Firefly Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 curios cate potiuni si de care(si sageti daca e cazul) luati cand va duceti la o runda de vanat si ce build aveti ?eu sunt arcas pure str si ies in pierdere dupa fiecare runda.consum mp la greu.pe rogue-ul pe care am jucat inainte de arcasul asta..foloseam putin,neavand imbue dar oricum,foloseam putin pe fiecare skill(avand in vedere ca delay-ul e 15sec..).ieseam mereu in profit cu macar 150k la o runda si ma tinea destul de mult.imi cede arma inainte de potiuni sau sageti si nu umblam cu inventory-ul full.acum..o sa ma dau pe garment sa consum mai putin mp si o sa stau la monstri mai micutzi sa omor din 2-3 skill-uri.sa castig bani stiu dar sunt curios daca iesiti in pierdere sau in castig ca..am renuntat la rogue pt arcas chinezesc si chestia asta..nu am luat'o in calcul pt ca nu o cunosteam.
noises1990 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Buna seara comunitate... ce mai este nou in silk ca nu ma mai pun in a citi vreo 100 pagini in urma :)! paaai nou in silk ar fi eventu asta de cacao care l au bagat de pe 6 da e nasol ca ti da numa scrolluri si masti oribile... au bagat pets noi : pisica ca grabber si pinguin ca attacker dar ambele se cumpara cu silk :) e clar ca jocu se transforma in ceva de genu pay 2 play curios cate potiuni si de care(si sageti daca e cazul) luati cand va duceti la o runda de vanat si ce build aveti ? eu sunt arcas pure str si ies in pierdere dupa fiecare runda.consum mp la greu.pe rogue-ul pe care am jucat inainte de arcasul asta..foloseam putin,neavand imbue dar oricum,foloseam putin pe fiecare skill(avand in vedere ca delay-ul e 15sec..).ieseam mereu in profit cu macar 150k la o runda si ma tinea destul de mult.imi cede arma inainte de potiuni sau sageti si nu umblam cu inventory-ul full. acum..o sa ma dau pe garment sa consum mai putin mp si o sa stau la monstri mai micutzi sa omor din 2-3 skill-uri. sa castig bani stiu dar sunt curios daca iesiti in pierdere sau in castig ca..am renuntat la rogue pt arcas chinezesc si chestia asta..nu am luat'o in calcul pt ca nu o cunosteam. ce lvl e arcashu?
The Dash Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 eu cu arcahsul meu de 42 meream la lvl 46 si ieseam in castigintotdeauna sa iei asa pt un pur str chinezesc:300 Hp pots si 700mp potsdepinde de fiecare lvldak ai bban sau tzia dat cineva de la lvl 16 pana la 32 mici de la 32 la 52 medii si de la 52 la 64 mari si de la 64+ dinalea "-"Eu personal ieseam in castig cu banii pt k dimineatza vedeam in storage iteme....pt k botam imi era sila sa fac stall asa k uneori ieseam in pierdere k eu pastrez asta super bune sau +3 +4 +5 s.a.m.d.dak faceam stall aveam 100mil + :Pbtw ink mai am milioanele de gold si am si milioanele de elemente kre le vand cu ffff multBafta all k eu am prob cu placa video(iar k sa vezi) si nush ce sa fac asa k o sami format tot pcul(dar cand spun tot tot este)dak stitzi un mod in kre nu trebe sa fac asta dar pot sa fac placa sa mearga pls helpProblema este: dupa 1-2h max imi cedeaza placa video si trebe sa dau restart sa pot juca iara dar faza e k imi cade uneori exact cand vanez un unik sau in mijlocul la un meci de dota
noises1990 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 apropo ma se merita sa fac schimb de conturi? sa dau un blader de 69 pure str aproape full farmed cu blade 68+5 si toate itemele +3 si cu str5 int5 si mp/hp 250 increase pe un nuker? daca da ce level sa fie nukeru?
andy12345 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 apropo ma se merita sa fac schimb de conturi? sa dau un blader de 69 pure str aproape full farmed cu blade 68+5 si toate itemele +3 si cu str5 int5 si mp/hp 250 increase pe un nuker? daca da ce level sa fie nukeru?looooooool frate in primu rand dc sa dai un caracter la care ai muncit si ai vazut cum a crescut2. sa fie 73+nukaru
noises1990 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 looooooool frate in primu rand dc sa dai un caracter la care ai muncit si ai vazut cum a crescut 2. sa fie 73+nukaru nu l am muncit ^^ era ciordit :D plm decat sa muncesc juma de an la un char mai degraba l fur nu? e mai simplu :nanana: asa am trecut prin muuuuuulte charuri sh acu am vreo 10 conturi ) cea mai mare spargere a fost a unui cont cu 2k de silk :D
wine Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 eu cu arcahsul meu de 42 meream la lvl 46 si ieseam in castigintotdeauna sa iei asa pt un pur str chinezesc:300 Hp pots si 700mp potsdepinde de fiecare lvldak ai bban sau tzia dat cineva de la lvl 16 pana la 32 mici de la 32 la 52 medii si de la 52 la 64 mari si de la 64+ dinalea "-"Eu personal ieseam in castig cu banii pt k dimineatza vedeam in storage iteme....pt k botam imi era sila sa fac stall asa k uneori ieseam in pierdere k eu pastrez asta super bune sau +3 +4 +5 s.a.m.d.dak faceam stall aveam 100mil + :Pbtw ink mai am milioanele de gold si am si milioanele de elemente kre le vand cu ffff multBafta all k eu am prob cu placa video(iar k sa vezi) si nush ce sa fac asa k o sami format tot pcul(dar cand spun tot tot este)dak stitzi un mod in kre nu trebe sa fac asta dar pot sa fac placa sa mearga pls helpProblema este: dupa 1-2h max imi cedeaza placa video si trebe sa dau restart sa pot juca iara dar faza e k imi cade uneori exact cand vanez un unik sau in mijlocul la un meci de dotaPlaca video poate sa iti cedeze din cauza ca se supra-incinge.Consulta-te cu niste experti si daca iti zic acelasi lucru incearca sa reduci din grafica pentru a nu mai solicita atata placa video.nu l am muncit ^^ era ciordit plm decat sa muncesc juma de an la un char mai degraba l fur nu? e mai simplu asa am trecut prin muuuuuulte charuri sh acu am vreo 10 conturi ) cea mai mare spargere a fost a unui cont cu 2k de silk Ce tare esti tu, stii sa furi conturi pe care poate ca altii muncesc si investesc.Asta e....mentalitatea romanului "Decat sa muncesc mai bine fur".
Firefly Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 itemele nu se pun.doar din gold-ul adunat de pe jos raportat la cheltuili.sunt lvl 46 momentan,la maongs.m'am obisnuit cu europenii si mi se pare ciudat acum.1000 mp medium si 1750 sageti(+250in slot) si vreo 200hp medium(mai mult decat am nevoie) si tot mp-urile mi se duc primele si ieseam in pierdere..cam minus 100k la fiecare runda.ete la rogue cea mai puternica lovitura de la x-bow consuma 490mp la lvl 60 iar cea mai puternica la arcas chinezesc consuma 721mp..si plus imbue-ul ~870.clar nu ? si mai bagi si buff-urile care consuma si alea vreo 800mp.greu cu gold-ul si chinezii..
noises1990 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ce tare esti tu, stii sa furi conturi pe care poate ca altii muncesc si investesc.Asta e....mentalitatea romanului "Decat sa muncesc mai bine fur".
andy12345 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Firefly iti multumesc mult pentru ca datorita tie nu imi maif ac arcas dar dc nu cresti la mujigi si lamongs de 40 sau 412.noises esti hacker imi poti spune cu.m se numesc programele care se folosesc??????
noises1990 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Firefly iti multumesc mult pentru ca datorita tie nu imi maif ac arcas dar dc nu cresti la mujigi si lamongs de 40 sau 41 2.noises esti hacker imi poti spune cu.m se numesc programele care se folosesc?????? man nu s hacker pentru ca nu folosesc nici un program ^^ doar am papagal adica stiu sa vb in asa fel incat omu respectiv sa aiba incredere in mine si imediat ce am tot ce am nevoie bang account taken plm tre sa stii sa vorbesti ...io asa am faqt tot ca daca foloseam vreun program acu juma din conturile de pe silkroad erau a mele :tiphat:
Firefly Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 man nu s hacker pentru ca nu folosesc nici un program ^^ doar am papagal adica stiu sa vb in asa fel incat omu respectiv sa aiba incredere in mine si imediat ce am tot ce am nevoie bang account taken plm tre sa stii sa vorbesti ...io asa am faqt tot ca daca foloseam vreun program acu juma din conturile de pe silkroad erau a mele :tiphat: adica..scammer ,mai pe scurt.back stabber si pupincurist. fara suparare,dar asta esti.vb frumos cu omul,il faci sa aiba incredere in tine,te prefaci ,si cand are incredere in tine te prefaci in continuare si cum spui tu "bang".Ce e drept..naivitatea lor.daca esti destul de prost sa dai datele..dar si tu..asta e cea mai josnica metoda de a "fura". De foloseai un anumit sistem de a hack-ui..ok frate..esti beton,faci ceva rau dar macar stii sa lucrezi dar.. Si daca ar exista un program..nu are cum sa existe un program decat prin forta bruta si aia..ia mult. Daca ar exista un hacker sa stie sa faca chestii din astea nu si'ar pierde timpul hack-uind pt a fura iteme in joc si s'ar ocupa cu chestii mai mari. Am dat de asta : uite asta..cica hack-uieste boti.am vazut multi care au spus ca si'au vazut conturile prietenilor hack-uiti acolo. Spun inca o data...daca esti destul de prost sa dai datele contului,te felicit pentru talentul de a gasi prosti,ca pt altceva nu am de ce sa te laud,decat sa te dispretuiesc.Sunt curios ,chiar simti o satisfactie cand furi un cont ? adica ...eu sincer m'as simti de un milion de ori mai bine daca as ajunge la lvl 90 singur decat daca as fura 5 conturi full sosun,desi..as fi fercit si in cazul asta,chiar daca mi'ar sta pe constiinta si cred ca m'as lasa de joc. Scuze daca te simti ofensat dar nu cred ca spun chestii false.nu trb sa te judec eu dar suntem pe forum ce naiba.am facut o fata ciudata cand am vazut ca furi si esti mandru de asta si consideri ca asta reprezinta " a te descurca".Dar pe oamenii ipocriti,prefacuti..ii urasc cel mai mult pt ca nu au onoare.Sa traiesti amice si inca o data scuze daca te'am deranjat prin ce am spus. Si andy..d c nu mai faci arcas ? eu sincer as reveni la rogue dar cand ma gandesc la pot delay-ul ala..oricum da..mai bine faci alt build.sper ca o sa duc si eu un build pana la lvl 80 macar ca si cu arcasul asta stau in dubii dar sa mor de ma las. :) oricum ,chinezii in comparatie cu europenii,folosesc tone de potiuni de mp. e dragut arcasul,la lvle mai mari ai knock back ,stun si critical-uri frumoase si dese.drumul pana acolo e mai greutz dar botul nu oboseste si nu se plictiseste nu ? daca ar fi sa aleg altceva..cred ca as face un glavier si gata..cu asta trebuia sa incep de la bun inceput(cu cate nu am spus asa,destui dintre noi). Noroc si..recomand sa nu va bateti capul cu noises cum am facut eu :D scuzati'ma inca o data,norocel. ps: ma gandeam ca nu esti hacker din modul in care arata semnatura ta.
noises1990 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 adica..scammer ,mai pe scurt.back stabber si pupincurist. fara suparare,dar asta esti.vb frumos cu omul,il faci sa aiba incredere in tine,te prefaci ,si cand are incredere in tine te prefaci in continuare si cum spui tu "bang".Ce e drept..naivitatea lor.daca esti destul de prost sa dai datele..dar si tu..asta e cea mai josnica metoda de a "fura". De foloseai un anumit sistem de a hack-ui..ok frate..esti beton,faci ceva rau dar macar stii sa lucrezi dar.. Si daca ar exista un program..nu are cum sa existe un program decat prin forta bruta si aia..ia mult. Daca ar exista un hacker sa stie sa faca chestii din astea nu si'ar pierde timpul hack-uind pt a fura iteme in joc si s'ar ocupa cu chestii mai mari. Am dat de asta : uite asta..cica hack-uieste boti.am vazut multi care au spus ca si'au vazut conturile prietenilor hack-uiti acolo. Spun inca o data...daca esti destul de prost sa dai datele contului,te felicit pentru talentul de a gasi prosti,ca pt altceva nu am de ce sa te laud,decat sa te dispretuiesc.Sunt curios ,chiar simti o satisfactie cand furi un cont ? adica ...eu sincer m'as simti de un milion de ori mai bine daca as ajunge la lvl 90 singur decat daca as fura 5 conturi full sosun,desi..as fi fercit si in cazul asta,chiar daca mi'ar sta pe constiinta si cred ca m'as lasa de joc. Scuze daca te simti ofensat dar nu cred ca spun chestii false.nu trb sa te judec eu dar suntem pe forum ce naiba.am facut o fata ciudata cand am vazut ca furi si esti mandru de asta si consideri ca asta reprezinta " a te descurca".Dar pe oamenii ipocriti,prefacuti..ii urasc cel mai mult pt ca nu au onoare.Sa traiesti amice si inca o data scuze daca te'am deranjat prin ce am spus. Si andy..d c nu mai faci arcas ? eu sincer as reveni la rogue dar cand ma gandesc la pot delay-ul ala..oricum da..mai bine faci alt build.sper ca o sa duc si eu un build pana la lvl 80 macar ca si cu arcasul asta stau in dubii dar sa mor de ma las. :) oricum ,chinezii in comparatie cu europenii,folosesc tone de potiuni de mp. e dragut arcasul,la lvle mai mari ai knock back ,stun si critical-uri frumoase si dese.drumul pana acolo e mai greutz dar botul nu oboseste si nu se plictiseste nu ? daca ar fi sa aleg altceva..cred ca as face un glavier si gata..cu asta trebuia sa incep de la bun inceput(cu cate nu am spus asa,destui dintre noi). Noroc si..recomand sa nu va bateti capul cu noises cum am facut eu :D scuzati'ma inca o data,norocel. ps: ma gandeam ca nu esti hacker din modul in care arata semnatura ta. none taken n avea grija is obisnuit asta e riscu meseriei plm fiecare vedem lumea prin alti oki :) dar sa fim seriosi acum zi ca tu nu faci aceleasi lucruri macar 1 data in viata and then throw the rock at me ;) aa da si in legatura cu semnatura cum mama naibii o fac sa apara acolo?
skorpyo93 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 sincer sa fiu dak as vedea un portofel pe strada mas cam cruci.Ori sal iau ori sal dau la politie.,...
noises1990 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 sincer sa fiu dak as vedea un portofel pe strada mas cam cruci.Ori sal iau ori sal dau la politie.,...ti ash raspunde imediat la intrebarea asta da mi e sa nu mi sara iar sfantu petru cu coasa in spate :whistle:
andy12345 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 adica..scammer ,mai pe scurt.back stabber si pupincurist. fara suparare,dar asta esti.vb frumos cu omul,il faci sa aiba incredere in tine,te prefaci ,si cand are incredere in tine te prefaci in continuare si cum spui tu "bang".Ce e drept..naivitatea lor.daca esti destul de prost sa dai datele..dar si tu..asta e cea mai josnica metoda de a "fura". De foloseai un anumit sistem de a hack-ui..ok frate..esti beton,faci ceva rau dar macar stii sa lucrezi dar.. Si daca ar exista un program..nu are cum sa existe un program decat prin forta bruta si aia..ia mult. Daca ar exista un hacker sa stie sa faca chestii din astea nu si'ar pierde timpul hack-uind pt a fura iteme in joc si s'ar ocupa cu chestii mai mari. Am dat de asta : uite asta..cica hack-uieste boti.am vazut multi care au spus ca si'au vazut conturile prietenilor hack-uiti acolo. Spun inca o data...daca esti destul de prost sa dai datele contului,te felicit pentru talentul de a gasi prosti,ca pt altceva nu am de ce sa te laud,decat sa te dispretuiesc.Sunt curios ,chiar simti o satisfactie cand furi un cont ? adica ...eu sincer m'as simti de un milion de ori mai bine daca as ajunge la lvl 90 singur decat daca as fura 5 conturi full sosun,desi..as fi fercit si in cazul asta,chiar daca mi'ar sta pe constiinta si cred ca m'as lasa de joc. Scuze daca te simti ofensat dar nu cred ca spun chestii false.nu trb sa te judec eu dar suntem pe forum ce naiba.am facut o fata ciudata cand am vazut ca furi si esti mandru de asta si consideri ca asta reprezinta " a te descurca".Dar pe oamenii ipocriti,prefacuti..ii urasc cel mai mult pt ca nu au onoare.Sa traiesti amice si inca o data scuze daca te'am deranjat prin ce am spus. Si andy..d c nu mai faci arcas ? eu sincer as reveni la rogue dar cand ma gandesc la pot delay-ul ala..oricum da..mai bine faci alt build.sper ca o sa duc si eu un build pana la lvl 80 macar ca si cu arcasul asta stau in dubii dar sa mor de ma las. :) oricum ,chinezii in comparatie cu europenii,folosesc tone de potiuni de mp. e dragut arcasul,la lvle mai mari ai knock back ,stun si critical-uri frumoase si dese.drumul pana acolo e mai greutz dar botul nu oboseste si nu se plictiseste nu ? daca ar fi sa aleg altceva..cred ca as face un glavier si gata..cu asta trebuia sa incep de la bun inceput(cu cate nu am spus asa,destui dintre noi). Noroc si..recomand sa nu va bateti capul cu noises cum am facut eu :D scuzati'ma inca o data,norocel. ps: ma gandeam ca nu esti hacker din modul in care arata semnatura ta. DA ASA E glavie rupe tot mai ales cu sos pacat ca nu vine nimeni pe saturn sa rupem tot
Daddysady Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 DA ASA E glavie rupe tot mai ales cu sos pacat ca nu vine nimeni pe saturn sa rupem tot mda sigur i sa aiba cineva incredere in tine dupa cat tam-tam ai fc ca esti hacker/scamer...poate sa le promiti ca le dai un procent din prada sau cv :P
salam30 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 salut la toti silkistii :)char pe xian lv 70 full str lv 57 full intcine e pe xian de pe aici??
andy12345 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 mda sigur i sa aiba cineva incredere in tine dupa cat tam-tam ai fc ca esti hacker/scamer...poate sa le promiti ca le dai un procent din prada sau cv :Pnu sunt frate hacker nu imi trebuie contu nimanui ma cred imi stare sa imi fac unu dar ce teai suparat ca am zis ca glavie e cea mai buna aaa tu esti pure int ai facut un pvp ceva cu glavieri ?????? ar fi prea tare sa vin cativa playeri tari de pe srv asta pe saturn facem un guild si ar fi prea tare nu conteaza cn e master pe mn nu ma intereseaza numai sa am autoritate
The Dash Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 ce ma enerveaza astia kre vb dean pl*aasta nici macar nu stie ce e ala hackdak il intreb cum face zice...."stai sa ma gandesc" si nascoceste o minciuna deci nare rost sa ne batem capul cu elDe furat poate e un ciorditor dinala de fura un bidon de bere de la magazinu alaturat sau ceo fi dar asta nu cred k stie cum se fura pe sronici nu cred k stie cei trebe sa intre in alt acont de sro sau sa il fure deci e varzaSa revenim la ale noastre:de incalzit nu mi se incalzeste dar tot nush ce se intamplao sami format pcul intreg maine si sa vdem poate mere atunciCu arcashul tau de lvl 46 park ai zis stai mai bine la blood flowers.....dak vrei itzi dau script si o sa vezi k iesi in castig pt k ele sunt agresive dar nu se pot mishk si faci lvl rpd la eleeu am facut q cu blood flowers de la lvl 42 si am mers pana la lvl 44 acolo si dupa la gold spidersdupa ce am facut lvl 45 k sa nu ma omoare bunwangs mam dus la bunwangs si am facut lvl 47 si dupa mam dus iara la gold spiders pana la lvl 48 si de acolo la white spidrssi dula la ujigi
andy12345 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 salut la toti silkistii :)char pe xian lv 70 full str lv 57 full intcine e pe xian de pe aici??(parizer)30 au scuze salam30 pe xian este firefly cred ca asa a zis ca joaca akolo (glumeam cu parizer sper c a nu teai suparat)
Firefly Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 (parizer)30 au scuze salam30 pe xian este firefly cred ca asa a zis ca joaca akolo (glumeam cu parizer sper c a nu teai suparat) dap,eu sunt pe xian.
Guest sagetuta1 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 szal all....sunt Mariusik dp eldorado, si guilda mea recruteaza playeri activi, sunt lvl 57 cu uniune puternica de romani...dc zic k recrutam ,deoarece ceilalti romani de lvl 70+ se cred stapani pe alti...vrem guildwar cu ei...da-ti pm pe eldoraod la Mariusik, Guilda e Dune lvl 4 si 65%, nu da-ti bani la lvl up...in guild mai sunt de lvl 77,66,62,57,52,69 si alti...care un mii amintesc acuma...suntem seriosi cu uniune fara romani cu oamnei seriosi si te treaba care te vor ajuta oricand pot :P..deci da-ti join nu ve-ti regretaPS: sunt lvl 57 full str glavier(pur str) hp 11 k hp :D astept pm pe silkroad si reply aici bafta all la lvlcaut pe cineva dp Eldorado care ma poate bate la pvp..va rog sa imi da-ti pm in joc , nume : Mariusik astept pm daca e cineva in stare...trebuie sa fiti maxim 64-65 eu sunt 57...primi-ti 1 mil la fiecare data cand ma bate-ti..daca va bat eu..trebuie sa imi da-ti 1 masca de la event de hallowen succes
andy12345 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 szal all....sunt Mariusik dp eldorado, si guilda mea recruteaza playeri activi, sunt lvl 57 cu uniune puternica de romani...dc zic k recrutam ,deoarece ceilalti romani de lvl 70+ se cred stapani pe alti...vrem guildwar cu ei...da-ti pm pe eldoraod la Mariusik, Guilda e Dune lvl 4 si 65%, nu da-ti bani la lvl up...in guild mai sunt de lvl 77,66,62,57,52,69 si alti...care un mii amintesc acuma...suntem seriosi cu uniune fara romani cu oamnei seriosi si te treaba care te vor ajuta oricand pot :P..deci da-ti join nu ve-ti regretaPS: sunt lvl 57 full str glavier(pur str) hp 11 k hp :D astept pm pe silkroad si reply aici bafta all la lvlcaut pe cineva dp Eldorado care ma poate bate la pvp..va rog sa imi da-ti pm in joc , nume : Mariusik astept pm daca e cineva in stare...trebuie sa fiti maxim 64-65 eu sunt 57...primi-ti 1 mil la fiecare data cand ma bate-ti..daca va bat eu..trebuie sa imi da-ti 1 masca de la event de hallowen succeseldorado????? hmmmmmm nu prea am auzit pe nimeni de pe forum ca e akolo dar vad ca ai un char bun presupun cred ca ne crezi prosti asa e?? deoarece e imposibil sa bati pe cineva de 65 daca te bati cu un nuker iei un nuk si o sa stai intins la soare cu str nu cred ca reusesti sa ii bati orcum felicitari pentru guild