Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

dak tot era vb de ''power farm''.....aaaaa hmmm....ce este ''power farmul" ?:))

ma da ma enerveaza faptu k dak mor si dau teleport to place where u died imi zice the request cannot be carried out.Dar la altii mere X(( ce sa fac ?

la npc-ul ala..chestia asta merge pana la lvl 20,peste 20 nu mai merge treaba.

Posted

Stie careva daca bag silk la mai multi prieteni (7-8) cu cardu meu (visa virtuon de la bcr am facut si tampenia aia cu verified by Visa 3d secure sau cum ii zice ) sunt sanse sa luam ban ?

Posted

Stie careva daca bag silk la mai multi prieteni (7-8) cu cardu meu (visa virtuon de la bcr am facut si tampenia aia cu verified by Visa 3d secure sau cum ii zice ) sunt sanse sa luam ban ?

asa deci imi bagi silk? :))

:bananadance2:

glum :P

sau nu :P

Posted

mda eu am incercat sa te ajut sa farmezi si u imi zici k ma iau in gura??

cu cine vezi u k mam certat?? eu doar team intrebat "esti noob??"

nu tzian zis raspicat......dak nu stiai ce e ala trebea sa zici dar in postul tau anterior vbde park eu as fi noob si nush despre ce vb asa k nu zice de mine k te jignesc

@flo17: nai voie sa cumperi si la altzii cu cardul tau dar multzi fac asta dar nu la toata lumea kre cunosti :P max 2 fara tine

@scorpio:power farmul este k si power lvl numa k aici faci sp

pt power farm itzi trebe cel putzin lvl 10 (sa ai cal pt mai multa protectzie)

un char de lvl mare 52+ de preferat si gap 9 sau 10

la ongs din partea europeana este un loc in kre este un deal...pui charul de lvl 10 acolo si celalalt char de lvl amre il pui sa boteze(de preferat) sau hand killing

si de asemenea de la lvl 10 pana p[e la lvl 30 faci tot asa si sa reamintesc sa nu bagi deloc in stat points k se zice k itzi da mai multe spuri

de la lvl 30 dak vre mai multe spuri faci delvl pana la 19 si iar faci power farm...sper k ai intzeles

bafta la farm

Posted

bine gata .. nu am de gand sa ma cert cu tine :naughty: ... oricum nu cred ca ai dreptu sa ma faci noob pt ca nici tu nu teai nascut cu silku in sange ... la randu tau nu ai stiut si tu toate lucruriile despre silk .. am si eu dreptu sa intreb .. si poate nam inteles .. da nu trea sa ma faci noob .. pt ca intre mine si noobi e o prapastie mare .. am si eu ceva habar de silk .. noobu e ala ce cere boot pe forum si ala care cere 1 kk de la unu dp serv .. deci nu ma asocia cu ei .. recunosc am fost si eu noob la randu meu .. si garantez ca si tu .. ca nu teai nascut silk pwner ....

Posted

mda eu am incercat sa te ajut sa farmezi si u imi zici k ma iau in gura??

cu cine vezi u k mam certat?? eu doar team intrebat "esti noob??"

nu tzian zis raspicat......dak nu stiai ce e ala trebea sa zici dar in postul tau anterior vbde park eu as fi noob si nush despre ce vb asa k nu zice de mine k te jignesc

@flo17: nai voie sa cumperi si la altzii cu cardul tau dar multzi fac asta dar nu la toata lumea kre cunosti :P max 2 fara tine

@scorpio:power farmul este k si power lvl numa k aici faci sp

pt power farm itzi trebe cel putzin lvl 10 (sa ai cal pt mai multa protectzie)

un char de lvl mare 52+ de preferat si gap 9 sau 10

la ongs din partea europeana este un loc in kre este un deal...pui charul de lvl 10 acolo si celalalt char de lvl amre il pui sa boteze(de preferat) sau hand killing

si de asemenea de la lvl 10 pana p[e la lvl 30 faci tot asa si sa reamintesc sa nu bagi deloc in stat points k se zice k itzi da mai multe spuri

de la lvl 30 dak vre mai multe spuri faci delvl pana la 19 si iar faci power farm...sper k ai intzeles

bafta la farm

Te inseli in anumite privinte:

-Daca nu bagi deloc stat points(a se intelege int si str) NU iti da mai multe spuri, deci afirmatia este falsa.Daca te gandesti putin iti dai seama si singur ca este o aberatie caci altfel nu ar mai exista spuri.

-Degeaba mergi de la lvl 10 la ongs cu cineva sa iti faca powerfarm deoarece faci o mare prostie.Ca sa iei experienta maxima care o poti lua prin powerlvl/powerfarm se merge la mobi cu 11 lvle mai mari.Si ar mai fi ceva de adaugat aici...la lvl 10 cu gap 9 faci 400 de sp pe cand la lvl 23-24 (atunci e cel mai bine sa farmezi la ongi) faci in medie 4000-4500 de sp.Oricum ar fii iti este mult mai usor sa faci de-lvl de 10 ori decat de 100 .

-Pentru un farm rapid si bun iti trebuie un char minim 64+, caci la mobi de party te chinui cu un char de 52 chiar daca mobii sunt de lvl 33 si 34(asta daca nu e nuker, cu nuker merge mai binisor).

Farmul la ongi e bun, nu zic ca nu dar ar trebui sa incercati la sosungsung si sungsung(maimute de lvl 37-38).Aceste maimute au mobi de quest cu experienta la fel de mare ca mobii de party.Deci daca stai pe spotu unde apar mobii de quest+ aia care iti apar de party faci experienta foarte bine.

Posted

Te inseli in anumite privinte:

-Daca nu bagi deloc stat points(a se intelege int si str) NU iti da mai multe spuri, deci afirmatia este falsa.Daca te gandesti putin iti dai seama si singur ca este o aberatie caci altfel nu ar mai exista spuri.

-Degeaba mergi de la lvl 10 la ongs cu cineva sa iti faca powerfarm deoarece faci o mare prostie.Ca sa iei experienta maxima care o poti lua prin powerlvl/powerfarm se merge la mobi cu 11 lvle mai mari.Si ar mai fi ceva de adaugat aici...la lvl 10 cu gap 9 faci 400 de sp pe cand la lvl 23-24 (atunci e cel mai bine sa farmezi la ongi) faci in medie 4000-4500 de sp.Oricum ar fii iti este mult mai usor sa faci de-lvl de 10 ori decat de 100 .

-Pentru un farm rapid si bun iti trebuie un char minim 64+, caci la mobi de party te chinui cu un char de 52 chiar daca mobii sunt de lvl 33 si 34(asta daca nu e nuker, cu nuker merge mai binisor).

Farmul la ongi e bun, nu zic ca nu dar ar trebui sa incercati la sosungsung si sungsung(maimute de lvl 37-38).Aceste maimute au mobi de quest cu experienta la fel de mare ca mobii de party.Deci daca stai pe spotu unde apar mobii de quest+ aia care iti apar de party faci experienta foarte bine.

mor mai greu maimutele alea de quest..angry sosung sau nu mai stiu cum se chemau.au mai mult hp decat in party mob.si oricum e mai bine la ongs..te duci pe un deal si cand dai un nuke cu aoe e imposibil sa nu lovesti macar 2 mobi,avand in vedere ce spawn au pe dealurile alea..in timp ce la angry sosung(mi s'a facut pe primul char european power farming acolo..~16k) aveam un nuker si un arcas si erau rasfiati.

eu mi'am facut power farming la ongs timp de 4 saptamani cu un rogue de lvl 64.singurul minus era ca avea un singur aoe si cu aoe-ul ala de abia dadeam 1 shot la general mob.A mers bine totusi..

m'am dus si eu de la lvl 10 acolo pt ca asa scria in tutorial si chiar vroiam sa am un loc stabil,sa nu'l mai plimb peste tot si sa am grija de fundul lui sa nu cumva sa moara.Luam mai putin sp dar pana la lvl 23,care'l consider eu optim pt power farming la ongs(care de lvl 33-34 din cate'mi aduc aminte la ora asta ) am facut 27k sp ( http://www.nivlam.com/sp/ ).Si nu spun ca a mers foarte greu. de la lvl 23 pana pe la lvl 28-29 faceam ~35-40k sp si dupa botul isi facea treaba..il ducea dezbracat la mobi mai mari si murea non-stop.

in 4 saptamani am facut 165k sp..mai faceam dar mi'au modificat astia de la rds reteaua(logare cu id+pass pe internet,pppoe) si nu mai mergea,imi dadea c10.

si chestia aia cu "sa nu pui puncte de stats " mi se pare ca e mai mult pusa sa mori mai usor.eu am adaugat pana pe la lvl 27 mai tarzior stats(cand aveam vreo 100k sp) stats(pure str) ca ma enervau astia care aduceau mobi acolo si ong-ul ala ataca dupa toate char-urile mici de acolo.si nu a fost mare rahat..tot aia.singura chestie a fost ca muream din 2 lovituri in loc de una singura dezbracat la kokoru.

Posted

mor mai greu maimutele alea de quest..angry sosung sau nu mai stiu cum se chemau.au mai mult hp decat in party mob.si oricum e mai bine la ongs..te duci pe un deal si cand dai un nuke cu aoe e imposibil sa nu lovesti macar 2 mobi,avand in vedere ce spawn au pe dealurile alea..in timp ce la angry sosung(mi s'a facut pe primul char european power farming acolo..~16k) aveam un nuker si un arcas si erau rasfiati.

eu mi'am facut power farming la ongs timp de 4 saptamani cu un rogue de lvl 64.singurul minus era ca avea un singur aoe si cu aoe-ul ala de abia dadeam 1 shot la general mob.A mers bine totusi..

m'am dus si eu de la lvl 10 acolo pt ca asa scria in tutorial si chiar vroiam sa am un loc stabil,sa nu'l mai plimb peste tot si sa am grija de fundul lui sa nu cumva sa moara.Luam mai putin sp dar pana la lvl 23,care'l consider eu optim pt power farming la ongs(care de lvl 33-34 din cate'mi aduc aminte la ora asta ) am facut 27k sp ( http://www.nivlam.com/sp/ ).Si nu spun ca a mers foarte greu. de la lvl 23 pana pe la lvl 28-29 faceam ~35-40k sp si dupa botul isi facea treaba..il ducea dezbracat la mobi mai mari si murea non-stop.

in 4 saptamani am facut 165k sp..mai faceam dar mi'au modificat astia de la rds reteaua(logare cu id+pass pe internet,pppoe) si nu mai mergea,imi dadea c10.

si chestia aia cu "sa nu pui puncte de stats " mi se pare ca e mai mult pusa sa mori mai usor.eu am adaugat pana pe la lvl 27 mai tarzior stats(cand aveam vreo 100k sp) stats(pure str) ca ma enervau astia care aduceau mobi acolo si ong-ul ala ataca dupa toate char-urile mici de acolo.si nu a fost mare rahat..tot aia.singura chestie a fost ca muream din 2 lovituri in loc de una singura dezbracat la kokoru.

ma da farmu nu se mai face ca inainte? simplu gap 9 si go kill? :-?

Guest Lightmaster
Posted

Salutare baieti!As vrea sa ma apuc si eu de Silkroad Online.Ce personaj mi-ati recomanda ca incepator?

Posted

ma da farmu nu se mai face ca inainte? simplu gap 9 si go kill? :-?

De cand s-a bagat euro nu prea...toti platesc bani pt powerlvl/powerfarm.Asta in cazul in care nu ii ajuta prietenii.

@Firefly: Ma bucur ca vorbesti din experienta proprie si nu din ce ai vazut pe forum sau din ceea ce crezi ca se intampla.Si eu am avut un char cu care m-a ajutat un prieten(80 glavie) la maimute sungsung dinalea de quest si a mers chiar foooarte bine.Dar noi nu am folosit bot sau alte programe deci ne-am miscat ceva mai greu.

Posted

frumos deci foarte frumos la lvl 16 ma apuc sa dau la ongi =))

nice nu am mentionat lvl ? ;)

Sa numi zici mie k aici radeai asa.....u radeai k ziceai k nush despre ce vb asa k nu imi zice mie sa nu te fac noob

@soldier dak vrei itzi dau linkul direct de la tutorial cu ongs de pe 0x33 si ai sa vezi k exact asa zice si dar cum a zis fery decat sa ma mut nush cat e mult mai bine sa stai intr-un loc

si cu status poate natzi obs voi dar eu am vaz k nu luatzi acealeasi spuri dak nu facetzi faza cu status: de ex unu de pe forum lua 276 spx pe ong(creatorul tutorialului) si altu pt k a uitat sa pastreze stat points lua 223spx deci chiar si asa e oleak de sp in plus

faza cu 64 poate nai vazut u ce rpd omor eu un ong pty(3 bucatzi si sunt abea lvl 50 si am si gap 9 asa k shush

@Lightmaster: aici nu coneza personajul ci buildul kre tzil alegi

eu tzias recomanda full str(pui numai in str chiar dak ai putzina mana sa nutzi vina satzi bagi in int) glavie, nu pt k zic eu k e cel mai bun dar pt k esti incepator nu cred k ai putea rezista la ateta motzi cu nukerul si cu full str glavier rezisti mai mult si dai si un dmg decent. Deci buildul tau ar trebui sa fie asa Full str Glavie Protector si o sa te descurci ff bine......un lucru vreau sa mentzionez si nu vreau sa te jugnesc prin asta dar sa nu ceri bot k mau stresat astia cu botul lor

Posted

wow... dupa o dimineatza intreaga am facut lvl 20 pe venus cu char china nu am mai jucat silkroad in halu asta dar totusi pe langa eia de fac lvl 20 in 2 ore sunt slab

Posted

Salutare baieti!As vrea sa ma apuc si eu de Silkroad Online.Ce personaj mi-ati recomanda ca incepator?

poi depinde.Exista 2 alternative ori iti faci caracter EUROPEAN ori CHINEZ.La european e simplu.Iti alegi de ex warrior si iti pui toate pct la str.Dar dak vrei ceva cu magii iti faci wizard si pui toate pct la int.

Acum la chinezi e mai complicat.Aici nu sunt clase.Dak vrei chinez,si vrei sa fii ca un warior pui toate pct la str.Si alegi dintre arc, un fel de sulita,sau sabie si scut.Si mai trebuie sa-ti alegi o fortza.Alege fire.Si toate punctele ti le pui la FIRE si PACHEON(arc) sau BICHEON(scut si sabie) sau HEUKSAL(sulita aia)-depinde de ce arma alegi:D.Si asha iti pui punctele tot jocu.Si dupa ce inveti mai multe despre sro,ei bn fiule poti sa faci alte caractere (de ex nuker) etc

Posted

@soldier dak vrei itzi dau linkul direct de la tutorial cu ongs de pe 0x33 si ai sa vezi k exact asa zice si dar cum a zis fery decat sa ma mut nush cat e mult mai bine sa stai intr-un loc

si cu status poate natzi obs voi dar eu am vaz k nu luatzi acealeasi spuri dak nu facetzi faza cu status: de ex unu de pe forum lua 276 spx pe ong(creatorul tutorialului) si altu pt k a uitat sa pastreze stat points lua 223spx deci chiar si asa e oleak de sp in plus

faza cu 64 poate nai vazut u ce rpd omor eu un ong pty(3 bucatzi si sunt abea lvl 50 si am si gap 9 asa k shush

Deci tu vorbesti despre boti eu despre legiti.Luati-va dupa boterii vostri ce pot sa zic mai mult...La problema cu stats points, ai vazut tu cu ochii tai lucru ala?Deoarece zici ca tu din experienta ta stii acest lucru si apoi spui cum ai vazut pe forum...aia nu e experienta proprie.

Referitor la faptul ca omori tu din 3 bucati un ong de party... unu de 64 ii da 1 hit.Aia se cheama repede nu 3 bucati...

Si lasa-ma cu experienta de pe forumurile 0x33.

Posted

iti dau eu un fel de program.Iti da cannot connect,astepti 5 secunde si mai dai odata connect.Astfel numai ei DC

ma poti contacta la id next_generation93.Dak vrei iti dau programu.Dar nu te oblig.Nu vreau sa dai vina pe mn k ai perdut contu etc.

Posted

iti dau eu un fel de program.Iti da cannot connect,astepti 5 secunde si mai dai odata connect.Astfel numai ei DC

ma poti contacta la id next_generation93.Dak vrei iti dau programu.Dar nu te oblig.Nu vreau sa dai vina pe mn k ai perdut contu etc.

mama ce chestie e cuma sro_claent modificat sau cumva SRO_Loader :> :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...