Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

si e misto akolo? in ce guild esti

dap e tare...dupa parerea mea e cel mai tare server..

sunt in union DRACULA guild DRACULA +7 alte guilde si inca o uniune din ce stiu eu

sunt o gramada de romani

Posted

o sa mai apara arabii kre dupa cate am citit eu o sa fie majoritatea wizardi si cik sunt specializatzi pe sumoning

Cu acest "om" nu vreau sa ma cert asa k tac

Tot full str glavie owns asa k shus cu hibridul si full itnrul vostru :P

ha ha ha ...funny... daca n aveai chef de cearta nu incepeai.... :tiphat:

Posted

Ce e de vazut acolo?Tipul pe bow avea SUN Bow.Poate si alte parti...nukeru era pe garment, daca era pe prot sau armor il facea mult mai greu si in plus de asta se vede clar ca nukeru daca ii da un stun si 1 nuke e gata ala pe bow.

uitate mai atent cand vrea sa castige arcasu baga ghost phantom cand nu vine crit si mai are putin hp eu zic ca il lasa pe hibrid sa castige in fine .. bate si u unu cu 5 lvl mai mare ca tine ............ :D

Posted

uitate mai atent cand vrea sa castige arcasu baga ghost phantom cand nu vine crit si mai are putin hp eu zic ca il lasa pe hibrid sa castige in fine .. bate si u unu cu 5 lvl mai mare ca tine ............ :D

Stai calm ca am batut si cu 10 lvle , cu un rogue de lvl 42 pe daggers.

Da l-a batut si numa cu criticaluri... dar cum am mai zis sa nu imi zici tu mie ca nu conteaza sun bowu...

Il lasa sa castige? :)) Daca zici tu...

Posted

ma eu zic ca intu e bun dar nu sunt de acord cu int pur.Pur si simplu pur int e ciuca batailor.Dak iti prinde unu pe arc un 17 mii cu critical teai kkt in sus.Mai degraba un hybrid int 1:7 o sa ai HP cam 8000 (cred) cu tot cu pasiva de la heuk) sau 70% 66% balance care ar aveam cam 11 mi hp.

70% 69% pardon :D

Posted

eu nam inceput cearta ci doar miam exprimat parerea despre persoana ta

da nu inteleg ce te intereseaza pe tine persoana mea? si daca aveai de gand doar sa ti exprimi parerea fa o macar mai gentil nu asa ca un taran badaran :|

Posted

ma eu zic ca intu e bun dar nu sunt de acord cu int pur.Pur si simplu pur int e ciuca batailor.Dak iti prinde unu pe arc un 17 mii cu critical teai kkt in sus.Mai degraba un hybrid int 1:7 o sa ai HP cam 8000 (cred) cu tot cu pasiva de la heuk) sau 70% 66% balance care ar aveam cam 11 mi hp.

pe cuvant??? eu nu cred dupa cum spuneam farmingu e foarte inportant si itemele ai putea sal intrebi pe alexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sau cum e numele lui are char de 809 pe greece LADRAQU PARCA

Posted

la lev 80 un hibrid cu iteme bune + pasiva are vre 12k hp ...la un balance dezbracat de vreo 80%(cv de genu 7int 1 str) :P

Posted

hai k ma enervezi deja

cine te crezi de ne faci pe noi noobi??

vii tu mare boter kre face 80 sau cat ai facut si nici nu stii ce e aia alchemie si ne faci pe noi noobi

chiar nu suport dinastia k tine

Posted

hai k ma enervezi deja

cine te crezi de ne faci pe noi noobi??

vii tu mare boter kre face 80 sau cat ai facut si nici nu stii ce e aia alchemie si ne faci pe noi noobi

chiar nu suport dinastia k tine

te vezi amenintat si incepi sa aberezi? de unde dracu stii tu ca nu stiu sa folosesc alchimia? lol :)) oooofff..... :comp2: spui nishte kestii pe care nu le stii si nu le poti demonstra plm... n ai decat

Acu am vazut .....daca nu vorbeai cu mine scuze :))

Posted

noobilor...va certat pt ce?1?!!?!!!??!!?

a ajuns cineva de aici la lv 80

bai parizer30 ai 3 posturi si ne faci noobi da sunt multi cu lvl 80 tu ai lvl 80??????????

noises mincionos noob xD cum a venit asta e scandal aaaaa :comp2:

Posted

bai parizer30 ai 3 posturi si ne faci noobi da sunt multi cu lvl 80 tu ai lvl 80??????????

noises mincionos noob xD cum a venit asta e scandal aaaaa :comp2:

mincinos? omule ... cum ziceam daca nu stii despre ce discuti inghite-ti cuvintele :) sau tastele ....

Posted

back :D

hehe,dupa o pauza cam lunga, am revenit :D

M-am apucat si eu sa citesc ce s-a mai postat pe aici pe sus... certuri ca intotdeauna,contradictii,n00bi si adevarati playeri.. de toate :)

O sa ma "bag" si eu decat la 2 chestii. Pure str glaiver rupe la PvP orice build din jocul asta (exceptand momentul in care vine un rogue la nesimtire cu un crit din ala huuuuge :|http://img151.imageshack.us/my.php?image=omfghighestcrit727crit2nd8.jpg ) dar in general glaiver rules. Pur int are damage foarte mare si el,in mod constant,dar fara un set complet Seal of Sun pe tine,nu depasesti viata mai mare de 8500 la lvl 80,asta cu un set cu Hp increase pe tine si cu Str pe toate itemele.

In legatura cu eventul.. o sa fie,s-a mai discutat pe forum aici de asta. Sursa oficiala cand se face updateul de lvl 90 si ce va contine eventul de sarbatori,nu este. Cert e ca se va baga lvl 90,un mob unic nou,se va debloca restul hartii,pe unde o sa fie si mobii de 80-90 si o sa mai adauge prin item mall cate ceva... Ramane de vazut...

V-am salutat pe toti !

Posted

mda.....mi sa parut mie sau rogul ala are zerk??

cu zerk aproape totzi castiga la pvp lol dar dak nushi baga zerkul nu cred k te facea

si am uitat sa spun k era bufat si de un cleric asa k nu era corecta lupta

Posted

mda.....mi sa parut mie sau rogul ala are zerk??

cu zerk aproape totzi castiga la pvp lol dar dak nushi baga zerkul nu cred k te facea

si am uitat sa spun k era bufat si de un cleric asa k nu era corecta lupta

intr-adevar are si zerk si buffuri de la un euro de cel putin lvl 64. Si nu m-a batut pe mine,erau 2 romani dintr-o guilda aliata... ;)) In fine...

Ideea mea e ca si fara avatar,un rogue de cel putin 72 da criticale cu mult peste HP-ul unui glavier de lvl 80,asta cu daggere tari in mana (era un filmulet pe youtube,da' nu-l mai gasesc :))...). Dar asta nu tot timpul :))

Exact cum am zis,glaiver rules !!!

Posted

back :D

hehe,dupa o pauza cam lunga, am revenit :D

M-am apucat si eu sa citesc ce s-a mai postat pe aici pe sus... certuri ca intotdeauna,contradictii,n00bi si adevarati playeri.. de toate :)

O sa ma "bag" si eu decat la 2 chestii. Pure str glaiver rupe la PvP orice build din jocul asta (exceptand momentul in care vine un rogue la nesimtire cu un crit din ala huuuuge :|http://img151.imageshack.us/my.php?image=omfghighestcrit727crit2nd8.jpg ) dar in general glaiver rules. Pur int are damage foarte mare si el,in mod constant,dar fara un set complet Seal of Sun pe tine,nu depasesti viata mai mare de 8500 la lvl 80,asta cu un set cu Hp increase pe tine si cu Str pe toate itemele.

In legatura cu eventul.. o sa fie,s-a mai discutat pe forum aici de asta. Sursa oficiala cand se face updateul de lvl 90 si ce va contine eventul de sarbatori,nu este. Cert e ca se va baga lvl 90,un mob unic nou,se va debloca restul hartii,pe unde o sa fie si mobii de 80-90 si o sa mai adauge prin item mall cate ceva... Ramane de vazut...

V-am salutat pe toti !

rupe rupe glavieru dar nu bate un blader si nici bladeru nu bate glavia

Posted

rupe rupe glavieru dar nu bate un blader si nici bladeru nu bate glavia

cooorect ! :)

sa mai aiba bladerul si un shield cu BR20,atunci se plictisesc amandoi cat se bat :)) sau li se termina la careva potiunile si bate unul din ei :))

Posted

dupa mine dak ar fi pot war as zice k tot glavierul castiga pt k da mai mult dmg deci bladerul consuma mlt hp pot dar si bladerul ar avea sanse k da kd si stab dupa dar te plictisesti serios

haidetzi k ma duc la scoala si mai datzi si voi replayuri k ma plict pe celelalte forumuri.....numa noobi kre intraba de bot

Nu ma dezamagitzi si sa feacetzi cel putzin 10-20 replayuri sa am ce citi :P

Posted

Care stie sa faca masti cu rogue? imi poate explica si mie? adica ma duc la monstru de lvl 20 s-au mai mic omor apas skillu si nimic :dontknow: multumesc anticipat :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...