Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

da ma original da totusi ceva mai bun nu ai putut gasii? ceva mai necopilaresc

si daca nuti place in guild atunci poti pleca superstars e cel mai bun guild de romani de pe redsea si vreau sa fie si pe mars

vrei sa faci si u un forum ? cat de original e asta?

oricum tu nu poti sa ai ce am eu pe-al meu

daca nu mai joc nu inseamna ca nu mai pot posta stiu jocu ca am jucat destul de mult

1. tu nu esti copilaresc deloc..........da masinuta ta e mai tare, basculata lui taica tu e mai mare s.a.m.d =)) ..........

2.

............da ce ai acolo soarele de pe cer?

3.

daca nu mai joc nu inseamna ca nu mai pot posta stiu jocu ca am jucat destul de mult
nu pot zice decat ca =)) ............tu boot ai 24/24 7/7 cand draq mai si jucai..............

4. si cam piperate preturile la power lev. de pe site ul tau.............

Posted

da ma original da totusi ceva mai bun nu ai putut gasii? ceva mai necopilaresc

si daca nuti place in guild atunci poti pleca superstars e cel mai bun guild de romani de pe redsea si vreau sa fie si pe mars

vrei sa faci si u un forum ? cat de original e asta?

nu intzeleg ce e asa de copilaresc la X_treamRO

nu cred k la mai fol nimeni dar u fol acelasi nume de rahat intotdeauna, cine stie de unde lai mai copiat si pe asta k si pe zeus era unu la fel

Pai dak eu nu sunt original cu forumul u cum esti mah.....u ai inventat forumul si nu stiam eu??

Ce ai putea avea u si eu nu?? Zic eu k as avea mai multe k tine de la cate am stras si am invatzat sa programez dar u stii numa sa furi si sa mituiesti jucatorii sa stea pt bot

Parerea mea este k esti un mare NOOOOOB

Si thx de sustzinere malkor

Posted

imi schimb buildu de la archer :))

folosesc lightning ca imbue in loc de fire.Fire mi se pare cam inutil.Doar dmg si atat.Da la light dmg se duce la mai multi si arata mai misto ca fire :D

buildu meu o sa fie PACHEON 80 ; LIGHT 80 ; ICE 70 ; FIRE 20 ; si FORCE 50 . Astept injuraturi si parerile voastre :P

Posted

am auzit o faza leg de imbue de light....se dau skillurile mai repede ? :blink: (De ex un nuke sa zicem k il dai cu imbue de fire in 5 sec si cu imbue de light in 4 sec sau wtf)

imi schimb buildu de la archer :))

folosesc lightning ca imbue in loc de fire.Fire mi se pare cam inutil.Doar dmg si atat.Da la light dmg se duce la mai multi si arata mai misto ca fire :D

buildu meu o sa fie PACHEON 80 ; LIGHT 80 ; ICE 70 ; FIRE 20 ; si FORCE 50 . Astept injuraturi si parerile voastre :P

:error: :error: :error:

Posted

potzi sa farmezi k asa au facut totzi de 72+ k sasi adune sp pt skilurile noi

farmezi si dupa ce ajungi 80 si 99.99%

in legatura cu buildul: itzi sugerez sa faci asa

80Pacheon 80 Fire 80 Lightning

dak bagi imbue de lit nu prea o sa potzi vana uniqs dak sunt apropiatzi de lvl tau si in special nu pe LY

e adevarat k arata mai fain dar mai bine dai mai mult dmg odata si faza cu dat skiluri mai rpd e vrajeala

cred k el a vazut k scade parry si credea k e att ratio

si oricum nici atac ratio nu face sa taci mai rpd

Deci buildul zis de mine e perfect pt arcashi si am lasat doar 3 mastery pt k sa te pregatesti de lvl 90 cand o sa bagi iara cate 10 mastery la fiecare.

Hope i helped, Bafta

Posted

da ice ?nu e bun pt arcas ?

da faza e ca buildu meu de acum este pache 19 light 14 ice 17 fire 17 si force 17

da am vazut k la light e ft avantajos contra mai multi si e bun la thiefi.Adic azi am vazut un trade si erau mai multi thiefi care dadeau cu arcu cu imbue light.Si mia luat cam jumate din viata pt ca eram langa caravana

si mai e la ice faza aia cu snow shild care mi se pare klumea

cu fire nu prea te poti descurca cu mai multi.

Dak ma concentrez pe pache +light dau de la distanta si fug knd mobu vine pt ca am speed.Si dak pun si ice ii fac un frost nova si ala e.

Totusi ar trebui sa folosesc pots mai des.

Oricum pe fire ar fi prea clasic.Eu nu fac charu neaparat pt pvp.Doar debia mam apucat de sro.Si vreau sa fiu mai original =))

Posted

deci

buidul tau momentan e varza(fara suparare), u tziai bagat la toate, u chiar crezi k ai prea multe sp si nai ce face cu ele??

fa cu tziam zis eu si o sa fie bine

fatzi un char nou k asta e deja stricat

cu litl e bun dar ce nu intzelegi. nare acelasi dmg k fire plus k la uniq hunting nai shanse cu el si nare cum satzi ia tzie din vitza dpt k ar face PK.ala era un thif sau mob kre dadea in tine

si dak era un arcash kre omora mai multzi deodata atunci dadea cu berserker arou sau skilul mai upgradat pt k ala are splash

dak itzi faci buildul kre itzizic eu o sa fie perfect

si am uitat sa zic postu trecut baga imbue fire

Am uitat sa zic: u esti str, deci STR nu int k sa pui snow shild

dak fol skilu ala ramai fara mana imediat si o sa ajungi sa tragi cu atac normal

Posted

1. fol edit

2. tzias sugera sa faci cum tziam zis eu dar faci cum vrei e charul tau

3. nu folosi force, e vrza. macar dak ai face ceva aseamantor cu ce am zis eu

4. omule, e de sugerat sa o iei de la capat

Posted

oky .... am si eu o intrebare ... pe ce serv joaca cei mai multi romani?.... k na. solo printre straini e greu :)) astept raspuns d la voi ms anticipat

pe greece normal :cool2: si dak intrii da-mi un pm cu numele la charu tau sa vb in joc .

Posted

M-am gandit sa ma reapuc din nou , so cine joaca pe RedSea?

cum adik te reapuci ...iei totul de la 0 ? sau ai un alt char ..ca daca incepi de la 0 hai pe sparta ca am vaz ca cauti guilda pe redsea si nu gasesti pe sparta te pot baga in cea mai tare uniune de romani de pe sparta...daca vrei dami rasp aicea sau pe mess HF & GL allz :beer:

Posted

pai mie mia luat cu farm (am un glavier full farmed de 48) 2 luni de la 0 la 48 dar fara potzi sa faci in 2 lunu lvl 52

cu tiketele tzias sugere sa le folosesti la lvl 40 k nu ai deloc quest atuncea

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...