Cipi_Cipi Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 mda glavieru rupe tot LoL #-o bladu e mishto da si cu mine cum ramane arcashu pe str ce face? :Dbate si arcasul. e bun. dar e cel mai bun dupa lvl 75,cand poti baga skillurile de stun si knock back. e un char echilibrat. da crit dese,dar nu cele mai mari,cele mai mari crituri le da glaiverul.eu raman fidel nukerului meu ;)) :D
Firefly Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Care stie sa faca masti cu rogue? imi poate explica si mie? adica ma duc la monstru de lvl 20 s-au mai mic omor apas skillu si nimic :dontknow: multumesc anticipat :tiphat: il omori,si stii ca dupa ce il omori,inca mai e bara sus cu numele lui si hp-ul(inexistent,e mort doar)..folosesti skill-ul inainte sa dispara bara si o sa'ti apara o pungutza pe langa tine (apasa Z si o sa vezi numele..e un nume ciudat ,o liniutza sau nu mai stiu ce).aia e masca.
skorpyo93 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 ma eu am vazut film pe youtube.MA sa mor...era un rogue cu x-bow a rupt un glaive urat rau.Se apropria glaveru ala cu x bow ii dadea know down si apoi ii dadea 2 sageti si ii dadea knock back.Un singur cuvant mia venit in minte,citez ''PURE OWNAGE" sau "PURE PWNAGE" whatever :DSi ink ceva.Eu am wizard cu light armor.Si dak faci wizard +warior dai cu skil de wiz si ai armor :D
Daddysady Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 ma eu am vazut film pe youtube.MA sa mor...era un rogue cu x-bow a rupt un glaive urat rau.Se apropria glaveru ala cu x bow ii dadea know down si apoi ii dadea 2 sageti si ii dadea knock back.Un singur cuvant mia venit in minte,citez ''PURE OWNAGE" sau "PURE PWNAGE" whatever :D Si ink ceva.Eu am wizard cu light armor.Si dak faci wizard +warior dai cu skil de wiz si ai armor :D nu se merita sa farmezi atat pt armor... un char rogue +cleric ar fi tare bagi la cleric intai dar il pui pur str...si umbli prin partyuri k la toti le convine sa aiba un cleric in party...faci level repede,lasi gap de vreo 3 ,bagi si la rogue si ete asa faci lev rpd pe seama altora :-j bine nu trebe neaparat+ rogue dar am dat ex pt ca roguel e singuru char euro care imi place
andy12345 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 ma eu am vazut film pe youtube.MA sa mor...era un rogue cu x-bow a rupt un glaive urat rau.Se apropria glaveru ala cu x bow ii dadea know down si apoi ii dadea 2 sageti si ii dadea knock back.Un singur cuvant mia venit in minte,citez ''PURE OWNAGE" sau "PURE PWNAGE" whatever :DSi ink ceva.Eu am wizard cu light armor.Si dak faci wizard +warior dai cu skil de wiz si ai armor :Dlooool am un blader de 32 pe mercury si am facut pvp cu unu rogue pe xbow si din 5 lupte ma batut de 3 ori si eu de 2 dar eu sunt 32 si ala 40
Daddysady Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 looool am un blader de 32 pe mercury si am facut pvp cu unu rogue pe xbow si din 5 lupte ma batut de 3 ori si eu de 2 dar eu sunt 32 si ala 40pai bladeru c mai face fata unui rogue(probabil e si ala n00b)...e de ajuns sa ii dai block la un crit si dupaia sa maturi cu el pe jos..
flo17 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 am mai dat de o ciudatenie a naturii :crazy: warrior + warlock pe robe cu dual axe imi baga blesteme si dupai sarea in capu meu
BillyTalent Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 looool am un blader de 32 pe mercury si am facut pvp cu unu rogue pe xbow si din 5 lupte ma batut de 3 ori si eu de 2 dar eu sunt 32 si ala 40probabil rogue ala nu avea ceva arma buna cu crit sanatos sau nu avea pus skillu de X-bow cu care da dmg monstruos...whatever eu am un rouge de lvl 32 si rup tot cu el chiar si mobi pana la 5 sau 6 lvl mai mari....si inca ceva la X-bow conteaza enorm CRIT u...de exemplu la lvl 29 am rupt un party giant si am luat tot de pe el aia ca dadeam fiecare al 3 lea sau al 4 lea hit crit...idea cu cleric+rouge e FOARTE buna asa am si eu si va pot sfatui cu acest Build
The Dash Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 back all de la scoala....mias in ea k mam lovit la sport....e faina idea cu rogule charul me pref dupa glavier si sincer pe fiecare server nou intrat miam facut un rogue cu cel putzin 20k sp k le faceam powerfarm dar nici unu na trecut de 25:(dar sa fac lvl 64 cu glavierul asta simi fac iara un rogue de 52 si o sa kk tot :PMai bily u chiar vrei sa te spamez pe mess?? ;Pbot se scrie cu un t si u stii k eu fol asa k scoate sigul ala :P
wine Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Atatea teorii despre rogue... Rogue rupe calumea dupa lvl 40... cum poti sa spui andy ca acel rogue te-a rupt doar de 3 ori...inseamna ca era praf si nu avea skilluri la zi.(asta in cazul in care era chiar lvl 40...daca nu cumva ai zis din burta) The Dash... "expertul" vostru , sustine ca un rogue nu poate omori un glavier fara zerk sau buff de la cleric.Eu va zic asa, uitati-va la filmul asta si trageti singuri concluziile: Rogue crossbow Am sa revin cu inca un film:rogue pe daggers. @CipiCipi glavieru ala era cam ...praf, cu nukeuri si hpu ala.Stiu ca atunci cand mori ti se vede hpu care il ai fara echipament dar totusi 11k la lvl 77 fara echipament e mult prea putin pentru un glavier.
FINE Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 il omori,si stii ca dupa ce il omori,inca mai e bara sus cu numele lui si hp-ul(inexistent,e mort doar)..folosesti skill-ul inainte sa dispara bara si o sa'ti apara o pungutza pe langa tine (apasa Z si o sa vezi numele..e un nume ciudat ,o liniutza sau nu mai stiu ce).aia e masca. ms mult am reusit :tiphat:
salam30 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 lv 80 alchemye la greu thief trader hunter pvp ...mai vrei ceva noobule
skorpyo93 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 chinezi au avantaj si zic cum au mai zis si altii EURO=dilei mare.Deci dak folosesti ice pilurile nu rezista klumea.Eu zic k un blader pe ice imi f*te un euro pt k da rpd are knock down si mai da si freez.Deci contra euro ice e cel mai bun.Parerea mea
Daddysady Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 chinezi au avantaj si zic cum au mai zis si altii EURO=dilei mare.Deci dak folosesti ice pilurile nu rezista klumea.Eu zic k un blader pe ice imi f*te un euro pt k da rpd are knock down si mai da si freez.Deci contra euro ice e cel mai bun.Parerea mea pai c euro are delay si la pills?
andy12345 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 lv 80 alchemye la greu thief trader hunter pvp ...mai vrei ceva noobulenooob??? vad ca te dai mare pe aici se vede ca esti deranjat la scufita parizer30
The Dash Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 soldier eu nu team ofensat cu nimic si mai uitate doata sa vezi k nam zis k un rogue...la general nu paote face un glavierziceam doar de alasi nu cred k ala era glavier pt k are mult prea ptuzina viatza k sa fie glavierasa k pls nu mai fa atata parada k nu mam legat de tineParizer eu nu tziam zis sa zici "alchemy" ci am zis k nu stii ce e aiak din cate vad nici sa vb nu stii "lv 80 alchemye la greu thief trader hunter pvp ...mai vrei ceva noobule" ce as putea itnzelege din asta?? k din asta e facut jocul sau ce??
wine Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Degeaba va luati de x si y ca au 2 posturi .Daca voi ati facut 99999 de posturi din spam, intrebari si afirmatii proaste inseamna ca sunteti experti?Chestia cu posturile e doar de fatada nu va mai legati de asta...@The_Dash: incerc sa corectez afirmatiile gresite.Inca o intrebare as avea: Vi se pare normal, sa faceti caractere chineze, sa farmati ca nebunii si sa va ia o gramada de timp si bani in loc sa faceti caractere europene care se cresc intr-un timp mult mai scurt si aproape ca nu necesita niciun ban?Daca e sa le luam pe fiecare in parte, sunt destul de bine puse in balanta cele 2 clase.
noises1990 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Degeaba va luati de x si y ca au 2 posturi .Daca voi ati facut 99999 de posturi din spam, intrebari si afirmatii proaste inseamna ca sunteti experti?Chestia cu posturile e doar de fatada nu va mai legati de asta... @The_Dash: incerc sa corectez afirmatiile gresite. Inca o intrebare as avea: Vi se pare normal, sa faceti caractere chineze, sa farmati ca nebunii si sa va ia o gramada de timp si bani in loc sa faceti caractere europene care se cresc intr-un timp mult mai scurt si aproape ca nu necesita niciun ban?Daca e sa le luam pe fiecare in parte, sunt destul de bine puse in balanta cele 2 clase. da ma or fi ele puse in balanta...da fiind obisnuit cu chinezu cu pots delayu cu farmu cu buffurile... ti e oarecum sa treci la european care la level 80 nu are mai mult de 5 skilluri pe care sa se bazeze...
wine Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 da ma or fi ele puse in balanta...da fiind obisnuit cu chinezu cu pots delayu cu farmu cu buffurile... ti e oarecum sa treci la european care la level 80 nu are mai mult de 5 skilluri pe care sa se bazeze... Cu alea 5 skilluri , europenii fac un damage dublu fata de alea 10 chineze.
flo17 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Degeaba va luati de x si y ca au 2 posturi .Daca voi ati facut 99999 de posturi din spam, intrebari si afirmatii proaste inseamna ca sunteti experti?Chestia cu posturile e doar de fatada nu va mai legati de asta...@The_Dash: incerc sa corectez afirmatiile gresite.Inca o intrebare as avea: Vi se pare normal, sa faceti caractere chineze, sa farmati ca nebunii si sa va ia o gramada de timp si bani in loc sa faceti caractere europene care se cresc intr-un timp mult mai scurt si aproape ca nu necesita niciun ban?Daca e sa le luam pe fiecare in parte, sunt destul de bine puse in balanta cele 2 clase. #-o o intrebare ce lev are charu tau chinez ( nu te lua dupa filmulete cu copti de pe youtube de obicei ala care face filmu castiga :violent: ) europenii is facuti sa bata in pt de 8 atat in rest is varza
wine Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 #-o o intrebare ce lev are charu tau chinez ( nu te lua dupa filmulete cu copti de pe youtube de obicei ala care face filmu castiga :violent: ) europenii is facuti sa bata in pt de 8 atat in rest is varzaChar chinez nu am, dar am european 42 si nu vorbesc numa din filmulete...vorbesc din experienta proprie.Am avut un prieten pe troy(nuker)...full set sos inclusiv inele si arma:sword 38+5 si shield 38+5.El 40 si eu 40 ...si din 5 pvp-uri a fost 4-0(pentru mine) .Tin sa mentionez ca echipamentul meu era usor modificat...+2 chest,head si pants fara hp si 6 str in plus, atat!Arma +0.
Daddysady Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Char chinez nu am, dar am european 42 si nu vorbesc numa din filmulete...vorbesc din experienta proprie.Am avut un prieten pe troy(nuker)...full set sos inclusiv inele si arma:sword 38+5 si shield 38+5.El 40 si eu 40 ...si din 5 pvp-uri a fost 4-0(pentru mine) .Tin sa mentionez ca echipamentul meu era usor modificat...+2 chest,head si pants fara hp si 6 str in plus, atat!Arma +0.prietenul tau e n00b...soarta
wine Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 prietenul tau e n00b...soartaLogic gandit.Se vede ca in acest topic mai posteaza numai "adevaratii cunoscatori" ai silkroadului(marea majoritate).Daca nu acceptati ca euro va poate omori 1 hit asta este... nu vreau sa va impun acest lucru, dar o sa va dati seama cand va veti trezi in permanenta morti si nu veti stii cine v-a omorat.P.S. My last post.
flo17 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Logic gandit.Se vede ca in acest topic mai posteaza numai "adevaratii cunoscatori" ai silkroadului(marea majoritate). Daca nu acceptati ca euro va poate omori 1 hit asta este... nu vreau sa va impun acest lucru, dar o sa va dati seama cand va veti trezi in permanenta morti si nu veti stii cine v-a omorat. P.S. My last post. :dooh: io nu zic ca stiu cine stie ce de jocu asta nenorocit dar am ceva experienta am vazut un chinez de lev 18 si un euro de lev 18 si la lev ala amandoi erau full farmed si chinezu a batut astai tot si stii doar ca crescand in lev chinezu are nevoie de mult mai multe spuri ca euro deaia ti se par chinezii slabi parerea mea ca un chinez full farmed nu are ce face cu un euro ......... P.S. fara suparare aici nu vreau sa jignesc pe nimeni, fiecare are parerea lui bafta la toti macar la sos
asdfg11 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 intr'un guild de singaporieni.e un amic acolo si cum eu nu eram in nici o guilda ..am intrat cu el ca vr sa fim impreuna in guilda.nu e chiar misto si uite d c :1.traficul : e unul din serverele care atunci cand alte servere au cate 300-1000 locuri libere ,asta e ocupat.avand in vedere ca e printre primele servere care au aparut..asta duce la urmatoarea problema:2.sunt multi de lvl mare.greu cu jobbing-ul daca nu ai iteme foarte bune.3.foarte multi boti,ca pe orice server zic eu.4.sunt cativa care au full sosun..nu exista asa cevaserverele sunt de 3000 de persoane si mai tot timpu sunt full.Voi nu vati saturat sa va tot certati care e mai tare blablabla glavieu rupe tot intu aia rogue asta :crazy: :crazy2: