Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest luci_xxx2007
Posted

Sall all......va rog si eu ceva .....daka ma puteti ajuta........eu niki odata nu pot intra pe silkroad......pentru k tot timpul este trafic....eu plek dimineatza l a scoala si vin seara...si....nu prind si eu lok sa ma jok.....va rog c pot sami cumpar sau c pot sa fac sa pot face login din prima???...va rog frumos :) :-??:((:comp2: :pray: :pray: :pray: :pray:

va rog frumosssss...ajutatima....

Posted

Sall all......va rog si eu ceva .....daka ma puteti ajuta........eu niki odata nu pot intra pe silkroad......pentru k tot timpul este trafic....eu plek dimineatza l a scoala si vin seara...si....nu prind si eu lok sa ma jok.....va rog c pot sami cumpar sau c pot sa fac sa pot face login din prima???...va rog frumos :) :-??:((:comp2: :pray: :pray: :pray: :pray:

Ce noroc pe capu tau apucate de orice al joc numai de silkroad nu ...... :cool2:

Posted

Ia-ti cont premium

Guest luci_xxx2007
Posted

cum pot sami iau cont premium...si kt timp ii valabil? :-??:((:((

ma ajutati?

flo17....mie cel putin imi place...si noah.....

Posted

cum pot sami iau cont premium...si kt timp ii valabil? :-??:((:((

ma ajutati?

flo17....mie cel putin imi place...si noah.....

Un ticket premium poate fi cumparat numa cu silk.Silk sunt niste puncte in joc care le cumperi cu bani adevarati.Un premium iti ofera pe langa sansa de a intra din prima si experienta dubla+ unele avantaje.Un astfel de ticket dureaza o luna de la activare.Costa 20$ adica 200 de puncte silk.Pentru alte detalii intra pe siteul oficial si mergi la item mall.

Posted

intra pe un server nou(venus sau saturn )..trebe sa incerci de vreo 20 de ori pana intri(dak ai noroc intri si din prima) k se elibereaza locurile pe server

nu mai luati tampenii dinalea sa nu iei dc k nu are rost k odata la cateva sapt se schimba clientul si tre sa faci rost de altu si pana la urma o sa fi hackuit

Posted

daca il iei de la un prieten ... sti cine teo hackuit si poti sa te joci si tu cu el :> ... te faci ca nai intrat pe silk de nush cand si ........ :>

In fine cu ajutorul lui solider si the_dash sa nu se supere ;;) am inteles cei power farmu si bine cam n prieteni 60+ :) da nui nevoie am 2 calc si router pe unu bag boot si pe celalat pun sa stea .... :)

Posted

daca il iei de la un prieten ... sti cine teo hackuit si poti sa te joci si tu cu el :> ... te faci ca nai intrat pe silk de nush cand si ........ :>

In fine cu ajutorul lui solider si the_dash sa nu se supere ;;) am inteles cei power farmu si bine cam n prieteni 60+ :) da nui nevoie am 2 calc si router pe unu bag boot si pe celalat pun sa stea .... :)

routeru e sa distribui netu pe 2 calc nu? :dontknow:

Posted

radea de tine ma..... lol

elusion, daca iti place jocul? de ce nu joci fara but? si calculatorul al doilea sa il lasi cu magazin.. eu asa faceam... chiar ieseau bani frumosi.

Posted

voi faceti questurile? :D

eu le fac dar de la lvle mari,adica quest-urile care incep din hotan si pestera.mai mult alea de genul "omoara x monstri", "colecteaza y chestii".ca dau reward destul de bun (5-10%) si unele pot fi repetate de mai multe ori.

Posted

Ma io m am plict de blader...si m am gandit sa fac un char nou... nuker... 7:1 dar sa l fac in felu urmator: bag doar heuksal, ice, lightning fara fire astea toate la 80 si il bag pe protector astfel sa n am nevoie de shieldu de la fire si fac max alea la ice si light plm... ce ziceti e bun?

Posted

Ma io m am plict de blader...si m am gandit sa fac un char nou... nuker... 7:1 dar sa l fac in felu urmator: bag doar heuksal, ice, lightning fara fire astea toate la 80 si il bag pe protector astfel sa n am nevoie de shieldu de la fire si fac max alea la ice si light plm... ce ziceti e bun?

+ :cool2: :cool2: +

Guest luci_xxx2007
Posted

muultumesc mult........da problema e.....k eu nam silk....:(.....dak vand mana aia albastra si aia galbena imi da silk??????????????alea sami deie exp dublu

Posted

muultumesc mult........da problema e.....k eu nam silk....:(.....dak vand mana aia albastra si aia galbena imi da silk??????????????alea sami deie exp dublu

:)):)):))

NU

alea le vinzi cu 1 gold..dak vrei silk fati card visa electron si cauta tutorial pe net

Posted

@Gabuz ai vazut k andy tot nu joaca pe mars...teai uitat la posturi sa vezi k joaca pe saturn sau pe ala nou??

da bai the_dash jok pe venus si pe mars doar ca pe venus imi face unu lvl din superstar cu soft mod si probabil ca o sa ma mut pe venus cred

Guest luci_xxx2007
Posted

nu jtie nimeni vreun program de hekarit sau cv sa intru din prima (free)???

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...