FINE Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 As avea o intrebare : voi aveti lag in joc? adica eu azi am incercat sa ma joc dupa ceva timp dar este un lag infernal ..am delay de minim 1 secunda la fiecare comanda, va dati seama in ce hal se misca...daca aveti vreo idee vas fi recunoscator :tiphat: a! si am aceeasi conexiune cu care jucam si inainte silk si mergea absolut impecabil fata de stilu in care se misca acum...
Guest _NO1_ Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 As avea o intrebare : voi aveti lag in joc? adica eu azi am incercat sa ma joc dupa ceva timp dar este un lag infernal ..am delay de minim 1 secunda la fiecare comanda, va dati seama in ce hal se misca...daca aveti vreo idee vas fi recunoscator :tiphat: a! si am aceeasi conexiune cu care jucam si inainte silk si mergea absolut impecabil fata de stilu in care se misca acum... jocul nu are nimic merge la fel ca si inainte scaneaza compu poate ai agatat ceva de iti incetinste procesele
The Dash Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 modifier-ul merge in continuare.exista un crack pt silkroad.exe si sro_client.exe cu care ai multi client si pe care merge si modifier-ul .merge de la update-ul cu aripile si e gratis(posibilele consecinte nu le calculam)oricum eu fol tot ala mai bou k are mai multe chestii plus k dak ai si cumpara botu lar face client less(eu nu cumpar botu)Joaca cineva pe atena?? mai vb si noi ne bagam la un pty ceva....Bafta all
qasi Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 oricum eu fol tot ala mai bou k are mai multe chestii plus k dak ai si cumpara botu lar face client less(eu nu cumpar botu) Joaca cineva pe atena?? mai vb si noi ne bagam la un pty ceva.... Bafta all il cumperi?!?!?!?!?! bine e greu de gasit. dar exista but bum gratis. si o cunostinta de a mea care joaca a gasit unul bun free (eu inca nu il stiu dar il aflu in curand) :nanana: :nanana:
skorpyo93 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 ma cum faci sa nuti mai apara aia cu disconect dupe ce zice cannot connect due to... etc X((( ma seaca asta deja
iLoveCalifornia Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 The_Dash mai ai vre-un cont de lvl 40 + sa-mi cresc si eu wizzu ?
BillyTalent Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 lol cat e noul unique monster CLICKlvl 105 Medusa oare cat HP are :blink:
Avzar Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Lol ce piesa tare e la video :D !!Oricum Medusa Rulz !!
skorpyo93 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 si unde gasesc acest modifier si cum il folosesc.id de mess next_generation93
Avzar Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Man..nu-ti recomand sa folosesti deastea..adica pot avea keyloggere sau tot felul de minuni.
RayzaH Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Man..nu-ti recomand sa folosesti deastea..adica pot avea keyloggere sau tot felul de minuni.nu mai tot vb aiurea, e testat de zeci de oameni si nici unul dintre ei nu a avut vreo reclamatie. nici macar mie nu mi s-a hack-uit contul, so stop tellin people something that isn't right, ok ?poftim dovada... scanare cu cativa antivirusiScan taken on 19 Oct 2007 11:05:30 (GMT)A-SquaredFound nothingAntiVirFound nothingArcaVirFound nothingAvastFound nothingAVG AntivirusFound nothingBitDefenderFound nothingClamAVFound nothingCPsecureFound NothingDr.WebFound nothingF-Prot AntivirusFound nothingF-Secure Anti-VirusFound nothingFortinetFound nothingKaspersky Anti-VirusFound nothingNOD32Found nothingNorman Virus ControlFound nothingPanda AntivirusFound nothingRising AntivirusFound nothingSophos AntivirusFound nothingVirusBusterFound nothingVBA32Found nothingP.S. e doar un modifier, nu e nimic ca sa iese in profitul altuia
The Dash Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 mda....mai bine nu dl nik de la elstiai k potzi da delete la trojan or w/e si sa pui nothing found, nu??eu tzias da omule dar nu cred k itzi mere sau dak vrei itzi dau un totorialdar nu cred k ai incredereulise....dak vrei itzi dau characterul de pe mars pt k ma bag iara pe zeus :P
Guest Blaidy Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 daca esti atat de raton incat sa nu dai un scan la un bot sau orice chestie suspecta, atunci poti foarte bine sa dai DELETE la sro ...
RayzaH Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 BEY FRATILOR, asta e capcaun rau de tot.... Prietene tu esti jucator ADICTED de RPG-uri (sau cel putin de SRO) da?.....in primul rand nu ma fa capcaun ca nu e frumos si s-ar putea sa ne suparam... in al2lea rand, modifierul nu e facut de mine ca sa va hackuiesc conturile si bla bla... eu doar il folosesc si sunt multumit de el, atat... daca nu-l vreti treaba voastra, eu vreau doar sa va ajut. bafta :right:
skorpyo93 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ma eu ma risc ca si asa am un cont de kkt cu un archer de lvl 22 si nui mare perdere.Nam nici sos nici bani nici iteme bune asa ca vreau modifier.Va rog.CHit k ar avea trojan sau altceva nui mare perdere.DEci astept ...pls NUMAI STIMA SI RESPECT deci care se ofera young ...? id meu de mess e next_generation93 si in caz ca primesc programu asta sami spuneti cum se foloseste ?Dak trebe sa instalez ceva etc
The Dash Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 mah...dar u nu te4 gandesti???cu un keyloger impachetat in ala pote satzi afle parola de mess de linkmania de la totfaci ce vrei dar sa nu vii aici si faci fitze si sa ne spui povestea ta tragik k tzia furat toate parolele
soso09 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Sal ppl , Stiti careva cam ce o sa fie de Hallowen sau de Craciun...ceva Eventuri sau noah.... :cool2:
Avzar Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 in primul rand nu ma fa capcaun ca nu e frumos si s-ar putea sa ne suparam... in al2lea rand, modifierul nu e facut de mine ca sa va hackuiesc conturile si bla bla... eu doar il folosesc si sunt multumit de el, atat... daca nu-l vreti treaba voastra, eu vreau doar sa va ajut. bafta :right: Oricum, nu ai ce sa pierzi, pe contul tau, cel mai mare char e de lvl 16 ;)Si sa inchidem subiectu ;)
SimplySimple Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 hmmm cel mai rational om din acest topic a ramas the dash...acest topic de mult a murit....numa de silkroad ca joc nu mai e vorba...de cat timp nu am mai vazut f*ck botters sau LEGITS FTW....toti au devenit boti sau s-au retras....
skorpyo93 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 bai eu am gasit un sro modifier si ma seaca ca imi da C8 la connect.Merge sro fara cod in schimb si nu iau dc.
iLoveCalifornia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ok The_Dash , contacteaza-ma la id Yahoo ! sandu_wizz thx
skorpyo93 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ma da vreau unu klumea pls pls plssss.IMI ASUM TOATE RISCURILE.VREAU UN MODIFIER KLUMEAsa nu mai dea c8 error
Erhard Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 deci... ma ajuta cnv, exista ceva care sa ma ajute sa ma conecct la srvr mai usor?
RayzaH Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 mah...dar u nu te4 gandesti???cu un keyloger impachetat in ala pote satzi afle parola de mess de linkmania de la totfaci ce vrei dar sa nu vii aici si faci fitze si sa ne spui povestea ta tragik k tzia furat toate parolelefacem pariu ca nu i se va intampla nimic ?