salam30 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 si e misto akolo? in ce guild estidap e tare...dupa parerea mea e cel mai tare server..sunt in union DRACULA guild DRACULA +7 alte guilde si inca o uniune din ce stiu eusunt o gramada de romani
noises1990 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 o sa mai apara arabii kre dupa cate am citit eu o sa fie majoritatea wizardi si cik sunt specializatzi pe sumoningCu acest "om" nu vreau sa ma cert asa k tacTot full str glavie owns asa k shus cu hibridul si full itnrul vostru :Pha ha ha ...funny... daca n aveai chef de cearta nu incepeai.... :tiphat:
The Dash Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 eu nam inceput cearta ci doar miam exprimat parerea despre persoana ta
flo17 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Ce e de vazut acolo?Tipul pe bow avea SUN Bow.Poate si alte parti...nukeru era pe garment, daca era pe prot sau armor il facea mult mai greu si in plus de asta se vede clar ca nukeru daca ii da un stun si 1 nuke e gata ala pe bow.uitate mai atent cand vrea sa castige arcasu baga ghost phantom cand nu vine crit si mai are putin hp eu zic ca il lasa pe hibrid sa castige in fine .. bate si u unu cu 5 lvl mai mare ca tine ............ :D
wine Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 uitate mai atent cand vrea sa castige arcasu baga ghost phantom cand nu vine crit si mai are putin hp eu zic ca il lasa pe hibrid sa castige in fine .. bate si u unu cu 5 lvl mai mare ca tine ............ :D Stai calm ca am batut si cu 10 lvle , cu un rogue de lvl 42 pe daggers. Da l-a batut si numa cu criticaluri... dar cum am mai zis sa nu imi zici tu mie ca nu conteaza sun bowu... Il lasa sa castige? Daca zici tu...
skorpyo93 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 ma eu zic ca intu e bun dar nu sunt de acord cu int pur.Pur si simplu pur int e ciuca batailor.Dak iti prinde unu pe arc un 17 mii cu critical teai kkt in sus.Mai degraba un hybrid int 1:7 o sa ai HP cam 8000 (cred) cu tot cu pasiva de la heuk) sau 70% 66% balance care ar aveam cam 11 mi hp.70% 69% pardon :D
qasi Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 as face si eu guild pe saturn dar asta inseamna sa o iau de la 0 :cool2:
noises1990 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 eu nam inceput cearta ci doar miam exprimat parerea despre persoana ta da nu inteleg ce te intereseaza pe tine persoana mea? si daca aveai de gand doar sa ti exprimi parerea fa o macar mai gentil nu asa ca un taran badaran
andy12345 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 ma eu zic ca intu e bun dar nu sunt de acord cu int pur.Pur si simplu pur int e ciuca batailor.Dak iti prinde unu pe arc un 17 mii cu critical teai kkt in sus.Mai degraba un hybrid int 1:7 o sa ai HP cam 8000 (cred) cu tot cu pasiva de la heuk) sau 70% 66% balance care ar aveam cam 11 mi hp.70% 69% pardon :Dpe cuvant??? eu nu cred dupa cum spuneam farmingu e foarte inportant si itemele ai putea sal intrebi pe alexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sau cum e numele lui are char de 809 pe greece LADRAQU PARCA
Daddysady Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 ma eu zic ca intu e bun dar nu sunt de acord cu int pur.Pur si simplu pur int e ciuca batailor.Dak iti prinde unu pe arc un 17 mii cu critical teai kkt in sus.Mai degraba un hybrid int 1:7 o sa ai HP cam 8000 (cred) cu tot cu pasiva de la heuk) sau 70% 66% balance care ar aveam cam 11 mi hp.70% 69% pardon :Dla lev 80 un hibrid cu iteme bune + pasiva are vre 12k hp ...la un balance dezbracat de vreo 80%(cv de genu 7int 1 str) :P
salam30 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 noobilor...va certat pt ce?1?!!?!!!??!!? a ajuns cineva de aici la lv 80
The Dash Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 hai k ma enervezi dejacine te crezi de ne faci pe noi noobi??vii tu mare boter kre face 80 sau cat ai facut si nici nu stii ce e aia alchemie si ne faci pe noi noobichiar nu suport dinastia k tine
noises1990 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 hai k ma enervezi deja cine te crezi de ne faci pe noi noobi?? vii tu mare boter kre face 80 sau cat ai facut si nici nu stii ce e aia alchemie si ne faci pe noi noobi chiar nu suport dinastia k tine te vezi amenintat si incepi sa aberezi? de unde dracu stii tu ca nu stiu sa folosesc alchimia? lol oooofff..... spui nishte kestii pe care nu le stii si nu le poti demonstra plm... n ai decat Acu am vazut .....daca nu vorbeai cu mine scuze
andy12345 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 noobilor...va certat pt ce?1?!!?!!!??!!? a ajuns cineva de aici la lv 80 bai parizer30 ai 3 posturi si ne faci noobi da sunt multi cu lvl 80 tu ai lvl 80?????????? noises mincionos noob xD cum a venit asta e scandal aaaaa
noises1990 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 bai parizer30 ai 3 posturi si ne faci noobi da sunt multi cu lvl 80 tu ai lvl 80?????????? noises mincionos noob xD cum a venit asta e scandal aaaaa mincinos? omule ... cum ziceam daca nu stii despre ce discuti inghite-ti cuvintele :) sau tastele ....
skorpyo93 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 ia sa vedem ... ce sa mai intreb si eu astazi ?...hmmm..nam nici o idee :D
Daddysady Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 ia sa vedem ... ce sa mai intreb si eu astazi ?...hmmm..nam nici o idee :Dofftopic :nanana: btw stie careva dak o sa fie event de craciun??detalii ceva?
Cipi_Cipi Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 back :D hehe,dupa o pauza cam lunga, am revenit :D M-am apucat si eu sa citesc ce s-a mai postat pe aici pe sus... certuri ca intotdeauna,contradictii,n00bi si adevarati playeri.. de toate :) O sa ma "bag" si eu decat la 2 chestii. Pure str glaiver rupe la PvP orice build din jocul asta (exceptand momentul in care vine un rogue la nesimtire cu un crit din ala huuuuge http://img151.imageshack.us/my.php?image=omfghighestcrit727crit2nd8.jpg ) dar in general glaiver rules. Pur int are damage foarte mare si el,in mod constant,dar fara un set complet Seal of Sun pe tine,nu depasesti viata mai mare de 8500 la lvl 80,asta cu un set cu Hp increase pe tine si cu Str pe toate itemele. In legatura cu eventul.. o sa fie,s-a mai discutat pe forum aici de asta. Sursa oficiala cand se face updateul de lvl 90 si ce va contine eventul de sarbatori,nu este. Cert e ca se va baga lvl 90,un mob unic nou,se va debloca restul hartii,pe unde o sa fie si mobii de 80-90 si o sa mai adauge prin item mall cate ceva... Ramane de vazut... V-am salutat pe toti !
The Dash Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 mda.....mi sa parut mie sau rogul ala are zerk??cu zerk aproape totzi castiga la pvp lol dar dak nushi baga zerkul nu cred k te faceasi am uitat sa spun k era bufat si de un cleric asa k nu era corecta lupta
Cipi_Cipi Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 mda.....mi sa parut mie sau rogul ala are zerk?? cu zerk aproape totzi castiga la pvp lol dar dak nushi baga zerkul nu cred k te facea si am uitat sa spun k era bufat si de un cleric asa k nu era corecta lupta intr-adevar are si zerk si buffuri de la un euro de cel putin lvl 64. Si nu m-a batut pe mine,erau 2 romani dintr-o guilda aliata... ;)) In fine... Ideea mea e ca si fara avatar,un rogue de cel putin 72 da criticale cu mult peste HP-ul unui glavier de lvl 80,asta cu daggere tari in mana (era un filmulet pe youtube,da' nu-l mai gasesc ...). Dar asta nu tot timpul Exact cum am zis,glaiver rules !!!
andy12345 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 back :D hehe,dupa o pauza cam lunga, am revenit :D M-am apucat si eu sa citesc ce s-a mai postat pe aici pe sus... certuri ca intotdeauna,contradictii,n00bi si adevarati playeri.. de toate :) O sa ma "bag" si eu decat la 2 chestii. Pure str glaiver rupe la PvP orice build din jocul asta (exceptand momentul in care vine un rogue la nesimtire cu un crit din ala huuuuge http://img151.imageshack.us/my.php?image=omfghighestcrit727crit2nd8.jpg ) dar in general glaiver rules. Pur int are damage foarte mare si el,in mod constant,dar fara un set complet Seal of Sun pe tine,nu depasesti viata mai mare de 8500 la lvl 80,asta cu un set cu Hp increase pe tine si cu Str pe toate itemele. In legatura cu eventul.. o sa fie,s-a mai discutat pe forum aici de asta. Sursa oficiala cand se face updateul de lvl 90 si ce va contine eventul de sarbatori,nu este. Cert e ca se va baga lvl 90,un mob unic nou,se va debloca restul hartii,pe unde o sa fie si mobii de 80-90 si o sa mai adauge prin item mall cate ceva... Ramane de vazut... V-am salutat pe toti ! rupe rupe glavieru dar nu bate un blader si nici bladeru nu bate glavia
Cipi_Cipi Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 rupe rupe glavieru dar nu bate un blader si nici bladeru nu bate glavia cooorect ! :) sa mai aiba bladerul si un shield cu BR20,atunci se plictisesc amandoi cat se bat sau li se termina la careva potiunile si bate unul din ei
The Dash Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 dupa mine dak ar fi pot war as zice k tot glavierul castiga pt k da mai mult dmg deci bladerul consuma mlt hp pot dar si bladerul ar avea sanse k da kd si stab dupa dar te plictisesti serioshaidetzi k ma duc la scoala si mai datzi si voi replayuri k ma plict pe celelalte forumuri.....numa noobi kre intraba de botNu ma dezamagitzi si sa feacetzi cel putzin 10-20 replayuri sa am ce citi :P
FINE Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Care stie sa faca masti cu rogue? imi poate explica si mie? adica ma duc la monstru de lvl 20 s-au mai mic omor apas skillu si nimic :dontknow: multumesc anticipat :tiphat:
flo17 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 mda glavieru rupe tot LoL #-o bladu e mishto da si cu mine cum ramane arcashu pe str ce face? :D