Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

nukerul ce mai bun e full int (pui pct numa la int pt noobi :P) sword si shild (s/s pt pro :P) si lightning si cold pt snow shild si lightning nuku are dmg ce mai mare

cam atat e de spus pt nuker

ar mai fi ceva......pana la lvl 30 joci cu ar si de la 30 pui s/s si bagi in nukurile de lightningin primul rand si dupa cold

Posted

xD stiu ca la int vreau sa ma mut de pe Troy ca e aproape tot timpu crowded cine mar putea ajuta ? ps : cine mai e din satu mare ? xD

Guest Silver2pac
Posted

dati-mi si mie link-ul de unde imi fac cont ca jocu l-am tras :P

Cine imi poate da shi mie un Bot LA SIlkroad.... va rog..!!!! Contact id owner_silver2pac :((

Posted

guilda pe mars are cineva. am cont nou aici deoarece am primit 3 milioane gold aici.

sau o guilda de prieteni... am jucat mult prea mult silk la viata mea sa mai conteze serverul. oriunde ...cineva cu o guilda .....?

Posted

donez 6 mill pe serverul mars.

am jucat 3 ani silk.... imi ajunge... nu mai suport . primul care raspunde la topicul acesta ii primeste.

Posted

Iti recomand sa nu dai aia 6mil nimanui, pentru ca daca il dai cuiva cu level mic-mediu se va vedea cu bani si se va plictisi de joc repede...Tine-i acolo ca nu strica.

Posted

pe alexander care face donatii? as face eu cateva ca si asa is plictisit de silkroad da nush... deja un blader de 54 l am dat :> :) mai puteti zice ceva jocuri in gen silkroad? :bananadance2: :tiphat:

btw maimuta nu o poti da :)

Posted

ma da am o intrebare.Cum aduna astia 100 de mil gold si dupa aia vand ?

pt mine si 500 000 e mult.Vreau sa stiu cum fac asa bani.Au cumparat animal kre aduna ?Sau ce fac.Sami spuneti si mie pls

Posted

ma da am o intrebare.Cum aduna astia 100 de mil gold si dupa aia vand ?

pt mine si 500 000 e mult.Vreau sa stiu cum fac asa bani.Au cumparat animal kre aduna ?Sau ce fac.Sami spuneti si mie pls

]

gold farming...unii cu calc bune care tin vreo 10 cliente de sro cu boti ...faci o groaza de bani.asa fac astia de vand

ca player poti face alchemy,bishnitza si la lev 80 jobing(dak esti baietzel destept faci cca trader si 20 mil pe zi :beer:

Posted

donez 6 mill pe serverul mars.

am jucat 3 ani silk.... imi ajunge... nu mai suport . primul care raspunde la topicul acesta ii primeste.

da-mi mie banii ca the_dash are asa e pretene? si asa nu am cont pe mars poate ma apuc akolo daca imi dai tu baniii

xD xD xD xD

Posted

pe cuvant??? eu nu cred dupa cum spuneam farmingu e foarte inportant si itemele ai putea sal intrebi pe alexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sau cum e numele lui are char de 809 pe greece LADRAQU PARCA

Hi all,

dupa cum spune si andy si am mai spus-o si eu, farmingul este f important in silk...eu gandesc asa...ca sa iesi castigator intr-un pvp in acest joc trebuie sa concure 3 chestii de baza:

1.caracterul facut klumea,cu iteme si arma buna sau de preferat f buna(si ma refer la SoS,SoM sau SoSUN)si totodata sa stii exact cu ce skiluri sa tragi in functie de oponent,

2.farmingul dus la extrem la skill three,

3.sa ai un PC si net bun sa nu ai lag mare.

Daca toate aceste 3 puncte concura in asa fel incat sunt la nivel ridicat atunci ai toate sansele sa bati alte charuri.Ma refer bineinteles aici si la faptul ca te bati cu un char egal in lvl cu tine pt ca daca e o lupta intre tine si un char cu 5-10 lvle mai mare ca tine atunci datele prb se schimba drastic in defavoarea ta. Mai este bine pt un char pur int ca la pvp-uri sa foloseasca in loc de mana potions, vitality potions cat mai mari si cu procentajul la autopotions ridicat la mana,ca sa aiba o a doua posibilitate de ridicare a barei de health si atunci cand trage nu numai cand trebuie sa recupereze damage-ul din potiunile de viata.

De la un timp insa a mai intervenit o chestie despre care am mai precizat intr-un post anterior si anume niste buffuri luate cu Guild Points care au niste cifre ametitoare la protectie sau atac cand sunt activate.Ca sa va datzi seama singuri de asta uitativa la cei de lvle de la 70-75 in sus care fac jobwar pe la portile oraselor si o sa va datzi seama si singuri despre ce vbesc.

Si da, ca un pur int sa fie bun la pvpuri trebuie sa aiba iteme si arma si farming la superlativ altfel o cam ia pe coaja...dar ca sa fim SINCERI sunt si multi glavieri care si-o iau pe coaja de la pur int. In general nu exista un tip de caracter care este atotputernic pt ca in acest caz toata lumea ar face numai glavier sau numai nuker sau ...etc...de asta si exista aceste iteme Seal of...si Item Mall pt ca sa ajungi lvl max si sa iti dai seama ca chiar daca ai lvl max tre sa mai depui efort si in cele mai multe cazuri, REAL MONEY ca sa fii bun sau printre cei mai buni...intr-un final totul se rezuma la bani reali fratilor si la profiturile reale ale JoyMax-ului. Totul tre sa duca la un anumit grad de dependenta a playerului de acest joc...cu cat joci mai mult cu atat esti la un moment dat tentat sa bagi real money,...fie pt un pet, fie pt o geanta cu potiuni,fie pe un global ceva...fie pt...etc....Cei ce joaca doar ca relax dupa o zi de munca sau de scoala, cei ce joaca doar pt comunitate sunt prea putini, un procent insignificabil pt JoyMax.De aceea inclin sa cred ca si botii platiti "acceptati"daca pot folosi cuvantul,de JoyMax sunt facuti tot de vreo bransa secundara de a lor.

Va urez joc placut si spor la tot ce aveti nevoie in Silk...si daca cel putin aici nu pare(pe acest forum)macar in joc sa fiti uniti.

RESPEC"ALL :tiphat:

Posted

Hi all,

dupa cum spune si andy si am mai spus-o si eu, farmingul este f important in silk...eu gandesc asa...ca sa iesi castigator intr-un pvp in acest joc trebuie sa concure 3 chestii de baza:

1.caracterul facut klumea,cu iteme si arma buna sau de preferat f buna(si ma refer la SoS,SoM sau SoSUN)si totodata sa stii exact cu ce skiluri sa tragi in functie de oponent,

2.farmingul dus la extrem la skill three,

3.sa ai un PC si net bun sa nu ai lag mare.

Daca toate aceste 3 puncte concura in asa fel incat sunt la nivel ridicat atunci ai toate sansele sa bati alte charuri.Ma refer bineinteles aici si la faptul ca te bati cu un char egal in lvl cu tine pt ca daca e o lupta intre tine si un char cu 5-10 lvle mai mare ca tine atunci datele prb se schimba drastic in defavoarea ta. Mai este bine pt un char pur int ca la pvp-uri sa foloseasca in loc de mana potions, vitality potions cat mai mari si cu procentajul la autopotions ridicat la mana,ca sa aiba o a doua posibilitate de ridicare a barei de health si atunci cand trage nu numai cand trebuie sa recupereze damage-ul din potiunile de viata.

De la un timp insa a mai intervenit o chestie despre care am mai precizat intr-un post anterior si anume niste buffuri luate cu Guild Points care au niste cifre ametitoare la protectie sau atac cand sunt activate.Ca sa va datzi seama singuri de asta uitativa la cei de lvle de la 70-75 in sus care fac jobwar pe la portile oraselor si o sa va datzi seama si singuri despre ce vbesc.

Si da, ca un pur int sa fie bun la pvpuri trebuie sa aiba iteme si arma si farming la superlativ altfel o cam ia pe coaja...dar ca sa fim SINCERI sunt si multi glavieri care si-o iau pe coaja de la pur int. In general nu exista un tip de caracter care este atotputernic pt ca in acest caz toata lumea ar face numai glavier sau numai nuker sau ...etc...de asta si exista aceste iteme Seal of...si Item Mall pt ca sa ajungi lvl max si sa iti dai seama ca chiar daca ai lvl max tre sa mai depui efort si in cele mai multe cazuri, REAL MONEY ca sa fii bun sau printre cei mai buni...intr-un final totul se rezuma la bani reali fratilor si la profiturile reale ale JoyMax-ului. Totul tre sa duca la un anumit grad de dependenta a playerului de acest joc...cu cat joci mai mult cu atat esti la un moment dat tentat sa bagi real money,...fie pt un pet, fie pt o geanta cu potiuni,fie pe un global ceva...fie pt...etc....Cei ce joaca doar ca relax dupa o zi de munca sau de scoala, cei ce joaca doar pt comunitate sunt prea putini, un procent insignificabil pt JoyMax.De aceea inclin sa cred ca si botii platiti "acceptati"daca pot folosi cuvantul,de JoyMax sunt facuti tot de vreo bransa secundara de a lor.

Va urez joc placut si spor la tot ce aveti nevoie in Silk...si daca cel putin aici nu pare(pe acest forum)macar in joc sa fiti uniti.

xD xD relax? eu sincer nu ma relaxez jucand acest jok imi bat capu cu elementele ma mai rup thiefiii mai sunt si hack dupa patania cu charu trecut numai bag nici un premium nimik nu se merita dar totusi nu ma pot asa chiar daca dupa un timp ma doare capu sincer este un drog

Posted

xD xD relax? eu sincer nu ma relaxez jucand acest jok imi bat capu cu elementele ma mai rup thiefiii mai sunt si hack dupa patania cu charu trecut numai bag nici un premium nimik nu se merita dar totusi nu ma pot asa chiar daca dupa un timp ma doare capu sincer este un drog

...ai perfecta dreptate...si eu am jucat in alerta continua pana la lvl80...abia dupa aia mi-am permis sa joc doar de relaxare...pana atunci insa am aruncat afara tone de nervi intinsi la maxim...sa fac bani sa am de potiuni,sa fac bani sa dau si la altii, sa fac joburi(doar la hunting ma mai distram),la trader cu morcovul sa nu vina vreo ceata de thifi mari sa o iau in banana,sa tin guildul unit,sa ajut prietenii sa reusesc sa vand una alta la stal sa...sa...sa....nervi nervi nervi...si da si Silkul ca si alte mmorpg-uri online e un drog de la un anumit lvl in sus pt ff multi oameni. Eu mi-am luat "doza",dar am reusit sa "scap" desi marturisesc ca as mai intra macar din cand in cand dar deocamdata nu am posibilitatea...dar oricum cand am sa reincep promit :P ca voi juca doar de fun...pana in Ianuarie cred ca reusesc...

Have fun ppl si

Posted

mai andy dak nu ai char pe mars dc tot te bagi

sry sa zic dar inainte ziceai de altzii k se muta de pe un servr pe altul dar vad k, cum ai vazut bani pe un server...hop teai si mutat

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...