Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Silkroad Modifier si SRO Server List

Astea n-au ceva 'pacatos' ??? gireaza careva cu apartamentul ca ii 'curat' ? Adica sa nu le folosesc si sa raman fara cont :D

Posted

depinde de unde le iei. unele programe pot contine keylogger-e, altele nu.

(poti baga un keylogger in orice executabila)

te sfatuiesc sa iei programele de pe forumuri mari.

p.s. scaneaza fisierul

Posted

Am o problema.. am scos silkroad-ul si torrent si de pe filefront.. dar imi da eroare cand vreau sa-l instalez.. o fi ceva de la windowsul meu?.. Am ceva virusi in el si ma gandesc sa-l curat..

Guest andy987
Posted

am facut un guild pe mercury se baga cineva o sa va dau si tbotu si cum sa intrati cu 2 caractere deodata

osa fac si un forum ceva

Posted

am facut un guild pe mercury se baga cineva o sa va dau si tbotu si cum sa intrati cu 2 caractere deodata

osa fac si un forum ceva

E un fel de a spune ...Eu va dau tbotu si tot eu va iau caracterele mai traziu pentru ca pun pariu ca tbotu tau are keylogger ! Sfatul meu ar fii sa jucati jocul cu manutele voastre...nu va lacomiti la lvl si la sp ...toate la timpu lor... si nu ganditi negativ..ca nu veti ajunge niciodata lvl 80 ...si inca o chestie..daca aveti de gand sa bagati ticket fie el si de sp...eu zic ca ticket te face sa te plictisesti de joc..adica intr-un fel te obliga sa joci 3 ore pe zii satisfactia e mai mare in joc cand joci fara ticket(pararea mea)chiar daca performantele nu sunt aceleas...daca eu am reusit sa fac lvl 80 si mai tre` vro 130 k sp sa ma fac full farm 80 cu Doar 2 tickete de exp si 1 de sp ...eu zic ca si alti o pot face...!

Un sfat pt fast lvlving :mergeti cu gap 0 de la 1 pana la 80 bagati sp-urile in imbue si weapon(preferabil light daca e nuker,cold/fire daca e archer,blader or glavier)si in felu asta economisiti sp-uri ...ca mai traziu sa farmati in share party gap 9 la Generals,iar de la lvl 20 puteti face 2-3 trader-uri pe zii ca nu va are nimeni treaba...si sa platiti plvlving pe aceea zii(1-2 hours de plvling in cazul in care faceti singur trade,sau daca va ajuta vre`un high lvl cu atat mai bine)va urez multa bafta ! Repet cele enumerate mai sus sunt pareri personale ..ele pot fii eroante sau corecte...ramane la aprecierea voastra!

Respect all !

Posted

Ba baieti ce ii cu sro azi? pana la cat ii inspectie???

pana la 10 daca nu intervine ceva...

Posted

deah..s'a mutat de la 9 la 12 la intervalul de la 7 la 10.aiurea.eu veneam acasa la 13 si gaseam serverele pe populated..acum am venit la 13 acasa si erau toate pe crowded,xian..a trb sa incerc de vreo 10 ori sa intru.

Bine ca am venit si la 10 acasa,trb sa pun ceva pe cd si sa'l duc la scoala si am intrat..easy toate ,toate serverele aveau mai mult de 2000 locuri libere..rai.

cu jocul ala..frate..felicitari.. am rabdare la jocuri ,nici nu ma enervez la majoritatea dar de ala..de ala m'am plictisit rapid din pacate.bv :P vezi ca mai sunt si altele :D da acolo pe butonul homepage,mai sunt multe de genul.

si cu alea..frate,nu garantez nimic..le iei pe raspunderea ta.eu astept mereu sa vad scanari sau sa spuna cineva de incredere pe forumul respectiv ca e curat si ca merge.nu ma infing niciodata.

Guest andy987
Posted

deci frate eu am tbotu de la Eia din superstars de pe mars guild masteru de akolo e preten cu mn si multi asa ca % nu e keylogger si credema stiu cum e sa pierzi un char

Posted

deci frate eu am tbotu de la Eia din superstars de pe mars guild masteru de akolo e preten cu mn si multi asa ca % nu e keylogger si credema stiu cum e sa pierzi un char

Eu te cred pe cuvant ca stii cum e sa pierzi un caracter deja furat...din cate vad eu si sper sa nu gresesc tu nu esti genu de om care sa joace cu bot...adica tu joci cu bot dar si de asta te-ai plictisit...si cand ajungi sa primesti tot pe tava ...tot nu te multumesti si atunci mai arunci niste zvonuri pe forum ...cum ca tu dai bot gratis asta ca tie lene sa si botezi ...si cu asta am incheiat subiectu cu botu ! in loc sa dai si tu niste sfaturi utile unor jucatori cinstiti tu ii indemni la programe ilegale..aa da uitasem ...cum sa dai tu sfaturi utile daca tu nu le stii defapt pt ca asta e viatza de bot...(si nu vb prostii ex:unu de lvl 77 ma intrebat daca exp de la pet se imparte cu exp-ul caracterului) asa ca nu m-as mira sa vii si tu cu intrebari de genu ... in rest vorba lu` Zmeul ..spor la iteme de la som in sus ...(valabil doar pt jucatori legiti)

Respect !

Guest andy987
Posted

Eu te cred pe cuvant ca stii cum e sa pierzi un caracter deja furat...din cate vad eu si sper sa nu gresesc tu nu esti genu de om care sa joace cu bot...adica tu joci cu bot dar si de asta te-ai plictisit...si cand ajungi sa primesti tot pe tava ...tot nu te multumesti si atunci mai arunci niste zvonuri pe forum ...cum ca tu dai bot gratis asta ca tie lene sa si botezi ...si cu asta am incheiat subiectu cu botu ! in loc sa dai si tu niste sfaturi utile unor jucatori cinstiti tu ii indemni la programe ilegale..aa da uitasem ...cum sa dai tu sfaturi utile daca tu nu le stii defapt pt ca asta e viatza de bot...(si nu vb prostii ex:unu de lvl 77 ma intrebat daca exp de la pet se imparte cu exp-ul caracterului) asa ca nu m-as mira sa vii si tu cu intrebari de genu ... in rest vorba lu` Zmeul ..spor la iteme de la som in sus ...(valabil doar pt jucatori legiti)

Respect !

ce glume ai in tn frate :))))))))))))))))))))))))))) alla de avea charu de 77 poate ia dat careva charu ori sia batut jok de tn eu nu am furat nici un char pana akum si botu se scaneaza bai eu e dau botu si il scaneaza si gata gandestete man gandeste deci e imposibil asa ceva sa ai char de 77 si sa nu stii chestia aia aoleu doamne

A si inca ceva Botters power

Posted

Am o problema.. am scos silkroad-ul si torrent si de pe filefront.. dar imi da eroare cand vreau sa-l instalez.. o fi ceva de la windowsul meu?.. Am ceva virusi in el si ma gandesc sa-l curat..

se poate...dar eu te sfatuiesc sa il iei de pe Utorent ca de acolo merge sigur...dac vrei sa joci jocul te sfatuiesc sa intri pe sparta ca te pot ajuta...dac vrei vb pe mess mai dep. id: heinrichemi@yahoo.de

Posted

ce glume ai in tn frate :))))))))))))))))))))))))))) alla de avea charu de 77 poate ia dat careva charu ori sia batut jok de tn eu nu am furat nici un char pana akum si botu se scaneaza bai eu e dau botu si il scaneaza si gata gandestete man gandeste deci e imposibil asa ceva sa ai char de 77 si sa nu stii chestia aia aoleu doamne

A si inca ceva Botters power

Cum ziceam ...glume?daca am stat cu el in party ? si il vad cum boteaza si nu as fii stat daca nu era leader si la ora 4 dimineata nu gasesty party share la generali ..chiar si pe troy ...asa ca nu am venit aici sa iti vand gogosi umplute si as avea o intrebare de baraj pt tine daca tot te crezii bun in silk ...bati un mob si ramai fara 0 hp dupa cunostintiele tale generale... ce zici mori ?desi cred ca intrebarea nu isi are sensul den`data ce tu botezi non-stop ...!

Respect all

Posted

lol exp de la pet se imparte cu exp-ul caracterului ? chiar ca mam intrebat =))si ink ceva ce e aia cu bargain special products in 30 min ..bla bla =))

nu nu se imparte...si ala cu bargain special products e aia ce ai vandut la NPC si vor disparea in 30min din "inventory" de la NPC

Posted

mda acu mi`a "cumparat" troy2007 un spear... aveam pretu 1.000.000 ... a dat comision 1.000 si io nu am luat nimic :hair: ce are ba jocu asta???? :comp2: .Am facut si printuri!

aici te pot ajuta....ei pot fura de la tine fara sa plateask dak intri cu stall network inafara orashului......asa k fii atent ce faci cu stalul

BTW im back from suspensions....ulise....cred k itzi dau charul

cu botul vas sugera sa nu botatzi...chiar dak eu nu am rezistat tot sugerez sa nu botatzi....deci statzi cu morcovu in c*r k iei ban...pe mine siner nu prea ma seak faza asta ci k nam silks :P

cu prog alea leash da eu dar nu avetzi incredere banuiesc asa k lasa si modifier nu mai merge decat intrun bot platit

server listu park mere

altceva...bafta all si sper sa nu ma mai suspendeze :P

doar am luat suspend din cauza la o porcarie :P

Posted

aia cu bargain priced goods :

cand apare apar in anumite locatii(bandit den,prin taklamakan) NPC-uri care vand produse pt traderi speciale si care iti vor da mai multi bani decat un trade obisnuit.totusi..cand cari produsele alea poti fi atacat de hoti,chiar daca esti sub 40.

nu stiu nici eu prea multe ca nu prea m'am ocupat cu jobbing-ul dar asta e...produse care le cumperi si au valoare mai mare luand asadar bani mai multi.

Posted

aia cu bargain priced goods :

cand apare apar in anumite locatii(bandit den,prin taklamakan) NPC-uri care vand produse pt traderi speciale si care iti vor da mai multi bani decat un trade obisnuit.totusi..cand cari produsele alea poti fi atacat de hoti,chiar daca esti sub 40.

nu stiu nici eu prea multe ca nu prea m'am ocupat cu jobbing-ul dar asta e...produse care le cumperi si au valoare mai mare luand asadar bani mai multi.

Aha...Thx asa m-ai lamurit si pe mine:D Btw... imi place ca thief...e mai distractiv si daca ai noroc scoti $$$ >:)

:gun: FU*K BooTers !

Posted

aici te pot ajuta....ei pot fura de la tine fara sa plateask dak intri cu stall network inafara orashului......asa k fii atent ce faci cu stalul

BTW im back from suspensions....ulise....cred k itzi dau charul

cu botul vas sugera sa nu botatzi...chiar dak eu nu am rezistat tot sugerez sa nu botatzi....deci statzi cu morcovu in c*r k iei ban...pe mine siner nu prea ma seak faza asta ci k nam silks :P

cu prog alea leash da eu dar nu avetzi incredere banuiesc asa k lasa si modifier nu mai merge decat intrun bot platit

server listu park mere

altceva...bafta all si sper sa nu ma mai suspendeze :P

doar am luat suspend din cauza la o porcarie :P

modifier-ul merge in continuare.exista un crack pt silkroad.exe si sro_client.exe cu care ai multi client si pe care merge si modifier-ul .merge de la update-ul cu aripile si e gratis(posibilele consecinte nu le calculam)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...