Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest ionut07
Posted

Ajutor pls!!

Datimi si mie un id sa joc la silkroad pls!!

Ca yo fac greu lvl si vreau sa vadsii yo cum e sa fii level mai maire decat 14b pls ajutor va rog din suflet!!

URGET

Adresa mea de email este:

luca_luca833@yahoo.com

pls vreau repede mesaj!! :((:((

Posted

cine crezi k itzi da tzie acont lol

eu am facut lvl 50 cu mainile mele si la draq a facut 80 legit si u la lvl 14 te plangi k faci greu?? loooooooooooool

u esti doar lenesh side asta.....mai bine ziceai k tzie sila sa joci

dak e asa cumparatzi bot si taci

@cteo2295 : pai dak te faci full str galvie bagi in hakusal fire si lightning 90 si restu 30 in cold

@luci_xxx2007: nu exista asa ceva......totzi atzi luato razna cu programe si dinastea...jcuatzi fratzilor old school......dak atzi si astia noi cu silkul ce nasol era inatne k trebe prima data sa prinzi loc pt verification code si abea dupa trebea sa prinzi si pe server si sa mai joci si pe server vechi cum am jujcat pe atena e jale asa k nu va mai plangetzi

Edit: cine crezi k itzi da acont cand u ai 1 post si plus ce e asa urgent??

chiar nu intzeleg ce e urgent

Posted

dak imi fac un glvie str mai merita invatzat vreun force?

nu se merita mergi pe heuksal si fire si alegi u intre lighting si cold si mai lasa invitatiile ca tot u castigi 10 gp up free :D , asa si cu pomana lasatio mai usor ca nu mere asa ... :banghead:

Posted

nu se merita mergi pe heuksal si fire si alegi u intre lighting si cold si mai lasa invitatiile ca tot u castigi 10 gp up free :D , asa si cu pomana lasatio mai usor ca nu mere asa ... :banghead:

cred ca se referea daca merita luat vreun force adica alea ,fire/lightning/cold/force nu force-ul.

bineinteles ca merita ..imbue-ul ala iti baga dmg mai mare.

fire este recomandat la glavier..dupa lightning si restul cold.asta e standard-ul pentru glavier ,parerea mea.

cauta guide-uri pe google pentru a afla mai multe despre ce trebuie luat.

Posted

cine crezi k itzi da tzie acont lol

eu am facut lvl 50 cu mainile mele si la draq a facut 80 legit si u la lvl 14 te plangi k faci greu?? loooooooooooool

u esti doar lenesh side asta.....mai bine ziceai k tzie sila sa joci

dak e asa cumparatzi bot si taci

@cteo2295 : pai dak te faci full str galvie bagi in hakusal fire si lightning 90 si restu 30 in cold

@luci_xxx2007: nu exista asa ceva......totzi atzi luato razna cu programe si dinastea...jcuatzi fratzilor old school......dak atzi si astia noi cu silkul ce nasol era inatne k trebe prima data sa prinzi loc pt verification code si abea dupa trebea sa prinzi si pe server si sa mai joci si pe server vechi cum am jujcat pe atena e jale asa k nu va mai plangetzi

Edit: cine crezi k itzi da acont cand u ai 1 post si plus ce e asa urgent??

chiar nu intzeleg ce e urgent

mda dar odata ca niciodata :D nu era cod si nici nu luai dc daca nu intrai ..practic dadeai connect ca disperatu ..si dupa vreo 10 incercari doar luai dc :cool2:

asta acum vreun an dar au bagat codu asta retard

Posted

chiar dak faci lvl mai greu de la lvl 10 si tot asa cresti pana la lvl 30 si dak mai vrei sp faci delvl pana la 19-20 si iara power farm so tzii gap 9-10 dupa preferintzele utilizatorului =))

Posted

Ajutor pls!!

Datimi si mie un id sa joc la silkroad pls!!

Ca yo fac greu lvl si vreau sa vadsii yo cum e sa fii level mai maire decat 14b pls ajutor va rog din suflet!!

URGET

Adresa mea de email este:

luca_luca833@yahoo.com

pls vreau repede mesaj!! :((:((

vrei glavier de 48 pe alexander? e aproape full farmed .. ti l dau cu 1 conditie sa fii activ si sa ramai in ghilda noastra :)

Posted

help?!

deci sa rectific, am un galvie pe mercury ( lvl 4 :D) si as vrea sa aflu dak pt un full str trebuie sa invat si forceurile? :beer: :beer:

La care forceuri te referi?Daca te referi la seriile cu heal,cercu de terapy si restu... nu, nu trebuie sa le inveti caci consumi sp degeaba.Dar daca te referi la restu fire,light,cold...ti s-a raspuns mai sus.

Guest SilkroaD
Posted

vand cont pe redsee lvl 80 ful farm nuker+spear female pm pt detalii

Posted

vand cont pe redsee lvl 80 ful farm nuker+spear female pm pt detalii

sal...mi-e lene sa iti dau pm :P

un pret informativ pentru cont si care ar fi metoda de cumparare?

Posted

sal...mi-e lene sa iti dau pm :P

un pret informativ pentru cont si care ar fi metoda de cumparare?

cred ca zice de pm pe forum mah , si cum ramane cu hibridu tau 7:1 care rupe tot :)):))

Posted

ba nst.Dak ai buildu pe glaive 90 heuk 90 fire 90 ligh zic k nare rost sa bagi la ice.NU ajuta deloc.Defense ai si e naspa doar 30 ala.Mai distractiv ar fi sa bagi 30 la force :D.Eu de ex dak mias face un glaive mias pune 80 heuk 80 fire 70 light si 70 force.E pure fun ,si mere si la pvp.

Guest Silver2pac
Posted

Cine joaca pe serverul Aege?......:) sa bage id asta in lista owner_silver2pac

Posted

deci.... ce skilluri sa invattz la masteriuri?

deci sa vedem

glavie-fire

sword-fire sau lightning

blade-fire

bow-ice sau fire (depinde de ce vrei tu)

dar fiindca imbua de fire e cea mai buna o poti pune la toate :) dar cheia e la tine :) tu alegi

aa si la europeni acolo nu ai force .. totul depinde de clasa :) :)

Guest am_jucat_sro
Posted

da bai the_dash jok pe venus si pe mars doar ca pe venus imi face unu lvl din superstar cu soft mod si probabil ca o sa ma mut pe venus cred

futu-ti pizda mati de copil prost care te-a facut mata. tu stii ce greu faci 6 milioane si un caine pana la lvl 30 ma cacatule? si tu ii primesti moca pe un server nou , dar te muti pe altu? ma idiotule tu ai idee cate ore petrecute in fata calculatorului te costa? si tu te muti pe alt server? imi pare rau jale ca nu i-am dat banii lui dash sau lu` unu din jangan macar. sau cumparam tot din jangan ce nu era sos si faceam multa lume fericita. idiotul pizdei mati. ba cacatule o sa te trezesti ca ai lvl 90 peste o luna-doua facuti cu butu` si nu o sa stii ce sa faci la trade ma cacatule nerecunoscator ce esti. eu te-am transformat intr-un "copil de bani gata" nu le stii valoare banilor pe sro . am facut o greseala, si imi cer scuze dash.... sper sa intelegi.... am incercat sa ofer un nou inceput...

nu postez de pe alt user ca nu vreau ban

p.s. andy... sper sa faci cancer la limba

Posted

lol cu sa pui ma la nuker imbue de fire ?Si cu defensu ce mma draqu faci ?ai defense magic -nefolositor(deja esti int si ai defense magic)

imbue (ce naiba ma ai deja dmg mare de la light.Deci mai bun e imbue de light.Cel mai bn pt nuker zic eu k este 80 HEUK sau BICHEON

80 ICE 80 LIGHT si debia 60 fire dak vrei.Intelegeti ma ca FIRE e pt str.are si bufuri specifice magic dmg increase,dmg de la imbue,physical dmg in +.Dak la INT ai nevoie LIGHT pt imbue si dmg si ice pt defense

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...