Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

As avea o intrebare : voi aveti lag in joc? adica eu azi am incercat sa ma joc dupa ceva timp dar este un lag infernal ..am delay de minim 1 secunda la fiecare comanda, va dati seama in ce hal se misca...daca aveti vreo idee vas fi recunoscator :tiphat: a! si am aceeasi conexiune cu care jucam si inainte silk si mergea absolut impecabil fata de stilu in care se misca acum... :hair:

Posted

As avea o intrebare : voi aveti lag in joc? adica eu azi am incercat sa ma joc dupa ceva timp dar este un lag infernal ..am delay de minim 1 secunda la fiecare comanda, va dati seama in ce hal se misca...daca aveti vreo idee vas fi recunoscator :tiphat: a! si am aceeasi conexiune cu care jucam si inainte silk si mergea absolut impecabil fata de stilu in care se misca acum... :hair:

jocul nu are nimic merge la fel ca si inainte

scaneaza compu poate ai agatat ceva de iti incetinste procesele

Posted

modifier-ul merge in continuare.exista un crack pt silkroad.exe si sro_client.exe cu care ai multi client si pe care merge si modifier-ul .merge de la update-ul cu aripile si e gratis(posibilele consecinte nu le calculam)

oricum eu fol tot ala mai bou k are mai multe chestii plus k dak ai si cumpara botu lar face client less(eu nu cumpar botu)

Joaca cineva pe atena?? mai vb si noi ne bagam la un pty ceva....

Bafta all

Posted

oricum eu fol tot ala mai bou k are mai multe chestii plus k dak ai si cumpara botu lar face client less(eu nu cumpar botu)

Joaca cineva pe atena?? mai vb si noi ne bagam la un pty ceva....

Bafta all

il cumperi?!?!?!?!?! bine e greu de gasit. dar exista but bum gratis. si o cunostinta de a mea care joaca a gasit unul bun free (eu inca nu il stiu dar il aflu in curand) :nanana: :)) :nanana:

Posted

Man..nu-ti recomand sa folosesti deastea..adica pot avea keyloggere sau tot felul de minuni.

nu mai tot vb aiurea, e testat de zeci de oameni si nici unul dintre ei nu a avut vreo reclamatie. nici macar mie nu mi s-a hack-uit contul, so stop tellin people something that isn't right, ok ?

poftim dovada... scanare cu cativa antivirusi

Scan taken on 19 Oct 2007 11:05:30 (GMT)

A-Squared

Found nothing

AntiVir

Found nothing

ArcaVir

Found nothing

Avast

Found nothing

AVG Antivirus

Found nothing

BitDefender

Found nothing

ClamAV

Found nothing

CPsecure

Found Nothing

Dr.Web

Found nothing

F-Prot Antivirus

Found nothing

F-Secure Anti-Virus

Found nothing

Fortinet

Found nothing

Kaspersky Anti-Virus

Found nothing

NOD32

Found nothing

Norman Virus Control

Found nothing

Panda Antivirus

Found nothing

Rising Antivirus

Found nothing

Sophos Antivirus

Found nothing

VirusBuster

Found nothing

VBA32

Found nothing

P.S. e doar un modifier, nu e nimic ca sa iese in profitul altuia

Posted

mda....mai bine nu dl nik de la el

stiai k potzi da delete la trojan or w/e si sa pui nothing found, nu??

eu tzias da omule dar nu cred k itzi mere sau dak vrei itzi dau un totorial

dar nu cred k ai incredere

ulise....dak vrei itzi dau characterul de pe mars pt k ma bag iara pe zeus :P

Posted

daca esti atat de raton incat sa nu dai un scan la un bot sau orice chestie suspecta, atunci poti foarte bine sa dai DELETE la sro ...

Posted

BEY FRATILOR, asta e capcaun rau de tot.... Prietene tu esti jucator ADICTED de RPG-uri (sau cel putin de SRO) da?.....

in primul rand nu ma fa capcaun ca nu e frumos si s-ar putea sa ne suparam... in al2lea rand, modifierul nu e facut de mine ca sa va hackuiesc conturile si bla bla... eu doar il folosesc si sunt multumit de el, atat... daca nu-l vreti treaba voastra, eu vreau doar sa va ajut. bafta :right:

Posted

ma eu ma risc ca si asa am un cont de kkt cu un archer de lvl 22 si nui mare perdere.Nam nici sos nici bani nici iteme bune asa ca vreau modifier.Va rog.CHit k ar avea trojan sau altceva nui mare perdere.DEci astept ...pls

NUMAI STIMA SI RESPECT :))

deci care se ofera young ...? id meu de mess e next_generation93

si in caz ca primesc programu asta sami spuneti cum se foloseste ?Dak trebe sa instalez ceva etc

Posted

mah...dar u nu te4 gandesti???

cu un keyloger impachetat in ala pote satzi afle parola de mess de linkmania de la tot

faci ce vrei dar sa nu vii aici si faci fitze si sa ne spui povestea ta tragik k tzia furat toate parolele

Posted

in primul rand nu ma fa capcaun ca nu e frumos si s-ar putea sa ne suparam... in al2lea rand, modifierul nu e facut de mine ca sa va hackuiesc conturile si bla bla... eu doar il folosesc si sunt multumit de el, atat... daca nu-l vreti treaba voastra, eu vreau doar sa va ajut. bafta :right:

Oricum, nu ai ce sa pierzi, pe contul tau, cel mai mare char e de lvl 16 ;)

Si sa inchidem subiectu ;)

Posted

hmmm cel mai rational om din acest topic a ramas the dash...acest topic de mult a murit....numa de silkroad ca joc nu mai e vorba...de cat timp nu am mai vazut f*ck botters sau LEGITS FTW....toti au devenit boti sau s-au retras....

Posted

mah...dar u nu te4 gandesti???

cu un keyloger impachetat in ala pote satzi afle parola de mess de linkmania de la tot

faci ce vrei dar sa nu vii aici si faci fitze si sa ne spui povestea ta tragik k tzia furat toate parolele

facem pariu ca nu i se va intampla nimic ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...