Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Doamne am facut updateul si imi apare in login screen chestii scrise in chino. Sper sa nu ramana asa. La ora la care scriu inca se verifica serverele, deci singura chestie care am vazut-o noua pana acum e ca in login cand camera ajunge pe la podulet apare o barca pe apa care nu a fost pana atunci biggrin.gif

Posted

Am facut si eu updateul si ai dreptate...sper sa nu scriem in romana pe guild si sa apara in chineza la co-guilderi biggrin.gifbiggrin.gif sau se duca pe apa SRO-ul ca barca aia tongue.gif

eh,masa pe gheatza...om vedea noi ce si cum dupa ora 12,daca vor termina inspectia asta pana atunci,ca au mai fost inspectii care au durat si 5 ore...

Posted

asta nu sufar eu la SRO.de ce naiba atatea inspectii si asa de lungi? de lag nu scapam oricum.nici la WoW nu se face asa.apropo...azi ma bagai pe blizz hello2.gif

Posted

nu neaparat doar noi 2 dar suntem printre cei care " REIMPROSPATEAZA " topicul cu NEWS......in general noi cautam Players ACTIVE....ROMANI pt k Tech Army este o formula de 2 guilde : TechArmy & Tech_Army ROMANIAN ONLY cu un Union FULL. Deocamdata nu avem loc in guild dar sunt cativa care nu au mai jucat de mult...dc vrei sa stii mai multe uita-te la SIGNATURE meu....

Care este ACTIV si ROMAN poate intra frumos in Guild : TechArmy pe Server : Troy si sa joace alaturi de noi. Cerintele nu sunt mari avand in vedere k majoritatea au ajuns lvl 30-35 si si-au bagat P**A in el de joc deoarece acum care intra este lvl mic in comparatie cu restul serverului ( peste 15% din server este lvl 70 si peste 35-45% este peste lvl 55)... tiphat.gif

P.S : Daca vei intra pe Troy vei afla de site-il (nu pot sa zic AICI linku pt k e reclama si voi fi pedepsit biggrin.gif) de la guild cu toate informatiile necesare wink.gif

vreau si eu in guild la voi .... sunt lvl 21 pe troy charr name: petronela sau mai bine spuneti voi pe cine contactez ingame ?

Posted

Se vede ca nu intelegi. Vezi ce se intampla daca joci pe servere private? wink.gif Prin update se intelege adaugarea unui patch sau cum vrei sa ii spui pentru a adauga sau imbunatatii elemente din joc. Pentru ca un astfel de patch sa fie aplicat tine mult, durata la Silkroad fiind 2-3 ore. Un astfel de proces a avut loc acum. Timpul pentru o inspectie oarecare este de 5 minute. Acum trecand 3 ore inseamna ca a fost bagat un update. Ai inteles?

Posted

Hmm, la voi ati reusit sa intrati in joc dupa ce a updatat pe data de 20/06/2006???

Eu am incercat de cateva ori la ora 13:55 si la ora 23:30, inainte de a apara niste caractere pe care vreau sa aleg, se vede negru dupa aia imi iese din joc si apare o eroare enervata cu semnu "????????" blink.gif

Am vazut de pe forum silkroad, si ei au patit asa ceva asemanator....dar vreau sa stiu daca la voi face asa tongue.gif

Posted

eu am reusit sa intru din prima, ink sunt mic incerc si eu sa invat jocu biggrin.gif

arrow 1 mil eu incerc sa fac rost de 10000 ptr armura de lvl 9-13 biggrin.gif:D. Eu is pe Greece.

Posted

YEP

Eu am intrat pe Grece unde joc printre primii dar primele 2-3 ore a fost un lag infiorator,am murit din cauza lui de vreo 3 ori la moobi cu 2-3 lvle sub mine,dar mai tarziu s-a rezolvat.

Am si eu un lupisor da il creste tata np,eu am nickul charului LADRAQU iar lupisorul l-am botezat La_Tatsu wink.gif

Citeam pe chat ca unul dintr-un party cu mine zicea ca a vazut pe serverul Korean lupi f mari,si ca lvl si ca dimensiuni,acu nush ace sa zic daca va creste si in dimensiuni pe masura lvlui sau nu,zic doar ce spuneau altzii,daca ala minte eu nu am nici o vina tongue.gif

O sg data mi-a murit si mie dar din cauza ca nu eram atent si l-a omorat un NPC thief,dar na ,shit happen anytime,l-am pus pe picioare inapoi si acu e cuminte si papa tot biggrin.gif

Sincer sa fiu l-am luat mai mult de fun nu ca ar face cine stie ce treaba.

Cu alchemia e imbarligata treaba tare,da acu daca tot e inspectie 3 ore,pun picioarele intr-un lighean cu apa rece si ma apuc de citit pe forumuri poate ii dau de cap.Am spart o arma de 29 si mi-a dat 2 camioane de iteme de alea noi.Vad io ce fac cu ele .

RESPEC'ALL. wink.gif

My wolf pet tongue.gif

http://img204.imageshack.us/img204/6871/sro20060620200258206sl.jpg

Posted

Dreptu, stai sa apara Snap ca el e mai mare in rang ca mine.

Ralex la min e lupul e chiar folositor, de obicei el da ultima lovitura. Si da, cu alchimia e destul de greu.

Posted

Am tradus tot de la alchemie si o sa postez mai pe seara cand va fi lagul mai mare ca acu astept sa dea drumul la serv ca e loc de traduri acu la inceput cand e cat de cat mai liber drumul tongue.gif

RESPEC'ALL

tiphat.gif

P.S.Am citit undeva tongue.gif ca lupul isi schimba infatzisharea cand ajunge la lvl 40.

Posted

ALCHEMY

Ceea ce voi scrie mai jos e ceea ce am intzeles eu din toata panarama asta de noua Alchemy.Daca am gresit pe undeva accept critici.

1.So...omori moobi si pica tot felul de saculetzi cu tot felul de iteme pt mixuri la Alchemy.De exemplu ... Potato...cand pui cursorul pe item iti scrie pe langa bla bla bla ,jos, de exemplu Earth Element lvl4 2 units si Water Element lvl4 1 unit....etc...Asta inseamna ca daca combini la alchemy acest item cu Void Rondo(pe care il cumperi de la orice Grocery din orice oras) ai sa obtii acele Elements.Pt diferite iteme din saculetzii de la drop este probabil sa fie nevoie de mai multe sticle de Void Rondo ca sa le spargi.Deci...deschizi fereastra Action,apoi deschizi ferestra de Alchemy ,pui Void Rondo in mijlocul cerculuidin stanga si itemul(de la drop) pe care vrei sa il transformi in sloturile din dreapta si apesi butonul Fuse All pt ca Fuse normal nu merge in acest caz.Vei obtine cateva noi iteme care sunt Elements de high lvl.Acum trebuie sa executzi alta operatzie de Alchemy inainte de a le folosi la arma de ex.

2.Mergi si mai dai in cap la niste moobi si la drop cautzi o Tableta de Alchemy,asta fiind un item magic.Este o prb totusi pt ca aceste tablete cad f rar,dropul la ele este ff mic dar am intzeles din siteul oficial ca se va remedia cat de curand aceasta prb.

Aceste tablete pot fi Jade,Ruby sau Sapphire Tablet.Ele vor fi folosite in Alchemy pt a fuziona cu Elementele obtinute anterior.Va rezulta un Alchemy Stone ale carui atribute magice depinde de ce element si ce tableta ai fuzionat anterior.Aceste Stone pot fi:

-Alchemy Stone - pt atribute magice (de ex. +1 Int la arma sau gloves sau +1 Ice rezistance);

-Attribute Stone - pt incr attribute (de ex. pt incr Block Ratio la scut);

-Alchemy Potion - pt incr buffs (de ex. pt +50%incr speed for 1200 sec.).

Ideea de baza e ca daca urmezi corect acesti pasi :1.item din saci +Void Rondo din care rezulta Elemente,2.Elemente +Tableta din care rezulta Stone atunci nutzi mai ramane decat sa folosesti acele Stone pt atzi face incr "ceva" la iteme(set,arma sau accesory).Dar totul e o loterie,e random,adik acele stone au increase-uri aleatorii.

3.So...acel Stone final poate fuziona cu arma sau o piesa din set sau din accesory pe care vrei sa o upgradezi(nu si acele Stone numite Alchemy Potions).

4.In acest punct odata ajuns te confruntzi cu o mare problema...poate da FAIL...so..deschizi iar fereastra de alchemy,pui itemul pe care vrei sa il upgradezi in cercul din stanga iar in sloturile din dreapta elixirul,lucky powder-ul cu acelasi degree ca si itemul si stone-ul...zici o rugaciune fierbinte catre D-zeu si apesi Fuse...

Daca iese esti fericit si bei o bere...daca da fail...injuri cat mai colorat cu putintza,eventual dai cu tastatura in monitor tongue.gif

5.Destroyer Rondo se foloseste la spart iteme(din set sau arme sau accesory).Exista aici o shmecherie.Daca spargi un item blue e posibil(dar nu obligatoriu) sa obtii Stone,adik nu mai astepti pana pica o tableta pt Alchemy(care pica f rar)ca sa o combini cu Elemente si sa obtii Stone ci potzi obtzine Stone direct.Bineinteles ca si aici e random si in loc de Stone(una sau mai multe) sa obtii vreo 2 basculante de Alchemy Materials.Dupa cum am mai zis totul e random,totul e loterie pura.

RESPEC'ALL.

tiphat.giftiphat.giftiphat.gif

Posted

Si eu care credeam ca imi face compul figuri de tot imi arata ca serverul e "Under inspection or control" or something like this...tks Arrow...

RESPEC'ALL tiphat.gif

P.S.asta scrie despre tablets pe siteul oficial:

"It seems that there is a bug at the moment causing monsters not to drop alchemy tablets. We will post another notice as soon as this problem is fixed.

We apologize for all the inconvenience caused."

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...