Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

nu te poti conecta pe serverele lor pt ca trebuie sa scrii niste litere in koreana (image code verification)

=)) nu mai tine faza cu botu :(

2. habar nu ai cati au luat botul postat de smuggster (printre care si unu cu un glavier de 69)

3. eu am folosit 2 boti free (cracked) si nu am luat ban. (nici keyloggere n-am luat)

urasc sa reinvii o discutie moarta dar incearca sa tii minte numele Sp33Dy daca te consideri inteligent....nu ma cheama unu....asta 1...2habar nu ai cati au luat botul postat de smugg blablabla...si de unde p*m stii tu cati au luat mah dak sustii ca nu ai nici o legatura...lmao sa nu repet parerea mea despre tine...PT TOTI CEI DESTUL DE DESTEPTI SA NU FIE ORBI XELLOS E ULTIMA PERS IN CARE AR TREBUI SA AVETI INCREDERE...prefer sa nu mai citez din posturile lui anterioare ca mi se face sila...

PS-in schimbul lui sp33dy am primit char lvl 74 full farmed glavier fire....asa ca v-ati luat tzeapa,...daca insisti pun si poza....

Posted

Mi-a spus numarul celor care au luat botu (keylogger-ul).

Contu tau mi-ar fi fost nefolositor pt ca aveam deja un blader de lvl 60 pe alt server (facut perfect) cu multi bani.

Sfat pt toti: nu luati boti free (doar daca va pricepeti sa detectati keylogger-e)

Si daca botati nu botati ca mustar_andy (lvl 56 si nu stia ce optiuni are fiecare tip de armura) (optiunile nescrise), pls.

Posted

Pai asa fac toti "playerii" .. boteaza pana la 80 si apoi cand sa joace ei habar nu au sa se dea jos de pe cal , sau sa cumpere pots.

Botting-ul este cea mai usoara modalitate de a face lvl repede dar in acelasi timp este ilegala.

in sfarsit un om cu ratiune...

Guest andy9888
Posted

Mi-a spus numarul celor care au luat botu (keylogger-ul).

Contu tau mi-ar fi fost nefolositor pt ca aveam deja un blader de lvl 60 pe alt server (facut perfect) cu multi bani.

Sfat pt toti: nu luati boti free (doar daca va pricepeti sa detectati keylogger-e)

Si daca botati nu botati ca mustar_andy (lvl 56 si nu stia ce optiuni are fiecare tip de armura) (optiunile nescrise), pls.

cn esti frate tu ca iti bateam cu glavier meu cu bladeru tau nenorocit din cateva lovituri eu am facut charu ala p[ana la lvl 45 fara bot aveam glavie sos aveam set sos 5 si 6d daca nu ai fi cam chior teai uiat la posturile mee cu mustar_andy care a fost banat si daca esti tu ce draqu esti la linkmania crezi ca ma intereasaza mah imi dai ban eu o sa revin mai invata silkroad mah sper ca teai bucurat cand ai vazut charu lu sp33dy si esti catelu lu smgger ala

Posted

incetati cu afirmatiile nefondate si tu andy,nu mai insulta oamenii.si eu pot spune de tine multe dar daca sunt adevarate ramane de vazut.si lasati naibii treburile cum sunt,nu mai dezgropati securi si morti.

Posted

pune garment mareste dmg si te misti si mai rpd la armur prind moobi dmg mai mic aaa si garmentu te apra de atacurile magice cum ar fi nuku deci daca ai garment ai sanse mai mari sa bati un nuker protectoru e jumate jumate dar ai face bn sa nu combini armur cu armur ca iti cade cu 10% defence

daca ai ai fi facut si tu experimente ai vedea pune garment si vezi ce dmg ai pe un moooob dupaia pune armur si mai discutam da??????

no comment :bananadance2:

ascultati sfaturile lui andy :hello: ,

stie sa-si cumpere singur potiuni , nu ii mai cumpara botu !!!

anyway, a ajuns cineva de pe forum lvl 80 cu caracter euro ?

Guest andy9888
Posted

ce vorbesti? tie iti cumpara smugger portiuni asai? ti le da ca la catel ca doar un catell esti si in psotu anterior am gresit cu garmentu am spus ca mareste dmg si care e faza invata sa faci milioane bai copilu si cumparati soase si alte chestii asa cum am facut eu si mai discutam

Posted

ba decat sa folesesti bot mai bn faci power lvling =)) nu e ilegal.Cat poate sa coste ?cred ca ft mult.Da zic ca e mai bn decat cu bot

Si cam ce castigi tu din asta?nimic ..pierzi tot ce e mai frumos in joc..ce-i adevarat au ramas cam putine lucruri frumoase in acest joc... ;)

Guest andy9888
Posted

ce este frumos in jok ?? . job war. trade pvp

2.am o problema miam reinstalat sikoradu si in jok vad numai patratele in loc de scris stie cn care este problema?

:angry1:

Guest andy9888
Posted

singura problema in sro sunt hackariii care iti fura toata munca (gazu meu) dupa charu de 56 am plans si am blestemat pana mia venit rau era a 3 char al meu de lvl mare am invatat de la cei mai buni playeri cums afac bani am citit despre alchemy am invatat tot ce se putea despre acest jok datorita unui prieten de pe persia si am pierdut nopti cu farmingu am stat lla stal nopti intregi sami cumpar sosuri deficare data cand numai aveam portiuni ma uitam in storage si eram mandru cand vedeam ca tot d e akoo stralucea aveam glavie 48+7 am ajutat prieteni la thiefeala trade hunting am avut 5-6d sos set arma etc dar intro zi cand ma oghez si vad charu gol ce credetic a a fost in sufletu meu noptile pierdute si atea saptamani numai cu ochii in calculator si citind despre silkroad cand intru primesc un pm Thanx for your charcter hack by GOMEZ am plans in ziua aia de mam spart si dupa 24 de ore mia schimbat parola si e-mail toata egatura mea cu persia se rupsese in acel moment asta estea partea urata din silkroad restu este o frumusete

Posted

SilkRoad nu mai e un joc fain.. nu se mai merita jucat! Doar botteri peste botteri.. daca nu ar exista ei,merita jucat..

sa va explic fraza asta boterilor... : eu joc manual si ma chinui sa fac lvl 42 in 3-4 saptamani. si tu lasi butul 3 saptamani si faci lvl 55-60. ........ vede cineva o problema aici? a da BOTI STICA JOCUL !!!! e ca si un furta asta ma idiotilor!!!!

am butul de la 0x33 de la botsmall.com si de la 258bot.com are un vecin de al meu cards respectiv cracuri pt ei. i-am instalat pe rand. sa vad si eu care-i faza. si dupa 5 minute de frecat menta si spalat vase, m-am intors si aveam o glavi de lvl 45+2 drop in maimuta.... si mi-am dat seama atunci : boterii sunt doar niste hoti : hoti de lvl ( nu il fac ei, ci doar si-l insusesc), hoti de loc pe server ( tin serverele ocupate), hoti de moobi ( nu poti sa faci lvl ca si om normal ca sunt peste tot).

a ..... si botul de la 0x33 puteam sa fac si sa se vada ca si cum tineam tasta z apasat non stop. asta a fost misto, si ca puteam sa fac sa ploua :D. in rest..... sa imi joace mie cineva..... e ca si cum (cum zicea unu din incinta ) unu` imi f**e femeia si eu o iau de sotie. botii au stricat silkroadul, cum au stricat idiotii si cs pe net. nu gasesti un server fara codati.

macar daca butati stati pe un server. nu veniti pe toate. daca ziceti ca vreti sa va bucurati de joc la lvl mare... fa lvl pe un server si ramai acolo.

Posted

mai postez....ce tziam zis eu sa nu mai postezi despre boteri

incetatzi odata k mam saturat sa vad eu cum te plangi atat k urasti boteri...ai zis k teai lasat da?? bun, dute si joaca altceva si asane sa vb in pace nu sa vad din 2 in 2 posturi "i hate boters" si "boterii strik jocul"

boteaza si u si taci...eu cum mam descurcat si la lvl 48?? am stat la bunwangs nush cat cu tot cu boterii colo si a mers bine

dar banuiesc k u esti noob si zici de boteri k ei vor mura in gura....dar de fapt u le vrei pe toate ushoare

Pace la totzi...si gata cu flamurile pls

si mai taci odata postez k ma disperi

Posted

postez ai dreptate... botii strica jocu...boti infecti...tin serveru full...unu care joaca ca omu fara bot...si se chinuie acolo sa faca lvl nu poate...de ce nu poate?! ...ca niste tampiti ... dau 8$ si fac 10 dintr-un singur card ... de ce e joc mah ??? sa il joci ... nu sa fie o cursa ... care pe care cine pe cine ... toti se grabesc sa ajunga la lvl 80 ... :blink: :blink: nu cred ca o spun numai eu ,dar dak as fi 10 minute GM cred ca as bana jumate de useri de pe sparta ... boti infecti :banghead::banghead:

Posted

are dreptate postez.

dash nu ai inteles cam nimic din ce a postat. ( in afara de "i hate botters" )

a facut vreun european lvl 80? de pe forum

p.s. pe andy l-a invatat TBot-ul cum sa cumpere potiuni :(

Guest andy9888
Posted

are dreptate postez.

dash nu ai inteles cam nimic din ce a postat. ( in afara de "i hate botters" )

a facut vreun european lvl 80? de pe forum

p.s. pe andy l-a invatat TBot-ul cum sa cumpere potiuni :(

dute frate si dati cu ceva in cap tii cu dinamo a? eia sunt caini asa cum tu esti cainele lui smugger hai craiova

scz pentru off topic dar miau miau

Posted

TERMINATI CU BOTII !!

NUMA ASTA AUD DE LA VOI CA 'I HATE BOTS'

mai incetati mai oameni buni..aici vb de sro nu de boti

sa isi ia boti cine is permite si e smeker...asa !

deci incetati !

Posted

TERMINATI CU BOTII !!

NUMA ASTA AUD DE LA VOI CA 'I HATE BOTS'

mai incetati mai oameni buni..aici vb de sro nu de boti

sa isi ia boti cine is permite si e smeker...asa !

deci incetati !

finaly cineva kre imi intzelege suferintza

si xelos dc nam intzeles??

zi ce am zis gresit despre el...tot ce am zis despre postez e adevarat si u k bot nu pre stiu cum il sustzii

Posted

parerea mea e ca boti ar trebui banati da nai ce face.Ori rezisti ori OUT.Iti cumperi ticket si gata.Te f*ti in ei de boti.Vb lu whynot "isi ia bot cn e smecher"chiar dak boti fac ks sunt sigur k poti gasi un spot unde nu esti decat u si mobiii.Sau fa si u ks si gata.Noi sa fim sanatosi.Fie ca alegi calea usoara cu botu ori calea usturatoare(la buzunar :)) ) cu

power lvling ori cea mai grea cale, sro e sro.Cei slabi o sa iasa si cei puternici raman.

Numai sanatate !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...