Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest boOg!3maN
Posted

si ce ''prizes' iei din chestu nst care ?

din chestu ala primesti un id care este inscris in concurs si va participa la loterie

Posted

salut ,

nu am mai postat de mult si de asemenea nici silkroad nu am mai jucat (am cam 2.5 luni )

vreau sa va adresez o intrebare ( celor care au cumparat silk ) tot la fel se cumpara silk ? sau pot folosi orice card bancar ( am de la BRD-momentan , dar pot sa-mi fac altul de e nevoie )

tnx anticipat

a....si ii rog pe cei care nu au un raspuns concret sa se abtina

Posted

Tot la fel se cumpara silk(cu card de la Visa de la raifainsen Bank)

Am jucat si eu silkroad pe serverul Olympus am ajuns pana la lvl 70 da mam enervat pt ca bagam prea multi bani in joc...si nu merita sa bagi bani intr-un asemenea joc!

Pana la lvl 40 e distractiv...ai o groaza de questuri faci primele tardeuri...faci exp usor....apoi incepe greul...fara tikete de exp si de sp nu faci fata :(....

Mam lasat de silkroad si mam apucat din nou de MU :D

chiar daca puteam sa imi iau si eu program de BOT pt ca la cat silk am bagat nu imi dadea Ban nici in 100 de ani :))

Spor la lvl si la SoSunuri la toti cei care joaca SRO! :P

Posted

...fratilor...citesc si ma minunez, cat de.... si cat de.... sunt romanii pe acest forum...pai stau si ma intreb:daca aici pe acest forum va scuipati si va injurati si va scoateti ochii si va balacariti ca la usa cortului pai atunci in joc de unde bre colaborare si discutii frumoase ca sa te simti bine atunci cand joci???Pai daca a ajuns silkul in halul asta inseamna ca sunt fericit ca inca nu pot sa il joc...iar cand o sa pot...ma duc dreaq intr-un guild de straini ca si asa am oferte de la straini sa ma duc la ei...Nu stiu cum mai e pe Greece in guildul EXCALIBUR unde am fost eu(cel putin cat am jucat eu si Ella-guild masterul-) era o atmosfera normala ba chiar prieteneasca as zice, sper sa fie si acum...dar ce vad aici pe forum ma scarbeste pur si simplu...daca as fi moderator pe link v-as bana pe ruda si pe samanta...aveti neclaritati, aveti ceva de spus,aveti de contrazis...faceti-o civilizat...nu injuraturile va fac sa aveti dreptate ci argumentele logice...invatat sa purtati un dialog fratilor...nu cu limbaj de mahala te faci ascultat pe un forum sau in real life...si eu injur in fiecare zi, nu sunt stalp de biserica,dar in societate ma comport civilizat...invatat sa argumentati...nu sa injurati.

ROG ADMINII SA ISI IA ROLUL IN SERIOS SI SA DEA BAN SI SA STREARGA POSTURILE CE TREC DE LIMITA BUNULUI SIMT. SUNTETI ADMINI SAU MODERATORI NU CA SA AVETI O TITULATURA PE ACEST FORUM CI PT CA SE PRESUPUNE CA AVETI DE INDEPLINIT NISTE ATRIBUTII...printre aceste atributii se numara si limbajul folosit pe acest forum.

RESPEC"ALL :tiphat:

Posted

ce inseamna sa ai un char int cu build 7:1 sau 1:7 ?si cum se face.Am inteles k asta e cel mai bun pt int hibryd 1:7 sau 7:1 ceva de genu

Adica bagi 1 str / 7 int cand faci lvl up.

Il faci pe spear cu imbue fire si light support , ce ramane bagi ice ptr ss.

Posted

aha deci 1 : 7 e cel mai bun. ms.O sa merg oricum pe ice. :))dar ma interb la pacheon.Arcu are dmg magic mai mare ca phisycalu.Si cred ca ar mere hibryd str, mai bine ca pure str.Si ieri am facut raportu dintre dmg magic si phisycal.Si a iesit 1.7 sau cam asa ceva.Atata a iesit si la spear.Prob e ca dak pui la int pe arc nu o sa ai mult hp, criticalu e mai mic, si defensu scade de asemenea.Pacheonu nu e bun tanker.Totusi cred ca mai bun ar fi un hibryd pacheon.Astept idei

Posted

sa mai discutast despre pacheonul hibrid str perfect

asa ceva nu existam si cum sa mai zis hibridul e pt noobi

full str glavie e cel mai bun deocamdata si dupa full str bow dupa full str s/s si spera si in cele din urma bladeul

Posted

Cum ziceam ..nu scriu pe site-ul asta ca sa ma bag in seama sau ca sa jicnesc pe cineva...

Si pe tine te rog frumos nu mai critica oameni pe care nu ii cunosti ...

Sa iti zic si de ce sunt suparat pe el ...ma trazesc intr-o zii cu un PM de la respectivu _M_A_X_ sau cum lo` chema...la inceput ma ia cu frumosu ...Sal,,nu imi faci si mie plvl?eu in clipa ceea am fost ocupat..si nu aveam cum sa il ajut.... a 2 zii ...eu farmam si aveam ticket...ma intreaba: Imi faci plvling? eu i-am raspuns ca nu pot ...si atunci incepe sa ma injure...de morti, famile...tot tacamu ..nu cred ca a fost vre`un neam de al meu care sa fii scapat neinjurat.. si la Sfarsit imi zice ...scuze ca te-am injurat....

Una peste alta....guild x-man se castiga prin respect si incredere....daca ai aceste calitati poti fii si lvl 1 ca esti binevenit la noi in guild ! desigur trebe sa iti demonstrezi calitatile ..nu ca si in cazul de fatza defectele lu` MAX

Nu mai vreau sa discut de acest subiect....ca astfel lucrurile degenereaza si se ajung la certuri

Peace all !

BAHHHHH nene ... yo am facut WTT ... pana acu charu asta a fost a lu altcineva...yo am jucat pe sparta ... nu am avut treaba cu voi... am charu asta de o sapt...asa ca... :error: si chiar dak cer si yo ajutor sau power level ... sau ajutor la un quest... sa sti ca niciodata nu am sa te injur ca nu ai vrut sa ma ajuti :|

Posted

Cum ziceam ..nu scriu pe site-ul asta ca sa ma bag in seama sau ca sa jicnesc pe cineva...

Si pe tine te rog frumos nu mai critica oameni pe care nu ii cunosti ...

Sa iti zic si de ce sunt suparat pe el ...ma trazesc intr-o zii cu un PM de la respectivu _M_A_X_ sau cum lo` chema...la inceput ma ia cu frumosu ...Sal,,nu imi faci si mie plvl?eu in clipa ceea am fost ocupat..si nu aveam cum sa il ajut.... a 2 zii ...eu farmam si aveam ticket...ma intreaba: Imi faci plvling? eu i-am raspuns ca nu pot ...si atunci incepe sa ma injure...de morti, famile...tot tacamu ..nu cred ca a fost vre`un neam de al meu care sa fii scapat neinjurat.. si la Sfarsit imi zice ...scuze ca te-am injurat....

Una peste alta....guild x-man se castiga prin respect si incredere....daca ai aceste calitati poti fii si lvl 1 ca esti binevenit la noi in guild ! desigur trebe sa iti demonstrezi calitatile ..nu ca si in cazul de fatza defectele lu` MAX

Nu mai vreau sa discut de acest subiect....ca astfel lucrurile degenereaza si se ajung la certuri

Peace all !

BAHHHHH nene ... yo am facut WTT ... pana acu charu asta a fost a lu altcineva...yo am jucat pe sparta ... nu am avut treaba cu voi... am charu asta de o sapt...asa ca... :error: si chiar dak cer si yo ajutor sau power level ... sau ajutor la un quest... sa sti ca niciodata nu am sa te injur ca nu ai vrut sa ma ajuti :|

scuzati pt post dublu

Posted

BAHHHHH nene ... yo am facut WTT ... pana acu charu asta a fost a lu altcineva...yo am jucat pe sparta ... nu am avut treaba cu voi... am charu asta de o sapt...asa ca... :error:

scuzati pt post dublu

Mai sa fie...tu ai caracterul asta de 1 sapt? lvl 46? cum iti explici? ...frate daca ai venit sa ne vinzi gogosi calde ai gresit locu ....1 la mana nu ma intereseaza la cine a fost caracterul ...2 te priveste direct si personal cui i-ai dat caracterul ...3 hai sa nu mai vorbim in contradictorii pt ca unii useri nu merita sa vada aseameana discuti inutile... pt tine x-man nu e ...si ti-am mai spus ... daca nu vrei sa intelegi treaba ta...

imi cer scuze personal fata de cei care folosesc acest forum ...dar unii chiar te obliga sa le respunzi ..intr-un fel sau altu ..!

Toate cele bune! ! ! PEACE !

Posted

BAH ... yo am jucat pe Sparta ... aveam un preten care avea caracter pe sparta ... si apoi sa dus pe troy ... iar acu am facut schimb de caractere cu el pentru ca am un var pe Troy si vroiam sa joc cu el .. si el a fost in X_Man un timp ... asa ca baiatu ala tea injurat nu eu ...

Posted

Vad ca fiecare isi da cu parerea,ba mai mult , sustin sus si tare ca buildul cutare sau cutare cu setul X si arma Y rules, e cel mai tare cel mai beton,cel mai...GODLIKE...si e si normal pe undeva sa fie asa, fiecare sustine ceva despre constitutia unui char in functie de informatiile pe care le detine la un anumit moment,in functie de mai multa sau mai putina experienta pe care o are in acest joc dar mai ales si cu predilectie in functie de ZVONURI...ca a zis cutare ca....ca vorbeau 2 despre...ca a zis un prieten de al lui ca...etc, etc.

Stau si ma intreb : cati dintre cei care inca nu au atins lvl maxim fara bot(deci cu experienta practica mare in acest joc)au si citit toate posturile cu informatii din acest forum si in plus cati au citit aproape tot de pe forumul oficial ca sa nu mai vbesc si despre alte forumuri cu acest subiect?Parerea mea e ca extrem de putini ...poate mai putin de 5 persoane? Si atunci concluzionez eu de unde atata stiinta in materie de silk?Raspunsul: din auzite si prea putina din experienta proprie...poate sunt cam incapatanat sau spunetii cum vreti voi dar cred ca abia cand ajungi personal si nu cu bot undeva pe la un lvl 70-75 minim poti sa zici ca ai experienta.Eu am lvl 80 si inca mai am de invatat...nu le stiu nici eu pe toate inca mai invat...dar un singur lucru nu fac : nu ma bat cu pumnul in piept ca buildul cutare e infailibil. Vreti o parere personala care e cel mai tare char(o precizare :vbesc doar de cele chinese) :

-Full strg,lvl max,set Garment SoSUN +5 minim,glavie SoSUN +9,full farming,si cu buffurile cumparate cu Guild Points,si jewelery tot SoSUN off course+5,buildul pe fire80,lightning80,arma80,cold 60.Asta e parerea mea.

Posted

si tot nai distrus nici un mit:P

frumos post si itzi garantez k ce am zis despre build a fost din documentatzii de pe: 0x33 silkroad forum silkroad tavern si silkroadonline si cate oleak de pe ici dak se poate ;P dar cel mai mult de pe 0x33

Posted

Am si eu o intrebare...........dc o aparut monstri de lvl 80 in fata la dw:-?

Nu au pus monstrii acolo.Probabil ca niste jucatori au dat cu monster scrool.Vei observa ca monstrii dispar dupa 5 minute...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...