Mallkor Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 da ma original da totusi ceva mai bun nu ai putut gasii? ceva mai necopilarescsi daca nuti place in guild atunci poti pleca superstars e cel mai bun guild de romani de pe redsea si vreau sa fie si pe mars vrei sa faci si u un forum ? cat de original e asta? oricum tu nu poti sa ai ce am eu pe-al meu daca nu mai joc nu inseamna ca nu mai pot posta stiu jocu ca am jucat destul de mult 1. tu nu esti copilaresc deloc..........da masinuta ta e mai tare, basculata lui taica tu e mai mare s.a.m.d .......... 2. oricum tu nu poti sa ai ce am eu pe-al meu............da ce ai acolo soarele de pe cer? 3. daca nu mai joc nu inseamna ca nu mai pot posta stiu jocu ca am jucat destul de mult nu pot zice decat ca ............tu boot ai 24/24 7/7 cand draq mai si jucai.............. 4. si cam piperate preturile la power lev. de pe site ul tau.............
The Dash Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 da ma original da totusi ceva mai bun nu ai putut gasii? ceva mai necopilarescsi daca nuti place in guild atunci poti pleca superstars e cel mai bun guild de romani de pe redsea si vreau sa fie si pe mars vrei sa faci si u un forum ? cat de original e asta?oricum tu nu poti sa ai ce am eu pe-al meudaca nu mai joc nu inseamna ca nu mai pot posta stiu jocu ca am jucat destul de multnu intzeleg ce e asa de copilaresc la X_treamROnu cred k la mai fol nimeni dar u fol acelasi nume de rahat intotdeauna, cine stie de unde lai mai copiat si pe asta k si pe zeus era unu la felPai dak eu nu sunt original cu forumul u cum esti mah.....u ai inventat forumul si nu stiam eu??Ce ai putea avea u si eu nu?? Zic eu k as avea mai multe k tine de la cate am stras si am invatzat sa programez dar u stii numa sa furi si sa mituiesti jucatorii sa stea pt botParerea mea este k esti un mare NOOOOOBSi thx de sustzinere malkor
skorpyo93 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 imi schimb buildu de la archer folosesc lightning ca imbue in loc de fire.Fire mi se pare cam inutil.Doar dmg si atat.Da la light dmg se duce la mai multi si arata mai misto ca fire :D buildu meu o sa fie PACHEON 80 ; LIGHT 80 ; ICE 70 ; FIRE 20 ; si FORCE 50 . Astept injuraturi si parerile voastre :P
Daddysady Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 am auzit o faza leg de imbue de light....se dau skillurile mai repede ? :blink: (De ex un nuke sa zicem k il dai cu imbue de fire in 5 sec si cu imbue de light in 4 sec sau wtf) imi schimb buildu de la archer folosesc lightning ca imbue in loc de fire.Fire mi se pare cam inutil.Doar dmg si atat.Da la light dmg se duce la mai multi si arata mai misto ca fire :D buildu meu o sa fie PACHEON 80 ; LIGHT 80 ; ICE 70 ; FIRE 20 ; si FORCE 50 . Astept injuraturi si parerile voastre :P :error: :error: :error:
skorpyo93 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 apropo dupa ce ajungi la lvl maxim mai poti aduna SP ?
Mallkor Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 apropo dupa ce ajungi la lvl maxim mai poti aduna SP ?bineinteles............
The Dash Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 potzi sa farmezi k asa au facut totzi de 72+ k sasi adune sp pt skilurile noifarmezi si dupa ce ajungi 80 si 99.99%in legatura cu buildul: itzi sugerez sa faci asa80Pacheon 80 Fire 80 Lightningdak bagi imbue de lit nu prea o sa potzi vana uniqs dak sunt apropiatzi de lvl tau si in special nu pe LYe adevarat k arata mai fain dar mai bine dai mai mult dmg odata si faza cu dat skiluri mai rpd e vrajealacred k el a vazut k scade parry si credea k e att ratiosi oricum nici atac ratio nu face sa taci mai rpdDeci buildul zis de mine e perfect pt arcashi si am lasat doar 3 mastery pt k sa te pregatesti de lvl 90 cand o sa bagi iara cate 10 mastery la fiecare.Hope i helped, Bafta
Tzugui Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 25-100k si esti fericit..sau ar trebui.ms mult,eu ma gandeam la un pret in jur de 140-150 k,dar m-am gandit prost :D
skorpyo93 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 da ice ?nu e bun pt arcas ? da faza e ca buildu meu de acum este pache 19 light 14 ice 17 fire 17 si force 17 da am vazut k la light e ft avantajos contra mai multi si e bun la thiefi.Adic azi am vazut un trade si erau mai multi thiefi care dadeau cu arcu cu imbue light.Si mia luat cam jumate din viata pt ca eram langa caravana si mai e la ice faza aia cu snow shild care mi se pare klumea cu fire nu prea te poti descurca cu mai multi. Dak ma concentrez pe pache +light dau de la distanta si fug knd mobu vine pt ca am speed.Si dak pun si ice ii fac un frost nova si ala e. Totusi ar trebui sa folosesc pots mai des. Oricum pe fire ar fi prea clasic.Eu nu fac charu neaparat pt pvp.Doar debia mam apucat de sro.Si vreau sa fiu mai original
The Dash Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 decibuidul tau momentan e varza(fara suparare), u tziai bagat la toate, u chiar crezi k ai prea multe sp si nai ce face cu ele??fa cu tziam zis eu si o sa fie binefatzi un char nou k asta e deja stricatcu litl e bun dar ce nu intzelegi. nare acelasi dmg k fire plus k la uniq hunting nai shanse cu el si nare cum satzi ia tzie din vitza dpt k ar face PK.ala era un thif sau mob kre dadea in tinesi dak era un arcash kre omora mai multzi deodata atunci dadea cu berserker arou sau skilul mai upgradat pt k ala are splashdak itzi faci buildul kre itzizic eu o sa fie perfectsi am uitat sa zic postu trecut baga imbue fireAm uitat sa zic: u esti str, deci STR nu int k sa pui snow shilddak fol skilu ala ramai fara mana imediat si o sa ajungi sa tragi cu atac normal
skorpyo93 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 atunci fac altfel.Nu vreau sa fac alt char.O sa fac PACHE 80 LIGHT 73FIRE 80 ICE 17 si force 50
The Dash Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 1. fol edit2. tzias sugera sa faci cum tziam zis eu dar faci cum vrei e charul tau3. nu folosi force, e vrza. macar dak ai face ceva aseamantor cu ce am zis eu4. omule, e de sugerat sa o iei de la capat
ShUb3r3cK Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 oky .... am si eu o intrebare ... pe ce serv joaca cei mai multi romani?.... k na. solo printre straini e greu astept raspuns d la voi ms anticipat
Avzar Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 As spune ca pe Babel...Insa nu sunt 100% sigur !!Suntem impartiti peste tot :P
The Dash Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 pai u zici babel k colo esti u, nu??eu as zice hercules sau marsuna din astea e plin de romani
Sephiroth Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 asa zici si tu , pentru ca ai char/joci pe serverele alea ^ joaca destul de multi romani de pe lm pe Troy
flo17 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 oky .... am si eu o intrebare ... pe ce serv joaca cei mai multi romani?.... k na. solo printre straini e greu astept raspuns d la voi ms anticipat pe greece normal :cool2: si dak intrii da-mi un pm cu numele la charu tau sa vb in joc .
skorpyo93 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 ma cat iti ia de la lvl 22 sa ajungi la 50 de ex ?(fara ticket) si apropo la ce lvl sa folosesc alea 2 tickete care le ai knd faci char nou ?
iLoveCalifornia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 M-am gandit sa ma reapuc din nou , so cine joaca pe RedSea?@skorpyo , depinde unde omori , joci 24/7 ?
EvilToileT Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 M-am gandit sa ma reapuc din nou , so cine joaca pe RedSea?cum adik te reapuci ...iei totul de la 0 ? sau ai un alt char ..ca daca incepi de la 0 hai pe sparta ca am vaz ca cauti guilda pe redsea si nu gasesti pe sparta te pot baga in cea mai tare uniune de romani de pe sparta...daca vrei dami rasp aicea sau pe mess HF & GL allz :beer:
iLoveCalifornia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 am deja caracteru meu de 32 ... si nu prea am chef sa ma apuc de la 0 pe alt server... @LE: da e inspectie :P
alina_suky Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 e cumva inspecti pe toate srv,ca miadat disconect..si nu mai pot intra?un rsp repede :D
The Dash Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 pai mie mia luat cu farm (am un glavier full farmed de 48) 2 luni de la 0 la 48 dar fara potzi sa faci in 2 lunu lvl 52cu tiketele tzias sugere sa le folosesti la lvl 40 k nu ai deloc quest atuncea