Guest andy9888 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Salut la toata lumea sper ca va fost dor de mn (mustar_andy) noroc ca poti scapa de banuri ca aveam pana in februarie am o intrebare stiti cand apre urmatorul server ???????? stiu ca osa se numeasca venus cred
Cipi_Cipi Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 gasi ,poate ti se pare ieftin silkul,oarecum este. Dar daca tot te apuci sa bagi bani in jocul asta,sa ai grija ce iti iei. Intr-adevar un pet de strans isi merita banii. Daca ai de gand sa iti iei si altceva, iti recomand premium si ticket de SP-uri.Oricum,pe parcurs o sa vrei si altceva si mai mult :PBafta !
qasi Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 gasi ,poate ti se pare ieftin silkul,oarecum este. Dar daca tot te apuci sa bagi bani in jocul asta,sa ai grija ce iti iei. Intr-adevar un pet de strans isi merita banii. Daca ai de gand sa iti iei si altceva, iti recomand premium si ticket de SP-uri.Oricum,pe parcurs o sa vrei si altceva si mai mult :PBafta !nu imi trebuie nimic si mi se pare tot silk-ul o fita. nu pot sa merg dupa bani trimit veverita(iepure etc.). si e periculos iti pot lua cardul
iLoveCalifornia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 ehhhh ,e nashpa ce mie lene sa apasa G ? Veverita e un moft
Guest EuSiMata Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 50 silk-8 euro(10$)Numai ca pe cc e mai greu..Visa electron sau MasterCard nu stiu cum...si trebuie mers la banca si activat ceva...(cred nu mai stiu cum e acum...asa era pe vremea cand bagam cu cc)de 1 milion(100 ron)bagi cam 400 de silk
Cipi_Cipi Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 ehhhh ,e nashpa ce mie lene sa apasa G ? Veverita e un moftnu e chiar moft. habar nu ai cat timp economisesti fara sa aduni tu de pe jos...Si cum i-am zis si lui gasi, daca vrei sa iti iei ceva,veverita sau ticket,nu toate ce sunt pe acolo prin item mall. Pentru 4$ pe luna iti tii veverita sau ce pet iti iei. eu unul zic ca pt 15 lei pe luna se merita sa iei ability pet. Acum fiecare hotaraste ce vrea.
qasi Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 tot silkul e moft te descurci numai chestile ale pt exp te ajuta dar te descurci si fara ele in rest totul e in ordine daca ar fi super arme care le pui si la lvl1 si dai lovituri 10000 atuci da :D
skorpyo93 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 eu am preten care joaca sro de mult.Stie ala sa joace.EL da bani in prostie.Sau a dat.Da isi cumpara lunar silk.Joaca pe xian ( iau fost furate multe charururi ) sI II DAU BANI LUI si ia el pt mine.TOTUSI NU INTELEG CAT DE mult de ajuta ticketu dak tu iei 0.01 % xp.FT MULT A CRESCUT XP 0.02 % LOL Ma rog.Vreau sami iau o maimuta.Dar knd trece o luna trebe sa iau ceas ?si dak da knd expira ea dispare din inventar CU TOT CU ITEMELE DIN EA ? SAU ramane in inventar da trebe sa fol ceasu ?
Firefly Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 eu am preten care joaca sro de mult.Stie ala sa joace.EL da bani in prostie.Sau a dat.Da isi cumpara lunar silk.Joaca pe xian ( iau fost furate multe charururi ) sI II DAU BANI LUI si ia el pt mine.TOTUSI NU INTELEG CAT DE mult de ajuta ticketu dak tu iei 0.01 % xp.FT MULT A CRESCUT XP 0.02 % LOL Ma rog.Vreau sami iau o maimuta.Dar knd trece o luna trebe sa iau ceas ?si dak da knd expira ea dispare din inventar CU TOT CU ITEMELE DIN EA ? SAU ramane in inventar da trebe sa fol ceasu ? iei dublu..nu te gandi cu 0.01% ,gandeste'te ca sa zicem, in loc sa iei 3k xp ,iei 6k xp.sau daca iti face cineva power lvl-ing si un party giant ar da 200k xp,da 400k xp. dupa ce moare ramane in inventar,ca un lup mort.nu cred ca poti lua din inventarul ei ceva daca nu ii poti da summon sa accesezi meniul ei. un premium,parerea mea ..ar merge.mi'ar prinde bine sa pot intra oricand vreau eu din prima(desi am auzit ca au avut unii probleme,premium si nu puteau intra din prima) si 3 ore pe zi ..cam putin dar nu strica(la cati bani inseamna 200 silk pt noi,romanii..nu ar strica nici sa ai banii aia in buzunar,nu in sro). abiity pet-ul ajuta extrem de mult.cand nu era bagat update-ul european..daca te duceai si stateai o zi la bandits den cu pet-ul acolo,scoteai bani frumosi.si cine stie ce noroc ai..eu cateodata mai arunc diverse chestii care valoreaza banutzi frumosi dar ma dispera ca imi ocupa spatiu in inventar(mai car si miile de sageti dupa mine..cam raman fara spatiu). noroc..cred ca ability pet-ul e cel mai rentabil produs din item mall.
skorpyo93 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 aha.DA e misto ca au si pots ( 1000 pots mai putin de 15 silk ) si quiver (10000 sageti mai putin de 10 silk ) e rentabil ...cred.SI cu pet de asta e mai marfa.AI mai mult spatiu.Mai ales la astia pe arc e tare.TU dai in mob la distanta il omori si se duce porcu sau ce ai u. BRB MA DUC LA FORUMU DE CABAL ONLINE
Avzar Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Care credeti voi ca ar fi cele mai eficiente metode de a face Gold ? Eu zic ca... 1. Trade (cei care sunt traderi) 2. Cumpararea itemelor si vinderea lor la un pretz mai maricel. 3. ??? 4. ??? 5. Farming de GOLD
Cipi_Cipi Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Care credeti voi ca ar fi cele mai eficiente metode de a face Gold ? Eu zic ca... 1. Trade (cei care sunt traderi) 2. Cumpararea itemelor si vinderea lor la un pretz mai maricel. 3. ??? 4. ??? 5. Farming de GOLD tradeuri se merita sa faci daca ai in spate mai mereu cel putin 2-3 hunteri de lvl 80 si farmati,daca se poate :) Gold farming e o aiureala,nu cred ca ai atat timp la dispozitie,pentru ca dureaza mult prea mult,mai bine faci lvl. Comertul cu iteme ar fi ceva,in functie de serverul pe care joci, Tot timpul a fost rentabil sa iei iteme sub +5,si sa le faci tu +5,eventual sa bagi si ceva blues pe ele,iti ramane o diferenta considerabila de gold. Succes la tradeuri sau la vanzare,in functie ce te hotarasti sa faci :P
Mallkor Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 2. Cumpararea itemelor si vinderea lor la un pretz mai maricelStalling baby B) .........si back :tiphat:
The Dash Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 tot plictisitor a ramastradeuri la lvl sub 40 se merita dupa trebe sa impartzi banii cu hunterafacerile cu iteme sunt cele mai bunede exemplu bily si mai multzi prieteni au facut asa si au peste 20 de mil in 2 zile
postez Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 as dori sa imi zica cineva un link de la ksro pt download client si un link pt creeare account. ca nu inteleg nimic pe siteurile lor :)
Guest andy9888 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 e nashpa ksro si jsro si csro nu e nimeni akolo si ca sa faci bani sunt si elementele elea fac toti banii cu itemele pentruu 100k cat iei pe ele depidne si de lvl cea mai buna metoda este cu itemele +5 si elementele si sosurile traderurile cand esti nou pe server si altceva de la lvl 40 e bn sa devii hunter
qasi Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 nu e chiar moft. habar nu ai cat timp economisesti fara sa aduni tu de pe jos...Si cum i-am zis si lui gasi, daca vrei sa iti iei ceva,veverita sau ticket,nu toate ce sunt pe acolo prin item mall. Pentru 4$ pe luna iti tii veverita sau ce pet iti iei. eu unul zic ca pt 15 lei pe luna se merita sa iei ability pet. Acum fiecare hotaraste ce vrea.dar tr sa ai grija de ea si costa si in joc mancarea
skorpyo93 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 mam intors de pe forumu cu cabal :D deci sa revenim la sro.Merita sa cuperi white wolf ?are cumva dmg mai mare ?sau doar e alb si atat ?
Guest andy9888 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 nu merita man iati pet de la shop nu e mare diferentza dintre ei singura este ca ala e alb si pentru un 1m
Avzar Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Singurul lucru care il au folositor peturile cumparate pe silk..este ca aduna de pe jos.. Atat :) Si sa incheiem subiectul cu petu
Guest EraserAndy Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 As vrea si eu niste adrese de mess la playeri de lvl 55+ pt a conversa despre questuri si multe altele... app am si niste programe(bot) dragutze pt silk...
The Dash Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 sau lasaasta cred k vrea sa "publice" sau sa dea pe privat si sa fure conturimah....u ai 2 posturi si deja vrei sa dai bot??si banuiesc k si de aia vrei sa vb cu dinastia de 55+ k sa furi conturi de lvl mari
Guest andy9888 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 iar ati inceput frate cu botu nu ai vazut ca fac estea spume cand aud de bot (linkmania)si andy teai dat de go frate se vede ca vrei sa furi chare de la estea de 55 + pentru ca ca:1.eia de au lvl 55+ nu sunt nobi si au facut lvl 55 cu bot norma sau cu premium2.daca au investiti baniii in sro normal ca nu ia bot de la unu care il cunoaste de pe un forum3.si cred ca stie ca cel mai sigur bot e platiticoncluzia este ca ca alad e are char 55+ mai mult ca sigur are bot sau are premium si nui trebuie nimik de la tn