Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pai mie mia luat cu farm (am un glavier full farmed de 48) 2 luni de la 0 la 48 dar fara potzi sa faci in 2 lunu lvl 52

cu tiketele tzias sugere sa le folosesti la lvl 40 k nu ai deloc quest atuncea

faza cu questu sa schibat :) cand au bagat legend 1 jucam pe char de 43 si am primit questu cu bunwang flori si white face spider si io stiu ce minunatii am mai primit :) dar mnoah tiketu tot pe la lv 40+ sal pui ca primesti xp mai mult CORECTATIMA DACA AM GRESIT !!!

Posted

este corect dar dak iei questurile de la lvl 35 si sa zicem k la lvl 35 iei alala cu florile si tot asa nu cumva ramai fara q mai incolo

deci e bine pe la lvl 43-45 sa incepi q si pana atunci sa faci lvl la maongs sau revine(mie mi placut in revine k aia dadeau multe elemente de wind II :P )

Posted

care e mai bun rogue pe dagger sau crossbow ?

si de ex eu ma fac wizzard si vreau sa folosesc un skill de cleric trebe sa pun pe mn cleric rod ,sau sa schimb setu de pe mn ?

merge sa fac wizzard pe armor ?sau nu mere ?

Posted

joaca cineva pe mars??

k ma plict k guildul meu sta mai mult ziua pana max la 1 dim dar eu stau pana la 5 dim

si maplict sigur

va bag in guild, dak avetzi lvl 40-42 merem la xp impreuna numa sa nu ma mai plict asa

Si thx spidy, park ai zis k joci pe mars

mai joci?? nu vii la mine in guild( nui al meu, mie sila oricum sa fiu iara GM, e nasol)

facem si noi o treaba :P

Posted

ce ziceti care build e mai bun 80 pacheon fire heuksal 60 lightning sau 80 pacheon fire bicheon 60 lightning ? astept pareri ...

Posted

ce ziceti care build e mai bun 80 pacheon fire heuksal 60 lightning sau 80 pacheon fire bicheon 60 lightning ? astept pareri ...

nu prea inteleg ce ai vrut sa intrebi aici... Dar,totusi daca vrei sa mergi cu 2 tipuri de arma,le duci pe ambele la 80, fire neaparat 80 si al patrulea skill,care il duci la 60,il alegi in functie de care sunt cele 2 arme. Daca una din ele e bicheon,ai defence datorita anumitor skilluri,asa ca iti permiti sa urci light la 60. Daca mergi pe pacheon si glaive,urci cold la 60 pentru defence.

Cipi

Oasis : int nuker lv 68 (fire, light 68, bicheon68, cold 60), 230 000 SP farmed from lv1 untill now !

Posted

cu ce mobi sa ma bat la lvl 21 ? sa ma mai bat cu chaji ?sau sa ma bat cu mobi de astia de lvl 23-30 ?

bate la crabi pana la 25 , de la 25 bati la lupi aia de 25 . Cel mai bine cresti in party auto share 10 inshi pe un mob party iei xp la greu ;)

Posted

nu prea inteleg ce ai vrut sa intrebi aici... Dar,totusi daca vrei sa mergi cu 2 tipuri de arma,le duci pe ambele la 80, fire neaparat 80 si al patrulea skill,care il duci la 60,il alegi in functie de care sunt cele 2 arme. Daca una din ele e bicheon,ai defence datorita anumitor skilluri,asa ca iti permiti sa urci light la 60. Daca mergi pe pacheon si glaive,urci cold la 60 pentru defence.

Cipi

Oasis : int nuker lv 68 (fire, light 68, bicheon68, cold 60), 230 000 SP farmed from lv1 untill now !

care e mai bun la pvp bow + blade si shield sau bow + glavie ? cold il scot ca n-are rost sa-l tin pt defence ca sunt full str si fac light 60 ca nu vreau sa ma misc ca melcu...

Posted

care e mai bun la pvp bow + blade si shield sau bow + glavie ? cold il scot ca n-are rost sa-l tin pt defence ca sunt full str si fac light 60 ca nu vreau sa ma misc ca melcu...

flo nu ai de lucru ??da-l incol de blade ramai pe bow k e bun .decat sa faci waeapon switching mai bn ridici coldu si ai phy def mai mare...parerea mea e ca nu ai de lucru :P

pana farmezi atat mai bn il lasi pe ionel sa faca un cs :right:

Guest Day&Night
Posted

m-am apucat si eu de silkroad fffoarte misto grafica .

am un european de lvl 13 si un chinez de lvl 9 .

joc pe hercule . exista vreun guild care recruteaza noobi contact me.

Chinezu:R3LOD3 si Europeanu: Zikeline

Posted

bate la crabi pana la 25 , de la 25 bati la lupi aia de 25 . Cel mai bine cresti in party auto share 10 inshi pe un mob party iei xp la greu ;)

looool !! mah,party mai mare de 8 nu exista ! fii si tu mai atent la ce spui pe aici,ca unii chiar nu stiu si te cred.

ca sa ii raspund si lui la intrebare,cel mai bine e sa bati la mobi de lvl tau. daca ai iteme suficient de bune,te poti duce la mobi cu max 3 lvl mai mare ca tine. dar daca ai caracter european,ramai la cei de lvl tau.

la PvP cel mai bun era glaiverul. cu noile updateuri la skilluri,s-a modificat balanta,e foarte bun si arcasul. Deci o combinatie intre ei e mortala. Gandeste-te,dai knock-back cu arcul si cateva criticale,iar cand se apropie de tine ,muti repede pe glaive si ii dai stun,inca 1 combo,apoi iar knock-back de la glaive,te muti inapoi pe arc... si tot asa. :D Gandeste-te numai e poti face. Problema e ca tre' sa farmezi extraordinar de mult,peste 400-500 mii de SP.

In legatura cu lightingul,daca il bagi doar pentru speed,nu are rost. La lvl max,iti da un increase la speed de cel mult 65%. Daca faci alchemie,iti poti face singur din tablete din acelea de Wind, Drug of Gales. Iti da pentru 30 min 70% increase speed,deci mult mai mult ca un buff de 8 min si cu doar 65% increase.

Sper ca te-am ajutat cu ditamai pagina ce am scris-o aici.. :P

Daca mai ai intrebari,astept...

flo nu ai de lucru ??da-l incol de blade ramai pe bow k e bun .decat sa faci waeapon switching mai bn ridici coldu si ai phy def mai mare...parerea mea e ca nu ai de lucru :P

pana farmezi atat mai bn il lasi pe ionel sa faca un cs :right:

Daddy,arcasul nu e invincibil. Cea mai buna e o combinatie de 2 arme,dar si greu de facut. Am vazut arcasi batuti de nukeri mar... Din astia ca mine adica :D S-a bagat la ultimul combo de blade division status,ii termina pe toti strenghterii,isi ia damage mare,chiar si cu garment pe ei... Deci am vazut arcas full farm cu set garment +4 si full blue,arc SoSUN+5 in mana,batut de nuker ca mine,tot de 80 si cu protector pe el,dar cu sword 72+7. Deci un combo de arme e cel mai bun,dar greu de facut :|

Posted

cum ai scris RO si parantezele atunci?

nush dc dar shiftul mere numa la unele caracter....pls help, ma dispera

la PvP cel mai bun era glaiverul. cu noile updateuri la skilluri,s-a modificat balanta,e foarte bun si arcasul. Deci o combinatie intre ei e mortala. Gandeste-te,dai knock-back cu arcul si cateva criticale,iar cand se apropie de tine ,muti repede pe glaive si ii dai stun,inca 1 combo,apoi iar knock-back de la glaive,te muti inapoi pe arc... si tot asa. Gandeste-te numai e poti face. Problema e ca tre' sa farmezi extraordinar de mult,peste 400-500 mii de SP.

In legatura cu lightingul,daca il bagi doar pentru speed,nu are rost. La lvl max,iti da un increase la speed de cel mult 65%. Daca faci alchemie,iti poti face singur din tablete din acelea de Wind, Drug of Gales. Iti da pentru 30 min 70% increase speed,deci mult mai mult ca un buff de 8 min si cu doar 65% increase.

Sper ca te-am ajutat cu ditamai pagina ce am scris-o aici..

Daca mai ai intrebari,astept...

CITAT(Daddysady @ Oct 8 2007, 20:05)

flo nu ai de lucru ??da-l incol de blade ramai pe bow k e bun .decat sa faci waeapon switching mai bn ridici coldu si ai phy def mai mare...parerea mea e ca nu ai de lucru

pana farmezi atat mai bn il lasi pe ionel sa faca un cs

Daddy,arcasul nu e invincibil. Cea mai buna e o combinatie de 2 arme,dar si greu de facut. Am vazut arcasi batuti de nukeri mar... Din astia ca mine adica S-a bagat la ultimul combo de blade division status,ii termina pe toti strenghterii,isi ia damage mare,chiar si cu garment pe ei... Deci am vazut arcas full farm cu set garment +4 si full blue,arc SoSUN+5 in mana,batut de nuker ca mine,tot de 80 si cu protector pe el,dar cu sword 72+7. Deci un combo de arme e cel mai bun,dar greu de facut :|

Deci u te gandesti si la viitor??

cand o sa se bage updateurile e de rau cu 2 arme. mai bine ramai la arc sau glavie alegi si o sa fie bine

o sa ai 3 masteri full de 90 si una dak vrei de 30

tziash sugera pacheon 90 fire 90 lightning 90 si cold 30. e suepr buildul si mai ales cu skilurile noi ai ff marei sanse sa batzi mai pe totzi.

BTW e cumva inspectzie ?/

Posted

1. tu nu esti copilaresc deloc..........da masinuta ta e mai tare, basculata lui taica tu e mai mare s.a.m.d =)) ..........

2. ............da ce ai acolo soarele de pe cer?

3. nu pot zice decat ca =)) ............tu boot ai 24/24 7/7 cand draq mai si jucai..............

4. si cam piperate preturile la power lev. de pe site ul tau.............

tineti gura copilut nu ma intereseaza cati ani ai daca gandesti ca unu

nu intzeleg ce e asa de copilaresc la X_treamRO

nu cred k la mai fol nimeni dar u fol acelasi nume de rahat intotdeauna, cine stie de unde lai mai copiat si pe asta k si pe zeus era unu la fel

Pai dak eu nu sunt original cu forumul u cum esti mah.....u ai inventat forumul si nu stiam eu??

Ce ai putea avea u si eu nu?? Zic eu k as avea mai multe k tine de la cate am stras si am invatzat sa programez dar u stii numa sa furi si sa mituiesti jucatorii sa stea pt bot

Parerea mea este k esti un mare NOOOOOB

Si thx de sustzinere malkor

nu am copiat nimic guilda superstars de pe redsea e de romani si e printre primele si am venit pe mars sa continui ce au inceput romanii de pe redsea

joaca cineva pe mars??

k ma plict k guildul meu sta mai mult ziua pana max la 1 dim dar eu stau pana la 5 dim

si maplict sigur

va bag in guild, dak avetzi lvl 40-42 merem la xp impreuna numa sa nu ma mai plict asa

Si thx spidy, park ai zis k joci pe mars

mai joci?? nu vii la mine in guild( nui al meu, mie sila oricum sa fiu iara GM, e nasol)

facem si noi o treaba :P

superstars va fi cea mai buna e plina de boti si asta e bine va fi o guilda puternica ^^

Posted

avem uniune cu ea si se vede k e plina de botzi

nu potzi vb cu nimeni, sa faci un trade etc

your a complit idiot

u ai facut ceva cu mainile proprii sau ai ajuns lvl 10 si teai plictisit si teai gadit sa botezi??

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...