Mallkor Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 CITAT(Mallkor @ Oct 5 2007, 10:15) 1. tu nu esti copilaresc deloc..........da masinuta ta e mai tare, basculata lui taica tu e mai mare s.a.m.d .......... 2. ............da ce ai acolo soarele de pe cer? 3. nu pot zice decat ca ............tu boot ai 24/24 7/7 cand draq mai si jucai.............. 4. si cam piperate preturile la power lev. de pe site ul tau............. tineti gura copilut nu ma intereseaza cati ani ai daca gandesti ca unu sunt curios si eu sa stiu dupa ce ti ai dat seama ca s un "copilut".......................daca te deranjeaza parerile altora stai numai la tine pe site/forum sau ce o mai fi el........ca am vazut ca e plin de oameni si de discutii interesante
Cipi_Cipi Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Deci u te gandesti si la viitor??cand o sa se bage updateurile e de rau cu 2 arme. mai bine ramai la arc sau glavie alegi si o sa fie bineo sa ai 3 masteri full de 90 si una dak vrei de 30tziash sugera pacheon 90 fire 90 lightning 90 si cold 30. e suepr buildul si mai ales cu skilurile noi ai ff marei sanse sa batzi mai pe totzi.BTW e cumva inspectzie ?/lol. Daca ai fi citit bine pe forum la ei ai fi vazut ca odata cu updateul o sa se ridice pentru caracterele chinezesti si numarul total de masteryuri,care acum e la 300. Deci o sa fie posibil si atunci sas mergi cu 2 arme. Odata cu lvl max se ridica proportional totul,de la HP la damage,cape si absolut tot.Daca mai ai intrebari,astept...
verdor Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 joaca cineva pe Aege? eu nu mai joc si am ceva acolo si un lup daca e cineva care vrea lup si ceva gold sa ma anunte
flo17 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 flo nu ai de lucru ??da-l incol de blade ramai pe bow k e bun .decat sa faci waeapon switching mai bn ridici coldu si ai phy def mai mare...parerea mea e ca nu ai de lucru :P pana farmezi atat mai bn il lasi pe ionel sa faca un cs :right:hoo mah nu te agita am vb cu cineva si m-am razgandit acu am doar lev 70 si el a zis ca arcasu e tare doar dupa lev 73 , cipi ms de idei da cica nu se merita :tiphat:
Cipi_Cipi Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 flo,se merita,doar ca nu are multa lume atata rabdare sa farmeze ;))Oricum spor la treaba si succes la drop de SoSUN !Careva de aici joaca pe Oasis ?Daca da,contactati-ma ori aici pe forum,ori pe joc (Cipi e numele caracterului meu :) )
Avzar Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Another q :Dcine imi explica si mie cum sta treaba cu gap.. ??
Xellos Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 gap = diferenta dintre level-ul tau si cel mai mare mastery pe care il ai.gap 1 = +10% sp , -10% xpgap 2 = +20% sp , -20% xpgap 9 este maxim.@ anti boti : inca nu v-ati dat seama ca botterii sunt cei mai tari?credeti ca toti botterii sunt ca mustar-andy? (lvl 60 si nu stia ce fac armurile :( )cine invata mai repede sa faca pvp?unu care ajunge la lvl 80 in 2 luni (maxim) sau unu care ajunge lvl 60 in 2 luni ? si 80 in alte 2-3
Daddysady Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 hoo mah nu te agita am vb cu cineva si m-am razgandit acu am doar lev 70 si el a zis ca arcasu e tare doar dupa lev 73 , cipi ms de idei da cica nu se merita :tiphat:ma ai si fc 70? :clap: :crybaby: si te zgarcesti la stii u ce :Plol. Daca ai fi citit bine pe forum la ei ai fi vazut ca odata cu updateul o sa se ridice pentru caracterele chinezesti si numarul total de masteryuri,care acum e la 300. Deci o sa fie posibil si atunci sas mergi cu 2 arme. Odata cu lvl max se ridica proportional totul,de la HP la damage,cape si absolut tot.Daca mai ai intrebari,astept...hmm...und ziceai u ca ai vazut ca o sa creasca nr max de mastery-uri?la cat creste sau dami un link sa vadce bine ar fi... :bananadance2:
Avzar Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Cu 60 milioane gold am inteles ca poti cumpara bot(legal) de la GM greu de crezut...
Firefly Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Cu 60 milioane gold am inteles ca poti cumpara bot(legal) de la GM greu de crezut... nu pot spune decat lol :) . sper ca nu crezi..si fii atent la ce spune lumea ca e plin sro-ul de jucatori care vor sa'ti traga taca.
Tzugui Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Vroiam sa intreb si eu o chestie despre gap.Cand e cel mai bine sa lasi un gap sa faci sp-uri,cand ai un char mic sau cand cresti mai mare?Eu am incercat cu un caracter nou,dar e destul de greu,am cautat o arma SOS de lvl 8(ma gandeam ca mai usor asa),dar pe serveru meu(Sparta) nu am vazut decat 1 data si ala avea un pret incredibil la ea.
Daddysady Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Vroiam sa intreb si eu o chestie despre gap. Cand e cel mai bine sa lasi un gap sa faci sp-uri,cand ai un char mic sau cand cresti mai mare? Eu am incercat cu un caracter nou,dar e destul de greu,am cautat o arma SOS de lvl 8(ma gandeam ca mai usor asa),dar pe serveru meu(Sparta) nu am vazut decat 1 data si ala avea un pret incredibil la ea. pai nu prea ai ce face cu sos de lv 8 lol...tre' sa farmezi la min lvl 14(ma refer cu gap 9) ca sa ai macar imbue de lvl 1 si un skill de arma cam toti sunt de acord ca farmezi rpd la lvl 16 gap 9 cu echipament si arc sox la banditi in stronghold pt k sunt gramada..eu nu am incercat dar cred k e bn oricum degeaba faci planuri ca farmezi u zeci de mii de spuri k te plictisesti...+ ca exista riscu sa farmezi 100 de mii de spuri si sa fii hackuit :D ...asa mai bn farmezi pe parcurs Cu 60 milioane gold am inteles ca poti cumpara bot(legal) de la GM greu de crezut... ahahahah si gmul ce sa faca ma cu goldu? :dontknow:
Avzar Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Dupa cum banuiam..gm printr`o comanda isi pune cat gold vrea..Nu era logic oricum..
Tzugui Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 pai nu prea ai ce face cu sos de lv 8 lol...tre' sa farmezi la min lvl 14(ma refer cu gap 9) ca sa ai macar imbue de lvl 1 si un skill de armacam toti sunt de acord ca farmezi rpd la lvl 16 gap 9 cu echipament si arc sox la banditi in stronghold pt k sunt gramada..eu nu am incercat dar cred k e bnoricum degeaba faci planuri ca farmezi u zeci de mii de spuri k te plictisesti...+ ca exista riscu sa farmezi 100 de mii de spuri si sa fii hackuit :D ...asa mai bn farmezi pe parcursasa ma gandisem si eu,dar un prieten de-al meu imi spusese ca e mai bine sa farmezi cand esti mic,iei un sos de lvl 8,te duci la monstri de lvl tau si incepi sa omori pana ce iti ies ochii din cap.Eu ma gandisem ca mai las din cand in cand cate 1-2 lvl gap si mai farmez.Oricum multumesc de raspuns! :right:
SkyShut Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Care joaca pe greece si vrea sa ma ajute si pe mine sa fac lvl plsssss raman dator :whistle:
Daddysady Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Care joaca pe greece si vrea sa ma ajute si pe mine sa fac lvl plsssss raman dator :whistle:te luam eu dar nam academie...intra si u la cineva in academie...apasa l si da matching si vezi care au la description ca te cresc :cool2:
Guest _NO1_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 limita de mastery nu o sa creasca in veci...lvl max in jocul asta e 150 si atunci tot 300 de mastery o sa aveti asa ca nu va mai faceti planuri de 2 arme sau mastery in tot ce visaticu limita de masteri stau cel mai bine europenii ca la 150 o sa ai sa bagi masteryul tau la lvl + subclasa care o vrei (asta daca ai sp) ei au mastery lvl x2deci nu va mai ganditi ca o sa crescamai mult decat atat au upgradat sp calculatorul pana la lvl 100 pe www.nivlam.com ce pot sa va spun ca la lvl 80 cu gap 9 nu faceti mai mult de 5-6k sp la zi max 7k cu ticketganditiva bine la farmingul de la inceput...ca mai tarziu va lasati de joc..
qasi Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 limita de mastery nu o sa creasca in veci...lvl max in jocul asta e 150 si atunci tot 300 de mastery o sa aveti asa ca nu va mai faceti planuri de 2 arme sau mastery in tot ce visaticu limita de masteri stau cel mai bine europenii ca la 150 o sa ai sa bagi masteryul tau la lvl + subclasa care o vrei (asta daca ai sp) ei au mastery lvl x2deci nu va mai ganditi ca o sa crescamai mult decat atat au upgradat sp calculatorul pana la lvl 100 pe www.nivlam.com ce pot sa va spun ca la lvl 80 cu gap 9 nu faceti mai mult de 5-6k sp la zi max 7k cu ticketganditiva bine la farmingul de la inceput...ca mai tarziu va lasati de joc.. Ai dreptate!!!!!!!!!!!!!!!!pt wizard cu lvl max si toate vrajle max imi trbuie 1,046,857 SP :crybaby:
EvilToileT Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ce guilde sunt pe Zeus ? adik mai activa ? mar interesa...
flo17 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 gap = diferenta dintre level-ul tau si cel mai mare mastery pe care il ai.gap 1 = +10% sp , -10% xpgap 2 = +20% sp , -20% xpgap 9 este maxim.@ anti boti : inca nu v-ati dat seama ca botterii sunt cei mai tari?credeti ca toti botterii sunt ca mustar-andy? (lvl 60 si nu stia ce fac armurile :( )cine invata mai repede sa faca pvp?unu care ajunge la lvl 80 in 2 luni (maxim) sau unu care ajunge lvl 60 in 2 luni ? si 80 in alte 2-3LoL si ce vrei sa zici ca dak esti legit nu stii nik ? :blink:
Daddysady Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 limita de mastery nu o sa creasca in veci...lvl max in jocul asta e 150 si atunci tot 300 de mastery o sa aveti asa ca nu va mai faceti planuri de 2 arme sau mastery in tot ce visaticu limita de masteri stau cel mai bine europenii ca la 150 o sa ai sa bagi masteryul tau la lvl + subclasa care o vrei (asta daca ai sp) ei au mastery lvl x2deci nu va mai ganditi ca o sa crescamai mult decat atat au upgradat sp calculatorul pana la lvl 100 pe www.nivlam.com ce pot sa va spun ca la lvl 80 cu gap 9 nu faceti mai mult de 5-6k sp la zi max 7k cu ticketganditiva bine la farmingul de la inceput...ca mai tarziu va lasati de joc..inseamna ca fac lvl 80 (sau poate 90 :D ) si ma las de joc pt ca numi convine ca un chinez sa aiba doar 2 masteryuri ca si euro ..nu e echilibrat deloc tinand cont ca la euro te descurci doar cu 1 f bine pe cand la chinezi...
qasi Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 inseamna ca fac lvl 80 (sau poate 90 :D ) si ma las de joc pt ca numi convine ca un chinez sa aiba doar 2 masteryuri ca si euro ..nu e echilibrat deloc tinand cont ca la euro te descurci doar cu 1 f bine pe cand la chinezi...da, dar la europeni iti trbuie si lvl la caracter dar si sp la chinezi iti trebie doar sp :yum: :(sunt romani pe Prsia ptr ca am guild si nu gasesc pe nimeni :crybaby:
qasi Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 intru si eu pe persiazimi daca ai guild Am guild. dar esti in samarkand? ptr ca eu sunt si nu ma pot intoarce di cauza ca ma ajutat cineva sa vin si stau tot timpul in party.
Cipi_Cipi Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 limita de mastery nu o sa creasca in veci...lvl max in jocul asta e 150 si atunci tot 300 de mastery o sa aveti asa ca nu va mai faceti planuri de 2 arme sau mastery in tot ce visaticu limita de masteri stau cel mai bine europenii ca la 150 o sa ai sa bagi masteryul tau la lvl + subclasa care o vrei (asta daca ai sp) ei au mastery lvl x2deci nu va mai ganditi ca o sa crescamai mult decat atat au upgradat sp calculatorul pana la lvl 100 pe www.nivlam.com ce pot sa va spun ca la lvl 80 cu gap 9 nu faceti mai mult de 5-6k sp la zi max 7k cu ticketganditiva bine la farmingul de la inceput...ca mai tarziu va lasati de joc..loooooooooooll ! looooooooooooooolll! Ma,va mai si laudati ca jucati jocul asta...Deci cand era inainte de updateul cu europa si era pagina aia temporara a lor scria clar acolo ce se va ridica si ce va ramane la fel. Tu nu te gandesti un pic ? Daca nu ar ridica nr total de mastery,s-ar dezechilibra tot jocul. Si-ar baga toti picioarele in caractere,le-ar sterge...Eu am intrat pe versiunea de Coreea,unde totul e la max,asa cum intentioneaza sa faca si la noi. O sa vedeti din decembrie incolo...Apropo,si legat de farmat... La lvl 65,gap 9,cu ticket premium si ticket de SP 100% faci in jur de 4000 SP la ora. In cele 3 ore de ticket faci 12000 de SP de voie. Depinde de la caracter la caracter,ca niciodata n-o sa bata un blader mai repede ca un nuker,de ex... Chiar si fara ticket,faci mai bine de 6k si asta la lvl 65 doar.Duamneee :ceuameni: