Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

imi vand contu...... lvl 33 archer Full STRS FULL SOS inafara de inele..... ... 9 mil gold....... ceva SP-uri .... daca mai vreti informatii despre el intrebati... pe acelasi cont mai e un nuker lvl 51 ( murderer :D ) da e si ala ceva...... il vand pentru ALZ in cabal ( gold ) cam 10 mil alz ... lasati un mesaj aci sau bagati idu de mess norby_boy2006 ( daca bagati si nu e legat de cont aveti ignore )

Posted

2135340 :)

3.55 milioane hehe..imi ingheata mainile de la un timp..frig si nu mai pot sa misc klumea+ ca m'am plictisit sa o iau mereu de la inceput.

cu programele..banuiesc ca nu mi'ai vazut postul ,ca le'am scris si eu

pe xian,si la 6 dim. e crowded si trb sa incerci de minim 3 ori inainte sa intri.

sro server list= vezi cate locuri sunt libere/ocupate pe server

silkroad modifier= no iei disconnect dupa ce da login failed due to server traffic aia ,ai zoom exterior nelimitat si caracterele sunt dezbracate(au chiloti+sutien unde e cazul defapt).

Posted

Deg9 Str tab : earth 9=110 units ; water6 =50 units ; fire4 = 80units ; wind3 = 108 units.

msms se pare ca unii mai stiu si altceva , nu doar bot keylogger si alte tampenii :P , firefly eu nu prea iau d/c si joc pe greece incearca sa dai grafica pe low .....cat mai putine detalii mai putin lag :tiphat:

Posted

msms se pare ca unii mai stiu si altceva , nu doar bot keylogger si alte tampenii :P , firefly eu nu prea iau d/c si joc pe greece incearca sa dai grafica pe low .....cat mai putine detalii mai putin lag :tiphat:

stiu cum sa fac sa nu iau d/c dar , si chiar nu iau dar nu imi convine mie ce trb sa fac pt a nu lua.

Posted

te trezesti la 6 ?...

voiam sa joc pe Rome dupaia am incercat Sparta , Greece ..acelasi rezultat :(.

intri pe persia si la 1 PM in orice zi

19498730 beat that :)

nu cred asa pot spune si eu ca am facut 23546768

Guest Darkoniq
Posted

Daca imi "tunez" charu in pk2 pot sa iau ban ? ;)

Guest Darkoniq
Posted

Imi raspunde si mie cineva? :crazy: " Daca imi "tunez" charu in pk2 pot sa iau ban ?" ... si apropo acu 2 minute aveam stall pretz 2.500.000 la un sword de lvl 45 si mi`a cumparat`o unu __BeTa__ fara sa imi plateasca gold :| . Pur si simplu a aparut ca a cumparat`o nefiind precizat cum (din stall network sau manual prin clic pe stallu meu ). Gold nu mi`a dat deloc .. sau 1-2 ca nu stiu exact cat am avut inainte. pot sa recuperez banii sau sabia?

Posted

Imi raspunde si mie cineva? " Daca imi "tunez" charu in pk2 pot sa iau ban ?" ... si apropo acu 2 minute aveam stall pretz 2.500.000 la un sword de lvl 45 si mi`a cumparat`o unu __BeTa__ fara sa imi plateasca gold . Pur si simplu a aparut ca a cumparat`o nefiind precizat cum (din stall network sau manual prin clic pe stallu meu ). Gold nu mi`a dat deloc .. sau 1-2 ca nu stiu exact cat am avut inainte. pot sa recuperez banii sau sabia

Imi raspunde si mie cineva? " Daca imi "tunez" charu in pk2 pot sa iau ban ?" ... si apropo acu 2 minute aveam stall pretz 2.500.000 la un sword de lvl 45 si mi`a cumparat`o unu __BeTa__ fara sa imi plateasca gold . Pur si simplu a aparut ca a cumparat`o nefiind precizat cum (din stall network sau manual prin clic pe stallu meu ). Gold nu mi`a dat deloc .. sau 1-2 ca nu stiu exact cat am avut inainte. pot sa recuperez banii sau sabia

nu cred....................adik sigur nu..............

Guest Darkoniq
Posted

mda acu mi`a "cumparat" troy2007 un spear... aveam pretu 1.000.000 ... a dat comision 1.000 si io nu am luat nimic :hair: ce are ba jocu asta???? :comp2: .Am facut si printuri!

Posted

Am tot vazut ca vb dfespre jocul ala cu puncte.. va intreb cumva: Se numeste SilkRoad?.. cititi unde postati! Aici este un topic al jocului SILKROAD nu al altui joc! Nu mai spamati atata ca nu va ajuta cu nimic!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...