Guest EraserAndy Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 LOOOOOOL credeti ce vreti am incercat sa ajut...am Tbot0919fixed cine vrea andy_viper21
Silkroadplayer Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 caut si eu guild pe mercury :D china ..bow lvl 10 cu ambitie de fier :D si lag uneori :<
Avzar Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 @EraserAndy go get a life...te dai de gol singur...mai bine iau premium decat sa folosesc botu tau sau ce ai avea. Adica e chiar asa greu sa modific un bot...sa pun mailul meu si sa imi vina pass si contu celui care se logheaza..sa fim seriosi.. Uite am eu un cont de lvl 5 daca vrey sa il spargi...sa te simti hacer Bft All }{ La LvL Si LA iteme de la SoM in sus in continuare
Silkroadplayer Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A little question :D de la noul update poti face doar un job ? :-? inainte erai thief hunter trader cand vroiai ...si am inteles ca acum daca alegi una ramai pana la sf cu ea ?:( pot sa fac 20-40-50 trader si de la 50 thief ?
Daddysady Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 @EraserAndy go get a life...te dai de gol singur...mai bine iau premium decat sa folosesc botu tau sau ce ai avea. Adica e chiar asa greu sa modific un bot...sa pun mailul meu si sa imi vina pass si contu celui care se logheaza..sa fim seriosi.. Uite am eu un cont de lvl 5 daca vrey sa il spargi...sa te simti hacer Bft All }{ La LvL Si LA iteme de la SoM in sus in continuare kum sa il modifici?adica atunci cand cineva introduce datele in bot?cine e idiot sa bage datele in bot din cate stiu eu merge si fara log in :) dc nu mi se mai vad semnaturile????? :comp1:
The Dash Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 vam zis eu k e "hacker"dak asta stie sa sparga un pc ii dau eu conturile mele plus unu de 64 kre trebe sal primesc dar asta nu ste nici sa se ascunda oleakaintai sa vb cu lumea sau cevanoob......@Silkroadplayer, da potzi de la lvl cat vrei u sa te schimbi dar xpul de la jobul kre lai avut pana acuma se reseteaza si trebe sa asteptzi 7 zile penalitate
skorpyo93 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 nst ce sa mai zic.Azi e miercuri.In 2 zile voi cumpara silk primul meu ''shoping'' la item mall )) debia astept.Totusi cu 50 silk ce pot cupara ? sunt entuziasmat da nu pot lua decat un ceas ... sau pots si sageti si un ticket sau doua..orice are fi debia astept totusi maina e joi si ma asculta la geogra
Avzar Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 lol @ u vezi ce faci sa iei nota mare ca de nu..nu mai joci sro si nici nu iti mai cumperi silk.. lol
Xellos Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 as dori sa imi zica cineva un link de la ksro pt download client si un link pt creeare account. ca nu inteleg nimic pe siteurile lor :) nu te poti conecta pe serverele lor pt ca trebuie sa scrii niste litere in koreana (image code verification) As vrea si eu niste adrese de mess la playeri de lvl 55+ pt a conversa despre questuri si multe altele... app am si niste programe(bot) dragutze pt silk... nu mai tine faza cu botu :( iar ati inceput frate cu botu nu ai vazut ca fac estea spume cand aud de bot (linkmania)si andy teai dat de go frate se vede ca vrei sa furi chare de la estea de 55 + pentru ca ca: 1.eia de au lvl 55+ nu sunt nobi si au facut lvl 55 cu bot norma sau cu premium 2.daca au investiti baniii in sro normal ca nu ia bot de la unu care il cunoaste de pe un forum 3.si cred ca stie ca cel mai sigur bot e platiti concluzia este ca ca alad e are char 55+ mai mult ca sigur are bot sau are premium si nui trebuie nimik de la tn 2. habar nu ai cati au luat botul postat de smuggster (printre care si unu cu un glavier de 69) 3. eu am folosit 2 boti free (cracked) si nu am luat ban. (nici keyloggere n-am luat)
postez Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 ok...intrebare DE CE FOLOSITI BOT? daca nu va place sa handg grind de ce mai jucati? p.s. thnx Xellos.....din cauza botilor m-am lasat de silk. la lvl 42 la bunwangi sunt constant 20-30 boti pe o area. stricati jocul !!!!!!!!!
Xellos Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Pai nu jucam pt hand grind, nu ? :)Jucam pt pvp(sau concursuri); sa ii dominam pe restul (sau macar o parte foarte mare din jucatori) si pentru asta iti trebuie level mare. Bottingul este cea mai usoara si probabil cea mai rapida metoda de a face lvl.din perspectiva mea..
The Dash Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 nush dc tot se plange aladute pe alt forum tata dak nutzi convinesau nu mai vb de silk dak tot zici k te lasici atata smiorcait k dc botezidar dc nu botezi??..lasata de joc dak itzi place hand grinding...ce zici de asta?? :P
Firefly Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Pai nu jucam pt hand grind, nu ? :)Jucam pt pvp(sau concursuri); sa ii dominam pe restul (sau macar o parte foarte mare din jucatori) si pentru asta iti trebuie level mare. Bottingul este cea mai usoara si probabil cea mai rapida metoda de a face lvl.din perspectiva mea..corect.ma gandeam asa la un moment dat..ce faceam eu de 3 ore continuu ..si stii care era raspunsul ? apasam ia sa vedem.. pai..apasam maxim 10 butoane continuu.foarte distractiv sa apesi 10 butoane continuu , sisa nu vb "cat " de continuu..farming + grinding pana la 80 ... ?si dupa ma intreaba si sora'mea..bai tu nu te'ai saturat de jocul asta ? si i'am raspuns cu ce gand imi trecuse prin minte..cum sa ma satur cand apas de cateva ore continuu aceleasi 10 butoane ? a bufnit'o rasul la cat de penibil suna in modul in care am exprimat ce faceam eu acolo. sincer acum..la un moment dat daca nu esti mai diferit decat marea ,marea majoritate..tot o sa ti se faca sila de hand grinding.xellos a spus bine.
Guest andy9888 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 te enerveaza botiii cand sunt pe party fate semi-murder si ingheatai sis a vezi cum mor eu asa facem inaintesi pana vine ala omori si cand vine iara nukariii sunt buni a botat la un moment dat si pe mn ma enervau dar asta e viata .si folositi nuami bot paltiteu am pierdut char de char din cauza tbotului si erau super iteme numai sosuri si +7 si etc etc dar asta e viatza o intrebare mai am stiti cand apare noul server??????????
skorpyo93 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 adddddddddd cam ai dreptate la faza aia cu cele 10 butoane ce penal este.Ai dreptate ma rog eu apas tot cam 10 butoane 4 skiluri si restu bufuri LOL
Avzar Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Who's playing on Babel ? uh ?@Xellos .. True :)
qasi Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 2. habar nu ai cati au luat botul postat de smuggster (printre care si unu cu un glavier de 69)3. eu am folosit 2 boti free (cracked) si nu am luat ban. (nici keyloggere n-am luat)ce bot ai folosit si de unde lai luat???????????????????????
Guest andy9888 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 nu are voie sa posteze linku cu botu ca fac estea de la linkmania spume si dau ban ca asa sunt ei mai putin destepti deaia sunt turcii cei mai tari pentru ca poate nu ai vazut un forum de al lor dar au pus toate felurile de boti free cu $ si asa mai departe dar noi cica hai sa fim civilizati
qasi Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 nu are voie sa posteze linku cu botu ca fac estea de la linkmania spume si dau ban ca asa sunt ei mai putin destepti deaia sunt turcii cei mai tari pentru ca poate nu ai vazut un forum de al lor dar au pus toate felurile de boti free cu $ si asa mai departe dar noi cica hai sa fim civilizatide ce? dak ei nu sunt eu de ce sa fiu?...
qasi Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 te enerveaza botiii cand sunt pe party fate semi-murder si ingheatai sis a vezi cum mor eu asa facem inaintesi pana vine ala omori si cand vine iara nukariii sunt buni a botat la un moment dat si pe mn ma enervau dar asta e viata .si folositi nuami bot paltiteu am pierdut char de char din cauza tbotului si erau super iteme numai sosuri si +7 si etc etc dar asta e viatza o intrebare mai am stiti cand apare noul server??????????chiar sunt enervanti.
defiler666 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Pai nu jucam pt hand grind, nu ? :)Jucam pt pvp(sau concursuri); sa ii dominam pe restul (sau macar o parte foarte mare din jucatori) si pentru asta iti trebuie level mare. Bottingul este cea mai usoara si probabil cea mai rapida metoda de a face lvl.din perspectiva mea..Pai asa fac toti "playerii" .. boteaza pana la 80 si apoi cand sa joace ei habar nu au sa se dea jos de pe cal , sau sa cumpere pots.Botting-ul este cea mai usoara modalitate de a face lvl repede dar in acelasi timp este ilegala.
Daddysady Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Pai asa fac toti "playerii" .. boteaza pana la 80 si apoi cand sa joace ei habar nu au sa se dea jos de pe cal , sau sa cumpere pots.Botting-ul este cea mai usoara modalitate de a face lvl repede dar in acelasi timp este ilegala. :D lol stiu sa seteze botu si nu stiu sa joace ...tre sa fi prea retard( sau turk ca e sinonim)
Avzar Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Exagerati la chestia cu bot-ul...no ofense..Da`o req de treaba adica ala isi cumpara bot..credeti ca e intrati in joc apasati Enter si face level up sau ce...
Firefly Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Exagerati la chestia cu bot-ul...no ofense..Da`o req de treaba adica ala isi cumpara bot..credeti ca e intrati in joc apasati Enter si face level up sau ce...unii nu sunt departe de ce ai spus tu.de ex am un amic :a aflat ca m'am apucat de joc si m'a rugat sa'l cresc si pe el si sa'i dau bot.i'am dat..i l'am setat ,tot..si acum e lvl 36-37 si face farming cu botul.ii place jocul,a jucat si alte mmo-uri.el nu stie nimic legat de jocul asta dar are cam o luna ,chiar mai bine de cand a inceput sa joace.nu stie nici sa'mi dea trade ,nu stie sa cumpere cai..deci nu stie nimic.sunt persoane care pur si simplu asteapta mura in gura si nu fac nimic dar sunt si persoane care folosesc si bot si stiu si care'i treaba cu jocul.la cate persoane nu am dat tutoriale care spuneau clar cum sa setezi anumite lucruri si nu stiau,nu se descurcau,nu nimic.gresit ca i'am dat botul si l'am ajutat fara sa invete nimic..dar nu ma deranjeaza sa ajunga mai departe cu char-ul si sa se lase de joc..imi ramane mie acc. cel mai probabil pt ca eu i l'am facut..
Avzar Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Aici tine si de caracterul fiecaruia...adica pe mine nu m-ar lasa constiinta sa fac un char de lvl mare la un joc, ca mai apoi sa nu stiu juca acel joc. Macar sa se kinuie fiecare cat de cat pana pe la lvl 20-25 ( chiar daca nu te prea kinui pentru lvl astea...ma rog )si apoi sa incerce botul... Dar sa ajungi la un lvl mare cum a zis Defiller..sa fim seriosi..nu va face ala lvl 80 din 3 boti..fara sa omoare un mob singur..sau sa faca un trade, sau sa cumpere un cal. Oricum da-i in colo de boti, si sa incheiem si acest subiect, ptr ca botul e ilegal deci 'asadar si prin urmare' linkmania e un serviciu gratuit si legal 100% deci fara piraterii si altele ))