Firefly Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 nu ascut manele si sami dea ban pe 500000 de ip-uri ca tot scap muhahahahahaha )))))) vai de steaua ta daca ai avea cap si putin respect ai inceta sa mai revii.nu inteleg,te crezi smecher ca sfidezi moderatorii care isi pierd din timpul lor pt a pastra un forum curat si organizat ? ca revii,revii,poate ca'ti place sa vb aici si sa citesti dar macar nu mai veni cu atitudinea asta aici ca nu esti special daca stii sa folosesti un proxy sau sa profiti de o setare sau alte dracii. Bv,poti primi ban si sa iti faci alt cont si sa postezi din nou,acum poti sa te comporti ca un om civilizat care are intr'adevar cati ani ziceai tu ca ai ? Ai si tu putin bun simt te rog si scuza'ma ca ma iau de tine dar chiar dai dovada de lipsa a unor calitati modeste.Nu esti tu mai special asa ca respecta si tu lumea. Uite asa se duce in jos topicul..cu oameni ca tine si oameni ca mine care'si bat capul cand nu ar trebui. Pe moment mi'a venit in minte, nu stiu cine spunea ca nu am citit tot ca erau discutii inutile si am citit printre randuri mai multe posturi.. faceam o paralela intre noi si turci...uite ca pana la urma,semanam cu turcii ,topicul asta a dovedit'o..cel putin unii din cei ce posteaza pe topicul acesta se aseamana cu unii turci: scammeri,oameni fara bun simt si respect pentru altii,pisalogi care nu inteleg cu binele si se gasesc si alte paralele.lipseste paralela dintre nebunii cu "10k pls" dar poate apucam s'o vedem si pe asta aici. Ca sa va mai descarcati si voi : http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm scorul meu cel mai mare = 910k. edited : 1.148.000
-Smok3- Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 scuzati ca va deranjez de la raboiul pentru banuri , warnuri , etc .. dar am si eu o problema si da e legata de sRo .am jocul instalat , am contul facut , de fiecare data scriu prostia aia de imagine corect cu CaSe sEnsItiVe si totusi nu ma conecteaza.. :blink: what to do ? :blink: imi zice Cannot connect due to server traffic iar dupaia ma deconecteaza...vreau sa stiu cum se poate rezolva , please...stiu ca jocul e :cool2: dar :dooh: nu imi merge.!!! e de la Joymax ? de la "realmuri" ? de la RDS :blink: ? ce-o fi ... pls help :)
Firefly Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 scuzati ca va deranjez de la raboiul pentru banuri , warnuri , etc .. dar am si eu o problema si da e legata de sRo .am jocul instalat , am contul facut , de fiecare data scriu prostia aia de imagine corect cu CaSe sEnsItiVe si totusi nu ma conecteaza.. :blink: what to do ? :blink: imi zice Cannot connect due to server traffic iar dupaia ma deconecteaza...vreau sa stiu cum se poate rezolva , please...stiu ca jocul e :cool2: dar :dooh: nu imi merge.!!! e de la Joymax ? de la "realmuri" ? de la RDS :blink: ? ce-o fi ... pls help :)heh..sunt serverele aglomerate..de asta nu poti intra.asa e silkroad-ul.trb sa te trezesti mai dim asa sa fie loc. sunt program cu care sa poti vedea cate locuri sunt libere si un programel care sa nu te mai scoata din joc dupa ce iti da msj ca e plin serverul,astea te ajuta destul de mult.
Vlad Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 daca se poate.. stii cumva cum se num programele?
-Smok3- Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 heh..sunt serverele aglomerate..de asta nu poti intra.asa e silkroad-ul.trb sa te trezesti mai dim asa sa fie loc. sunt program cu care sa poti vedea cate locuri sunt libere si un programel care sa nu te mai scoata din joc dupa ce iti da msj ca e plin serverul,astea te ajuta destul de mult.Names ca sa caut pe google :D .please please please please please please please please ................etc.de mult incerc sa joc sRo...indiferent la cat ma trezesc..acelasi rezultat..
flo17 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Nu trebuie sa inchizi topicul ptr 2-3 no life kids...Nu suntem noi de vina ca unii isi bat joc , altii poate vor sa invete. :)apropo de invatat oare ce elemente cere tableta de str d 9 ? :-?
defiler666 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Deg9 Str tab : earth 9=110 units ; water6 =50 units ; fire4 = 80units ; wind3 = 108 units.
Firefly Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Deg9 Str tab : earth 9=110 units ; water6 =50 units ; fire4 = 80units ; wind3 = 108 units.heh.frumos,multumim..asa ca...apucati'va de bagat elemente la naftalina ca o sa le sara pretul.si pt cei care cereau numele programelor : silkroad modifier si sro server list.
defiler666 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Incearca pe serverele (NEW) , nu sunt asa aglomerate ca celelalte mai vechi.
defiler666 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Dude relax...omu vrea sa se apuce de joc , ce vrei sa ii spun sa intre pe xian , troy , etc ? I-am recomandat un server new...
qasi Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Names ca sa caut pe google :D .please please please please please please please please ................etc.de mult incerc sa joc sRo...indiferent la cat ma trezesc..acelasi rezultat..eu intru si la ora 11 usor pe ce servar incerci?????eu am persia.
Firefly Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 eu ma trezesc in fiecare zi la 6 ca de la 7 am ore in fiecare zi.mai las compul peste noapte si ma trezesc dimineatza cu d/c.La ora 6 dimineata pe xian nu sunt locuri libere,trb sa incerc de vreo 5 ori ca sa intru.e acceptabil dar totusi..e 6 dimineata si pe celalalte serverele(75% din ele ) sunt macar 200 locuri.pe alexander,pacific,persia mereu la 6 dimineata sunt peste 400-500 locuri liberea.nu conteaza asta ca sunt multe dar totusi.. gaseste si tu server list aia si monitorizeaza 2-3 zile..serverele new nu sunt goale pt ca atunci cand se deschide trb sa faca gold firmele care vand gold si baga gold farmeri la greu pe server+ca exact ce a spus si black,se duc toti pe serverul nou.sincer si eu sunt tentat sa ma duc pe un server nou pt ca o sa am sansa sa fiu printre cei mari de la inceput.pe xian 50% sunt peste lvl65,ca sa faci jobbing ,daca nu esti macar 72+ nu ai ce face ,pierzi timp si nervi.singura chestie e ca e greu sa parasesti totul si sa o iei de la 0.
skorpyo93 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 ma da as vrea programu ala.Totusi dak ai mai mult de 512 ram incerci sa intrii de multe ori si reusesti.incereci de 4, 5 ori si
soso09 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 nst ce sa zic soso.Si eu joc pe mercury.Am lvl 22.Da zic sa ramai trader pana la lvl 50.Ca nus multi cu lvl mare.Adic sunt.Da in comparatie cu alte sv sunt putini.pe sv ma cheama Hell8oy . Poate ne intalnimCaio ,ok iti dau io PM in joc ...Name : SoriN
soso09 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 daca ai avea cap si putin respect ai inceta sa mai revii.nu inteleg,te crezi smecher ca sfidezi moderatorii care isi pierd din timpul lor pt a pastra un forum curat si organizat ?ca revii,revii,poate ca'ti place sa vb aici si sa citesti dar macar nu mai veni cu atitudinea asta aici ca nu esti special daca stii sa folosesti un proxy sau sa profiti de o setare sau alte dracii.Bv,poti primi ban si sa iti faci alt cont si sa postezi din nou,acum poti sa te comporti ca un om civilizat care are intr'adevar cati ani ziceai tu ca ai ?Ai si tu putin bun simt te rog si scuza'ma ca ma iau de tine dar chiar dai dovada de lipsa a unor calitati modeste.Nu esti tu mai special asa ca respecta si tu lumea.Uite asa se duce in jos topicul..cu oameni ca tine si oameni ca mine care'si bat capul cand nu ar trebui.Pe moment mi'a venit in minte, nu stiu cine spunea ca nu am citit tot ca erau discutii inutile si am citit printre randuri mai multe posturi.. faceam o paralela intre noi si turci...uite ca pana la urma,semanam cu turcii ,topicul asta a dovedit'o..cel putin unii din cei ce posteaza pe topicul acesta se aseamana cu unii turci: scammeri,oameni fara bun simt si respect pentru altii,pisalogi care nu inteleg cu binele si se gasesc si alte paralele.lipseste paralela dintre nebunii cu "10k pls" dar poate apucam s'o vedem si pe asta aici.Ca sa va mai descarcati si voi : http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm scorul meu cel mai mare = 910k. edited : 1.148.000 Am facut 983k :D
Firefly Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Am facut 983k :D cam oftopic dar.. am facut 3.55 milioane
-Smok3- Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 te trezesti la 6 ?...voiam sa joc pe Rome dupaia am incercat Sparta , Greece ..acelasi rezultat :(.
RayzaH Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 voiam sa joc pe Rome dupaia am incercat Sparta , Greece ..acelasi rezultat :(.incearca Hercules sau Mercury
Avzar Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Cu cat sa dau urmatoarele...joc pe Babel-General Blade lvl 24 +1, SoS, immortal 5 times-Cavalry Iron Shield lvl 21 +3 Blue | Int+1(0%) Critical 18(+46%)-Hero Steel Shield+3 lvl 29 +3 Blue | Int+2(+50%) Str+2(+50%) Critical 35(+100%) Immortal 1 Time
Silkroadplayer Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 mai repet odata :P are cineva guild de romani pe hercules ? :)
Avzar Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Daca era cineva, iti raspundea pana acum.Cred ca am vazut cu toti mesajul tau, si iti vom raspunde daca stim ceva de vreun guild de pe Hercules.Ms.
b1ackic3 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 stiti careva cand se deschide un deserver nou , sau daca nu , spunetimi un server care e mai "gol" ca vreau sa ma re-apuc si eu .
skorpyo93 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 ad nus asa pline.La ora 9 sunt deja crowded astea new.Dak joci pe sv ca xian sv se face crowded de la 8