Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Care este buildu vostru preferat si dc????????????

int hybrid 7:1 light/cold/heuskal

faci lev repede si rupi la pvp

parerea mea

@skorpyo : dak e 80-80 presupun ca tre' sa pui acelasi nr de pct de int si str ,deci pui un lev int ,un lev str sau alta combinatie ,dar sa ai acelasi nr la int si str

Posted

ma ce inseamna nuker cu 80 % 80% balance ?E cumva mai bun ca spear 1:7 ?eu vreau sa fiu ca rejve.Nu vreau sa dau cu nukuri ci mai mult cu skiluri de arma.

http://bobtheveg.dyndns.org/SRO/Char_Build_Applet/ dai la character(capul ala din stanga sus)

apesi pe lvl sa te duci pana la 80(tii apasat pe alt si dai click ca sa adauge cate 5 lvle,tii apasat pe shift si click ca sa scazi ) si dupa adaugi punctele..vezi tu cum faci sa ai 70:70( sau 70:69).

dezbracat..o sa ai 70 phy balance, 70 mag balance (70:70) adica 192 puncte str total si 243 puncte int total(defapt o sa fie 70:69 sau invers).

pana la 80:80,cum a zis si dash..alchimie cu str si int.vezi tot pe calculatorul ala ,experimenteaza.

Guest vasylik
Posted

e vreo modalitate sami resetez pct ca as vrea sa ma schimb pe str stie careva dak exista?

Posted

spdy pt cetzi trebe idul meu??

dak ceri bot pls nu te mai obosi k multzi de pe linmania mau bagat pe mess numa pt bot si degeaba

:)):)):)) ma crezi bot ?mai vazut vreodata aicea sa cer ?! Sti idea aceia ce iai propuso lui billy pe zeus ? despre el vreau sa vb .....

Posted

am facut si mia esit 70 balance str 69 int cu 194 la str si 241 la int

si dak am asa balance nukurile o sa mai aiba dmg mare ?

nuke =pure mag dmg

cred ca e absolut logic ca daca ai mai mult int vei avea mag dmg mai mare.

deci raspunsul e nu.

Posted

Personal opinion, nuker is the best.

Rejve nu a facut nimic cu cap...pur si simplu pe la lvl 50 a aflat si el de build-uri si etc.

Rejve e un char original, orice ati spune si orice ati face nu puteti fi ca el.

Cand vine Rejve pe forum la Linkmania si isi zice buildul, atunci va cred.

Posted

Personal opinion, nuker is the best.

Rejve nu a facut nimic cu cap...pur si simplu pe la lvl 50 a aflat si el de build-uri si etc.

Rejve e un char original, orice ati spune si orice ati face nu puteti fi ca el.

Cand vine Rejve pe forum la Linkmania si isi zice buildul, atunci va cred.

ba ce tot atata rejve rejve rejve da cine i asta? hristos? unde draq ca io nu gasesc nici un video cu el pe youtube . tot atata il :* in (_._) :banghead:

Posted

ba ce tot atata rejve rejve rejve da cine i asta? hristos? unde draq ca io nu gasesc nici un video cu el pe youtube . tot atata il :* in (_._) :banghead:

scrie pe youtube revje2 ca are vreo 20 de filme si uitate la progresive int ...e destul de tare

ai dreptate k exagereaza cu revje dar na..dak a ramas impresionat..

si whynot citeste commenturile tata..sa vezi k a facut charul cu cap baiatul ...e hybrid 7:1...a mers pana la lev 70 numai pe int k sa faca lev mai rpd si de acolo a bagat numai str...stiiu ca sunt multe comm dar fa un efort :)

Posted

sry spidi dar sa sti k iara ma bagat unu chiar azi in lista si k sa vezi

eu jucam dota si deodata buzz

eu: "fmm de retard k au facut first blood pe mine:

el: "ai bot....dak da dami si mie"

asa id: vici4ever2 si vb colo k eu chiar nush despre ce vb

Posted

ooo scuze guyz :D :beer: revje asta e chiar bun :D acu vreau si eu un nuker :bananadance2: sorry :beer: :tiphat:

dc iti ceri scuze? :)) .."revje" a devenit injuratura p forumu asta? :D

beep ( sa ma cenzurez) e ff tare ca e super farmat...farmul conteaza fff mult

Posted

dc iti ceri scuze? :)) .."revje" a devenit injuratura p forumu asta? :D

beep ( sa ma cenzurez) e ff tare ca e super farmat...farmul conteaza fff mult

aaa deci doar de asta e tare? ca e farmat? apai nu mai vreau nuker :)) raman la blader

Posted

ooo scuze guyz :D :beer: revje asta e chiar bun :D acu vreau si eu un nuker :bananadance2: sorry :beer: :tiphat:

vrei nuker? poi daca esti incepator sfatu meu e sa nu faci asa ceva deoarece ca sa fii cat de cat bun si sa rezisti mai mult de 3 secunde in fata unui gavier sau arcas trebuie mult farming

2. stii ca daca nu are iteme bune (majoritatea sos ) nu e cn stie ce?

deci parerea me ar fi sa mai studiezi citeste pe net despre int si dupaia sa iti faci dar intodeauna str va fi the best cred

Posted

de fapt echipamentul este cel mai bun.Parerea mea este ca am invatat destule despre sro pana acum.Nu stiu sro ca defiler sau ca dash sau ca altii.Am obs ca nukeru moare incredibil de usor.Da fac un dmg de ma crucesc.Am lvl 13 deocamdata si fac dmg 400 usor :D

Posted

nu numai echipamentu farmingu e cel mai important.Daca as avea mult timp la dispozitie as face un nuker pe light si spear de as rupe farming la greu bani si iteme sos dar dupa ce am patit cu charu de 56 care era full sos cu gavie de murea lumea nu prea mai am chef poate cand oi fi a pensie

pentru incepatori full str the best pentru avansati pure int thx very (muci)

Posted

nu numai echipamentu farmingu e cel mai important.Daca as avea mult timp la dispozitie as face un nuker pe light si spear de as rupe farming la greu bani si iteme sos dar dupa ce am patit cu charu de 56 care era full sos cu gavie de murea lumea nu prea mai am chef poate cand oi fi a pensie

pentru incepatori full str the best pentru avansati pure int thx very (muci)

l-ai face pure int sau hibrid?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...