Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

alexxx mai joci pe greece??si eu sunt pe greece in heroes..pls citeste postu cu buildul de nuker de acum 2 pag (dak nu ma insel) si dati putin cu parerea k vad ca esti pe int...

defiler poate ai dreptate dar eu nu vreau sa cred:P (incerc sa fac un build care sa necesite mai putin farm )

btw am probat diferenta dintre imbue de light si fire ...cu imbue de fire dai cu 10% mai mult damage ..aprox

astai pofta ce am poftit eu in silkroad.............

e drop sunul? :dontknow: gratz

:cool2: :cool2: :cool2:

Posted

astai pofta ce am poftit eu in silkroad.............

dap..asta conteaza cel mai mult ..

si defiler..nu chiar..baza la nuke-uri ar fi lightning daca e,fapt demonstrat de buff-ul de mag dmg increase,lion shout.gandeste'te la cap-ul de 150 cand max. total mastery va fi 300.o sa iei arma(exista si posibilitatea sa nu iei mastery la arma dar ..) si ce ? fire ? sau light ? ca nuker adica,ce o sa iei ?

De aici imi vine gandul ca mastery-ul de baza la nukeri este lightning.

cu fire vs ice..o lasam asa cum e :D nu spun ca vai ice e super,fire e varza...unul are ce celalalt nu are si intr'un fel nu le poti compara...ma gandesc acum la un build de cap 150(desi e posibil dar nu e uman)

Posted

l am cumparat cu bani grei.........ca pana pica drop imi cresc nepotii mari :))

real money sau ingame money :-?

ca sunt curios kum platesti cu gold din joc (am auzit ca un sun e 1.5 bil) din moment ce poti pune numai 999kk odata ca pretz :blink:

iai mai dat 500kk dupaia ?sau iai dau item in valoare de 500kk in exchange lol :blink:

:beer:

Posted

real money sau ingame money

ca sunt curios kum platesti cu gold din joc (am auzit ca un sun e 1.5 bil) din moment ce poti pune numai 999kk odata ca pretz

iai mai dat 500kk dupaia ?sau iai dau item in valoare de 500kk in exchange lol

- nu bag real money decat in tikete si maimuta

- am dat 999kk

Posted

Mallkor te lasa inima sa imi dai si mie blade-ul sa fac un print? :P nu de alta ..dar sa ma laud si eu la ca am avut sun de 64 ^_^ desigur pt tine riscu e prea mare(in ghilimele riscu,dar e sparta tasta)si scuze de offtopic dar nu ma pot connecta in joc:-s si asta e singura posibilitate de a lua legatura cu tine:P astept un raspuns! also scuze de tupeu jegos pe care il am :)) zii un da ca poate ma conectez mai repede :D

Posted

Mallkor te lasa inima sa imi dai si mie blade-ul sa fac un print? nu de alta ..dar sa ma laud si eu la ca am avut sun de 64 desigur pt tine riscu e prea mare(in ghilimele riscu,dar e sparta tasta)si scuze de offtopic dar nu ma pot connecta in joc:-s si asta e singura posibilitate de a lua legatura cu tine:P astept un raspuns! also scuze de tupeu jegos pe care il am zii un da ca poate ma conectez mai repede

---inca is la serv :((

dar cand ti am dat celalalt sun i ai facut print...... :P

Posted

Pai de la tine numa sun bow 52 sun blade 32 sun si sun chest 57 am :) dar blade-ul nu l-am prins si vreau sa traiasc iara senzatia aia tare cand tii sun in mana :) mai ales ca acuma e de 64 :D si pozele le am prin rafturile prafuite ..dar de fiecare data cand nu am ce face ma delectez cu ele :) ce amintiri frumoase :D...pacat ca acuma prin silk mai gasesti numa boti ... scammeri ...copaci aia din town care nu le mai tace gura...e un joc robot...dar incerc sa supravietuesc cu speranta ca, candva se vor termina si astea...! toate cele buna pana la urmatoarea aparitie.... btw WB alexxxx

Posted

ah ce ma seaca faptu ca nu mam nascut in america.50 $ nui mare chestie pt 500 k.Totusi cat costa de ex un set klmuea knd ai lvl 80.Cati bani trebe sa dai k sa iti iei set si arma sosun/sos etc +ceva blue ?

ma cam crucesc knd ma gandesc kti bani trebe sa dau pe set.Dak acum trebe sa dau 1 milion pt un kkt de arma.Ce fac la lvl mare ?

Posted

<--- Uitati-va si daca cineva are piesa aia (cand incepe sa se bata) va rog sa mio trimiteti >>>contact ID: ss_soso09@yahoo.com

PS: MoTeC rulzz ce-l mai de treba om pe care l-am intalnit pe Greece ...pacat ca nu mai joaca ;)

Posted

Pai de la tine numa sun bow 52 sun blade 32 sun si sun chest 57 am :) dar blade-ul nu l-am prins si vreau sa traiasc iara senzatia aia tare cand tii sun in mana :) mai ales ca acuma e de 64 :D si pozele le am prin rafturile prafuite ..dar de fiecare data cand nu am ce face ma delectez cu ele :) ce amintiri frumoase :D...pacat ca acuma prin silk mai gasesti numa boti ... scammeri ...copaci aia din town care nu le mai tace gura...e un joc robot...dar incerc sa supravietuesc cu speranta ca, candva se vor termina si astea...! toate cele buna pana la urmatoarea aparitie.... btw WB alexxxx

pff..de terminat nu se vor termina..poate sa dispara o particica...

Din partea lor totul merge bine din moment ce primesc bani.

O sa adauge pet-uri noi in curand...iar o sa scoata bani.la ksro s'a bagat costum de halloween si o chestie prin care poti ignora anumiti useri ,chestia asta te va ajuta in hotan unde sunt boti care baga spam de te sui pe pereti cand vr sa scrii ca vinzi ceva.bineinteles..pe bani.

o sa apara aion in curand,scuzati off-topic-ul,si o sa plece ceva lume...multe jocuri vor pierde clienti daca va fi un succes ,asa cum se asteapta.ce e sigur,multi il for incerca atunci cand va aparea ,fie el P2P sau F2P.cautati pe youtube clipuri sau intrati pe fan site-uri..ce e drept,e frumos..

scuzati'mi inca o data off topicul.eu am prieteni care chiar spun ca se vor lasa de sro cand va aparea aion...

pacat..jocul are potential dar strica toata treaba modul in care administreaza joymax-ul.

In ce jocuri mai iei d/c de minim 5 ori in 24 de ore ? am auzit de la prieteni din sro ca au jucat si alte mmo-uri si au stat cate o saptamana logati non stop si nu au luat d/c ,nu nimic,totul ok.

F2P ,F2P,eu nu am dreptul sa comentez dar macar de ai spune,uite frate ala care plateste..pt el e mai bine,dar de unde.

Fac power farming la ongs momentan.sunt pe un deal inalt,e zona libera de mobi..langa ea sunt 2 delusoare,spawn point pt ongs,stiti probabil care e situatia.Sunt 4 nukeri >72 acolo,toti 4 boti.cu 2 chiar am vb despre boti,vb foarte detasati.unul chiar mi'a spus ca a vandut sun spear 64+7 cu 1.3b..ca prin coincidenta i'a vandut'o exact prietenului meu care a schimbat'o cu un sun bow(are vreo 4 caractere 8D,joaca de 2 ani si ceva),prietenul care vrea sa se lase de joc.

Am vazut si prin alte parti..erau in party si vb cativa in party-ul ala despre boti de ca si cum era ceva legal si absolut normal.Il intreba pe ala care tocmai intrase in party(era legit) daca foloseste bot.ala a spus la sto ca da folosesc si il intreba ce fel de bot si daca are probleme cu el...chestii din astea..detasati baietii..e ceva normal.

Posted

bai ma enerveaza kktu asta cu botii ma.Scuzati ca revin la idea de boti da e chiar penal acum.Pe mercuri la academy scria LVL 33 BOTTER,BOTTING, 24-30 Botter etc.Chiar ca e enervant

Inteleg ca vor sa faca xp si ca aia cu bot fac cumulated buff de e naspa.Nu am gasit nici o academie klumea.Cel mai bine ar fi sa ma mut pe xian.Si asa am modifier. X(((>pE xian sunt multe academy.

Posted

tutul asta suna kam asa.....

iei silk fara sa platesti faci ciarge back si iei ban :P

si defiler inceark si u sal faci pe lord yarkan :P mam saturat sa vad doar 3 dinalea....sau macar pe cerberus sau pe amandoi :P

Guest andy987
Posted

filmu ala e vrajeala ala ia bani daca va faceti cont asa ca....

Posted

sal motec....wassup???

nam mai vb de mult

da si u un id de mess k pe skipe nu te mai vad.....fain film si bafta in continuare

Asta e romanas? mai sa fie...saracu cat o fii muncit pt arma aia....dar pt set sun ...pariu pe cat vrei ca daca juca cu labutzele lui nici bani de pots nu mai avea,pt mine astfel de jucatori nu exista....degeaba se lauda ca e king of shit..defapt chiar e king of shit...dar parca am inceput sa o dau in polemici ...si nu are rost...so pt sun glavie de 64 + 9 frate trebe bot nu gluma...asa ca nu incercati asta acasa....pt sanatoatea voastra si pt curentu pe care o sa il platiti :P desigur glumesc...deci care a ales calea bottingului se bucura de joc(dar si de ban, nu incurajez deloc bottingu si nu deschid alt subiect)dar este clar ca pt noi romanasi de rand care muncesc pt 200-300 poate 500+ euro pe luna sa isi plateasca bot sa cumpere bani (gold ) luna de luna....sunt niste sune pt mine le-as numi exorbitante si desigur am urmarit acest forum de luni de zile..dar am tacut in banca mea..asa ca sfatul meu ar fii ...

Esti tare si te tin buzunarele?frate baga fara numar 2 pc-uri ....cu softmode (sau cum lo` chema) log on cu cel putin 20 caractere...bagi 50 de silk lunar in ele ca doar ai bani ...si atunci in 2 luni max arati ca king of shit of server greece

Si in tot ce am zis mai sus ...exista un DAR, si POATE...,dar daca te respecti,dar daca muncesti,poate poate pica un sun cinstit....asa ca eu ma respect ...eu muncesc si tot eu sper!si crede-ti-ma ca nu voi termina jocu asta fara sa nu ma bucur de el ...asa ca jucatorilor de rand ...multumiti-va cu ceea ce aveti ...

Si inca o chesti de precizat..daca tot aveti de gand sa bagati pe sistem turbo(parca`s manelar) nu uitati ca odata ce ati incetat sa bagati silk pe acc....apare si multi prea sfat-ul BAN !

Tin sa precizez ca primele 3 randuri sunt scrise de Za_Dash pe youtube!

Toate cele bune ! aveti toata stima si respectul meu - valabil doar pt jucatori legiti ^_^

Posted

<--- Uitati-va si daca cineva are piesa aia (cand incepe sa se bata) va rog sa mio trimiteti >>>contact ID: ss_soso09@yahoo.com

PS: MoTeC rulzz ce-l mai de treba om pe care l-am intalnit pe Greece ...pacat ca nu mai joaca ;)

motec a vandut charul lui FiRARiST p 3500$ sau 4500$ nu mai stiu sigur

si asa fira a ajuns "regele" greciei :-j h3h3h3

se aude ca i-ar fi tras scama lu motec firarist dandui numa 35 de $ lol

si firarist cica a vandut charul lui (full sun ,glavie sun +9 ) cu vreo 7-8 k $ :banghead::banghead:

lol dash ia cerut lui motec id de skype? =))

btw motec a vandt charul de vreo 2 luni :P

ce nume ai in joc piciule?

Posted

si firarist cica a vandut charul lui (full sun ,glavie sun +9 ) cu vreo 7-8 k $ :banghead::banghead:

Pai Piciu e numele meu ..joc pe serverul Troy(prieten la catarama cu Zmeul avem incredere deplina unu in celelat..asta pana maine ca il usurez de sun blade buahhah)...unde dupa parerea mea...si nu bag mana in foc...cred ca e cam singurul server care a scapat de febra bottingului(ma refer la romanashi) ...adica suntem vreo 7 in guild de lvl 80 care nici nu stiu ce e aia bot...tocmai de asta ziceam...aveti grija daca luati calea bottingului ...ca nu merita...si alegeti-va cu grija serverele pe care jucati ...chit ca joci pe un server mai populat si intri greu ...dar stii macar ca acolo te asteapta lumea adevarata si nu boti care nu iti raspund...

O chestie dureroasa e ca nu suntem uniti...ca pe Troy ..daca ma apuc sa numar pe degete...(nici alea de la picioare nu imi ajung)am fii peste 20 playeri de 80 ...dar vorba aia...undei nui` cap ..vai de picioare...

In rest toate bune si frumoase ...Peace !

Posted

sal motec....wassup???

nam mai vb de mult

da si u un id de mess k pe skipe nu te mai vad.....fain film si bafta in continuare

Asta e romanas? mai sa fie...saracu cat o fii muncit pt arma aia....dar pt set sun ...pariu pe cat vrei ca daca juca cu labutzele lui nici bani de pots nu mai avea,pt mine astfel de jucatori nu exista....degeaba se lauda ca e king of shit..defapt chiar e king of shit...dar parca am inceput sa o dau in polemici ...si nu are rost...so pt sun glavie de 64 + 9 frate trebe bot nu gluma...asa ca nu incercati asta acasa....pt sanatoatea voastra si pt curentu pe care o sa il platiti :P desigur glumesc...deci care a ales calea bottingului se bucura de joc(dar si de ban, nu incurajez deloc bottingu si nu deschid alt subiect)dar este clar ca pt noi romanasi de rand care muncesc pt 200-300 poate 500+ euro pe luna sa isi plateasca bot sa cumpere bani (gold ) luna de luna....sunt niste sune pt mine le-as numi exorbitante si desigur am urmarit acest forum de luni de zile..dar am tacut in banca mea..asa ca sfatul meu ar fii ...

Esti tare si te tin buzunarele?frate baga fara numar 2 pc-uri ....cu softmode (sau cum lo` chema) log on cu cel putin 20 caractere...bagi 50 de silk lunar in ele ca doar ai bani ...si atunci in 2 luni max arati ca king of shit of server greece

Si in tot ce am zis mai sus ...exista un DAR, si POATE...,dar daca te respecti,dar daca muncesti,poate poate pica un sun cinstit....asa ca eu ma respect ...eu muncesc si tot eu sper!si crede-ti-ma ca nu voi termina jocu asta fara sa nu ma bucur de el ...asa ca jucatorilor de rand ...multumiti-va cu ceea ce aveti ...

Si inca o chesti de precizat..daca tot aveti de gand sa bagati pe sistem turbo(parca`s manelar) nu uitati ca odata ce ati incetat sa bagati silk pe acc....apare si multi prea sfat-ul BAN !

Tin sa precizez ca primele 3 randuri sunt scrise de Za_Dash pe youtube!

Toate cele bune ! aveti toata stima si respectul meu - valabil doar pt jucatori legiti ^_^

In primul rand : Pe mine m-ai confundat cu MoTeC !!!eu nu sunt MoTeC !!! Asta NU e romanas !!! E jucator LEGIT asa ca ogoaiete! Nu trebe nici un bot ptr sun glavie +9 am auzit ca a dat 2000$ pe ea atata tot !Si asa spre final daca vrei sa stii chiar a fost king of greece ! A batut o uniune intreaga de kuweiti si turci! asa ca nu mai comenta atata !!! SI IN ULTIMU RAND IO AM INTREBAT DE O PIESA!!!! NUJ DE LA CE A INCEPUT SCANDALUL!!! .(punct)

Posted

tutul asta suna kam asa.....

iei silk fara sa platesti faci ciarge back si iei ban :P

si defiler inceark si u sal faci pe lord yarkan :P mam saturat sa vad doar 3 dinalea....sau macar pe cerberus sau pe amandoi :P

Am incercat la lord , dar se pare ca nu m-am straduit destul sau poate ca nu dau destul dmg incat sa fie al meu.Bineinteles niciodata nu lipseste cineva cu sun wep. la lord..de aici ne scad noua sansele.

Posted

deci sa incepem....motec e preten cu mine sia icneput un chara acu 1 sau cand a inceput serverul mars

nu iam ceru id de skipe k deja il am...iam cerut de mess

si glavieul ala la gasit in timp ce grinda....si nu la vandut nimanui acontul

Edit: fac lvl 49 :P....trebe sa strang dea cursed harts de numa numa k am bagat proseteste sp si cand te gandesti k eram full farm

Edit2: faza cu filmul este doar un site k si adbux si vrea sa te inregistrezi sa aiba referals k ia cate 1.5$ pt fiecare referal.....deci voi ramanetzi cu buzunarul gol si ala se umple

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...