qasi Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 :lol: ce prostie ai zis ) in fine tu ce caracter ai ,ma refer la caracteru principal ;) De ce vrei sa sti ce caracter am??? am wizard. si daca la asta te referi nu vreau sa iau nimic!!!
skorpyo93 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 lol toate sv sunt full de la ora 9 (exceptie xian troy si astea mai vechi kre sunt full de la 8 dimineata LOL.In rimtu asta va trebui sa ne trezim la 6 dimineata sau ne luam ticket anu trecut puteam sa intru lejer pe xian la ora 10 de ex.Da acum trebe sa intrii de la 8 ... awww
qasi Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 lol toate sv sunt full de la ora 9 (exceptie xian troy si astea mai vechi kre sunt full de la 8 dimineata LOL.In rimtu asta va trebui sa ne trezim la 6 dimineata sau ne luam ticket daca incerci de 6-7 intra.
skorpyo93 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 tare as vrea sa fie un sv privat de sro.da sa fie la fel. nu ma pot trezi in fiecare dim la 7
Mehico Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 nici macar pe site nu pot intraAi incercat asta? Intri in C\Windows\system32\drivers\etcDeschizi HOST cu notepadSi adaugi 127.0.0.1 localhost222.111.150.111 gwgt1.joymax.comla sfarsitul notepad-ului
DracusoruSro Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 sv privat sro? Nu se poate asa ceva nu vezi ca si la asta oficial ai lag dar la unu privat...+ ca iti tre un server nu un pc normal
oveman Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 http://space.mmosite.com/modules/photo/dis...74d654bcd23.jpgvotati va rog poza mea :) :) best combat
Kreative Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 tare as vrea sa fie un sv privat de sro.da sa fie la fel. nu ma pot trezi in fiecare dim la 7 am auzit cv de un srv privat (da nu prea cred...) are si stie da tot off e da xp e 5x asa ca nare rost dak vrei site ti l dau pe pm :P sa te uiti
skorpyo93 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 si ce e asta cu cumulated buff guardian si honor points ?
qasi Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 si ce e asta cu cumulated buff guardian si honor points ?Nu stiu si eu am asa ceva :violent:
DracusoruSro Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 nici macar nu il pot instala din nouInstaleaza-ti windowsu o sa iti mearga 100% atunci
skorpyo93 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 ma intreb oare cum o fi nuker pe str. =))ar avea dmg cam ca bladeru, dar ar avea hp si defense mare LOL
defiler666 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 ma intreb oare cum o fi nuker pe str. =))ar avea dmg cam ca bladeru, dar ar avea hp si defense mare LOL :blink: Pai daca pui la str nu mai e nuker , deci is 2 idei care se bat cap in cap...
The Dash Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 omule, eu itzidau....black am uitat satzi zic k lam dat cuiva sal creask si a bagt bani in el(gold) dar a cumparat armor in loc de prot ce iam zis eusi are iteme lup @ulise....dak nul vrea black tzil dau doar sal cresti pe wizz dar pls sa nu iei nikdeci numa dak nul vrea black
Cipi_Cipi Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 si ce e asta cu cumulated buff guardian si honor points ? Cand faci lvl 60 poti sa infiintezi o academie. In academie iti recrutezi membri novici - "aprentice". Trebuie sa intre in academie inainte de lvl 20. Cand au atins lvl 40 ii promovezi,si devin "assistant guardian". In momentul promovarii,el primeste 2 milioane de puncte experienta,iar tu primesti un honor buff. In functie de cat de multi promoveaza,primesti si buffurile urmatoare,respectiv,silver,gold si king buff. Fiecare buff iti da cate un increase,respectiv atack rating,damage increase,defence,iar king buff iti da sansa 1% sa se incarce zerk-ul instant. Faza e ca in afara de primul honor buff,adica bronze buff,restul sunt temporare,asa ca tre' sa ai mai mereu pe cineva in academie. Cumulated buff si acumulated buff apar in timp ce acumuleaza membrul academiei experienta,se raporteaza la sfarsit,la promovare. In plus,cand promovezi pe cineva primesti honor points,cu care iti poti cumpara din shop (apare la storage) iteme SoX. Dar acestea nu pot fi date la trade si au numar de reparatii limitat,respectiv 5. Ar fi usor sa faci multe honor points,dar faza e ca e greu sa ai tot timpul in academie playeri care se tin de joc si fac lvl 40. Poate ai noroc... :) Sper ca am fost de ajutor. Daca am gresit cu ceva,sa imi zica cine observa (nu de alta,dar e dimineatza,abia m-am trezit ) P.S. : intreb iar : nimeni pe Oasis ? :P
The Dash Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Cand faci lvl 60 poti sa infiintezi o academie. In academie iti recrutezi membri novici - "aprentice". Trebuie sa intre in academie inainte de lvl 20. Cand au atins lvl 40 ii promovezi,si devin "assistant guardian". In momentul promovarii,el primeste 2 milioane de puncte experienta,iar tu primesti un honor buff. In functie de cat de multi promoveaza,primesti si buffurile urmatoare,respectiv,silver,gold si king buff. Fiecare buff iti da cate un increase,respectiv atack rating,damage increase,defence,iar king buff iti da sansa 1% sa se incarce zerk-ul instant. Faza e ca in afara de primul honor buff,adica bronze buff,restul sunt temporare,asa ca tre' sa ai mai mereu pe cineva in academie. Cumulated buff si acumulated buff apar in timp ce acumuleaza membrul academiei experienta,se raporteaza la sfarsit,la promovare. In plus,cand promovezi pe cineva primesti honor points,cu care iti poti cumpara din shop (apare la storage) iteme SoX. Dar acestea nu pot fi date la trade si au numar de reparatii limitat,respectiv 5. Ar fi usor sa faci multe honor points,dar faza e ca e greu sa ai tot timpul in academie playeri care se tin de joc si fac lvl 40. Poate ai noroc... :) Sper ca am fost de ajutor. Daca am gresit cu ceva,sa imi zica cine observa (nu de alta,dar e dimineatza,abia m-am trezit ) P.S. : intreb iar : nimeni pe Oasis ? :P nu cred k ai gresit nimic dar vreau sa adaug k itemele sunt sosun si au stralucirea albastra numerele de reparari pot fi crescute cu stonuri dar si alaea pot fi cumparate cu honor buff si bani itemul respectiv are parantezele (adik la %) 0 dar le potzi schimba din toate forumurile kre leam citit am obs k nu se merita sa cumperi seal of honor wepons pt k sunt scump de intretzinut(desigir dak esti un ccf, gg :P ) cu cumulative buff (sry de kkfonie) il au si aprenticeul ei in timp ce hunteaza mobi primesc cumulative buf(punctele sunt influnetzate de gap) cad dai click pe cumulative buff(trebe sa fie gardianul on) se transforma in acumulative buff(de aici o sa fie mai greu de explicat dar o sa incerc sa fac cat mai simplu) deci dupa ce sau transformat in acumulative buff pentru fiecare 10 puncte de cumulative buff consumate(ele se consuma cand omori mobi) primesti 10% bonus xp cam atata sper k atzi intzeles...bafta all si black astept raspuns
Cipi_Cipi Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 nu cred k ai gresit nimic dar vreau sa adaug k itemele sunt sosun si au stralucirea albastranumerele de reparari pot fi crescute cu stonuri dar si alaea pot fi cumparate cu honor buff si baniitemul respectiv are parantezele (adik la %) 0 dar le potzi schimbadin toate forumurile kre leam citit am obs k nu se merita sa cumperi seal of honor wepons pt k sunt scump de intretzinut(desigir dak esti un ccf, gg :P )cu cumulative buff (sry de kkfonie) il au si aprenticeulei in timp ce hunteaza mobi primesc cumulative buf(punctele sunt influnetzate de gap)cad dai click pe cumulative buff(trebe sa fie gardianul on) se transforma in acumulative buff(de aici o sa fie mai greu de explicat dar o sa incerc sa fac cat mai simplu)deci dupa ce sau transformat in acumulative buff pentru fiecare 10 puncte de cumulative buff consumate(ele se consuma cand omori mobi) primesti 10% bonus xpcam atata sper k atzi intzeles...bafta all si black astept raspunshonor items sunt SoS de 64, SoM de 68 si SoSUN de 70 :D
The Dash Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 eu stiam k sunt de 68 70 si 75 sau ceva de genu dar nu mai conteazasi app sunt numa wepons
skorpyo93 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 PE SRO MERGE SA FACI DUPE ?AR FI MISTO.MIAS LUA O POTIUNE DE LVL 3 DE MP SI HP SI LEAS DUPA CA SPARTU , dak as avea un elixir lasa dupa de multe ori si as vinde la magazin etc ar fi marfa.
iLoveCalifornia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 omule, eu itzidau....black am uitat satzi zic k lam dat cuiva sal creask si a bagt bani in el(gold) dar a cumparat armor in loc de prot ce iam zis eu si are iteme lup @ulise....dak nul vrea black tzil dau doar sal cresti pe wizz dar pls sa nu iei nik deci numa dak nul vrea black ok da-mi add la sandu_wizz sa vb mai multe , nu vreau sa par un thief ;) @black sper ca nu te referi la mine ,ma simt nashpa :> . nu-i vb de furat ...
Firefly Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 ok am o dilema care ma roade rau.m'am saturat de rogue-ul meu dintr'un singur motiv care duce la mai multe : delay-ul la potiuni.Momentan fac power farming la ongs,25k in 2 zile(adunate cred ca am chiar 48h),folosit acumulated buff si ticket-ul de 60% din oficiu,atat.Dilema mea este urmatoarea: Ce build sa'mi fac ?pure str bow sau pure str glavie ?Nu imi doresc sa termin cu farmingul ,sa fac 150k(o sa mai adun ~125k cu gap 0 pana la 80) sp si sa fac un caracter care nu imi va placea.singura chestie care m'ar deranja la bow este faptul ca trebuie sa car sageti si nu stiu cu dmg-ul cum sta(va fi pe fire/light) si am auzit ca nu e asa bun tanker.Glavie ... faza e ca vr sa fac si lvl repede si nu stiu cat de repede as face cu glavie,grinding o sa fac mult dar vr sa mearga si repede treaba..de asta as si alege bow.Spuneti'va si voi parerea va rog mult ,multumesc :D
qasi Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 ok am o dilema care ma roade rau.m'am saturat de rogue-ul meu dintr'un singur motiv care duce la mai multe : delay-ul la potiuni.Momentan fac power farming la ongs,25k in 2 zile(adunate cred ca am chiar 48h),folosit acumulated buff si ticket-ul de 60% din oficiu,atat.Dilema mea este urmatoarea: Ce build sa'mi fac ?pure str bow sau pure str glavie ?Nu imi doresc sa termin cu farmingul ,sa fac 150k(o sa mai adun ~125k cu gap 0 pana la 80) sp si sa fac un caracter care nu imi va placea.singura chestie care m'ar deranja la bow este faptul ca trebuie sa car sageti si nu stiu cu dmg-ul cum sta(va fi pe fire/light) si am auzit ca nu e asa bun tanker.Glavie ... faza e ca vr sa fac si lvl repede si nu stiu cat de repede as face cu glavie,grinding o sa fac mult dar vr sa mearga si repede treaba..de asta as si alege bow.Spuneti'va si voi parerea va rog mult ,multumesc :D eu as alege wizard din toate si nu ma intereseaza rouge de loc. pt ca cu wizar la lvl 25 bat monstri lvl 31 mai mor dar penru ca ataca ei. dar faci cum vrei !!!
iLoveCalifornia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Intr-adevar wizzzu are dmg MARE omoara si cu 6-7 lvl in plus mob din 3 bucati ;) si are distanta mare de atac dar..... au defense si viata mica . Ca sa iti faci un wizz iti tre nervi de fier ;) In party wizzu e cel mai bun , tankeru sau cum se spune aia pe str tin monstrii si wizzu rupe ps. sunt incepator nu ma luati prea tare