Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

err eu nu am vazut azi decat 2-3 boti la bunwangs , best way sa nu te enerveze , te duci cat mai departe de spotu ala , nu mi-am facut probleme , chiar am omorat 2 giants fara sa imi faca ks botteri ^_^

Posted

SAL all!!!!

am o intrebare!

1.La inceput dupa ce miam scris datele de la login....dar la toate serverele apare CROWDED....shi nu pot intra!CUM POT REZOLVA PROBLEMA ASTA???!!! :comp1: :dontknow: :pumn: :sef:

2.Care a putetzi creste????(nu conteaza serverul!nu am niciun caracter mai tare de lvl 5!!!

VA ROG SA MA AJUTAZTI!!!PLS PLS PLS

Posted

nu prea cunosc jocu asta si....recunosc nu prea am citit discutia de la inceput asa ca as dori sa-mi ziceti cum e cu jocu..de unde il iau ...si ce mai trb sa fac

Posted

SAL all!!!!

am o intrebare!

1.La inceput dupa ce miam scris datele de la login....dar la toate serverele apare CROWDED....shi nu pot intra!CUM POT REZOLVA PROBLEMA ASTA???!!! :comp1: :dontknow: :pumn: :sef:

2.Care a putetzi creste????(nu conteaza serverul!nu am niciun caracter mai tare de lvl 5!!!

VA ROG SA MA AJUTAZTI!!!PLS PLS PLS

=))=)) hahahahahahahahahaha ms de portia de ras...1 nu ai intrat pt ca erau crowded=full nu ai prins loc...2 dc cred toti noobii care nici macar nu se interes de jocu care il joaca k o sa-i creasca unu "high lvl"???? =))=)) fratilor eu cand m-am apuc de sro am citit tot ce era pe site am dld tot ce se putea dld si am citit 192 de pagini de linkmania(cat erau p-atunci)....SO:NU MAI PUNETI INTREBARI CRETINE DE GENU CARE MA CRESTE,DC NU POT INTRA PE SERVER?PARE SUPER OK...ADICA...SCRIE CROWDED...(lmao) =))=)) daca vreti sa cunoasteti cititi...nu ati fost primii cu problema asta...si problema ta era rezolv in primele max 10 pagini de forum...da e greu sa citesti...tot ce se mai stie in sro...bot,plvl,gold,pvp master...nu mai are nici un farmec jocu:-<....eh...asta e...treaba voastra

Posted

speedy

dc te comportzi asa

acordai omului o sansa

deci, sa incep. u nu puteai intra pt k serverele erau full

un server mai vechi are capacitatea de 3000 de oameni si unu nou noutz are 2000 dar unu ce vreo 2 sapt creste la 2500. dak vrei sa intri asigurat, vezi pe la 12+ noaptea si diminieatza pana in 12

de crescut teas creste eu, dar intai sa fac si eu lvl 42 si sa gasesc un mc sa imi fac si xboul mare k e lvl 1

eu joc pe mars am lvl 37(nam mai jucat de 3 sapt, mam bagat in jocul ala de plictisitzi WoW-nu flaming or spaming pls) nick: TheDash

vb in joc sau pe forum

Posted

pare cam ciudat chestia asta cu crescutu in sro.Totusi dak eu am lvl 20 si ma duce unu la isyutaru cred ca imi da peste 100 % :))

aprpopo.eram anu trecut in sro pe xian.Si eram pe la tiger mountain si vad o bila care plutea.Deci o bila o sfera si scria mangiang (intelegeti voi) si am zis : "WTF IS THIS ?!! ce sa caute mangiang la tiger mountain?? :))"si am dat in cutia aia si dupa aia vine si ma omoara.Intrebarea este : Ce era aia ?Pandora box sau ce ?

Posted

"Bila aia" (nici eu nu mai stiu cum ii zice :dooh: ) este o capcana ptr. mobi din cate imi aduc aminte si pe care o poti cumpara de la NPC-uri din orase.

App mai luau teapa si botii si o loveau. :D

Posted

Pai bila ala se numeste Protector... si da mai sunt unii boti care o iau ca pe o tinta si o ataca. Bineinteles botii mor dupaia =)), dar nu toti dau in ea... mai nou nici unul nu mai prea da ca multi is versiuni imbunatatite.

Posted

sincer mie nu mia cazut nici un sos de la giantzi numa de la championi si normaly

dar dak intrebarea ta este cum potzi sa faci rost de astea este simplu

fiecare mob are variabila lui de luck, dropul este ca o tombola,k la cazinouri...stii alea kre tragi de maner si trebe sa nimereste 3 de acelasi fel, ceva de genu este si la luck(am citit pe multe forumuri asa k nu facetzi pe desteptzii)

dak u ai omorat mobul si la "tombola" a cazut sos

atunci asa apare itemul

Posted

pare cam ciudat chestia asta cu crescutu in sro.Totusi dak eu am lvl 20 si ma duce unu la isyutaru cred ca imi da peste 100 % :))

aprpopo.eram anu trecut in sro pe xian.Si eram pe la tiger mountain si vad o bila care plutea.Deci o bila o sfera si scria mangiang (intelegeti voi) si am zis : "WTF IS THIS ?!! ce sa caute mangiang la tiger mountain?? :))"si am dat in cutia aia si dupa aia vine si ma omoara.Intrebarea este : Ce era aia ?Pandora box sau ce ?

nu chiar..adica daca esti intr'un party cu unul de 80 si ala omoara mobi cu 11 lvl-e mai mari ca tine iei maximul de xp/sp. daca diferenta e mai mica sau mai mare decat 11 iei din ce in ce mai putin. tu 20 isy de 60,spatiu de 40..o sa iei foarte putin.nu'ti pot da un exemplu concret dar cu cat e spatiul mai mare decat 11 lvle intre tine si mob cu atat vei lua mai putin,si 40 de lvle diferenta..

si da..cu soX-urile chiar nu conteaza.eu eram pe undeva pe la lvl 35 si omoram mobi de lvl 27 daca nu ma insel si mi'a cazut o pereche de cercei sos de la un mob normal.la fel si cu restul,un sos de la un closier(lvl 29,daca nu ma insel,sau 30) normal si un som de la kokoru normal(lvl 31).si cum spunea si "TheDash" ..tombola..e pur si simplu aleatoriu cand si cui cade.sunt sigur ca am auzit cu toti de persoane care au lvl 80 si nu au avut nici un drop de sox(daca li s'a facut power lvling pana undeva sus unde iei un item pe saptamana..sau nu ..asta nu stiu).

si cu bila aia..prima oara cand aud ,interesant.

Posted

Dar mai e o problema!!!Nu pot intra nici dimineatza sau noaptea!!!DEOARECE APARE FAZA AIA CU DISCONNECT!!!asha ca...is knock-out :box:

Posted

Dar mai e o problema!!!Nu pot intra nici dimineatza sau noaptea!!!DEOARECE APARE FAZA AIA CU DISCONNECT!!!asha ca...is knock-out :box:

asta e...no pain no game...ori te chinui sa intri in joc ori il dai dreq si incerci altceva...recomand wow...

(open game->ID:xxx PASS:yyy->connect->code->intri/cannot connect due to server traffic->disconected from server=o iei de la inceput)

Sper ca s-a inteles ca eu nu mai expilc a doua oara...

@young reinstaleaza jocu...

Posted

cool...go and get ur sosun :bananadance2:

MMOsite Screenshot Contest! 9/28/2007

Hello. This is Silkroad Online.

MMOsite is teaming up with SRO Official to hold this SRO Screenshot Contest.

If you are looking for a chance to get a Seal of Sun, click here.

Posted

Daca vretzi sa jucatzi pe un server bun!Intratzi pe ElDorado!!!NU ARE NICIUN PIC DE LAG!!! :D :D :D

Guest papp_daniel2001
Posted

Salutare . Sunt nou pe forum...

Joaca cineva pe Alps cumva ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...