Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Si acuma..o parere sincera despre Wizard (caster) are rost sa ma kinui la el ?

Sau sa incep cu un Rogue ?

pareri ? :D

acum depinde cu ce fel de char sti sau iti place sa joci.. parerea mea k aman2 sunt buni :)

Posted

pai dak ia intrat in guildul lu asdfgdg nu eti in al meu

el a promis bot gratis celor kre le intra in guild

Eu sunt in guilda X_treamRO nick TheDash

mai the_dasahasdafdsa

eu si probabil si ceilalti nau stat in guilda aia fiindca e nume e ala

"X_treamRO" =)) mai dao dreq ce nume e ala ma?macar de era scris mai normal

btw eu m-am lasat de silk :D si ma bucur ca mam lasat :banana:

guilda e in grija lui Holy_Arrow e de treaba va face cea mai buna guilda de romani de pe mars...

avem forum , acolo gasiti bot si nu numai aplicatii faine care va ajuta la login etc...

Posted

mah nu zic k nu e de traba

dar totzi kre au intrat la voi au intrat pe "shpaga"

pt k iatzi mituit cu bot u asa de voie, si ce ai cu X_treamRO??

ce nu me mai era si ala la guildul tau

prefer sa fiu mai original decat sa am nume de guild derahat.

E bine k teai lasat de silk k nu ne mai terorizezi cu criticile tare

GTFO

Edit: si eu vreau sa fac acuma un forum cu aplicatzii dar nu mituiesc oamenii sa intre la noi in guild cu bot

o sa fac si nish prog ajutateaore dar u stii numa sa furi de la altzii

Get a life dude

Posted

Am si eu un dagger de lv 26 gap 0 ce ziceti merita sa ma mut pe crossbow ? cu dagger e super dau dmg + crit mare numa mnah iau si dmg dela mobi si mam gandit sapun crossbow ca dau dmg mare + crit deci e mai avantajos ca daggerul ...ASTEPT PARERI ! :beer:

Posted

eu am un Warlock si is multzumit foarte de el...dmg mare..omor party la nebunie...si toti ma injura ca iau dropuriile de pe mobi...dar singur la un poarty nu ma iau..nici de giant

parerea mea despre Cross e buna..dmg mare...crit sanatos si viata...ce iti doresti mai mult? :P

mutate pe cros dupa mn....bafta

asdfgh mah u de toti tre sa te iei de pe forum?....ce nu suporti sa te abtii?....TheDash sia pus numele ca i place...si chiar suna bine...asa ca fieacare cu parerea lui proprie...nu tre sa postezi ca "ce cacat e numele"..dac tie ti se pare nashpa mai bine taci si nu jigni pe altii...

Posted

Asa deci m-am convins pe european care sunt cei mai buni... fiecare dupa placul lor..

Dar pe Chinese ? Care credeti voi, ca ar fi un build 'perfect' ?

Blade+Scut / Pure Str + Fire ?

ce ziceti ?

Posted

Asa deci m-am convins pe european care sunt cei mai buni... fiecare dupa placul lor..

Dar pe Chinese ? Care credeti voi, ca ar fi un build 'perfect' ?

Blade+Scut / Pure Str + Fire ?

ce ziceti ?

dac vrei STR tias spune Full STR glavie/fire

dac vrei INT tias propune Full INT Spear/fire/lightning

parerea mea este glavie full STR cu fire

Posted

ehm....e adevarat e off topic...dar voua va mere messu?ca nu imi intra pe nici un id...wtf???? :blink:

ma...imi raspundeti si mie pls?ca e aiurea rau:|nu intra deloc messu...trillian...meebo opr w/e cu id de yahoo....msn imi merge...wtfffffffffffffffff???

Posted

WRONG! :naughty: dropurile sunt pentru europeni & chinese DOAR in Hotan , ai fost tu in Jangan de la 1 la 20 si ti-a cazut item european?

probabil :dontknow: eu ma bat in cave si cad euro si chinese asa ca nu doar in takla :P

Posted

ma...imi raspundeti si mie pls?ca e aiurea rau:|nu intra deloc messu...trillian...meebo opr w/e cu id de yahoo....msn imi merge...wtfffffffffffffffff???

eu is pe meebo si merge..dar pe mess normal e cam ciudat la mn...nu pot schimba poza ...nu pot da click dreapta...nu pot aproape nik....ca iese din el si nush din ce cauza...lam pus de X ori si tot aia e....

Norocu meu cu Skype...STA best Friend

Posted

never mind...read this:

Can't talk now. System's down.

Sorry for the holdup. Looks like a temporary glitch in our network has part of Yahoo! mail down, so you're briefly without service. Rest assured the alarms are blaring in the basement and our team is working frantically to get you up and running ASAP. Again, the snag is on our end ? so there's no need for you to do a thing.

Back to it,

Yahoo! Mail Team

au probleme...o sa revina...cica l-au picat romanii lol :D :D :D

Posted

asa deci dupa lungi cautari si lupte seculare.... (toate forumurile posibile de sro) :))

Am realizat ca Build-ul ideal pentru un char Chinez ar fi:

PURE INT / Sword & Shield / Fire(full) / Lighting tot inafara de imbue, ptr ca avem un imbue foarte bun la fire.

nu aplaudati, ms ms :))

Posted

BAAAAAA UNDE APARE TIGER GIRL, CE ITEME CAD DE LA MOBU ASTA,CAND APARE , si oare pot sa omor mobu asta singur ?am lvl 21

ce intrebare e asta mah?vb si tu mai frumos daca vrei sa ti se raspunda...pt cum te-ai exprimat iti zic atat : www.google.ro si scrii tiger girl spawn places...cad iteme speciale pana in lvl 20...si in legatura cu ultima "intrebare"....tg are vreo 500.000 hp....in primu rand nu o sa fi NICIODATA singur cu ea....(bine bine....sa ai bulanu dp lume)...deci bafta sa o omori(mai ales ca apar o gramada de tigrii...la inceput normali,apoi gianti si dupa eliti)...pe scut mai mult de 15 secunde nu-ti dau la TG

Posted

probabil :dontknow: eu ma bat in cave si cad euro si chinese asa ca nu doar in takla :P

vezi ce am scris eu : peste mobi de lvl 40 sunt si chinezesti si europene.

daggerele:

-buff-ul = -75% deffence phy si mag. asta ar veni..daca ai 1000 def. ramai cu 250 ,cea ce inseamna 750dmg in plus ...pt un euro cu pot delay de 15sec nu e prea bine.

-e lupta de aproape si te ataca mai devreme ,plus ca daca sunt mai mult agresivi la gramada vin toti pe tine daca te duci langa ei

+dmg mai maricel decat x-bow.

x-bow:

+ knock back,knock down

+buff-ul scade viata la jumatate si doar phy def - 40%(daca ai robe si te lupti cu mobi cu mag atk esti scos)

+distanta.eu omor mobii de lvl-ul meu normali inainte sa ajunga la mine...long shot(lovitura cea mai puternica +7m distanta) + kd(50% sanse sa fie doborat) + kb (50% sanse sa fie dat inapoi).e mort pana ajunge la mine.( daca mai bag si x-bow x-treme e mort din prima lovitura).

- se incarca greu loviturile si are dmg putin mai micutz decat daggere.

+daca e un grup mai mare de mobi agresivi ..de la distanta atragi doar unul.

+ daca fol stealth pt a ataca in pvp sau in jobbing ataci de la distanta si ai avans in a fugi...fugi destul dupa te bagi in stealth si gata..daca nu te detecteaza e bine.

vr sa va spun ca gardianul meu de academie a ajuns pana pe la lvl 65 cu daggerele si dupa ce a bagat bani in pet ,gt si sp ticket l'a lasat balta pt ca s'a enervat ca murea foarte rapid in pvp.era lvl 64 si un penon ii facea 1000 si ceva dmg(Cu daggers desperate on) dar bine..dadea si crit de 35k fara zerk la un penon party giant(niste daggere +5 )

eu le'am luat pe amandoua pana pe la lvl 40 si ceva ,daggere pt pvp ,1shot killing si x-bow pt grinding.cand am vzt ca trb sa fac farming mult pt a continua cu amandoua ..am lasat daggerele balta.

BAAAAAA UNDE APARE TIGER GIRL, CE ITEME CAD DE LA MOBU ASTA,CAND APARE , si oare pot sa omor mobu asta singur ?am lvl 21

nu iti recomand :D eu am asteptat pe cerberus 3 ore(trecusera 7 ore si ceva de la ultimul spawn cand a aparut).nu am nimerit spawn place-ul,m'am transformat in kokoru,am trecut prin 3 spot-uri si gata,mort.intreb pe ala care l'a omorat,cica il condusese un "noob" pana undeva dupa care a murit.

cu cerberus e usor zic eu ,in comparatie cu tg.

tg :

1.e vananata la greu si mai mereu de jucatori destul de mari in lvl care iti for face ks foarte usor...pe xian cel putin,tg nu sta in viata mai mult de 1 minut(de regula in weekend-uri ,dupa 20-30 secunde e moarta)

2.da..cum spuneau..te va rupe.eu eram lvl 24..erau niste tipi pe acolo,turci o vanau..am nimerit si eu pe acolo din greseala ..eu vanam.aveam armuri npc..eram 75% str 25% int pe glavie parca ( primul caracter,inca invatam) si am zis sa ma bag si eu sa o lovesc..si apar gigantii si elitele...am murit imediat..ce aglomeratie era acolo printre toti mobii aia,nu puteam sa dau click pe tg.

sunt lvl 61 si nu am omorat nici un unique pana acum..am mai nimerit din intamplare si langa cerberus cand a aparut dar eram la fel,lvl 26 si erau giganti cu mag atk,eu pe light armour,european..murit repede.

Posted

Ma refeream la monstrii pana in level 40... oricum cave nu e in downhang , intrarea e acolo :)

Posted

sry de off topick dar vreau so spun

Pls datzi si voi click pe oua sa creask si sa am si eu primu meu dragon pls pls pls

On topick: miam luat multiclient si acuma imi fac plvl la un xbow

din experientza mea si la nish pretenii dak itzi dau un xbou un crit peste fatza esti 1hit dead

Si dagerele is bune dar dak te apropii de el si el are combustion itzi da un stun sau nuke sau orice si esti dead

si adevarul e k snt apropiatzi la dmg dar nu vreau sa mor pt oleak de dmg in plus

si am vaz nish filme in care facea unu 1 hit la playeri de 64+ si el era 52

=))

Posted

Auziti cam cat ar face un SoS necklace 2D immortal(5/times) si burn hour(nu mai stiu exact cum era toata chestia asta :D ) .Va intreb pt ca eu n-am mai vandut niciodata SoS accesory.

Astept raspuns! :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...