iLoveCalifornia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 joci iSRO :-? , pe ce server , mai multe detalii :P
iLoveCalifornia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 joci iSRO :-? , pe ce server , mai multe detalii :P
tene Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 vreau sa ma apuc acu am mai jucat cu mult timp pe redsea trieste ... dar nush...
Piciu_black Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Caut guilda pe troy X_man mai aveti loc acolo la voi ? :D :whistle: care e treaba cu noul event ? ce iteme o sa ne puna ? :D Tata ...cat o sa joc eu silkroad tu in guilda X-Man nu vei intra ( stii bine despre ce vb ) asa ca un sfat prietenesc ar fii sa iti cauti alt guild din start....x-man-ul pt tine e o pierdere de timp ... Ar mai fii o varianta...sa te intelegi super bine cu GMaster-ul dar cand se va intreba pe guild de venirea ta eu sigur ma voi opune...si cum toti din x-man ne respectam reciproc...fiecare are un cuvant de spus cam atat cu telenovela ta... sa ai multa bafta ! HeX cat trebe sa se mai linisteasca apele sa vii inapoi ?nu de alta nu am de cine face baza :P ca mam plictisit de spawn ^_^
Mallkor Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 HeX cat trebe sa se mai linisteasca apele sa vii inapoi ?nu de alta nu am de cine face baza ca mam plictisit de spawn si eu iti duc dorul hex
iLoveCalifornia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 vreau sa ma apuc acu am mai jucat cu mult timp pe redsea trieste ... dar nush...si eu joc pe red sea :> ce lvl clasa?
Mallkor Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 dc nu il primiti mah nemancatilor???????? ca are vl mai mic sau ce sau e incepator sau sunteti voi prea tari sunt satud e prosti ca voi mah-vezi ca te bagi ca musca in curu calului .......... stii tu care e motivul? esti mama omida si tre sa i aperi pe toti fara sa sthii ce aperi?
flo17 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 mi poate cineva recomanda un site de und as putea sa cumpar sro gold?? ma refer la un site bun,nu de tzepari ...care ar fi pretu pt 100 mil si care e procedura pt cumparare? :beer: Ai dat de bani mah? C u ce faci cinste ? macar un sun bow nu cred ca trece de 2.5 bil , bineinteles dupa ce iti iei u sun spearu ala +11 :right:
Piciu_black Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 ce e bah asta e forum bagamias ceva in el cand am intrebat ceva de ksro au inceput este ca pizdele fireyle ala "Ce bah uitate 200 de pagini inapoi esti prost pleaca de aici " The wolf? poi man akolo e ala the killler sau cum draqu il cheama si ala sa dat cam smecher dar totusi parca mai e de treaba akolo am un prieten bun de pe persia Someru e la voi astept noul server sis a rup totuOltenii cei mai tari muhahahahahahahadc nu il primiti mah nemancatilor???????? ca are vl mai mic sau ce sau e incepator sau sunteti voi prea tari sunt satud e prosti ca voi mahCum ziceam ..nu scriu pe site-ul asta ca sa ma bag in seama sau ca sa jicnesc pe cineva...Si pe tine te rog frumos nu mai critica oameni pe care nu ii cunosti ...Sa iti zic si de ce sunt suparat pe el ...ma trazesc intr-o zii cu un PM de la respectivu _M_A_X_ sau cum lo` chema...la inceput ma ia cu frumosu ...Sal,,nu imi faci si mie plvl?eu in clipa ceea am fost ocupat..si nu aveam cum sa il ajut.... a 2 zii ...eu farmam si aveam ticket...ma intreaba: Imi faci plvling? eu i-am raspuns ca nu pot ...si atunci incepe sa ma injure...de morti, famile...tot tacamu ..nu cred ca a fost vre`un neam de al meu care sa fii scapat neinjurat.. si la Sfarsit imi zice ...scuze ca te-am injurat....Una peste alta....guild x-man se castiga prin respect si incredere....daca ai aceste calitati poti fii si lvl 1 ca esti binevenit la noi in guild ! desigur trebe sa iti demonstrezi calitatile ..nu ca si in cazul de fatza defectele lu` MAXNu mai vreau sa discut de acest subiect....ca astfel lucrurile degenereaza si se ajung la certuri Peace all !
b1ackic3 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 eu propun sa se inchida threadu :D urmaresc de ceva vreme si vad numai copii frustrati pe aici gen andy etc. waste of linkmania space imo
defiler666 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 I love u 2 ladies ( pici & zmeu ) dar nu cred ca se mai poate...stiti prea bine ce sa intamplat chiar daca scorpy spune altceva , nu vreau sa continuam neintelegerea aici ca e off...vb mai multe ingame :)
Guest andy987 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 sunt gay si imi plac negriivreau s-o simt in mine pana lesinma prostituez pe bani.
RayzaH Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 bai copii distrusi, va rugam sa terminati cu treaba asta. acesta este un forum de oameni civilizati si care se respecta intre ei. daca vreti sa stricati comunitatea si forum-ul mai bine va vedeti de treaba si ne lasati in pace, ok ? bft
Shade Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 I: de ce se numesc oltenii olteni ?R: pt ca pe acolo trece oltul.........I: si daca oltul ar seca atunci kum s ar numi?R:secaturi............shh, si eu sunt oltean.Nu-i mai bagati in seamna pls, sunt doar niste puradei frustrati sculati cu fata la cearsaf. Cand or sa se plictiseasca sa-si arate marimea organelor, or sa plece si de-aici.Pana atunci, imi e mai usor sa sterg un post decat le e lor sa-l puna.Toate reply-urile catre injuraturi vor fi sterse de acum inainte.
NoNamed Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ma silkroad se mai joaca sau s-a dus de tot? Peste tot numai boti,hackuri,botting...nu cred ca mai are rost sa mai joci.
The Dash Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 si eu joc pe red sea :> ce lvl clasa?deci ma supar pe tine.....tziam dat characterul meu sa te cresti si acuma zici k joci pe red seachiar k mam suparat
iLoveCalifornia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 deci ma supar pe tine.....tziam dat characterul meu sa te cresti si acuma zici k joci pe red sea chiar k mam suparat mi-am crescut caracteru serios ! ms frumos
soso09 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Imi explica si mie cienva treabba cu eventul de hallowen? daca ai 20k sp tzi le inmulteste de 5 ori sau cum?
defiler666 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Imi explica si mie cienva treabba cu eventul de hallowen? daca ai 20k sp tzi le inmulteste de 5 ori sau cum? ))))))))) Asta din ce teorema ai scos-o ? Din cate am inteles trebuie sa gasesti 2 cheite si primeste 20k de sp , nu stiu nimic sigur.
skorpyo93 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 wow ce tare ar fi.Chiar ar fi tare.gasesti 2 kkturi si ai 20 k sp.Sooper
Guest boOg!3maN Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 EDIT :P Deci intrati AICI si va faceti un acc , dupa va apucati sa faceti cele 2 questuri , dupa fiecare quest terminat va alegeti la silkroad get the prize si o sa primiti un id , nu trb sa il notati , puteti sa jucati la nesfarsit , cu cat aveti mai multe iduri castigate cu atat sunt sansele mai mari de castig , se aleg 5 iduri random p zii , fiecare castigator primeste 20 k sp , poti sa te joci 1 singura data si sa castigi sau sa stai toata ziua si sa ramai cu buza umflataBafta
Daddysady Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ce tampenie.....am facut si eu questu de vreo 5 ori dar ca sa iti ridici premiul trebe sa postezi pe forum idul si emailul lol...ca sa il vada tot neamu hackeresc ...retards
Piciu_black Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ce tampenie.....am facut si eu questu de vreo 5 ori dar ca sa iti ridici premiul trebe sa postezi pe forum idul si emailul lol...ca sa il vada tot neamu hackeresc ...retardsCred ca e vorba de id-ul si emailul de pe site si nu de la silkroad.... probabil ca in cazul in care vei fii cel ales atunci tii se va cere id-ul si pw din silk(cu toate ca ei ar trebui sa stie) .... mii se pare prostie pura daca e asa cum zici tu ...desi nu ar fii de mirare sa ai dreptate...la cata cultura au asta de la joymaxDin punctu meu de vedere e o pierdere de timp chestia asta....bate frumos la ochi 20 k sp ... doar se stie cine castiga.... cica se alege random ... bun ii dau 20 k sp la ala care a bagat x-y silk in joc... Incercarea moarte nare` asa...ca cei care v-ati bagat pe felie ...sa aveti multa bafta ..! Peace