Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest andy9888
Posted

cand spui mucios te referi a the_dash dar tu esti mah?

Posted

bai postez cn tine frate lumina aprinsa?xellos? :)))))))))))))))))))))) dute vere si interneazate dar poate ca nu stiii catelu de xellos ca doar un catel este a lui smugger ala iauzi si tu tine lumina aprinsa in sro doamne ce post tampit :))))))))) asta la intrecut pe toate cica sa tina lumina aprinsa in sro doamne in fine ce aveti frate cu the dash ca e tare tipu va dati voi smecheri aici ca sunteti voi smecheri si cinstiti si dac nu va plac botii vere stiti ce sa faceti sa va sinucideti si scrieti o scrisoare ca din cauza botiilor din sro vati sinucis si gata

am citit de 2 ori si tot nu inteleg ce vrei sa spui #-o si nici nu am chef sa imi obosesc neuronii mei mahmuri citind posturi tampite...deci terminati

ps:mai pune frate cate un punct pe ici pe colo ca ne bagi in ceatza

Posted

am un caracter de lvl 46 aproape 47 pe sparta ... si sunt mandrru de el ... pentru ca m-am chinuit la el ... joc de prin mai la el si imi place la nebunie jocu asta... si am de gand sa ajung la lvl 80 no bot no ticket ... care botteaza - "ESTI VARZAAAAAAAAA" ( adik toti boti sunt varza ; NOOOOBI , nu stiu sa joace , etc etc etc!!! ) bafta all (celor care nu boteaza ... ca cei care boteaza au bafta oricum) ...

Guest andy9888
Posted

vise! cand o sa fii tu lvl 65+ o sa fie un server abandonat fara romani ma refer asa ca persia

Posted

OMFG =))) deci din primul post al paginii 360..si am dat pagina direct... intelegeti ma ..cine vrea joaca cu bot cine nu nu ..cine vrea face scam cine nu ..cine vrea sa se lase se lasa si gata. terminati .daca va certati voi aici credeti ca nu o sa mai fie boti ? etc? omfg

pS: CAUT GUILD PE HERCULES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cine are pm ... sau dak stie cineva cui sa ii dau pm in joc ..,ms

Posted

am un caracter de lvl 46 aproape 47 pe sparta ... si sunt mandrru de el ... pentru ca m-am chinuit la el ... joc de prin mai la el si imi place la nebunie jocu asta... si am de gand sa ajung la lvl 80 no bot no ticket ... care botteaza - "ESTI VARZAAAAAAAAA" ( adik toti boti sunt varza ; NOOOOBI , nu stiu sa joace , etc etc etc!!! ) bafta all (celor care nu boteaza ... ca cei care boteaza au bafta oricum) ...

am avut chinez lvl 19 am wizard lvl 25 etc. si stiu sa joc dar o sa folosesc bot

Posted

perfect..a mai venit unul care sa tipe in stanga si'n dreapta ca botii sunt nu stiu cum si nu stiu cum.inceteaza ca s'a spus totul despre boti si chiar nu ne pasa de atitudinea ta in fata botilor.

tu joaca acolo si distreaza'te daca ala cu bot se distreaza si el ,numai bine.

si din semnatura ta :

" Build : Chinese:free442 : Glavier , Ice , Pure hibrid STR [lvl 46+] "

pure hybrid str ? e str hybrid daca e cea ce cred eu.

Guest andy9888
Posted

=)) =)) yo nu cred mah ; si decat sa ajung ca tine " Cel mai mare botter " =)) "Cel mai mare noob" mai bine ... fac lvl asa :))=))

Tu esti Ce mai mare tampit Cand osa faci un char ca al meu o sa ies la pensie si pana faci tu lvl fara bot dureaza mai vine si mata aia si te pune la invatat si spune ca consumi curentu. Mai ai pana faci lvl 50+

Posted

pe sparta e deja abandon. nu lai auzit pe black??nai cu cine sa vorbesti

deci in max 3 luni o sa fie pustiu asa cum e si zeus

dak ai sa cautzi pe sues un roman.....poate il gaesti la lvl dar nu potzi vb cu el pt k boteza

dar oricum nul gasesti

ps:mai pune frate cate un punct pe ici pe colo ca ne bagi in ceatza

zici de altzii cand nici u nu folosesti...lol

si lol cum adik hibrid glavier.......am mai vazut unu kre a ajuns asa la lvl 52 si a luato de la capatnam chef sa pun liniutnza asa k taci dady) deci mai bine o iei de la capat cu un full str glavier si o sa iei totsi nu mai zicetzi k vb numa sa fii cel mai bun dar o sa fie mult mai ushor mai tarziu) sau dak vrei asteapta urmatorul server si fa un full str bow

Bafta all

Posted

Salut baieti, ziceti-mi si mie daca e bine sa ma apuc de thefing pe la lvl 37...cam asa merita? Joc pe Mercury(NEW) deci nu sunt hunteri foarte multi si de lvl mare deci poate as avea ceva sanse....Sau sa continuu cu tarder?...->(e cam plictisitor)

Posted

Interesant limbaj in ultimele 2 pagini. Daca numai specimene ca voi joaca silkroad, atunci o sa inchid pur si simplu topicul.

Ultima sansa.

Posted

nst ce sa zic soso.Si eu joc pe mercury.Am lvl 22.Da zic sa ramai trader pana la lvl 50.Ca nus multi cu lvl mare.Adic sunt.Da in comparatie cu alte sv sunt putini.

pe sv ma cheama Hell8oy . Poate ne intalnim

Guest dorinel_rcd
Posted

sal,am si eu un cont pe serverul mars de lvl 22, cine vrea haideti la un party (pm dorinelbv) :D

Posted

Salut baieti, ziceti-mi si mie daca e bine sa ma apuc de thefing pe la lvl 37...cam asa merita? Joc pe Mercury(NEW) deci nu sunt hunteri foarte multi si de lvl mare deci poate as avea ceva sanse....Sau sa continuu cu tarder?...->(e cam plictisitor)

hehe...stai tarder.. :D :comp2::pumn:

Guest andy987
Posted
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))00 iar am luat ban :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hahaha bai shade bah :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) poate vrei sa inchid eu tot forumu :)))))))))))))))))))))))))
Posted

La level 30..pot face power lveling la bunwagi ?(sa ma creasca cineva)

Unde gasesc spoturile cu bunwag ??

http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=197

poti da ,bineinteles..optimul e o diferenta de 11 lvle intre tine si mob.la o diferenta mai mica sau mai mare de 11 lvle incepi sa iei mai putin.

Interesant limbaj in ultimele 2 pagini. Daca numai specimene ca voi joaca silkroad, atunci o sa inchid pur si simplu topicul.

Ultima sansa.

ce pot spune..chiar nu ar fi o pierdere,numai prostii se vorbesc de la un timp.dar dupa e probabil ca daca cineva are o problema sa deschida cate un topic pt fiecare problema pe care o are si vor zeci de topicuri.

faci ce crezi oricum..nu o sa plang dupa topicul asta si nu cred ca's singurul.

Guest boOg!3maN
Posted

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))00 iar am luat ban :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hahaha bai shade bah :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) poate vrei sa inchid eu tot forumu :)))))))))))))))))))))))))

ai fibra si gata o dadusi in diverse

Posted

Ultima sansa.

Nu trebuie sa inchizi topicul ptr 2-3 no life kids...Nu suntem noi de vina ca unii isi bat joc , altii poate vor sa invete. :)

Guest andy987
Posted

ai fibra si gata o dadusi in diverse

clicknet nu are fibra

Posted

si daca iti da ban pe IP nu doar un singur ip , ci o clasa de IP'uri , si nu mai poti intra ce faci ? ca esti paralel cu calculatorule , numai silkroad stii , si sa asculti manele , presupun.

Guest andy987
Posted

nu ascut manele si sami dea ban pe 500000 de ip-uri ca tot scap muhahahahahaha :)))))))) vai de steaua ta

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...