Firefly Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 nu exista asa cevaserverele sunt de 3000 de persoane si mai tot timpu sunt full.Voi nu vati saturat sa va tot certati care e mai tare blablabla glavieu rupe tot intu aia rogue asta :crazy: :crazy2:omule,nu am nici un motiv sa bag vrajeli pe aici.iti voi face screen shot la aplicatia aia care monitorizeaza si de pe rev6 atunci cand o sa fie 1000 locuri libere pe un server si xian-ul o sa fie fullmercury si hercules au mereu cele mai multe locuri liber.uite un ss de acum(observa data) : http://img20.imageshack.us/my.php?image=proofzje0.jpgsi da..odinul arata eronat..nu stiu care e problema dar nu e treaba mea :). noroc
andy12345 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 nu exista asa cevaserverele sunt de 3000 de persoane si mai tot timpu sunt full.Voi nu vati saturat sa va tot certati care e mai tare blablabla glavieu rupe tot intu aia rogue asta :crazy: :crazy2:e adevarat ca nu mai joci sro?
noises1990 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 a intrebare simpla.....glavier sau wizard? ce sa fac?
skorpyo93 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 faci ce vrei.Dak vrei sa ai dmg ft mare si HP de kkt.Alege wizz.Iti da unu un dupac si mori.Sau alegi glaive cu HP ft mare si cu dmg mai mic :DTu alegi cheia e la tn :D
andy12345 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 a intrebare simpla.....glavier sau wizard? ce sa fac?looooooool ce intrebare stupida pusa de un jucator care are charuri numai de 70 + asa cu.m te laudai dar eu zic ca wizardu e bun doar la unici atata rest fati warrior sau cleric
noises1990 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 looooooool ce intrebare stupida pusa de un jucator care are charuri numai de 70 + asa cu.m te laudai dar eu zic ca wizardu e bun doar la unici atata rest fati warrior sau cleric pai am explicat ca nu le am cu europenii da am incercat un warlock pe serveru ala nou si mi e greata sa o iau de la 0 :P raman la blader...
noises1990 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Cu alea 5 skilluri , europenii fac un damage dublu fata de alea 10 chineze.da...adevarat ....dar te plictisesti la un moment dat sa folosesti numa cateva skilluri care arata cam la fel ....(warlock sau wizard)
salam30 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Logic gandit.Se vede ca in acest topic mai posteaza numai "adevaratii cunoscatori" ai silkroadului(marea majoritate).Daca nu acceptati ca euro va poate omori 1 hit asta este... nu vreau sa va impun acest lucru, dar o sa va dati seama cand va veti trezi in permanenta morti si nu veti stii cine v-a omorat.P.S. My last post. sa spun si eu experienta mea in pvp cu europeni sau sun prea noob ca sa mai vorbesc.. :beer: dar totusi am sa o spun :angry1: eu chinez lv 57 nuker spear armor destul de farmat si 3400 HP VS european lv 43 wizard control life +zerk == 1 hit si over dmg 4400 si am ramas socat
Daddysady Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 sa spun si eu experienta mea in pvp cu europeni sau sun prea noob ca sa mai vorbesc.. :beer: dar totusi am sa o spun :angry1: eu chinez lv 57 nuker spear armor destul de farmat si 3400 HP VS european lv 43 wizard control life +zerk == 1 hit si over dmg 4400 si am ramas socatcam putin hp...eu am 3800 park la level 53...da si dak ii dadea un spear in frunte..sau un nuke intre dintzi :bananadance2:
Gabuz Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 sau daca nu apuci.... nukul de euro e mai rapid....cont pe serverul nou... incepe lvl (fara bot) (si fara silk) sa vad cat fac lvl pana in februarie :P (sesiunea tarzie :P ) who will join me?
EvilToileT Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 e inspectie ? sau numa la mine il doare capu
andy12345 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 sau daca nu apuci.... nukul de euro e mai rapid....cont pe serverul nou... incepe lvl (fara bot) (si fara silk) sa vad cat fac lvl pana in februarie :P (sesiunea tarzie :P ) who will join me?eu man sunt deja akolo am lvl 28 mam apucat de nuker mi-ar place un friend cu mn poate mai aduci si tu catva prieteni face un guild
iLoveCalifornia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 am jucat si eu pe Saturn , dar daca andy nu da nici un semn de viata
Gabuz Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 lasati un id sa dau un pm :Pp.s. are cineva server stat tool? rev6.com are o eroare si nu se incarca la mine.eu sunt Tarabostesintrebare: daca ma fac rogue si cleric, ca si cleric pot sa-mi dau buffuri singur? si dupa sa schimb cleric rod cu daggers? imi raman bufurile? thnx!
andy12345 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 yo_andy_88 sa nu intri in alt guild gen Fratia sau ROMANIA sunt cam nooobi le dai sfaturi despre jok si te injura dupaia
Gabuz Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 nu esti online:) btw imi poti da un sfat in legatura cu skilurile de cleric?
Daddysady Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 nu esti online:) btw imi poti da un sfat in legatura cu skilurile de cleric?nu iti poti da bufffuri singur cu clericul (decat heal si recovery division park) si dak schimbi p arma d rogue se pierd skillurile :error:
The Dash Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 nop nu ramane nik decat ala heal si sa ai stat eror mai mic in rest dak schibi tzi se duce@andy am auzit ceva de rau de tine si nush dak sa mai am incredere in tine
Firefly Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 nop nu ramane nik decat ala heal si sa ai stat eror mai mic in rest dak schibi tzi se duce@andy am auzit ceva de rau de tine si nush dak sa mai am incredere in tinezi'ne mah si noua,nu fi rau :Dvrem barfa...singur nu merge sa'ti bagi buff-ul de str si int. vezi si tu..care are la descriere "item used" ramane care are "item required" nu ramane.nu stiu exact dar cred ca astea sunt cele care raman chiar si dupa ce schimbi : Bless,Holy Word,Healing Cycle,Recovery Division
Gabuz Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 thnx pt sfatrecovery div e ala care da auto heal?
andy12345 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 loool ce chestie ............. vine un prieten pe la mn sa ne ducem sa bem (el este un jucator incepator de silk) si ma pus sa intru pe un rogue european sa vada un skill intru eu si surpriza (in acel cont aveam un nuker de 20) si akum este 28 cu 3k sp cu pantaloni 30+7 manusi +5 2m si un spear sos +4 muhahahaha am dat contu la cineva mai demult si ala a zis ca nu mai joaca poate ala a dat contu la altcineva si ala a jucat Pretene ia-ti adio de la _verso_ fara permisiunea mea nu trebuia sa joci
Gabuz Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 mi-am facut cont pe mars.... are cineva guilda pe aici?
noises1990 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 mi-am facut cont pe mars.... are cineva guilda pe aici?ma intra pe alexander si fa ti cont ;))
mogul Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 mah cine ma ajuta si pe mine cum sa fac nuker ? full int blade sau shord ? + shield , garment litning sau fire sau cold sau toate ? is pe Troy ;) poate ma transfer pe altu de gasesc prieteni