Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

lol Firefly

gardianu ala al tau de 65 cu daggere ori nu stie sa joace ori nu avea skiluri sau arma la zi

dagger 1vs1 bate tot ce misca de acelasi lvl

acum depinde si cum joci characterul si ce subclass folosesti

eu personal am dagger de lvl 68 si bat caracterre pana in lvl 75 dar m-am lasat de el din cauza farmingului

am inceput unul nou si dupa o perioada de farming am plecat la lvl... am lvl 33 deocamdata dar cine vrea sa vada ce pote sa faca un dagger sa imi dea un pm pe Zeus:)

Posted

app no1 primul tau char i lai dat la un turk sau cui??

k am auzit k si u si prietenul tau tot de lvl mare atzi vandut charul

si eu si amicii mei ne bucuram k puteam face war insfarshit cu aia din HaiduciiRO

oricum acuma nu mai cont pt k mia fost hekuit acontul mia fost ciordit guildul dar nah

viatza mere mai departe

Posted

l-am imprumutat, dar acum e la mine dar tot plictisitor e..

china e muci...^^^ euro la putere

Posted

lol Firefly

gardianu ala al tau de 65 cu daggere ori nu stie sa joace ori nu avea skiluri sau arma la zi

dagger 1vs1 bate tot ce misca de acelasi lvl

acum depinde si cum joci characterul si ce subclass folosesti

eu personal am dagger de lvl 68 si bat caracterre pana in lvl 75 dar m-am lasat de el din cauza farmingului

am inceput unul nou si dupa o perioada de farming am plecat la lvl... am lvl 33 deocamdata dar cine vrea sa vada ce pote sa faca un dagger sa imi dea un pm pe Zeus:)

o sa o spun scurt : nu are rezistenta si buff-ul ,daca mai e si el on.. pvp ,pvp..dar grinding..

Posted

la grinding te tine cineva in spate ma intereseaza mai mult partea cu pvp:)

Posted

l-am imprumutat, dar acum e la mine dar tot plictisitor e..

china e muci...^^^ euro la putere

De cand se face comertz pe topicul dedicat SilkRoad ?

Intra la Anunturi / Publicitate pentru 'bussines'

Posted

ah deci nici o sansa sa omor tiger girl ?dar dak suntem 3 de lvl 20 -25 ?mai joc sro cu 2 colegi de la mn din clasa.Si sa zicem eu fac cercu ala de la force cu teraphy care are attack prevemption.Si nu dam decat cu skilurile care nu lovesc mai multi mobi.cred ca merge ideea. =))dam doar in TG si ceilalti mobi nu o sa atace pt ca e attack prevemtion.Plus dak ei mor le dau resurect.Ei cum sunt pe glaive fac dmg mai mare si dak mor eu cum sunt pe arc si stau mai departe le dau ress plus ca o sa fiu in cercu meu cu prevemtion =))sper sa mearga

Guest Vegeta_2006
Posted

am si eu o intrebare sunt nou in joc si vreau sa si vreau sa stiu de ce nu merge nici un nickname am incercat chiar si cuv urate

Posted

am si eu o intrebare sunt nou in joc si vreau sa si vreau sa stiu de ce nu merge nici un nickname am incercat chiar si cuv urate

1.nu merge pt ca mai este folosit acel nickname in joc pe acelasi server..........

2.nu se pot folosi cuvinte urate/murdare in engleza.....................

Posted

ah....baga*** p***.Nasol rau.Macar incercam.Da exista si mobi elite ?eu stiu de mobi general,general(party),giant,sau champion.Oare sunt champion party sau giant party sau giant champion party =)) ?

Posted

De cand se face comertz pe topicul dedicat SilkRoad ?

Intra la Anunturi / Publicitate pentru 'bussines'

Esti noob??nu stii sa citesti??

dc il critici dak nu ai citit??

numa sa faci post?? el doar mia zis k acontul lui cu lvl mare la imprumutat la cineva nu a zis k vinde

poate vroiai sa faci quote la ala cu schimbul de aconturi

inceark mai multe cuvinte legate prin "_"

ex: the_dash_the_best :P

ah....baga*** p***.Nasol rau.Macar incercam.Da exista si mobi elite ?eu stiu de mobi general,general(party),giant,sau champion.Oare sunt champion party sau giant party sau giant champion party ?

incercatzi k navetzi cum so omoratzi decat dak suntetzi pe la 3 dim sau pe la 9

asa stau eu dupa ea, la 3 dim si tot no prind :((

exista general pty champion pty si giant pty si nu nu exista giant champion pty

Note: am facut un calcul si am observat k un champin pty = giant

Posted

am facut si eu un calcul si am observat ca un elite are hp cat 3 normali si dmg cat 2 la un loc , un champ party cat 3 champi hp si tot asa ^.^ anyway champ = x2 hp , champ party= x6 hp >>> no giant hp :/

giant party are vreo x45 hp pentru ca un giant normal are x15

Posted

cam nasol tare.Oricum dak am fi 8 romani de lvl 20 -25 cred ca am putea omora o dihanie de TG

apropo cat de bun e skillu GRASS WALK FLOW -SPEED ?

e bun ... mai incolo lvl mai mare o sa iei a 2a sau a3a carte ( nu mai tin minte) si o sa ai 10 m imediat .. te sfatuiesc sa il iei dak ai sp :)

Posted

e bun ... mai incolo lvl mai mare o sa iei a 2a sau a3a carte ( nu mai tin minte) si o sa ai 10 m imediat .. te sfatuiesc sa il iei dak ai sp :)

wtf i-ai explicat acolo?

1.grass walk flow->speed e un skill indispensabil in silk.....

2.iti sugerez sa iti bagi si ghost walk phatom->shadow

Posted

Auziti cam cat ar face un SoS necklace 2D immortal(5/times) si burn hour(nu mai stiu exact cum era toata chestia asta :D ) .Va intreb pt ca eu n-am mai vandut niciodata SoS accesory.

Astept raspuns! :tiphat:

nu stie nimeni?

Posted

am facut si eu un calcul si am observat ca un elite are hp cat 3 normali si dmg cat 2 la un loc , un champ party cat 3 champi hp si tot asa ^.^ anyway champ = x2 hp , champ party= x6 hp >>> no giant hp :/

giant party are vreo x45 hp pentru ca un giant normal are x15

nu cred eu k ai calculat viatza

eu am fost la cineva si are tbot

la bara de sus itzi arata hp la mobi si un champion pty are exact k un giant normal

asa k numi zici mie k nush ce vb

Off: miau iesit dragonii, yey

Posted

mah nu zic k nu e de traba

dar totzi kre au intrat la voi au intrat pe "shpaga"

pt k iatzi mituit cu bot u asa de voie, si ce ai cu X_treamRO??

ce nu me mai era si ala la guildul tau

prefer sa fiu mai original decat sa am nume de guild derahat.

E bine k teai lasat de silk k nu ne mai terorizezi cu criticile tare

GTFO

Edit: si eu vreau sa fac acuma un forum cu aplicatzii dar nu mituiesc oamenii sa intre la noi in guild cu bot

o sa fac si nish prog ajutateaore dar u stii numa sa furi de la altzii

Get a life dude

da ma original da totusi ceva mai bun nu ai putut gasii? ceva mai necopilaresc

si daca nuti place in guild atunci poti pleca superstars e cel mai bun guild de romani de pe redsea si vreau sa fie si pe mars

vrei sa faci si u un forum ? cat de original e asta?

oricum tu nu poti sa ai ce am eu pe-al meu

daca nu mai joc nu inseamna ca nu mai pot posta stiu jocu ca am jucat destul de mult

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...