Firefly Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 si e misto akolo? in ce guild estiintr'un guild de singaporieni.e un amic acolo si cum eu nu eram in nici o guilda ..am intrat cu el ca vr sa fim impreuna in guilda.nu e chiar misto si uite d c :1.traficul : e unul din serverele care atunci cand alte servere au cate 300-1000 locuri libere ,asta e ocupat.avand in vedere ca e printre primele servere care au aparut..asta duce la urmatoarea problema:2.sunt multi de lvl mare.greu cu jobbing-ul daca nu ai iteme foarte bune.3.foarte multi boti,ca pe orice server zic eu.4.sunt cativa care au full sosun..
noises1990 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 ce ma enerveaza astia kre vb dean pl*a asta nici macar nu stie ce e ala hack dak il intreb cum face zice...."stai sa ma gandesc" si nascoceste o minciuna deci nare rost sa ne batem capul cu el De furat poate e un ciorditor dinala de fura un bidon de bere de la magazinu alaturat sau ceo fi dar asta nu cred k stie cum se fura pe sro nici nu cred k stie cei trebe sa intre in alt acont de sro sau sa il fure deci e varza Sa revenim la ale noastre: de incalzit nu mi se incalzeste dar tot nush ce se intampla o sami format pcul intreg maine si sa vdem poate mere atunci Cu arcashul tau de lvl 46 park ai zis stai mai bine la blood flowers.....dak vrei itzi dau script si o sa vezi k iesi in castig pt k ele sunt agresive dar nu se pot mishk si faci lvl rpd la ele eu am facut q cu blood flowers de la lvl 42 si am mers pana la lvl 44 acolo si dupa la gold spiders dupa ce am facut lvl 45 k sa nu ma omoare bunwangs mam dus la bunwangs si am facut lvl 47 si dupa mam dus iara la gold spiders pana la lvl 48 si de acolo la white spidrs si dula la ujigi ba copilas io nu stiu dar totusi cred ca esti cam prost io te intreb asa clar ai trecut vreodata de level 48 ala? plm scopu scuza mijloacele . te rog nu te crede tu mare net junkie ca din cate vad esti doar un pusti frustrat suparat pe toti ceilalti care prin alte scopuri obtin ceva mai bun ca tine . si asta e realitatea in care traim nu ti convine du te inapoi in mamica-ta io unu nu te retin ce ma enerveaza astia kre vb dean pl*a asta nici macar nu stie ce e ala hack dak il intreb cum face zice...."stai sa ma gandesc" si nascoceste o minciuna deci nare rost sa ne batem capul cu el De furat poate e un ciorditor dinala de fura un bidon de bere de la magazinu alaturat sau ceo fi dar asta nu cred k stie cum se fura pe sro nici nu cred k stie cei trebe sa intre in alt acont de sro sau sa il fure deci e varza Sa revenim la ale noastre: de incalzit nu mi se incalzeste dar tot nush ce se intampla o sami format pcul intreg maine si sa vdem poate mere atunci Cu arcashul tau de lvl 46 park ai zis stai mai bine la blood flowers.....dak vrei itzi dau script si o sa vezi k iesi in castig pt k ele sunt agresive dar nu se pot mishk si faci lvl rpd la ele eu am facut q cu blood flowers de la lvl 42 si am mers pana la lvl 44 acolo si dupa la gold spiders dupa ce am facut lvl 45 k sa nu ma omoare bunwangs mam dus la bunwangs si am facut lvl 47 si dupa mam dus iara la gold spiders pana la lvl 48 si de acolo la white spidrs si dula la ujigi si nu stiu probabil ai si probleme de vedere pentru ca am scris mai sus ca nu s hacker nu hackez merg pe abuz de incredere . si stiu ce inseamna hack sau to hack sau cum vrei tu . te rog frumos fiinda ai cateva posturi acolo in care majoritatea aberezi , nu te crede tu imparatu Silkroadului si al Internetului ca mai ai mult de mancat pana ajungi la cel mai mare level care l am furat eu . asa ca te rog frumos nu mai comenta la adresa mea degeaba :sef:
Mallkor Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 ba copilas io nu stiu dar totusi cred ca esti cam prost io te intreb asa clar ai trecut vreodata de level 48 ala? plm scopu scuza mijloacele . te rog nu te crede tu mare net junkie ca din cate vad esti doar un pusti frustrat suparat pe toti ceilalti care prin alte scopuri obtin ceva mai bun ca tine . si asta e realitatea in care traim nu ti convine du te inapoi in mamica-ta io unu nu te retin 1.Eu as tinde sa cred ca tu esti cel frustrat................din moment ce nu esti in stare sa ti faci singur un cont si recurgi doar la furtisaguri si gainarii, dar nu i nik ADN ul din care esti facut (calitate romaneasca de categori a doua) te scuza nu i asa? ca daca poti mai bine furi nu i asa? ca doar esti baiat destept si noi nu prea.................. 2.Cate conturi ziceai ca ai facut cu manutza ta mai mari de 48? :-? 3.Uite unul care stie ce e realitatea? esti cumva unul dintre cei putini si rari care se cred realisti? TU ai habar pe ce lume traiesti ? 4.Scopul scuze mijloace? macar stii cine a zis asta si in ce context?......te asigur ca Niccol? Machiavelli nu este considerat un personaj pozitiv din istoria universala................. 5. romanii ca tine si cu a ta mentalitate ne fac de ras si strica imaginea neamului roamnesc
skorpyo93 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 ma baeti stati linistiti.EU azi am gasit un portofel pe jos cu 250 de mii in el.Credeti ca am luat cartea de vizita de acolo si lam sunat pe proprietar ?NOPE.Am luat banii si am lasat portofelu acolo :D Totusi e mai grav dak faci o ''profesie'' din asta.Tu se pare k teai specializat in furturi.Dak vrei sa hackuesti pe cineva iti zic eu o metoda.Il chemi acasa la tn il pui sati arate contu lui.Dar tu iei un keylogger inainte sa vina ''victima'' si spor la gainarii :D.Dak vrei iti dau eu keylogger.Sau mai bn iei de pe oDC :D
noises1990 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 1.Eu as tinde sa cred ca tu esti cel frustrat................din moment ce nu esti in stare sa ti faci singur un cont si recurgi doar la furtisaguri si gainarii, dar nu i nik ADN ul din care esti facut (calitate romaneasca de categori a doua) te scuza nu i asa? ca daca poti mai bine furi nu i asa? ca doar esti baiat destept si noi nu prea.................. 2.Cate conturi ziceai ca ai facut cu manutza ta mai mari de 48? :-? 3.Uite unul care stie ce e realitatea? esti cumva unul dintre cei putini si rari care se cred realisti? TU ai habar pe ce lume traiesti ? 4.Scopul scuze mijloace? macar stii cine a zis asta si in ce context?......te asigur ca Niccol? Machiavelli nu este considerat un personaj pozitiv din istoria universala................. 5. romanii ca tine si cu a ta mentalitate ne fac de ras si strica imaginea neamului roamnesc da asta e mentalitatea romanului si ce vrei sa ti dau bomboane? peste 48 cate conturi am avut? pai luate : 1. hibrid de 72 pe sword and shield 2. pure int de 70 spear 3.blader de 69 pure str 4. blader de 68 pure str 5.glavier full str de 56 6. wizard de 58 7. glavier full str de 48 cu 3k de silk pe el si facute de mine: 3 si te asigur ca lista poate continua nu neaparat pester 48 ....dar poate continua.... in legatura cu subpunctul 5 al acuzatiilor tale scuza ma frate ca si tu esti roman si nu cred ca nu ai facut asa ceva macar 1 data pan la varsta asta (oricati ani ai avea) asa ca nu fa tu pe judectoru . mai bine stai in banca ta o mare drept al societatii noastre plina de microbi. defapt si tu si the dash ooo dreptii lumii ... pamantul n ar mai gravita in juru soarelui daca n ati fi voi sa comentati pe altii
Daddysady Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 malkor ma gandeam la sunul tau ... te-ai cam grabit sa iti iei sun..in curand(ianuarie park) apare degree 9 si nu o sa iti mai foloseasca sunul..si de cand ai anuntat ca ti-ai luat sun pana acum au scazut preturile enorm..cel putin pe greece era unu care dadea blade +5 sau 6 sun cu vreo 600-700 kk dak o sa il dai la jumat pretu la care l-ai luat o sa te bucuri :Pparerea mea
Firefly Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 ce e clar este ca tu faci ceva rau si gata ,punct.nu'ti mai gasi scuze ca nu e bine ce faci si asta e,poti s'o invarti in 10 feluri ca tot un lucru rau e.noroc.si bai skorpyo,trb sa iei banii si il sunai sa'i dai portofelul inapoi ..ziceai si tu ca nu era nici un ban in portofel si ca probabil ii luase altcineva. uite ca sunt roman si eu.
noises1990 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 ce e clar este ca tu faci ceva rau si gata ,punct.nu'ti mai gasi scuze ca nu e bine ce faci si asta e,poti s'o invarti in 10 feluri ca tot un lucru rau e.noroc.si bai skorpyo,trb sa iei banii si il sunai sa'i dai portofelul inapoi ..ziceai si tu ca nu era nici un ban in portofel si ca probabil ii luase altcineva. uite ca sunt roman si eu.fac ceva rau stiu da toti fac cate ceva rau si nu cred ca e nimeni care ar trebui sa critice faptele altora :tiphat:
andy12345 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 fac ceva rau stiu da toti fac cate ceva rau si nu cred ca e nimeni care ar trebui sa critice faptele altora :tiphat:cum crezi ca sa simtit ala cand iai luat charu????????? afa ca si mie mi sa hackarit charu tot de un roman dar eu nu am fost foarte prost sa ii dau datele ci prin tbot asa ca toti care folosesc tbot aveti grije ca un roman este moderator pe gamerzplanet si aveti grija
noises1990 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 ce e clar este ca tu faci ceva rau si gata ,punct.nu'ti mai gasi scuze ca nu e bine ce faci si asta e,poti s'o invarti in 10 feluri ca tot un lucru rau e. noroc. si bai skorpyo,trb sa iei banii si il sunai sa'i dai portofelul inapoi ..ziceai si tu ca nu era nici un ban in portofel si ca probabil ii luase altcineva. uite ca sunt roman si eu. da da daca il suna devenea suspect in okii politiei cum crezi ca sa simtit ala cand iai luat charu????????? afa ca si mie mi sa hackarit charu tot de un roman dar eu nu am fost foarte prost sa ii dau datele ci prin tbot asa ca toti care folosesc tbot aveti grije ca un roman este moderator pe gamerzplanet si aveti grija pai ma n avea grija ca nu ciordesc de la romani ;)) majoritatea erau turcesti sau franceze
andy12345 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 hahahah..... tu cred ca minti ce turc crezi ca ti-ar da tie charu lor mai ales de 69 sa fim seriosi 2.mi-a spus un turk jigsaw urmatoarele sondaje despre turcia si cati joaca silkroadpopulatia turciei este foarte mare si 90% sunt niste idioti prosti 5% jaoca sro si 5% sunt cu mintea la cap si 1% din cei care joaca silkroad cunosc limba englezaFirefly ti-as propune ceva dar poate ca nu vrei ai putea sa vii saturn cu prietenu tau facem un guild poti fi tu master pe xian poate nu mai sunt romani multi dar totusi si poate mai vrea careva sa vina dupa cum spuneam nu conteaza cn e master ca e greu singur
noises1990 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 hahahah..... tu cred ca minti ce turc crezi ca ti-ar da tie charu lor mai ales de 69 sa fim seriosi [/quote crede ma : can ii zici la turc ca i dai cont de 74 pe el te crede si in realitate ii dai cont de 20....si binecuvantat fie joymaxu ca s multi prosti care spera la un level mai mare ...
Firefly Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 hahahah..... tu cred ca minti ce turc crezi ca ti-ar da tie charu lor mai ales de 69 sa fim seriosi 2.mi-a spus un turk jigsaw urmatoarele sondaje despre turcia si cati joaca silkroadpopulatia turciei este foarte mare si 90% sunt niste idioti prosti 5% jaoca sro si 5% sunt cu mintea la cap si 1% din cei care joaca silkroad cunosc limba englezaFirefly ti-as propune ceva dar poate ca nu vrei ai putea sa vii saturn cu prietenu tau facem un guild poti fi tu master pe xian poate nu mai sunt romani multi dar totusi si poate mai vrea careva sa vina dupa cum spuneam nu conteaza cn e master ca e greu singurprietenul ala al meu..joaca de 2 ani,are mai multe char-uri si oricum asteapta un joc, "aion" si cand apare ala ,cel mai probabil o sa se lase de joc. Si nu se mai apuca acum sa o ia de la capat ca e cam satul de jocul asta si in plus are si el multi prieteni aici.Si nici eu nu ma mai apuc pe server nou.am char-urile aici,om la care i'am facut farming (170k sp).chiar nu am chef sa incep de la 0 ,sa trb sa fac iar farming ,si sa iau un european,intrucat nu au nevoie de farming daca ai grija putin,m'am lamurit cu europenii.
noises1990 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 chiar ma merita europenii? adica... chinez sau european? ce i mai bun?
andy12345 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 chiar ma merita europenii? adica... chinez sau european? ce i mai bun?parca aveai charuri mari chiar nu stii care e mai bun
Daddysady Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 chiar ma merita europenii? adica... chinez sau european? ce i mai bun? sa zicem k sunt cat de cat echilibrati pana cand vine vorba de mastery max...care e un *****...la chinezi ai 300 max si la lev max(150) o sa poti avea 2 masteryuri la max...iar la euro nr max creste cu 2 masteryuri pe level ,deci tot 2 masteryuri pot avea la maxim...dar un euro se descurca ff bine doar cu un mastery pe cand un chinez are nevoie de cel putin 3 (parerea mea) sa faca fata la pvp unui euro(ai nevoie de buffuri bune) mai e o trb..la pvp te trezesti rupt de cate un euro de lev tau cu itemuri npc(max +3 ca sosurile sunt rare),u avand set sos ..si atunci :comp1: +kum a zis nush cine mai sus k euro consuma mult mai putine pots :error:
flo17 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 sa zicem k sunt cat de cat echilibrati pana cand vine vorba de mastery max...care e un *****...la chinezi ai 300 max si la lev max(150) o sa poti avea 2 masteryuri la max...iar la euro nr max creste cu 2 masteryuri pe level ,deci tot 2 masteryuri pot avea la maxim...dar un euro se descurca ff bine doar cu un mastery pe cand un chinez are nevoie de cel putin 3 (parerea mea) sa faca fata la pvp unui euro(ai nevoie de buffuri bune) mai e o trb..la pvp te trezesti rupt de cate un euro de lev tau cu itemuri npc(max +3 ca sosurile sunt rare),u avand set sos ..si atunci :comp1: +kum a zis nush cine mai sus k euro consuma mult mai putine pots :error: park era bun hibridu 7:1 pe spear ia uitate aici :readthis: mutate pe shield si sword parerea mea ...... :dontknow:
skorpyo93 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 da pan la urma apare o noua clasa?.Acum e euro si china. park era bun hibridu 7:1 pe spear ia uitate aici :readthis: mutate pe shield si sword parerea mea ...... :dontknow: ma fratica Dutch ala are sos in film.Pe cand nukeru nare
wine Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 park era bun hibridu 7:1 pe spear ia uitate aici :readthis: mutate pe shield si sword parerea mea ...... :dontknow: Ce e de vazut acolo?Tipul pe bow avea SUN Bow.Poate si alte parti...nukeru era pe garment, daca era pe prot sau armor il facea mult mai greu si in plus de asta se vede clar ca nukeru daca ii da un stun si 1 nuke e gata ala pe bow.
Daddysady Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 park era bun hibridu 7:1 pe spear ia uitate aici :readthis: mutate pe shield si sword parerea mea ...... :dontknow: 1. nu era hibrid 7:1 2.era light/fire 3.no snow shield back then 4.sun bow 5.ma mai gandesc la cateva motive si iti zic ingame :P :P Ce e de vazut acolo?Tipul pe bow avea SUN Bow.Poate si alte parti...nukeru era pe garment, daca era pe prot sau armor il facea mult mai greu si in plus de asta se vede clar ca nukeru daca ii da un stun si 1 nuke e gata ala pe bow. p flo il stiu de mai demult si n tot certam cu buildurile :D aia voia el sa imi demonstreze k nu e bun hibridu meu :P mie mi s-a parut k era pe armor nukeru..
andy12345 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 da pan la urma apare o noua clasa?.Acum e euro si china.ma fratica Dutch ala are sos in film.Pe cand nukeru nareo noua clasa nu cred ce mai baga africani????? eu incep un pure int sa creasca rpd ca str e cam plictisitor
wine Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 mie mi s-a parut k era pe armor nukeru..Greseala mea... am zis fara sa ma uit :)P.S E pe protector ;)
noises1990 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 parca aveai charuri mari chiar nu stii care e mai bunda ma da am avut european doar wizard care e de cacao....are damage mare da io 1 n am putut sa joc pe el...PAREREA MEA este CA E MAI BUN PURE INTnu e mai bun....am avut si pure int de 70 si la lvl 70 sa ai 4.5k hp e cam nasol... da asta pe care am fost eu nici n avea bagat in heuksal ca sa aiba hp increase cu smenu ala ... plm.. oricum cred ca un pure int nu face fatza la un pure str de levelu lui daca sunt ambele caractere echipate asemanator.. si cu bladeru de 69 pe care s acu omor usor un pure int si pe s/s mai mare cu 4 levele ca mine
The Dash Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 o sa mai apara arabii kre dupa cate am citit eu o sa fie majoritatea wizardi si cik sunt specializatzi pe sumoningCu acest "om" nu vreau sa ma cert asa k tacTot full str glavie owns asa k shus cu hibridul si full itnrul vostru :P