The Dash Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 lolnu te gandesti??botu aduna numa goldu kre cade de la mobu kre la omorat elpetul aduna si altele deci nu e buna tehnik plus k dureaza mult timp
Guest vasylik Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 imi poate spune si mie cineva siteul de la isro ??? sau dak e cumva mai bun decat sro sau ksro...
Firefly Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 lolnu te gandesti??botu aduna numa goldu kre cade de la mobu kre la omorat elpetul aduna si altele deci nu e buna tehnik plus k dureaza mult timpeste un bot care ridica ,chiar daca nu e de la mobul care l'a omorat el..nu stiu care e,dar am vazut intamplandu'se.eram rogue si aruncam chestiile care nu imi foloseau si ocupau loc degeaba..aruncam sageti si aparea un jucator tocmai de la dracu' stie de unde,ca nu era in aria radarului,ridica sagetile si pleca.Tbot nu ridica..despre isro sau altele..nu stiu.
EvilToileT Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 imi poate spune si mie cineva siteul de la isro ??? sau dak e cumva mai bun decat sro sau ksro...Clicke siteul isro care jucam noi @TheDash dami un pm cu id tau de mess pls
skorpyo93 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 isro ?de la ce vine.E acelas site ca silkroadonline.net ?
Avzar Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Iarasi se baga The_Dash, atotstiutorul, The_Dash allmighty, oooo Zeule...Deci eu practic aceasta metoda de 2 saptamani, si vi tu sa-mi zici ca nu merge, plus ca am avut si eu bot la viata mea.Bft }{
Firefly Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Iarasi se baga The_Dash, atotstiutorul, The_Dash allmighty, oooo Zeule...Deci eu practic aceasta metoda de 2 saptamani, si vi tu sa-mi zici ca nu merge, plus ca am avut si eu bot la viata mea.Bft }{mai incet cu suferinta si sarcasmul ca degenereaza iar discutiile.merge..dar nu la toti,tbot-ul de exemplu nu face asa,celalalte versiuni de boti nu stiu.Dash posteaza mult si da reply mai la orice subiect dar de cele mai multe ori vorbeste drept si bine,nu spune prostii prea des.Am scapat de ceva timp de toate certurile si discutiile tampite..te rugam,pastreaza si tu topicul "curat".puteai sa spui si pe un "ton" mai putin nervos,nervii nu duc la nimic bun .. incearca sa te controlezi.noroc si scuze de off topic.isro ?de la ce vine.E acelas site ca silkroadonline.net ?international silkroad. da ,e acelasi dupa cum ai putea vedea.e versiunea international ..ce jucam noi.
Guest vasylik Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 chiar de la ce vine isro ca eu tot pe ala joc spydy...credeam ca isro e dp alt continent sau asa ceva...ca,ksro ca eu tot pe sro "normal" joc da mau exasperat botii si am crezut ca voi jucati si pe altul
noises1990 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 ma dupa parerea voastra care joc merita mai multa atentie? Silkroad? sau Lineage 2? :dontknow: :tiphat:
EvilToileT Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 isro ?de la ce vine.E acelas site ca silkroadonline.net ?isro = International silkroad
andy12345 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 hihi in sfarsit din nou pe forum scoala asta am si eu o intreabare nu am avut arcas pana akuma dar vreau sa stiiu daca e bun de ceva dintre glavier si arcas ce sa aleg. La pvp il coace glavieru mar tenta arcas ca nu na am avut adika am avut de lvl 72 dar lam crescut de la lvl 68 si vreau sa stiu cum e la lvl mai micin fine joaca careva pe saturn????? se baga careava ca vreau sa facem un guilld ca ma plictisescheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllppppppppppppppppp pm Web22
iLoveCalifornia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 hihi in sfarsit din nou pe forum scoala asta am si eu o intreabare nu am avut arcas pana akuma dar vreau sa stiiu daca e bun de ceva dintre glavier si arcas ce sa aleg. La pvp il coace glavieru mar tenta arcas ca nu na am avut adika am avut de lvl 72 dar lam crescut de la lvl 68 si vreau sa stiu cum e la lvl mai micin fine joaca careva pe saturn????? se baga careava ca vreau sa facem un guilld ca ma plictisescheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllppppppppppppppppp pm Web22hmmm , m-as apuca eu :right:
andy12345 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 ar trebui sa vina jucatori care au lvl 80.Ail lvl 80 ce mai faci sau sa jucati pana cand baga lvl 90.Altceva nu ma intereseaza master numai sa am autoritate
skorpyo93 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 da chiar ma hai sa ne facem charuri noi pe saturn.Eu am si anti dc tool.Si ink nu mia fost furat contu :D.Ar fi tare.Facem un guild acolo.Ar fi marfa.Ps CAre va sa zica pe Mercury sa cam lasat lumea.E atmosfera mai de kkt.ar fi bn sa incercam un nou sv.
The Dash Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 spdy pt cetzi trebe idul meu??dak ceri bot pls nu te mai obosi k multzi de pe linmania mau bagat pe mess numa pt bot si degeaba@Firefly ai oleak de dreptate dar sa stii k isro face asa dar nu totdeauna pt k ff multzi au pet si potzi satzi dezactivezi faza si plus k mai sunt si bugurile deci nu mere totdeaunaasa si am uitat sa zic ce te faci dak sunt mai multzi botzi si sa zicem k sunt 6 3 dintre ei au isro si 3 au tbotzi-mi whyNot- ce o sa faci?? o sa incerci la aia isro si raman 3 tbot te stresezi degeabae cand jucam normal ma chinuiam oleak cu botzii dar gaseam un spot fara eimai pt fiecare lvl am un spot cu spwn suer bun si fara botzi
skorpyo93 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 ma ce inseamna nuker cu 80 % 80% balance ?E cumva mai bun ca spear 1:7 ?eu vreau sa fiu ca rejve.Nu vreau sa dau cu nukuri ci mai mult cu skiluri de arma.
The Dash Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 pai inseamna sa ai la balance 80% phy si 80% magdar am auzit k potzi face asta numa daj ai fulll blue pe toate itemele de pe tine cu max la int si str
andy12345 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 vine careva pe saturn ca e plictiseala singur
skorpyo93 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 ma bag pe saturn intro sapt.Dupa ce imi pun ram.Ca sa am si eu 512 k omu.LOL .Si imi fac clasicul glaive fire.Restu de 60 o sa bag la force.:D
skorpyo93 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 ma da cum fac ca sa am 80 80 balance.Sa zicem k am set full blue.dark pct cum pun.1 str 2 int ?
andy12345 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Care este buildu vostru preferat si dc????????????