Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Intr-adevar wizzzu are dmg MARE omoara si cu 6-7 lvl in plus mob din 3 bucati ;) si are distanta mare de atac dar..... au defense si viata mica . Ca sa iti faci un wizz iti tre nervi de fier ;) In party wizzu e cel mai bun , tankeru sau cum se spune aia pe str tin monstrii si wizzu rupe

ps. sunt incepator nu ma luati prea tare

eu am fire cel mai puternic .dar in party cel mai mult ajuta cei de la buff.

ca rezistenta cel mai bun e warior cu sabie scurta si scut dar loveste cu 800-700 mai putin decat un wiz cu 7 lvl mai putin

Posted

ok am o dilema care ma roade rau.

m'am saturat de rogue-ul meu dintr'un singur motiv care duce la mai multe : delay-ul la potiuni.

Momentan fac power farming la ongs,25k in 2 zile(adunate cred ca am chiar 48h),folosit acumulated buff si ticket-ul de 60% din oficiu,atat.

Dilema mea este urmatoarea: Ce build sa'mi fac ?

pure str bow sau pure str glavie ?

Nu imi doresc sa termin cu farmingul ,sa fac 150k(o sa mai adun ~125k cu gap 0 pana la 80) sp si sa fac un caracter care nu imi va placea.

singura chestie care m'ar deranja la bow este faptul ca trebuie sa car sageti si nu stiu cu dmg-ul cum sta(va fi pe fire/light) si am auzit ca nu e asa bun tanker.

Glavie ... faza e ca vr sa fac si lvl repede si nu stiu cat de repede as face cu glavie,grinding o sa fac mult dar vr sa mearga si repede treaba..de asta as si alege bow.

Spuneti'va si voi parerea va rog mult ,multumesc :D

Daca vrei char ptr pvp fa-ti glavier...daca vrei sa faci lvl repede baga-te pe bow.

Acum archerul e foarte avantajat...stun knock-back , merita incercat.La 90 iar va fi avatajat...deci merita.

Guest EuSiMata
Posted

Nu merge sa faci dupe(ca nu e MU sa faci BOK-uri in shadow bug sau orice alta metoda)

Pt pvp Rogue e f bun :Da 1 hit kill la orice de lvlu lui sau daca vrei sa mergi pe chinez...orice build cu equip f bun rupe in pvp

Arma de 70 care o cumperi cu honor points(asta daca reusesti sa dai graduate la 250 de insi)nu e sun (am comparat eu spear sun de 64 la +0 si 0%mag si phy,si e mult mai slaba)

Posted

Now..some q :D

Am lvl 23.

LA Fire am pus doar la imbue si am lvl mastery de 21.

LA Lighting am pus tot inafara de imbue si am lvl 21.

Ca sa am un GAP Bun, la care dintre cele doua sa scad levelul ?

Si daca scad mult... unde sa farmez sp? (pentru ca ma gandesc ca daca am gap mare..omor greu mobii de lvl 23+)

Thnx anticipat :D

Guest EuSiMata
Posted

Zii ma lu Drakov sati dea char ca are pe zeus char cu 250K de sp+.

^^

Posted

Am lvl 23.

Si daca scad mult... unde sa farmez sp? (pentru ca ma gandesc ca daca am gap mare..omor greu mobii de lvl 23+)

deci k sa ai gap trebe sa scazi la amandoua cel putzin 5 lvle si dak vrei 8 k sa ai gap 10

de farmat e bine sa farmezi la mobi kre ii omori din 1-2 bucatzi dar pt k esti lvl mic asa ceva nu se poate (decat dak ai sun cea ce nu cred k ai :P)

dark am zis pe privat k vb aici dar nam vaz postul...vb pe mess

pt alte detalii mai vedem :P

ulise....dak vrei sa te rogi de Black sa te creask cu charul meu e bene :P

il las pe mana lui acuma

Posted

Am lvl 23.

trebuie sa scazi la toate masteryurile ...un gap de 3-4 iti ajunge sa cresti arma si inca 2 masteryuri de force..u deja a gap 3 dar nu ai precizat ce level ai la masteryul de arma(heuskal ,pacheon,bicheon)

Posted

azi am perdut sos de la 12.Lam aruncat pe jos si la luat un porc =))Oricum nu reuseam sal vand =)) cred ca mai bine il bagam cu un destroyer rondo...cn stie ce iesea =)) o gramada de elemente

Guest EuSiMata
Posted

ba NO1 a luat maricica dc ma...

Te inseli is afk 20/24..

Posted

azi am perdut sos de la 12.Lam aruncat pe jos si la luat un porc =))Oricum nu reuseam sal vand =)) cred ca mai bine il bagam cu un destroyer rondo...cn stie ce iesea =)) o gramada de elemente

am spart eu sun si ies la fel de mutle elemente ca de la un item identic npc :clap:

Guest EuSiMata
Posted

@EuSiMata, dupa nickul tau imi dau seama ca nai treaba cu Real Life...

dnd noi discutam lucruri serioase

muncesc 8ore pe zi..

Posted

exact

:angry1: asta ma enerve pe mine ...trag ca disperatu 3 ore de gt pe zi sa farmez 1.5-1.3 k sp (in functie de lag pt k am in prostie) si altu face in 2 luni 700k sp :banghead::banghead:

:clap:

Posted

frate ce nesimtiti sunt astia cu butul...daca nu le place sa joace cu mana lor, de ce tin serverele ocupate? de ce nu se apuca de doizece?

Guest EuSiMata
Posted

ce sai faci asta este...eu tin 7 conturi tu nici unu..viatai cur*a!^^

P.S. pt. mass bot recomand Toshiba Sattelite P100-437

Guest EuSiMata
Posted

'postez'-te cred si te sustin..!

Problema e alta..joc SRO de cand era capacitatea :lvl 60,de cand se potcovea puricele cu 9 potcoave si se vindea pe gold gt/monkey/clock etc.,si mergea facut trade cu item mall stuff..

Atunci aveam aceeasi problema ca tine...si am facut lvl 60 fara bot,apoi a venit cap. de 70 si de 80..10 lvluri pareau putin dar...cand iei numai 0.01 xp...nu mai merge hand grinding..

E alegerea ta..sau poate esti sado-maso...oricum iti urez succes in toate activitatile!

Eu am renuntat...

Nu mai vreau sa am iar KuRu bancuta,si mainile amortite!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...