postez Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 #-o Amice esti IDIOT....iti este cunoscuta aceasta replica? Se pare ca si in cazul tau este valabila.... Asa e ai dreptate, decat sa dai 8$ pe 200 h de bot si sa te ajuti de el pt a termina farming, a face lvl....mai bine stai ca IDIOTUL in fata PC-ului mai toata ziua si dupa 1 an sa zici : "Ia uite mama ce am facut, dupa 1 an de munca am ajuns si eu lvl maxim, ce barbat sunt, nu !!!???" :violent: :violent: Si eu care credeam ca acest topic este pe primul loc, pentru ca ati inceput sa discutati si voi altceva decat "am luat keylogger, vreau bot, nu vreau bot, s.a.m.d" GOOOOOOOOOOOOOOSH !!! butul e ilegal...... si tu zici ca e idiot cel care nu foloseste butul? esti ca cei ce joaca cs cu coduri...... cati retardati care cred ca furand sunt mai "smecheri" decat altii... ca taranii si tiganii din italia si spania care fura. vin acasa si isi cheama un manelist sa le cante casunt"sukari" si destepti.......
skorpyo93 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 am uitat sa mentionez ca fire e cel mai bun pt un pure str.Ce nevoie sa ai de fire ca nuker.Doar nukuri si imbue ?pt 2 kkturi sa cheltuiesc o gramada de sp.Mai bine bag 30 force si fac un theraphy pt knd ma bag cu un mob mai puternic (giant, party,champion sau unique)
defiler666 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 am uitat sa mentionez ca fire e cel mai bun pt un pure str.Ce nevoie sa ai de fire ca nuker.Doar nukuri si imbue ?pt 2 kkturi sa cheltuiesc o gramada de sp.Mai bine bag 30 force si fac un theraphy pt knd ma bag cu un mob mai puternic (giant, party,champion sau unique)Vai de capu' tau...ai trecut de lvl 42 vreodata?Fire este necesar oricarui build , in special unui nuker.Afla ca buffurile de la fire sunt necesare , chiar daca unul da phy. dmg increase.Lvl 60 ice mastery ai snow shield 40% , phy def buff + 42 si passiva iar 42.(ceva de genu la passiva)Daca nu bagi fire la un nuker , il poti considera pateu.
flo17 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 am uitat sa mentionez ca fire e cel mai bun pt un pure str.Ce nevoie sa ai de fire ca nuker.Doar nukuri si imbue ?pt 2 kkturi sa cheltuiesc o gramada de sp.Mai bine bag 30 force si fac un theraphy pt knd ma bag cu un mob mai puternic (giant, party,champion sau unique) mah nu va mai stresati asa tare pan la urma buildul conteaza da nu asa tare , conteaza arma itemurile de pe tine ........ :right:
The Dash Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 conteaza fffff mult buiduldeci cu terapy nutzi este fol pt la lvl 80-90 nui afecteaza aia k e lvl prea mic dar in schimb fireul nu e necesar orcarui buildbuildul mentzionat de mine e cel mai bun pt nukeri si poate nu stiai din cauza la pari ratio scazut de la lit dai mai mare dmgsi la lvl max snow shild are 50% phy scazut abea la lvl 80 dapai la lvl 90 cred k 60%si k satzi dau un alt exemlu un blader de cold e la fel de bun....dai nuuma combo dar si kd si stab si il tzii numa in frostbite si freezdak buildul tau e asa cu fire asta n inseamna k ai dreptat in toate builduirle
MiXalic Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Imi dati si mie o pagina catre un tuturial despre jocu asta, va rog mumos... ?
Tzugui Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Imi dati si mie o pagina catre un tuturial despre jocu asta, va rog mumos... ?http://www.silkroadonline.net/site-ul jocului,acolo gasesti toate tuturialele de care ai nevoie.
Firefly Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Imi dati si mie o pagina catre un tuturial despre jocu asta, va rog mumos... ?in romana nu prea gasesti.. www.silkroadforums.com .Siteul oficial silkroad ..nu se face update..e aiurea.intra acolo,dai la tutoriale.cand nu stii ceva dai search si daca nu e..postezi ,se raspunde in maxim 10 minute.Eu de acolo am invatat mai tot ce stiu...cantitate mare de informatii si oameni care chiar ajuta.Si defiler..e o problema aici.. cu fire sau ice. mi'am expus parerea mai sus. ice e bun..in pvp sunt curios ce faci tu fara snow shield klumea.fara fire,te ingheata de te sparg si pill-urile nu o sa faca fata prea bine.sincer,chiar nu stiu ce tot iei apararea la fire asa de infocat.in pvp fara ice,trb sa recunosti ca lipsa snow shield-ului te va trage mult in jos(cu 20% nu prea o sa mearga).Gandeste'te la un pvp intre 2 nukeri : 90bicheon/90light/90ice/30fire vs. 90bicheon/90light/90fire/30ice50% snow shield vs. 20% snow shield(sau cat sunt ele,nu stau sa caut,ideea conteaza)e clar cine castiga nu ?
skorpyo93 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 e o posibilitate sa foloseste aia cu focu in scut.Care are status eroor reduce.Da un bicheon pe ice sparge ca da freeze si frosbite in continuuVai de capu' tau...ai trecut de lvl 42 vreodata?Fire este necesar oricarui build , in special unui nuker.Afla ca buffurile de la fire sunt necesare , chiar daca unul da phy. dmg increase.Lvl 60 ice mastery ai snow shield 40% , phy def buff + 42 si passiva iar 42.(ceva de genu la passiva)Daca nu bagi fire la un nuker , il poti considera pateu.Tzin sa te contrazic.Singura chestie necesara la toate buildurile e light.fie ca e pt speed splash sau dmg.Fire si ice depind de build.Dak esti int fol ice sau dak str fol fire (sau ice,dak esti bicheon)
Sephiroth Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 bine bine , light are avantaju ala cu transfer sau cum vrei sa-i zici , da are si dezavantaju ala de range , de ex daca esti la mobi agresivi , ala vine spre tine inainte sa dai tu cu nuke
The Dash Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 e o posibilitate sa foloseste aia cu focu in scut.Care are status eroor reduce.Da un bicheon pe ice sparge ca da freeze si frosbite in continuuTzin sa te contrazic.Singura chestie necesara la toate buildurile e light.fie ca e pt speed splash sau dmg.Fire si ice depind de build.Dak esti int fol ice sau dak str fol fire (sau ice,dak esti bicheon)itzi dau perfecta dreptae deci defiler nu te mai crede u atot stiutor k nu esti si mai citeste din cand in candn k dak ai citit un tutorial de cand nu se facea update si gata ai dreptate tot timpul
defiler666 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Cred ca 95% dintre playerii de lvl 80 au imune la ice , rar intalnesti cate un newb care nu are freeze pe accs.In comparatie cu tine care joci de 5 minute sro , stiu mult mai multe decat tine.Cat despre voi , care sustine-ti ice`ul la 90 pe un nuker...adica preferi sa ai 50% ss decat 25% si sa dai dmg cu 5k mai putin...va astept la pvp sa va dovedesc.
skorpyo93 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 si ai dmg mare deja.Degeaba ai dmgu damageurilor dak iti da unu un dupac cu glavia si mori.Sau iti arde unu o sageata cu critical cu 10 k.Mai vedeti filme pe utube cu undutchable.Si vedeti k la un moment dat a prins vreo 10k.Dak vreau nuker nu vreau sa trec ca gasca pan apa.Vreau si defense.DMG AI DEJA.TE POTI DESCURCA SI FARA FIRE. SAU FACI 80 ice 80 heuk/biche 80light si 60 fire.Dak nai defense esti ...cum ziceai u delfin sau defiler pateu sau aneu NUMAI STIMA si RESPECT
Daddysady Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 In sfarsit un copil care nu gandeste ! La fire ai 4 nukes , 3 buffs & imbue foarte bune , pentru ce sa bagi ice 90 ? Tu spui ice ca si cum as spune eu glavier cu skills la bicheon Maxim 70 ice la un nuker , cu toate ca nu e diferenta mare intre 60 si 70. u esti pur str asa ca shhhh :nanana: ..glum ce nevoie am de 4 nukes(oricum al 2lea nuke e mai tare decat meteoritu) din moment ce la pvp nu fol decat 1 maxim 2 nukeuri am nevoie de ice pt k un int hibrid pe heuskal cu cold la maxim tankeaza la greu Cred ca 95% dintre playerii de lvl 80 au imune la ice , rar intalnesti cate un newb care nu are freeze pe accs. In comparatie cu tine care joci de 5 minute sro , stiu mult mai multe decat tine. Cat despre voi , care sustine-ti ice`ul la 90 pe un nuker...adica preferi sa ai 50% ss decat 25% si sa dai dmg cu 5k mai putin...va astept la pvp sa va dovedesc. kum spuneam esti full str...kum sa dau cu 5 k mai putin? e greu vizibila diferenta dintre imbue de light(k eu despre asta vb dar u cred k ai inteles k imbue de cold) si cel de fire...oricum o da dau 1 hit kill la mobi cu 2-4 levele mai mari poate vb prostii dar e posibil(si sper :P) k pe accesoriile d9 sa creasca max hour reduceul la 25 % per acc si atunci sa nu mai fie nevoie de fire shield series (ar fi inutil skillu in acest caz pt cei care isi permit sa aiba 100% freeze ) Vai de capu' tau...ai trecut de lvl 42 vreodata? Fire este necesar oricarui build , in special unui nuker.Afla ca buffurile de la fire sunt necesare , chiar daca unul da phy. dmg increase. Lvl 60 ice mastery ai snow shield 40% , phy def buff + 42 si passiva iar 42.(ceva de genu la passiva) Daca nu bagi fire la un nuker , il poti considera pateu. asa si cand se baga d9 ce fac?? scot coldu si raman cu phy def +5 sau cat oi avea la lev 30 :blink: btw mie imi place pateul deci imi place buildu meu :whistle:
verdor Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 daca poate cinave sa poeteze profilul caracterului perfect adica arma, str, int ....... adica cum sa faci sa ai un caracter bazat de la inceput sa zicem niste shabloane dupa care te poti orienta ar fi cel mai indicat.
The Dash Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 sunt doar nish indicatzii pt un build aproape indistructibilGlavie full str fire lightning
soso09 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 daca poate cinave sa poeteze profilul caracterului perfect adica arma, str, int ....... adica cum sa faci sa ai un caracter bazat de la inceput sa zicem niste shabloane dupa care te poti orienta ar fi cel mai indicat.Ia fati tu un Full STR pe glavie/fire-imbue ! O sa vezi cam rupi ... ;)
noises1990 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Re allz am sh eu un nuker de 66 pe alexander.... am avut level 70 dar am avut putin murderer si am delevelat 5 levele :angry1: .... am si eu nevoie de nishte informatii deci nu prea e farmat charu meu ... am asa: level 70 la fire cand fac 2k sp bag si nukeu de 70 si vreau sa stiu daca merita sau nu .... oricum nu am farmat si vreau sa stiu ce si cum sa bag deci am level 70 la fire level 36 la ice si level 55 la lightning ... eu ma gandeam sa ma bazez mai mult pe force nuke-uri and stuff am level 31 la bicheon si level 32 la heuksal...cam varza stiu dar am de gand sa delevelez cate ceva si ma gandeam sa fac level 80 la fire > 80 la light> 80 la ice si ceva 60 la heuksal pt ca are skillu ala de bagat hp dar acum nush am nevoie de parerile voastre ... plz help me :D :tiphat: mult respect bafta la level si la drop :dance: so...plz help :dontknow:
MiXalic Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 multumesc pentru tutorialele de mai sus As mai avea o intrebare, ca nu prea am inteles din tutoriale si din joc. Alchemy elements, ce sunt si ce se poate face cu ele ? Adica la combinatiile acelea, nici nu stiu cum sa ma exprim .
alexxx70 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Hi allI'm back...spre disperarea unora carora mai am "prostul" obicei sa le dau peste nas....totusi azi am sa incep cu ajutorul unora noi si mai pe la sfarsitul saptamanii am sa ma ocup de "spart mituri"...ALCHEMY 1.So...omori moobi si pica tot felul de saculetzi cu tot felul de iteme pt mixuri la Alchemy.De exemplu ... Potato...cand pui cursorul pe item iti scrie pe langa bla bla bla ,jos, de exemplu Earth Element lvl4 2 units si Water Element lvl4 1 unit....etc...Asta inseamna ca daca combini la alchemy acest item cu Void Rondo(pe care il cumperi de la orice Grocery din orice oras) ai sa obtii acele Elements.Pt diferite iteme din saculetzii de la drop este probabil sa fie nevoie de mai multe sticle de Void Rondo ca sa le spargi.Deci...deschizi fereastra Action,apoi deschizi ferestra de Alchemy ,pui Void Rondo in mijlocul cercului din stanga si itemul(de la drop) pe care vrei sa il transformi in sloturile din dreapta si apesi butonul Fuse All pt ca Fuse normal nu merge in acest caz.Vei obtine cateva noi iteme care sunt Elements de high lvl.Acum trebuie sa executzi alta operatzie de Alchemy inainte de a le folosi la arma de ex. 2.Mergi si mai dai in cap la niste moobi si la drop cautzi o Tableta de Alchemy,asta fiind un item magic. Aceste tablete pot fi Jade,Ruby sau Sapphire Tablet.Ele vor fi folosite in Alchemy pt a fuziona cu Elementele obtinute anterior.Va rezulta un Alchemy Stone ale carui atribute magice depinde de ce element si ce tableta ai fuzionat anterior.Aceste Stone pot fi: -Alchemy Stone - pt atribute magice (de ex. +1 Int la arma sau gloves sau +1 Ice rezistance); -Attribute Stone - pt incr attribute (de ex. pt incr Block Ratio la scut); -Alchemy Potion - pt incr buffs (de ex. pt +50%incr speed for 1200 sec.). Ideea de baza e ca daca urmezi corect acesti pasi :1.item din saci +Void Rondo din care rezulta Elemente,2.Elemente +Tableta din care rezulta Stone atunci nutzi mai ramane decat sa folosesti acele Stone pt atzi face increase "ceva" la iteme(set,arma sau accesory).Dar totul e o loterie,e random,adik acele stone au increase-uri aleatorii ca procentaj. 3.So...acel Stone final poate fuziona cu arma sau o piesa din set sau din accesory pe care vrei sa o upgradezi(nu si acele Stone numite Alchemy Potions). 4.In acest punct odata ajuns te confruntzi cu o mare problema...poate da FAIL...so..deschizi iar fereastra de alchemy,pui itemul pe care vrei sa il upgradezi in cercul din stanga iar in sloturile din dreapta elixirul,lucky powder-ul cu acelasi degree ca si itemul si stone-ul...zici o rugaciune fierbinte catre D-zeu si apesi Fuse... Daca iese esti fericit si bei o bere...daca da fail...injuri cat mai colorat cu putintza,eventual dai cu tastatura in monitor 5.Destroyer Rondo se foloseste la spart iteme(din set sau arme sau accesory).Exista aici o shmecherie.Daca spargi un item blue e posibil(dar nu obligatoriu) sa obtii Stone,adik nu mai astepti pana pica o tableta pt Alchemy ca sa o combini cu Elemente si sa obtii Stone ci potzi obtzine Stone direct.Bineinteles ca si aici e random si in loc de Stone(una sau mai multe) sa obtii vreo 2 basculante de Alchemy Materials.Dupa cum am mai zis totul e random,totul e loterie pura. RESPEC'ALL. P.S. DAca mai ai intrebari cu privire la alchemy te astept tot aici, eu deocamdata am tot setul de la 72 in sus full blue dar nu la toate cu procent 100% inca dar nu ma las.Cel mai important totusi e sa ai Int si Strg si MP si HP full pe iteme(bine astea{mp si hp}numai pe pants,armor si coif) inclusiv pe accesory iar pe arma in functie de tipul de build pe care il ai sa ai la arma procentul din paranteze la magic attack sau physic attack cat mai mare. Daca doresti iti pot pune si pietrele cu ce se "mananca" si cam cate elemente cad de prin unii saculeti gri si de ce fel...sper ca ai inteles totusi ce si cum cu alchemia.RESPEC"ALL :tiphat: --------------------
Mallkor Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Hi allI'm back...bine ai revenit printre noi....... :tiphat:
Firefly Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 bine ai revenit printre noi....... :tiphat:cum spune el :P si malkor..sun-ul..sa'l porti sanatos..imprumuta'l si tu la aia care iti spun ca ti'o vor face +9 ca am auzit ca fac minuni.Totusi,stii ca ii va scadea valoarea dupa ce apare cap-ul de lvl 90..eu daca as fi in locul tau..as scapa de ea..o sa'i scada probabil mai bine de un sfert din valoare.
defiler666 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Nu ma mai agit sa va fac sa intelege-ti ca ice-ul nu e atat de necesar incat sa renunti la fire (baza nukerului).Fie cum zice-ti voi si faceti-va nuker cu ce build doriti.Am vrut sa va ajut sa intelege-ti dar nu se poate.hf..
Mallkor Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Totusi,stii ca ii va scadea valoarea dupa ce apare cap-ul de lvl 90..eu daca as fi in locul tau..as scapa de ea..o sa'i scada probabil mai bine de un sfert din valoareastai pofta ce am poftit eu in silkroad.............