Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

nu incepeti iar cu discutiile legate de bot.

mersi defiler.pvp nu prea fac eu asa de mult si oricum da,tot am citit ca arcasii o sa poata sa faca si ei ceva in pvp.

Guest EuSiMata
Posted

cauta pe you tube...Undutcheble

Posted

eu as alege wizard din toate si nu ma intereseaza rouge de loc. pt ca cu wizar la lvl 25 bat monstri lvl 31 mai mor dar penru ca ataca ei. dar faci cum vrei !!!

nu inteleg d c mi'ai dat quote dar in sfarsit.

wizard=defensiva la pamant.cu asta spun totul.

nu imi place un pure int chinezesc ..macar la chinezi te salveaza potiunile dar la euro ce faci fara un cleric in spate ? da ,ai dmg colosal,e frumos dar ..ce faci la lord yarkan fara party cu cleric ? nu o sa te poti baza mereu pe 1hit kill.oricum,e distractiv un wizard si asta conteaza cel mai mult ! desi..o sa'ti faci si nervi cand mori si o sa fie mai mult ca sigur moment cand o sa regreti build-ul tau.

eu am fire cel mai puternic .dar in party cel mai mult ajuta cei de la buff.

ca rezistenta cel mai bun e warior cu sabie scurta si scut dar loveste cu 800-700 mai putin decat un wiz cu 7 lvl mai putin

ma gandeam..ce rost are sa'ti faci sword+shield european ? la naiba..dmg tot mic si nici nu esti tanker asa bun.faci un chinez...e si mai frumos estetic si ca jucat cu el.

Posted

apropo la lvl mare de ex 40 cat de rpd poti aduna un milion.SAu cati $ cad de la mobi ?

eu am facut cu caru meu de 44 in 1 ora 4mil...dac stai sa asuni bani de pe jos in 4 ore faci 1 mil :cool1::respekt:

Posted

un euro wizz pe heavy armor si ice ajuta mult.. la lvl 42 te rup bunwangii din 2 lovituri cu robe si fire / earth. dar cu heavy armor lvl lvl 40 si ice / fire omori un bunwang party . trust me.

Posted

cauta pe you tube...Undutcheble

am vzt da filmuletzele lui,umblam mai de mult pe forumuri si am dat peste astea...pe mine ma intereseaza grinding-ul si din ce am vazut in filmuletze ,nu m'a facut sa spun : "wow frate..misto"

Guest EuSiMata
Posted

pt wizz pe armura(euro)tre sa ridici si mastery la warrior..si o sa iasa o combinatie stupida...

Nu recomand...decat daca vrei sa joci pana in 50 si sa te lasi..

Cel mai distractiv de pvp e bicheon str/cold/...oftici toata lumea la pvp

Cat despre arcas...e bun la pvp..ca ia pe la 80 stun..dar ca investitie pe termen lung ..glaiveru o sa se tina cel mai bine.ia pe la 110 skiluri noi!

Deocamdata int si hibridu' rulez la pvp!Datorita snow shieldului..fara el e ca si cum..tea prins unu la neavastasa cu chilotii in vine..(sau..cu dansa intransa^^)

Posted

Saloot din nou...am facut LVL 24 si am O arma SEal Of Star de lvl 24 !

Am buildul: Fire=21 | Ligh=21 | Sword=19

Ce sa scad si CAT pentru un SP Farming 'sanatos' ?

Guest EuSiMata
Posted

Pai ce tre' sa stii de grinding..

Arcasu' e cel mai rapid la lvl..singura problema e ca faci sant din oras la spot(sagetile te omoara)..si..omori uniques...

+ ca e critical abuser..

Guest EuSiMata
Posted

fire 15/light15/sword 15...

GAP 9...mai mult deatat degeaba

Guest EuSiMata
Posted

Da....sau daca esti in cash..bagi niste silk si iei realocation dalea...

Posted

Saloot din nou...am facut LVL 24 si am O arma SEal Of Star de lvl 24 !

Am buildul: Fire=21 | Ligh=21 | Sword=19

Ce sa scad si CAT pentru un SP Farming 'sanatos' ?

Daca e primul tau char eu zic sa mergi cu gap 4-5 k iti ajunge...oricum o sati faci alt char :P din curiozitate...si nu are rost sa pierzi timpul farmand ..

Posted

de ce sa nu fiu eu corect? de ce lipseste aceasta mentalitate? DE CE??? am 2 versiuni de bot . ambele merg. nu au functionat mai mult de 2 min fiecare.... ca si cum alta face sex cu prietenul meu si dupa aia ma marit eu cu el..... ce cacat!

uitati-va mai SUS ! GM apeleaza la jucatori sa depisteze botii !!!! deja joc 2moons. e un sentiment atat de placut cand stii ca fiecare din jocul acesta are lvl lui pe merit!!!

HA-HA-HA

cata vrajeala.. grafica very slaba ( mai buna e in 9 dragons imo ) distance view de kk , characterela arata intre ele . Nu l-am putut juca mai mult de 10 min , bleax.

Posted

Salz alz :rofl1:

Nu am chef sa citesc tot as vrea si eo situl d unde pot lua clientu sau ce o fii sa vad si eo jocu asta :|

Multumesc...

www.silkroadonline.net :yum:

Posted

Daca e primul tau char eu zic sa mergi cu gap 4-5 k iti ajunge...oricum o sati faci alt char :P din curiozitate...si nu are rost sa pierzi timpul farmand ..

am jucat silk si acum 1-2 ani...m-am 'documentat' si acum stiu sa imi fac un build corect si bun...nu ca atunci cand omoram doar ptr lvl..

Posted

ma am citit pe site ca silku e eftin =))150 de mii 50 silk 300 de mii 100 silk etc. SApt asta imi iau silk vreo 50 :)) marfa si imi iau potiuni multe si quiver.Iau alocatia si dak am bulan imi iau si veverita si ceas =)) marfa.Eu credeam ca silku e scump.

Posted

ma gandeam..ce rost are sa'ti faci sword+shield european ? la naiba..dmg tot mic si nici nu esti tanker asa bun.faci un chinez...e si mai frumos estetic si ca jucat cu el.

sa sti ca are rezistenta si e f important se bate cu monstri cu 6 lvl mai mari si doar se zgare la wizard dak da de 3 ori in tine unu cu 6 lvl mai mare esti mort. :readthis:

un euro wizz pe heavy armor si ice ajuta mult.. la lvl 42 te rup bunwangii din 2 lovituri cu robe si fire / earth. dar cu heavy armor lvl lvl 40 si ice / fire omori un bunwang party . trust me.

nu cred!! si e prea greu sa cresti 2 lvl magice e greu si cu unu singur.

tare jocul , am facut lvl 23 :nanana:

23 sa vezi ce fain e la 30 cu wizard

ma am citit pe site ca silku e eftin =))150 de mii 50 silk 300 de mii 100 silk etc. SApt asta imi iau silk vreo 50 :)) marfa si imi iau potiuni multe si quiver.Iau alocatia si dak am bulan imi iau si veverita si ceas =)) marfa.Eu credeam ca silku e scump.

am auzit ca veverita o piezi dupa un timp dak nu platesti constant

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...