectul pt sun si sa mi l arati si mie :tiphat:
defiler666 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ce mai faci man? pan la urma am iesit si eu din x cu bish si temby si am reintrat in tech_army........mai vb si tot respectul pt sun si sa mi l arati si mie :tiphat:Am auzit...stii prea bine ca eu am iesit inainte sa ia foc toti :P Imi pare rau ca ne-am despartit iar , dar asta e romanul. Vb noi mai multe ingame. ^_^
KoBrA9315 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 as vrea sa fac schimb de conturi.. am un nuker de 52... full +3 ( inele NU ) ... shield +5 full blue ... fara sword... si fara pantaloni... 1 mil 500 pe el... porc in storage ( MORT ) ... PURE INT NICI 1 STR NU AM PUS!!! lvl 50 fire 50 lighting 48 ice... 1000 SP ( nu ma injurati stiu ca e putin ) ... as vrea un cont pe un alt server! sa fie 50+! multumesc de intelegere pt mai multe informatii intrebati! iar daca vrea careva sa acem schimbu pm sau adaugat id-ul norby_boy2006 sa vb :) fara scammeri !!! sau n00bi ...EDIT: contu asta ii pe olympus... si are nick-ul sPiriT_Ro....EDIT2: serveru pe care sa fie celalalt CONT sa fie cat mai nou... si build-ul contului si fie PURE STR SAU INT!!! nu HIBRID! Multumesc de intelegere si respect !
skorpyo93 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 ma cat gold costa sa scoti un lvl de masteri ?
mogul Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 cine e din satu mare , baia mare , sau oradea si stie sa pune bot (nu mie) si il are pe cd ???? am un prieten la care ii trebe o zis ca da bani la intelegere ;)) si bot care tre sa platesti e bun ... :-S
KoBrA9315 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 as vrea sa fac schimb de conturi.. am un nuker de 52... full +3 ( inele NU ) ... shield +5 full blue ... fara sword... si fara pantaloni... 1 mil 500 pe el... porc in storage ( MORT ) ... PURE INT NICI 1 STR NU AM PUS!!! lvl 50 fire 50 lighting 48 ice... 1000 SP ( nu ma injurati stiu ca e putin ) ... as vrea un cont pe un alt server! sa fie 50+! multumesc de intelegere pt mai multe informatii intrebati! iar daca vrea careva sa acem schimbu pm sau adaugat id-ul norby_boy2006 sa vb :) fara scammeri !!! sau n00bi ...EDIT: contu asta ii pe olympus... si are nick-ul sPiriT_Ro....EDIT2: serveru pe care sa fie celalalt CONT sa fie cat mai nou... si build-ul contului si fie PURE STR SAU INT!!! nu HIBRID! Multumesc de intelegere si respect !M-am razgandit... nu mai vreau schimb :D ... :)
BillyTalent Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Check this out :DFericitari....este un exemplar frumos si foarte rar pe serverul pe care ma joc eu....sper sa ai mult suces la Lord..bafta :beer:PS:dac vrei sau dac ai chef imi poti face un screen shout cum arata din inauntru(blue,crit etc)
The Dash Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 da dc spamezi asa??dak continui asa o sa ai masterat in 1 saptastapta k toata lumea a vazut ce ai scris...poate nau chef asa k asteaptanu este un pretz stabil...depinde de lvlde ex la lvl 40 costa 100kmultzimit?? acuma nu mai face spam si nu mai flooda
elusion Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 nu ma pricep la preturile de la euro da chiar in primele minute de viata a charului meu xbow .. mio picat un som bard+2 int 1 si alte blues plictisitoare ... deci ia spuneti -_- cam cu cat il vand sa scot si eu miliarde
BijuuMode Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 o intrebare care sar putea sa para de noob gap 5 e bun pt glavier????
SimplySimple Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 gg defiler sper sa-mi fac rost si eu cat mai curand de una :> oricum...pt cei ce zic ca un 76+5 76+7 sau un sos de 76+x e mai bun...da...poate fi mai bun..dar totusi vorbim de sun....si sun-ul are ditamai critu care te poate avantaja mai mult...ma rog fiecare cu parerea lui :-?
andy12345 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 o intrebare care sar putea sa para de noob gap 5 e bun pt glavier????eus tiamc a e bn sa mergi numai cu gap 3 cu 5 nuamid aca vrei sa farmezi dar e pre mic gap 5
BijuuMode Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 eus tiamc a e bn sa mergi numai cu gap 3 cu 5 nuamid aca vrei sa farmezi dar e pre mic gap 5 am lvl 25 merg gap 5 :D
iLoveCalifornia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Parere? E bun sau nu.Mi-am facut caracter nou chinez , FULL STR , Armour , Glavie , FIRE . Bun sau ba :yum: ?ps. nu vreau reply de genu "..daca te faceai arcas , daca erai.. "pps. ms mult :P
skorpyo93 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 e perfect.Knd o sa ai lvl mare schimba pe garment.Adic knd o sa vrei pvp etc.Si se stie k majoritatea mobilor au physical atack asa k e bn armor
elusion Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 exact cam pe la 37 te poti schimba pe garment