Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

u chiar esti noob

vii u aici cu 5 posturi si ne dai lectzi noua

dute de la pagina 1 si ceteste si ai sa vezi mii si mii de topicuri k asta si NU....deci NU o sa creask mastery

repet NU o sa creask

stop boting pt cateva zile si invatza jocu

Posted

u chiar esti noob

vii u aici cu 5 posturi si ne dai lectzi noua

dute de la pagina 1 si ceteste si ai sa vezi mii si mii de topicuri k asta si NU....deci NU o sa creask mastery

repet NU o sa creask

stop boting pt cateva zile si invatza jocu

lol !!! cica vii "aici".. de parca e si cine stie ce post de importanta internationala. Ai trecut si tu cu vreun caracter de lvl 50 ? Asa...pentru cunostintele tale,ca sa vezi ca inseamna farm si lvl. Si mai citeste si tu si forumuri internationale,precum silkroadforums.com . Acolo am avut topic ce a fost facut "sticky". Si nu numai acolo.

Nu trebuie sa imi dai tu dreptate,cine vrea sa se lamureasca se poate lamuri. Si nu mai vb tu de boting,ca tu esti cel mai bot de aici.. :))

Tu chiar nu te gandesti ce ar insemna sa ai lvl 150 si doar 2 mastery ? Nu ai face nimic. Totusi,nu sunt asa de tampiti astia de la Joymax,ca si-ar pierde mii de clienti ce cumpara silk de la ei de pe site. Si in ultimul rand,cel mai bun argument il am faptul ca am jucat pe versiunea de coreea,unde totul este dus la maxim. Asa ca sa taci tu si sa nu te mai dai mare prin forum pe aici,ca ii inveti numai tampenii pe userii care intra aici si chiar vor sa afle ceva.

Si daca e vreun admin care vede contradictiile astea,va rog sa cititi si sa va documentati,sa il lamuriti si pe asta "micu" de aici :P

Posted

Cipi in primul rand vorbeam de farmig la lvl 80, pentru ca acolo se gandeste toata lumea ca o sa farmeze(fac gap 9 si cred ca or sa faca multe spuri) dar nu e chiar asa...

in al doilea rand nu cred ca ai citit destule forumuri, chiar daca ai jucat pe korea nu ai inteles nimic referitor la skiluri dar macar la mastery puteai sa te uiti ... au lvl 100 acum si tot 300 mastery

Logic la lvl 150 europenii vor fi egali cu chinezii la mastery...

si jocul nu este maxim pe korea, nu stiu cine ti-a bagat asta in cap dar mai gandeste-te, chiar daca au castele cu siege ca in lineage2 acum tot mai au de adaugat inca 2 noi rase

si distractia abia dupa lvl 100 incepe la caracterele chinezesti pentru ca de atunci incepe fiecare sa isi diversifice caracterul asa cum vrea si nu o sa mai fie caractere cu aceleasi mastery ca acum

chinezii or sa se descurce ... dar asta depinde de jucator

un exemplu de caracter de lvl 150 chinez nuker... fire 150 /light90/ spear60 pt pasiva ... asta ar fi cam cel mai tare nuker

nu mai stiu exact unde am vazut harta completa de sro cu toate rasel dar va promit cam am sa o caut si o postez aici^^^

Posted

Cipi in primul rand vorbeam de farmig la lvl 80, pentru ca acolo se gandeste toata lumea ca o sa farmeze(fac gap 9 si cred ca or sa faca multe spuri) dar nu e chiar asa...

in al doilea rand nu cred ca ai citit destule forumuri, chiar daca ai jucat pe korea nu ai inteles nimic referitor la skiluri dar macar la mastery puteai sa te uiti ... au lvl 100 acum si tot 300 mastery

Logic la lvl 150 europenii vor fi egali cu chinezii la mastery...

si jocul nu este maxim pe korea, nu stiu cine ti-a bagat asta in cap dar mai gandeste-te, chiar daca au castele cu siege ca in lineage2 acum tot mai au de adaugat inca 2 noi rase

si distractia abia dupa lvl 100 incepe la caracterele chinezesti pentru ca de atunci incepe fiecare sa isi diversifice caracterul asa cum vrea si nu o sa mai fie caractere cu aceleasi mastery ca acum

chinezii or sa se descurce ... dar asta depinde de jucator

un exemplu de caracter de lvl 150 chinez nuker... fire 150 /light90/ spear60 pt pasiva ... asta ar fi cam cel mai tare nuker

nu mai stiu exact unde am vazut harta completa de sro cu toate rasel dar va promit cam am sa o caut si o postez aici^^^

eu nu am citit destule forumuri? :))

ce stii tu despre farming la lvl 80 ? ai trecut macar de lvl 50 ca sa stii ce inseamna sa ai lvl 60-70 si sa nu ai skilluri sa bati. altii plang din cauza asta pe server. eu am stiu sa imi administrez farmingul si m-am descurcat prea bine. sa ai lvl 70,gap 0 si Sp-uri suficiente pt lvl 80 e lucru mare. Cat silk am eu in jocul asta si cate iteme SoX am purtat eu nu o sa vada toata linkmania... Acum ma cam laud un pic ;)) dar cine nu crede sa intre pe oasis sa intrebe pe majoritatea romanilor.

Asa ca nu ma inveti tu pe mine de farming si de masteryuri,ca sunt de 100 de ori mai documentat ca tine. Eu spre deosebire de altii joc un joc pana la capat,tocmai de asta m-am documentat mult chiar si inainte de a ma apuca de jocul asta. Sa mai vad eu unul care in 5 luni sa faca char de lvl 70 farmat,cu 23 000 de sik bagati in el (ticketuru,premium,pet si toate cele) si cu iteme de peste 1 miliard; am facut guild de la 1 la 5 si o reputatie buna.

Ai zis ca vin eu cu cateva posturi aici si ca invat. Daca nu am postat aici a fost pentru ca nu am vrut sa ma implic. Eu intai am invatat,am citit,m-am documentat,apoi am decis sa intru si pe forumul asta sa incerc sa ajut (cum sa nu te implici cand vezi ca oamenii se invata unii pe alti; : "du-te la crabi in party de 10" :| cand nici nu exista party mai mare de 8,pff) .

Cine vrea sa asculte un sfat bine,cine nu,asta e.

Scuze daca am deranjat sau strsat pe careva.

Oricand la dispozitia oricui,astept intrebari sau sugestii. Respect !

Posted

cipi eu joc acest joc de 3 ani aproape si cred ca am destula experienta,

eu nu prea m-am bagat in discutii dar legat de mastery si farming am zis sa potez, dar vad ca nu am cu cine sa discut... nu ma intereseaza ce iteme ai purtat sau cati bani ai tu dar spun ca trebuie f mult farming daca vrei sa faci ceva in jocul asta

dau de la mine un ss cam cum trebuie sa fie^^^

http://img403.imageshack.us/my.php?image=sro2007100421315070od3.jpg

si asta este doar pana la lvl 100 sa imi ajunga sa bag in tot ce am nevoie

si legat de posturile pe care le-ai pus si cu invatatu ...cred ca ma confunzi

tot ce am spus ca nu ai citit forumuri a fost legat de mastery doar...

Posted

nu mult radu.. acum sunt 55 si merge f bine..

si am gasit si harta promisa..

http://img296.imageshack.us/my.php?image=gamemapfi8.jpg

Posted

Cu 60 milioane gold am inteles ca poti cumpara bot(legal) de la GM :|

greu de crezut...

nu stiu daca e gm dar faza cu bot legal pe 60 mil gold e reala...la bot258 pe site intri...iei unu din id de help si vb pe mess cu aia pt bot pe gold....60 mil/luna...bot legal ban chance 10%....

Posted

nu mult radu.. acum sunt 55 si merge f bine..

si am gasit si harta promisa..

http://img296.imageshack.us/my.php?image=gamemapfi8.jpg

wtf:| deci o sa mai apara islam in stanga jos..auzisem despre asta pe forumurile internationale..dar despre buddha world :o ... oricum pana o sa faca ambele updateuri mari o sa durezeee ..:)

Posted

eu nu prea m-am bagat in discutii dar legat de mastery si farming am zis sa potez, dar vad ca nu am cu cine sa discut... nu ma intereseaza ce iteme ai purtat sau cati bani ai tu dar spun ca trebuie f mult farming daca vrei sa faci ceva in jocul asta

ceee maaa ?

tu ai stat 3 ani sa faci lvl 34 cat scrie acolo ? si sa farmezi 700 000 de SP ? si unde,pe care sever ? ca la noi de max 3 luni s-a deschis europa,cand ai farmat tu atat si cu warlock... ? 34 poate ai,dar nu atatea SP..

si in primul rand,nu e chiar credibila faza,exista sute da programele ed P2K editing pe net,poti face chiar si in paint aia :)). am vazut si sunuri +25 si sun +200 si o gramada de chestii,asa ca nu ma impresioneaza ca imi arati tu 700 000 de SP cu un warlock la lvl 34. e imposibil asa ceva...

fara suparare,dar la orice topic al tau nu mai raspund,ca vad ca o dai in aiureli.

fratilor,intrati pe orice server vreti voi din lume,de pe Silkroad asta si intrebati daca se poate asa ceva. hai pa,ca esti trist !

Deschis la discutii cu oricine altcineva !

Posted

lol am calculat si de la level 9 cu gap 9 pana la lvl 34 poti sa faci maxim 111,125 SP :|

Posted

ceee maaa ?

tu ai stat 3 ani sa faci lvl 34 cat scrie acolo ? si sa farmezi 700 000 de SP ? si unde,pe care sever ? ca la noi de max 3 luni s-a deschis europa,cand ai farmat tu atat si cu warlock... ? 34 poate ai,dar nu atatea SP..

si in primul rand,nu e chiar credibila faza,exista sute da programele ed P2K editing pe net,poti face chiar si in paint aia :)). am vazut si sunuri +25 si sun +200 si o gramada de chestii,asa ca nu ma impresioneaza ca imi arati tu 700 000 de SP cu un warlock la lvl 34. e imposibil asa ceva...

fara suparare,dar la orice topic al tau nu mai raspund,ca vad ca o dai in aiureli.

fratilor,intrati pe orice server vreti voi din lume,de pe Silkroad asta si intrebati daca se poate asa ceva. hai pa,ca esti trist !

Deschis la discutii cu oricine altcineva !

deci cum ziceam esti noob

el doar a dat exemplu de farm si cat sp are nu k in 3 ani a facut atat el are nush cate chare de 72+ asa k nul invetzi u pe el si nici pe mine mah tzaca

k pun pariu k "teai documentat" de la un prieten kre are lvl 32- si cik ai intrat pe forumuir internatzionale

dak citesti aici o sa afli tot ce doresti dar nu sa ne invetzi pe noi "noobi" k se creste mastery =))

lol am calculat si de la level 9 cu gap 9 pana la lvl 34 poti sa faci maxim 111,125 SP :|

exista si sp tiket sa stii si se poate face si sa mori pana scazi lvl nush cat si sa farmezi iara

si legat de farm acuma exista si gap 10 dak nu vatzi iteresat

Posted

ms dash de sustinere^^

cipi m-am convins de tine...si daca sunuri de 64 ai vazut numai in poze poti sa vii pe zeus sa ti le arat in real

a fost doar un exemplu cam cum trebuie sa pleci la drum ca sa nu te doara capul cu farmingul(cu spurile alea ajung numai pana la 100...mai incolo se schimba situatia) nu a pus ssul sa ma laud...

dar acum ca ati vazut harta si de updaturile care or sa mai vina sper ca v-ati convins ca nu e lvl 100 maxim

stai linistit ca nu am facut spurile alea in 3 ani^^^

Posted

ba mi se pare cam de kko sa se mareasca doar limita de lvl si limita de mastery sa ramana asha.Cam nasol.Ia ziceti voi un build klumea ?aaaaa

ex de ''nukerul perfect" draga 150 fire 90 light si 60 parca heuksal ?poi ce doamne iartama e asta ?ce va faceti fara defensu de la ice ?cat hp puteti avea cu pasiva de la heuk la lvl 60 ?LOLLLLLL

sau va zic eu un build kul de tot BICHEON 150 si HEUKSAL 150 =)) o sa fie tankeru tankerilor =))

oricat neam gandi la builduri de perfecte de chinezi tot nu am gasi ceva.Si europenii vor fi cei mai avantajosi 150 ceva si 150 altceva mai simplu de atat nu se poate =))dar sa vedem ce va fi cu urmatorul update.

O intrebare mai am.Cum e jocu asta nou de la JOYMAX cu vampirii ?

(sper sa fie mai reusit ca bitefight =))noua metoda de luat banii =))

Posted

cipi_cipi..te rog sa taci ca strici atmosfera si nu ajungi nicaieri.

eu stiu ca nu se va creste dar stiu asta de pe formuri de la alti jucatori,nu oficial.traim si vedem.

eu..mi'am facut un rogue/cleric(cleric pana la 40,recovery division ajuta putin).farmat putin,16k si acum supravietuiesc destul de bine cu sp-ul luat dintr'un gap de 0(doar x-bow,daggerele le'am dus pana la lvl 40 si le'am lasat balta,urasc farming-ul si cu un european cu armura corespunzatoare lvl-ului de la mastery e si mai greu.)

Sa vad ce fel e la lvle mai mari(mai mult solo joc,party-uri rar) si dupa imi fac un caracter si ii fac power farming cu bot la ongs..

si cipi.. linisteste'te ...dupa perioada aia de certuri mi'a pierit tot cheful de discutii contradictorii pe topicul asta...nici nu ma mai obosesc sa citesc posturi kilometrice in care nu faceti decat sa va certati.

no1 sunt curios,tu chiar nu te'ai saturat de sro ? eu nu prea sunt dispus sa'mi las munca balta asa..ca daca as gasi un mmorpg free mai misto m'as apuca de el...

In SRO : jucatorii cu bot ..asta e dar gold farmerii... in dw e iad prin unele zone, cate 10 boti in unele spot-uri...mai iau si un disconnect de ma chinui 15 minute sa intru la loc(comp performant+no d/c dupa ce da login failed).

Acum 3 zile am luat 3 d/c in 30 minute.ieri am reusit sa intru,nu au trecut nici macar 15 secunde dupa ce mi'a aparut caracterul selectat in zona unde vanam si am laut d/c.

am vzt si mai penale..d/c la ecranul de selectare al caracterului..

mi'am mai ales si serverul klumea ,xian..unde sunt multi jucatori >70,nu poti sa faci jobbing klumea ca vine un full sosun peste tine.

sunt moment in care chiar nu vad ce compenseaza minusurile acestui joc.

Posted

Firefly asta e ultimul caracter care il mai fac in jocul asta pana acum am incercat mai toate buildurile si m-am plictisit , dar de cand au bagat euro e ceva mai interesant... si poti sa faci un caracter sa bati orice 1 vs 1...

disconect eu nu prea imi iau si nu am premium dar xianul e primul server aparut si acolo e cea mai mare aglomeratie(xian sau aege a fost primul)

la ongs plvl in gap e cel mai tare farming fa acolo si nu ai sa regreti

si jocuri noi sa fie atractive chiar nu sunt acum poate la anu... sa speram...

Posted

deci cum ziceam esti noob

el doar a dat exemplu de farm si cat sp are nu k in 3 ani a facut atat el are nush cate chare de 72+ asa k nul invetzi u pe el si nici pe mine mah tzaca

k pun pariu k "teai documentat" de la un prieten kre are lvl 32- si cik ai intrat pe forumuir internatzionale

dak citesti aici o sa afli tot ce doresti dar nu sa ne invetzi pe noi "noobi" k se creste mastery =))

exista si sp tiket sa stii si se poate face si sa mori pana scazi lvl nush cat si sa farmezi iara

si legat de farm acuma exista si gap 10 dak nu vatzi iteresat

#-o deci de cand cu updateul s-a crescut gapul maxim?10 e max sau merge si mai mult?e mare dif dintre gap 9 si gap 10?

Posted

ba mi se pare cam de kko sa se mareasca doar limita de lvl si limita de mastery sa ramana asha.Cam nasol.Ia ziceti voi un build klumea ?aaaaa

ex de ''nukerul perfect" draga 150 fire 90 light si 60 parca heuksal ?poi ce doamne iartama e asta ?ce va faceti fara defensu de la ice ?cat hp puteti avea cu pasiva de la heuk la lvl 60 ?LOLLLLLL

sau va zic eu un build kul de tot BICHEON 150 si HEUKSAL 150 =)) o sa fie tankeru tankerilor =))

oricat neam gandi la builduri de perfecte de chinezi tot nu am gasi ceva.Si europenii vor fi cei mai avantajosi 150 ceva si 150 altceva mai simplu de atat nu se poate =))dar sa vedem ce va fi cu urmatorul update.

O intrebare mai am.Cum e jocu asta nou de la JOYMAX cu vampirii ?

(sper sa fie mai reusit ca bitefight =))noua metoda de luat banii =))

sincer skorp...TACI ca te bagi in kkt....sunt oameni pe acest forum care joaca de 2 ani silk...si nu prea cred ca accepta lectii de la cineva ca tine....daca tu crezi ca la build perfect tre sa egalezi perfect light ice fire +weap bravo tie...fiecare are caract lui...faci cum vrei...nu trebuie sa dai sfaturi si sa-i faci pe restu noobi....si inca ceva...heuksal docamdata pasiva e pana la 80...nu 60

Posted

nu stiu dak din intaplare am mentionat in textul meu ''liric'' adjectivul ''noob''.Eu nu am contestat pe nimeni.Doar miam spus parerea.Am zis ca e de kkt dak nu se mareste mastery (doar la chinezi e naspa)Si in ceea ce priveste faza cu echilibrul fortzei (dam in star wars de acum)..nst ce sa zic.Eu ma refer la diversitate.Nui nimik rau in asta.EU nu ma refer la pvp.SRO NU CONSTA iN PVP (chipurile)trebe sa faci tradeuri si etc.Da astia gen BA EU AM SCULA MAI TARE sau fel de fel de chestii incep cu builduri de astea ca nu iti dau prea multe chestii.Doar pur si simplu performanta maxima la pvp (dmg maxim def maxim hp maxim etc )SI eu imi fac charu cum vreau nu vreau sa dau doar cu 3 skiluri da nici sa dau cu nukuri daka sunt pe STR.

Vorba lunga, saracia omului....fac o pauza ...astept rasp voastre, numai sanatate tuturor =)) ...etc

Posted

#-o deci de cand cu updateul s-a crescut gapul maxim?10 e max sau merge si mai mult?e mare dif dintre gap 9 si gap 10?

m-am scos dak e gap 10 dar ar fi prea fain :clap:

Posted

Care zicea ca are guild pe Mars ? :) sunt nou pe mars si am vzt la cineva ca are guild pe mars daca nu ma insel .. si asa vrea si eu in el .. sunt lvl mic dar cresc .... am experienta :) joc de ceva timp sro

Guest EuSiMata
Posted

Salut! am urmarit discutiile din ultimile 10 pagini..si trag urmatoarele concluzii:

1.cipi cipi/cipcirip/sau cum il cheama....mare gasca

Si iti dau si explicatii..

In priml rand lasate la mana ta..poti sa ai silku de pe lume si ce vrei tu tot degeaba noobu tot noob e.In al doilea rand spu facut de no1 e facut intr-o luna si o saptamana dar tu esti prea gaina ca sa legi toate indiciile care ti lea dat si sa poti sati faci si tu un caracter full farmat.

Acum am sa va explic cum se face spu asta:

1. se ia un nuker 70-80 lvl se duce la ongi in europa se aseaza cu bot la spot se face share party si se face sp(intre lvl 15 si 30 dupa care se face dlvl de la 30 la 15 din 2 in 2 zile)in felul asta se fac cam 25k sp /zi(24h^^)si cu gold ticket si gold sp se fac cam 35k sp /zi.

In al doilea rand nuti mai da cu parerea daca nu cunosti lvl max e 150,masteriurile raman la 300 si te asigur ca un full int weapon+cold o sa rupa/str+fire rupe/(daca esti curios ma gasesti pe zeus nickul este Faker lvl 80 full str /blade80/fire80/light56/sosun blade+5/sosun shield+5/set protector si accesorii 5 str 5 int etc fiecare

P.S.-joc de cand sa deschis troya

P.S. '2' sa ma laud putin^^

sun spear 8d/sun chest garm 8d/sun armor boots 8d/sun sword 8d

^^

astea in afara de cele mentionate pe blader,+3mld gold

Si...mai nou master la guilda DauLaMingeac^^

si noul meu caracter inceput acum 1 luna lvl 56 400k sp(facute cu ajutorul lui no1)nick:EuSiMata full bow/full fire/48cold/52light

Posted

Faker frumos arsenal si eu jucam pe zeus ... pana ieri :P .... team vzt arati bine :blink: cand team vzt prima data am crezut ca esti un Faker pe bune :)) ..... tineo tot asa :clap:

Guest EuSiMata
Posted

si..cipi cipi pt confirmari adreseazate la the dash/radu(il mai ai pe snap?^^)si no1 sau vino pe zeus

the dash ..imi cer scuze ca am facut greseala sai dau lu cipcirip din haiducii_ro caracterul ala de 68 sa va necajeasca...(i lam dat doar sa faca tradeuri ca navea bani sasi ridice guilda;asta dupa ce lam umplut de sosuri+gold+itemuri de 72+)

deci inca o data scuze ca i lam dat imprumut pe Sphinx^^

ms elusion insa nu stiu ce nick aveai in game si in ce guilda erai...asa ca

asl^^

Guest EuSiMata
Posted

si ca sa stie toata lumea nu botul e solutia,ci SoftMode-ul(multiclient+zoomhack)pe un pc bun tii cam 10 conturi!pe unu slab tii 3 max .Problema e ca trebuie platit:4$/sapt,variantele free au key loggere si o sa fiti hackuiti!

Cred ca asta e cam tot pt azi.

Pt. indrumari nu ezitati sa postati eu si no1 va stam la dispozitie!

Lasatil pe cucurigu aka cipcirip aka cipi cao..se descurca el si singur cu teoriile care lea conceput din imaginatie nu din experienta!

Pana la noi posturi va salut pe toti!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...