Firefly Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 tocmai i-am rupt capul lui tg si sunt happy :D :> nush kum e pe alte sv dar pe grecia moare si in 30 de sec..deci o prinzi greuhehe..felicitari..pe xian si mai pe toate serverele vechi e asa...Am auzit de "fenomene" care isi fac cont imediat cand se deschide server nou,baga tickete si ajung la 20 in cateva ore special pt a fi primul care omoara un unique pe server..nebuni.Am incercat si eu sa vanez si m'a lovit direct in gura caramida aia cu gust amar..asteptat 3 ore,nu am nimerit spot-ul..in 2 minute ,cerberus mort...dupa 7 ore de la moarte,spawn si l'am ratat..asteptasem de la 10 pana pe la 1 si ceva si am luat'o in breton.cred ca se intampla la toti.
flo17 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 hehe..felicitari..pe xian si mai pe toate serverele vechi e asa...Am auzit de "fenomene" care isi fac cont imediat cand se deschide server nou,baga tickete si ajung la 20 in cateva ore special pt a fi primul care omoara un unique pe server..nebuni.Am incercat si eu sa vanez si m'a lovit direct in gura caramida aia cu gust amar..asteptat 3 ore,nu am nimerit spot-ul..in 2 minute ,cerberus mort...dupa 7 ore de la moarte,spawn si l'am ratat..asteptasem de la 10 pana pe la 1 si ceva si am luat'o in breton.cred ca se intampla la toti.o avut noroc ca turcaletii si arabetii au lasat botu sa adune jewel :P
Daddysady Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 o avut noroc ca turcaletii si arabetii au lasat botu sa adune jewel :Pp la 1 jumate noaptea am fc..erau sv populated dar tot mai erau playeri la tg..si crzy_turk ala tot nu s-o saturat de uru :angry1: urmeaza cerberus... :-j
noises1990 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 nu e nimeni ma de pe aleaxander ma pe forumul asta? 1. cautam uniune sunte ghilda de lvl 4 sh 52% 2. mai vb in joc un party ceva bla bla... care are de gand sa se apuce de jucat pe alexander sa dea un pm la Nitro4Iife cu "i" mare nu "L" avem loc in ghilda etc :D:D :tiphat: mai :kar: un unique ceva ca vreau sa ma duc la isy da nush spoturile si astept degeaba... nu e nimeni ma de pe aleaxander ma pe forumul asta? 1. cautam uniune sunte ghilda de lvl 4 sh 52% 2. mai vb in joc un party ceva bla bla... care are de gand sa se apuce de jucat pe alexander sa dea un pm la Nitro4Iife cu "i" mare nu "L" avem loc in ghilda etc :D:D :tiphat: mai :kar: un unique ceva ca vreau sa ma duc la isy da nush spoturile si astept degeaba... upsie scuzati greselile :D tastatura e de vina ca e wireless sh nu prea merge bine :D :tiphat:
Avzar Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 E posibil asa ceva ... ? Deci asa ma oftica urmatoarea chestie... -fac 4% apoi mor si pierd 2%, apoi iar fac 4% iar mor si pierd 2% ... e ca naiba treaba cu lvl back !!!!!!
soso09 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 imi poate da cineva mapu` cu Spawnurile lui Tiger Girl/Uruchi si Cerberus ? Ms anticipat :*
noises1990 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 imi poate da cineva mapu` cu Spawnurile lui Tiger Girl/Uruchi si Cerberus ? Ms anticipat :*ma io am doarcu tg, uru si isyutaru cu cerberus canci
Daddysady Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 imi poate da cineva mapu` cu Spawnurile lui Tiger Girl/Uruchi si Cerberus ? Ms anticipat :*http://img440.imageshack.us/img440/1460/kerberosporcentagexu5yc1.jpgete aci..e si p procente in functie de cat de des apare in zona respectiva :beer:
qasi Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 il vad pe unu in joc red-poker cu dimensionalu omoara tigergirl si se duce la cerberus si la inca unu dar nu maistiu care.
noises1990 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 http://img440.imageshack.us/img440/1460/kerberosporcentagexu5yc1.jpgete aci..e si p procente in functie de cat de des apare in zona respectiva :beer: :cool2: super tare :) da pentru ceilalti unici nu sunt? :yum:
The Dash Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 dak vrei sa te ajute mai mult uite este harta si cu unici si cu mobi si cu ce drop auwww.sromap.com
Guest tanatos94ro Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Bine mai, ati ajuns mari si tari, spargeti bossi, da de saracimea de rand nu va aduceti aminte? :) Eu stau si ma uit la item-urile din Stall-uri pt lvl-ul meu (16 btw wizard:) ) si ma crucesc... am doar 40k si nu pot sa adun mai mult, pur si simplu nu gasesc nimic sa vand.... :( Ziceti-mi si mie cam ce as putea face sa scot un ban? :) :tiphat:EDIT: sromap nu include si Europe... damit!!!
EvilToileT Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 am o intrebare scurta si seaca... : care are chef de powerlevel ?!deci eu ofer sa zicem 50k pe ora sau pe lvl sau 100k ....eu joc pe sparta lv 27 char euro apropo eu nu vreau raspunsuri dinalea :mai omule dute si fa lv singur cai mai usor si alte chestii... Eu vam oferit bani voi ziceti da , cand , unde , cumresp all :beer:
Guest vasylik Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 sal baieti...recomandatimi si mie un server cu mai putini boti si zicetimi si mie ce nick aveti sa jucam si sa vb...ca aproape peste tot e full botzi :(
Guest tanatos94ro Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Salut :)Pai nu stiu, dar eu sunt pe Odin (este un server nou), si n-am vaz nici un bot. Nick-ul este Tanatos94RO (euro). :tiphat:
Guest vasylik Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 pai la euro nu prea se boteaza(din cate stiu eu )pt ca trebuie jucat mai "strategic" din cauza la delay
The Dash Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 nu exista server cu mai putzin botzidak vrei intra pe zeus nick The_Dash
Guest vasylik Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 aha intru cand nu mai e trafic...intre timp sfatuitima si pe mine cu un build bun...in afara de glavier
noises1990 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 blader :D super tare :D blader pe fire io acu cateva zile am faqt rost de un blader de 69 full farmed si vreau sa zic ca .... ^ e super tare ^
Avzar Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Bladeru ala e tare pana da de un Full int sword ;)
Firefly Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Bladeru ala e tare pana da de un Full int sword ;)nu ai treaba.bladerul se duce ii da knock down continuu si il loveste si ala daca nu are alchimie facuta frumos e cam mort pt ca desi face dmg mic bladerul ,viata unui pure int nu prea tine asa mult.stai calm ca un blader face fata unui pure int.si..da..e super bladerul,de cand l'am vzt pt prima oara am vrut si eu,fiind adept al sigurantei..dar..pana ajungi la partea cu grinding-ul manual unde iti faci peri albi pt ca omori incet si iti mai fac si toti ks.oricum,e frumos..arata bine,are miscari frumoase,nu moare prea usor..dar nici ca omoara pe cineva usor.
skorpyo93 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 eu zic ca un int sword ar fi mai misto.Adica mie imi place mai mult.Cu un castle shild bun si cu shildu d ela ice moare mult mai greu.Plus ca mai ai si pasiva de defense +buff de la ice :Dda ma enervez knd sunt kkti kre dau numai knock down.Asa fac si eu blader si folosesc numa 2 skiluriaaaaa am uitat si de blocku de la shild :D
noises1990 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 nu ai treaba.bladerul se duce ii da knock down continuu si il loveste si ala daca nu are alchimie facuta frumos e cam mort pt ca desi face dmg mic bladerul ,viata unui pure int nu prea tine asa mult.stai calm ca un blader face fata unui pure int.si..da..e super bladerul,de cand l'am vzt pt prima oara am vrut si eu,fiind adept al sigurantei..dar..pana ajungi la partea cu grinding-ul manual unde iti faci peri albi pt ca omori incet si iti mai fac si toti ks.oricum,e frumos..arata bine,are miscari frumoase,nu moare prea usor..dar nici ca omoara pe cineva usor. :beer: cine stie stie :tiphat: exact asa fac si eu cu nukerii si am omorat nukeri mai mari ca mine cu 3-4 levele folosind tehnica asta ... :cool2:
skorpyo93 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 eu zic ca un int sword ar fi mai misto.Adica mie imi place mai mult.Cu un castle shild bun si cu shildu d ela ice moare mult mai greu.Plus ca mai ai si pasiva de defense +buff de la ice :Dda ma enervez knd sunt kkti kre dau numai knock down.Asa fac si eu blader si folosesc numa 2 skiluriaaaaa am uitat si de blocku de la shild :D
Avzar Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Te-ai saturat sa tot iti faca botii KS si sa te supere? Am gasit o chestie pe net, zic eu, interesanta !! Stiti ca botii aduna de pe jos iteme, dar in special gold !! Asadar..cand cineva vine la voi si va face KS, sau va supara, incercati cu 'momeala' asta, miscati-va lasand in urma voastra gold (1 GOLD) si vedeti daca va urmeaza !! ;) Daca va urmeaza inseamna ca e BOT si il puteti muta unde vreti voi ! De exemplu daca il duceti in oras, veti fi siguri ca nu se mai ia de voi E o metoda buna, sper sa va placa ! ;)