Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

poate sa-mi spuna si mie care ar fi skilurile ideale de urmat ptr pacheon?restu fire/light/cold ma descurc nu am avut niciodata arcas si daca ma puteti ajuta vas fi recunoscator (DOAR CE_I CE CU ADEVARAT CUNOSC ACEST LUCRU SA POSTEZE VA ROG) multam :tiphat: m-am reapucat si eu azi odata cu deschiderea noului server :gun:

Posted

pai tzias sugera sa pui la prima si sa ramai cu asta pana la lvl 24

asa am facut eu si a mers bine pt k, comboul de 2 hit e k si un hit normal deci e varzacombo dak vrei sa tzil pui de la 4 hit si 5 hit pt knock back...da stiu k e doar la 5 hit) si autum e varza deci mai bine nu tzil pui deloc

sa pui la porumbel si la cioara si berseker.....de asta am si spus lvl 24 pt berseker arow

dupa baga in prima de lvl 2 si in string bow

tzias sugera sa nu bagi in mind arow pt k e de kk si am testato

continua cu asta si o sa fie bine

la fire sa pui tot inafara de nukuri si fire wall si combustion kre il pui mai tarziu

la lit sa pui de asemenea la tot inafara de imbue si ala cu magic force increse mai tarziu pt k u te bazezi pe crituri adik phy dmg si la nukuri sa nu pui

la cold baga nula lvl 30 si punetzi mai tot inafara de nuke si ice wall

eu am la cold tot lvl 30 si am doar lvl 1 la scuipatul ala xD =)) si miam upgradat aia kre are sanse 50% de freez si 100% de frost bite si de asemenea si buful e bun

cam atat ar fi

sper k team ajutat si bafta

app sal ce mai faci?? tot pe hercule joci?? dak da bafta la lvl si cine mai joaca pe zues ?? sa facem si noi xp impreuna sau sa vb

Posted

Eventul asta e bataie de joc !! :banghead:

cam pe acolo dar merg pe deviza ca e mai bine decat nimic..desi cred ca nu e chiar mai bine..o sa fie o inghesuiala(de xian-ul pe care joc eu nu mai spun..) de nu o sa mai poti,faci par alb..

Mastile alea,parerea mea..hidoase.scroll-urile..eh..sa spunem ca ajuta..un hunt de unique ,un job war ceva,le vinzi..

si doamne :)) cand am vazut lista de boti banati..sunt curios daca aia chiar exista.in mare parte sunt gold farmeri care..la cont suspendat..fac alt cont si gata.

in rest..itemele noi..pinguinul mi se pare uratel,cu miscarile alea....in rest sunt frumoase itemele noi.

Botii au aparat dupa vreo 2 ore,dupa vreo 7 ore a aparut si crack-ul pt tbot..

Se aude ca de craciun o sa fie un event cu ..sosete..din update-ul de la client..din fisierele alea noi pe care le'a tras.

Asa ca pentru 2 saptamani o sa avem trafic frumusel pentru un event care nu e prea frumos,ca sa nu spun urat.

Mai vroiam sa spun ceva dar am uitat.

Noroc la drop-uri si distractie placuta.

Posted

ma in cat timp faci lv 80 cu gap 9 dak joci 3 ore pe zi ca mine ?

si ink ceva.Dak eu fac nuker si pun numa la heuk si la ice (vreau sa am char ca revje :D)am nevoie de gap 3 si gap 3 e mai rezonabil pt un noob k mn.Ce ziceti e bine.Sau maresc gapu ca sa am mai multe sp si pt light ?

Posted

ma in cat timp faci lv 80 cu gap 9 dak joci 3 ore pe zi ca mine ?

si ink ceva.Dak eu fac nuker si pun numa la heuk si la ice (vreau sa am char ca revje :D)am nevoie de gap 3 si gap 3 e mai rezonabil pt un noob k mn.Ce ziceti e bine.Sau maresc gapu ca sa am mai multe sp si pt light ?

hmm...gap 9 de la 1-80 :-? ...vreo 4 ani

stiu ca cica revje asa a facut dar e minciunica...pt ca amm calculat si trebuia sa aiba 2.5mil spuri si din cate am vazut eu era full farm +ink vreo 250k

cu gap 3 poti merge dar sa pui ice si light ...si heuskal pui mai incolo(cand lasi gap mai mare pt farm calumea) ca nu prea fol la mobi e mai mult pt pvp

Posted

mersi mult de sfat dash;nu ma lasasem de hercule si de sro in acelasi timp..m-am reapucat ieri :right: bafta si tie pe zeus

Posted

cred ca pica si pandora si monster scroll la event :) deocamdata mie mi-au picat doar pocitaniile alea aka mastile si o tona de scrolls... unu din uniune a dat 50 de box-uri si i-au venit numa scroll-uri =))

Posted

trebuie sa ma duc la nst ce npc sau ce ?sau apare mesaj cu pergamentu ala in dreapta monitorului ?

a inceput deja event-ul.de marti si dureaza 2 saptamani ( pana pe 20nov).omori monstri si o sa iti cada niste "jewel box".Cred ca ai observat daca ai intrat in joc ca a aparut un npc nou :"event So-Ok".dupa ce colectezi cutii,cate vrei tu,schimbi cutiile ..in functie de norocul tau..cade ori scroll-uri ori masti de earth ghost si tot asa pana cand se termina event-ul.schimbi cutiile pe scroll-uri,masti si gold.

Posted

lol

ces cu fanteziile astea p capu tau??

clientlesul este numa in chineza si costa 8$ pe sapt si este foarte avantajos

iauzi la el....free xD

De la tine ma asteptam la maui multe doar ai si paid subscibson la 0x33 pt softmod

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...