Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

daca vrei guilda pe sparta dai PM CaSsyA sau 13 si vezi daca au loc in guilda sau zile sa intrebe in uniune daca au nevoie de membri apropo e cea mai tare uniune de romani :right:

ok,maine cand o sa ma intorc acasa o sa incerc,singur e cam plictisitor de acuma :) =((

Posted

Dash acum master acolo Napalm_Ro

Posted

stand aseara knd nam avut net pe ganduri mam gandit la cel mai penal built :LAM NUMIT PURE SHIT : HEUKSAL 80(pasiva de HP) FORCE(pasiva de MP)FIRE 80 si LIGHT 60 .Si cireasa de pe coliva ....caracteru e hybrid hybrid =))

Posted

stand aseara knd nam avut net pe ganduri mam gandit la cel mai penal built :LAM NUMIT PURE SHIT : HEUKSAL 80(pasiva de HP) FORCE(pasiva de MP)FIRE 80 si LIGHT 60 .Si cireasa de pe coliva ....caracteru e hybrid hybrid =))

gresit asta ar fi cel mai penal : 80 force si...si ...atat :P

Posted

adddddddddddd =))

azi am gasit SOS =))La decayed yeoha (party) =))pacat k era de fumeie :(( oricum este de lvl 12 si il vand cu....nst dativa voi cu parerea.SOS lvl 12 pants (protector) +mp increase = cat $

Posted

adddddddddddd =))

azi am gasit SOS =))La decayed yeoha (party) =))pacat k era de fumeie :(( oricum este de lvl 12 si il vand cu....nst dativa voi cu parerea.SOS lvl 12 pants (protector) +mp increase = cat $

daca scoti mai mult de 300-400k pe ei..esti beton.

Posted

nu dropurile sunt la fel peste tot foloseste dimensional gate :right: asta dak ai 20 k ;)

WRONG! :naughty: dropurile sunt pentru europeni & chinese DOAR in Hotan , ai fost tu in Jangan de la 1 la 20 si ti-a cazut item european?

Posted

adddddddddddd =))

pe severu meu ii vinzi cu 100k maxim :cool2:

Guest flo007ro
Posted

salut ..caut ghilda romani pe hercule...sunt lvl 22..si m-am cam saturat sa joc singur de nebun ..

merci!

Guest flo007ro
Posted

sal caut ghilda pe hercules ...is lvl 22

someone?

id mess irimia_florentin

merci

Posted

Schimb cont am:

-Wizard lvl 24 cu tot ce ii trebuie lup(caine) vraji la cleric(lv14) si wizard(lv 24 cu toate vrajile in limita nivelelui) in europa

-Warlocl lvl 7 in central asia

-cleric lv 4 in europa

-si un loc liber

Il schimb cu un wzard lvl 30 min.

:beer:

Posted

Si..care ar fi diferentza intre un rogue si un wizard (caster) ?

eu sunt lvl 61 acum si am 8.6k HP si 2.7k MP , sunt pure str.

pe echipament am 5 puncte int si 3 str,atat.

daca nu ma insel..la lvl 61,pure int ar veni invers , 8.6k MP si 2.7k HP.

te descurci cu 2.7k HP + potiuni din 15 in 15 secunde ? nu prea cred.

in schimb vei avea dmg foarte mare..acest lucru insa il poti realiza si cu un rogue.bine,nu ca un wizard dar totusi..e o diferenta.

experimenteaza..alege ce'ti va place mai mult pt ca asta conteaza.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...