Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

In primul rand : Pe mine m-ai confundat cu MoTeC !!!eu nu sunt MoTeC !!! Asta NU e romanas !!! E jucator LEGIT asa ca ogoaiete! Nu trebe nici un bot ptr sun glavie +9 am auzit ca a dat 2000$ pe ea atata tot !Si asa spre final daca vrei sa stii chiar a fost king of greece ! A batut o uniune intreaga de kuweiti si turci! asa ca nu mai comenta atata !!! SI IN ULTIMU RAND IO AM INTREBAT DE O PIESA!!!! NUJ DE LA CE A INCEPUT SCANDALUL!!! .(punct)

Frate lasa-ma sa ghicesc ...ai avut o zii proasta...deja e offtopic si nu vreau ....cum zici tu .. in primu rand : Eu nu te-am confundat si nici nu am zis ca tu esti ala! nu te-am acuzat de nimic...si nici nu am pronuntat numele tau ...eu nu te atac ..singurul care te ataca esti tu insuti ...!

Cat despre acc-ul lu` ala?hai sa iti zic ceva (nu ma laud, sunt doar modest,si mandru de mine)caracterul pe care il am eu de 80 ...full farmat la 71 si 15 k sp ...e facut intr-un an de joc...(cu doar 4 ticket bagate in el) cu 2 luni pauza deci cam 9-10 luni de jucat intens (si nici nu e full farmat la 80 ) faza era ca daca nu jucam 10 -15 ore pe zii silkroad aia nu era zii jucata...

Ca sa vii tu acuma sa imi spui mie ca ala e jucator legit care si-a farmat caracterul in n* timp frate think pink, nu ai cum sa farmezi asa usor nici cu gap 9 lvl 69 sa joci la generali(in party share si toti sa fie full farmati lvl 80 cu sun spear + 9,sa luam cazul extrem daca tot vrei ) ...cu ticket de sp si premium ...

Ca s-a lasat farmat de un botter cum a facut EuSiMata (iar nu am ghilimele) aia e partea a II-a dar chestia asta nu tine de joc legit...

Legit e cand joci NUMA tu si manutzle tale...sau fie ca platesti plvlvng...dar desigur din bani castigati cinstit...

Faza cu itemele tii se pare legit? no way...a fost iteme-ul dropu tau ? ti-ai cazut bani cer? cand te vei chinui ca mine 1 ora sa faci 3 mil la trade atunci mai stam de vorba :)

toate cele mentionate mai sus nu sunt un atac la o persoana cii ma repet e o parere persoanala!

Si ca sa fiu baiet fain :) melodia pe care o cautai tu CRED o gasesti in soundtrack-urile de la filmele Lord Of Za Rings ... daca nu le-ai gasit imi spui si poate te ajut eu ...

Stima si Respect

Posted

motec a vandut charul lui FiRARiST p 3500$ sau 4500$ nu mai stiu sigur

si asa fira a ajuns "regele" greciei :-j h3h3h3

se aude ca i-ar fi tras scama lu motec firarist dandui numa 35 de $ lol

si firarist cica a vandut charul lui (full sun ,glavie sun +9 ) cu vreo 7-8 k $ :banghead::banghead:

lol dash ia cerut lui motec id de skype? =))

btw motec a vandt charul de vreo 2 luni :P

ce nume ai in joc piciule?

LoL nu incepeti si aici cu arabetii astia ca m-a saturat de ei :comp1: in fiecare zi motec in sus firarist in jos #-o sunt doar niste arabeti .

Posted

LoL nu incepeti si aici cu arabetii astia ca m-a saturat de ei :comp1: in fiecare zi motec in sus firarist in jos #-o sunt doar niste arabeti .

gata ma ca sau dus amandoi ...

c lai mai vazut pe fira?

de motec nici nu mai intreb ca e dus d tot :)

Posted

Fiecare dintre voi are cate un idol in joc. eu spre exemplu ii admir foarte mult pe cei din Tech-Army , parca asa se scrie . De ce? Au jucat pe bune ;) no bot no exp helper sau mai stiu eu ce. jocu devine din ce in ce mai pay2play . Facem o comparatie cu L2 DEX 5 xp ,lvl 70 facut in 5 luni iar in sro la xp 1 lvl 80 facut intr-o luna si aici ma refer la Mars :blink: wtf.

trecand peste astea vreau sa ma laud ca am facu lvl 33 singur , da ma laud , nu ca altii care au botat si au platit tikete .

Posted

Fiecare dintre voi are cate un idol in joc. eu spre exemplu ii admir foarte mult pe cei din Tech-Army , parca asa se scrie

ne am mutat din tech_army in X_Man:Zmeul adik eu, piciu, temby, x_bishop_x, titirez, imhotep si inca multi altii........mi ai rascolit amintiri f frumoase si de demult apuse in silk..........

Guest andy987
Posted

dc sa te apuci pe un server vechi doar pentru faptul ca ai un prieten bun akolo daca eu sunt prieten bun cu thedaash ma apuc pe serveru care joaca el? mie numi place pe mercury pentru ca sunt niste handicapatiii intrun guild SunEmpire si nici nu te baga in seama sunt romani desigur

Posted

1. ulise...ai facut ceva cu charul meu?? teai crescut??

2. melodia era de la linkin park...nu mai stiu kre

3. spydy, u esti ala de pe cs??? dami idul de mess pls

Posted

mi poate cineva recomanda un site de und as putea sa cumpar sro gold?? ma refer la un site bun,nu de tzepari ...care ar fi pretu pt 100 mil si care e procedura pt cumparare?

:beer:

Posted

Fiecare dintre voi are cate un idol in joc. eu spre exemplu ii admir foarte mult pe cei din Tech-Army , parca asa se scrie . De ce? Au jucat pe bune ;) no bot no exp helper sau mai stiu eu ce. jocu devine din ce in ce mai pay2play . Facem o comparatie cu L2 DEX 5 xp ,lvl 70 facut in 5 luni iar in sro la xp 1 lvl 80 facut intr-o luna si aici ma refer la Mars :blink: wtf.

trecand peste astea vreau sa ma laud ca am facu lvl 33 singur , da ma laud , nu ca altii care au botat si au platit tikete .

da jocul devine pay2play dar o sa ajunga si fara boti si cam ne populat. dar din pacate dupa ce ii trece vremea :crybaby:

Caut guilda pe troy :|:| X_man mai aveti loc acolo la voi ? :D :whistle: care e treaba cu noul event ? ce iteme o sa ne puna ? :D

am guilda dar pe persia.

ce e cu serverul la guilda ??? :-? tot timpul vad ''caut guilda pe severul ...''

Posted

baHHHH !!! Topicul asta e facut doar pentru pareri si alte chesti despre silkroad , boti din silkroad si tot ce tine de silkroad ... injurativa pe privat pana va suna apa in cap dak e ceva nu aici...

Posted

in curand termin forumul si siteul pentru silkroad si am sa fac acolo un topic special pentru injuraturi... =)) lol ...sa se injure separat de toata lumea =))

Posted

dc sa te apuci pe un server vechi doar pentru faptul ca ai un prieten bun akolo daca eu sunt prieten bun cu thedaash ma apuc pe serveru care joaca el? mie numi place pe mercury pentru ca sunt niste handicapatiii intrun guild SunEmpire si nici nu te baga in seama sunt romani desigur

Poi da stiu ca aia din SunEmire is destul de ratatzi...hai si tu in TheWolfs ii super tare avem lvl 4... is super de treaba toti din guild . Ne vedem acolo name: SoriN

Posted

bah cacat de mn nu aveti cums a scapati chiar daca iau ban date in plm de nooobu draqu iei chare de a altii handicapatule

FORTZA CRAIOVA

I: de ce se numesc oltenii olteni ?

R: pt ca pe acolo trece oltul.........

I: si daca oltul ar seca atunci kum s ar numi?

R:secaturi............

Posted

bah cacat de mn nu aveti cums a scapati chiar daca iau ban date in plm de nooobu draqu iei chare de a altii handicapatule

FORTZA CRAIOVA

trist...ce a fost si ce a ajuns forumu asta din cauza unor copii fara viata

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...