Tzugui Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 level nu mai zici? am zis ca are 2 degree,e normal ca e lvl mic :D iti cere lvl 12 pt ea.
Guest _NO1_ Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 lol Fireflygardianu ala al tau de 65 cu daggere ori nu stie sa joace ori nu avea skiluri sau arma la zidagger 1vs1 bate tot ce misca de acelasi lvlacum depinde si cum joci characterul si ce subclass folosestieu personal am dagger de lvl 68 si bat caracterre pana in lvl 75 dar m-am lasat de el din cauza farminguluiam inceput unul nou si dupa o perioada de farming am plecat la lvl... am lvl 33 deocamdata dar cine vrea sa vada ce pote sa faca un dagger sa imi dea un pm pe Zeus:)
The Dash Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 app no1 primul tau char i lai dat la un turk sau cui??k am auzit k si u si prietenul tau tot de lvl mare atzi vandut charulsi eu si amicii mei ne bucuram k puteam face war insfarshit cu aia din HaiduciiROoricum acuma nu mai cont pt k mia fost hekuit acontul mia fost ciordit guildul dar nahviatza mere mai departe
Guest _NO1_ Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 l-am imprumutat, dar acum e la mine dar tot plictisitor e..china e muci...^^^ euro la putere
qasi Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 cine vrea sa schimbe cont silkroad sa ma contacteze pe adresa de e-mail calinmihaid@gmail.com:beer:
Firefly Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 lol Fireflygardianu ala al tau de 65 cu daggere ori nu stie sa joace ori nu avea skiluri sau arma la zidagger 1vs1 bate tot ce misca de acelasi lvlacum depinde si cum joci characterul si ce subclass folosestieu personal am dagger de lvl 68 si bat caracterre pana in lvl 75 dar m-am lasat de el din cauza farminguluiam inceput unul nou si dupa o perioada de farming am plecat la lvl... am lvl 33 deocamdata dar cine vrea sa vada ce pote sa faca un dagger sa imi dea un pm pe Zeus:)o sa o spun scurt : nu are rezistenta si buff-ul ,daca mai e si el on.. pvp ,pvp..dar grinding..
Guest _NO1_ Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 la grinding te tine cineva in spate ma intereseaza mai mult partea cu pvp:)
Avzar Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 l-am imprumutat, dar acum e la mine dar tot plictisitor e..china e muci...^^^ euro la putere De cand se face comertz pe topicul dedicat SilkRoad ?Intra la Anunturi / Publicitate pentru 'bussines'
skorpyo93 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 ah deci nici o sansa sa omor tiger girl ?dar dak suntem 3 de lvl 20 -25 ?mai joc sro cu 2 colegi de la mn din clasa.Si sa zicem eu fac cercu ala de la force cu teraphy care are attack prevemption.Si nu dam decat cu skilurile care nu lovesc mai multi mobi.cred ca merge ideea. =))dam doar in TG si ceilalti mobi nu o sa atace pt ca e attack prevemtion.Plus dak ei mor le dau resurect.Ei cum sunt pe glaive fac dmg mai mare si dak mor eu cum sunt pe arc si stau mai departe le dau ress plus ca o sa fiu in cercu meu cu prevemtion =))sper sa mearga
Firefly Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 cercul ala merge doar pt mobii generali nu pt giants si elite .daca vine un nuker de lvl >64 nu faceti nimic.
Guest Vegeta_2006 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 am si eu o intrebare sunt nou in joc si vreau sa si vreau sa stiu de ce nu merge nici un nickname am incercat chiar si cuv urate
Mallkor Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 am si eu o intrebare sunt nou in joc si vreau sa si vreau sa stiu de ce nu merge nici un nickname am incercat chiar si cuv urate1.nu merge pt ca mai este folosit acel nickname in joc pe acelasi server..........2.nu se pot folosi cuvinte urate/murdare in engleza.....................
skorpyo93 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 ah....baga*** p***.Nasol rau.Macar incercam.Da exista si mobi elite ?eu stiu de mobi general,general(party),giant,sau champion.Oare sunt champion party sau giant party sau giant champion party ?
The Dash Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 De cand se face comertz pe topicul dedicat SilkRoad ?Intra la Anunturi / Publicitate pentru 'bussines' Esti noob??nu stii sa citesti?? dc il critici dak nu ai citit?? numa sa faci post?? el doar mia zis k acontul lui cu lvl mare la imprumutat la cineva nu a zis k vinde poate vroiai sa faci quote la ala cu schimbul de aconturi am si eu o intrebare sunt nou in joc si vreau sa si vreau sa stiu de ce nu merge nici un nickname am incercat chiar si cuv urate inceark mai multe cuvinte legate prin "_" ex: the_dash_the_best :P ah....baga*** p***.Nasol rau.Macar incercam.Da exista si mobi elite ?eu stiu de mobi general,general(party),giant,sau champion.Oare sunt champion party sau giant party sau giant champion party ? incercatzi k navetzi cum so omoratzi decat dak suntetzi pe la 3 dim sau pe la 9 asa stau eu dupa ea, la 3 dim si tot no prind exista general pty champion pty si giant pty si nu nu exista giant champion pty Note: am facut un calcul si am observat k un champin pty = giant
Sephiroth Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 am facut si eu un calcul si am observat ca un elite are hp cat 3 normali si dmg cat 2 la un loc , un champ party cat 3 champi hp si tot asa ^.^ anyway champ = x2 hp , champ party= x6 hp >>> no giant hp :/ giant party are vreo x45 hp pentru ca un giant normal are x15
skorpyo93 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 cam nasol tare.Oricum dak am fi 8 romani de lvl 20 -25 cred ca am putea omora o dihanie de TGapropo cat de bun e skillu GRASS WALK FLOW -SPEED ?
BogdaNzZ Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 io am batut-o pe tg la lvl 30 solo..au venit aia mai mari da n-au avut cum s-o atace din cauza la ceilalti mobi
Silkroadplayer Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 cam nasol tare.Oricum dak am fi 8 romani de lvl 20 -25 cred ca am putea omora o dihanie de TGapropo cat de bun e skillu GRASS WALK FLOW -SPEED ?e bun ... mai incolo lvl mai mare o sa iei a 2a sau a3a carte ( nu mai tin minte) si o sa ai 10 m imediat .. te sfatuiesc sa il iei dak ai sp :)
Avzar Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Dap Dash, scuze.M-am grabit.Era vorba de cel cu mail-ul.
SimplySimple Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 e bun ... mai incolo lvl mai mare o sa iei a 2a sau a3a carte ( nu mai tin minte) si o sa ai 10 m imediat .. te sfatuiesc sa il iei dak ai sp :)wtf i-ai explicat acolo?1.grass walk flow->speed e un skill indispensabil in silk.....2.iti sugerez sa iti bagi si ghost walk phatom->shadow
Tzugui Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Auziti cam cat ar face un SoS necklace 2D immortal(5/times) si burn hour(nu mai stiu exact cum era toata chestia asta :D ) .Va intreb pt ca eu n-am mai vandut niciodata SoS accesory.Astept raspuns! :tiphat:nu stie nimeni?
The Dash Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 am facut si eu un calcul si am observat ca un elite are hp cat 3 normali si dmg cat 2 la un loc , un champ party cat 3 champi hp si tot asa ^.^ anyway champ = x2 hp , champ party= x6 hp >>> no giant hp :/ giant party are vreo x45 hp pentru ca un giant normal are x15nu cred eu k ai calculat viatzaeu am fost la cineva si are tbotla bara de sus itzi arata hp la mobi si un champion pty are exact k un giant normalasa k numi zici mie k nush ce vbOff: miau iesit dragonii, yey
Firefly Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 nu stie nimeni?25-100k si esti fericit..sau ar trebui.
asdfg11 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 mah nu zic k nu e de trabadar totzi kre au intrat la voi au intrat pe "shpaga"pt k iatzi mituit cu bot u asa de voie, si ce ai cu X_treamRO??ce nu me mai era si ala la guildul tauprefer sa fiu mai original decat sa am nume de guild derahat.E bine k teai lasat de silk k nu ne mai terorizezi cu criticile tareGTFOEdit: si eu vreau sa fac acuma un forum cu aplicatzii dar nu mituiesc oamenii sa intre la noi in guild cu boto sa fac si nish prog ajutateaore dar u stii numa sa furi de la altziiGet a life dudeda ma original da totusi ceva mai bun nu ai putut gasii? ceva mai necopilarescsi daca nuti place in guild atunci poti pleca superstars e cel mai bun guild de romani de pe redsea si vreau sa fie si pe mars vrei sa faci si u un forum ? cat de original e asta?oricum tu nu poti sa ai ce am eu pe-al meudaca nu mai joc nu inseamna ca nu mai pot posta stiu jocu ca am jucat destul de mult