Guest crinu Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Un loc sigur , gasesti intre orele 7 dimineatza si 5 dupamasa.. iti garantez io !
Guest crinu Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 iha fratilorr am reusit sa fac uptdate .. kl lam sters si akum fac update.. URAA !:X pana face update ma bag la scris bafta !
Aldguth Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Hmm incearca sa folosesti butonul "EDIT", nu de alta da sa arate frumos forumul. si btw nu trebuie sa ne zici TOT ce faci " pana face update ma bag la scris bafta !"
Aldguth Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Offtopic:Hmm deci daca pun smiley la sfarsit inseamna ca spun in gluma sau cu un scop bun, so ckeck my post.Ontopic:Nu stiu de ce acum cand intru in Silkroad imi inchide TOATE aplicatiile. Are cineva vreo idee?
Guest Boris1 Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 E vre un guild pe venice ,romnesc in care sa ma bag si eu?Am nivel 19 deocamdata. Daca exista vre unul dati pm in joc Nicolae_RO.
alexxx70 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Salut to all Mai fratilor intru suferintza pe SilkRoad am si eu de spus cate ceva: -in primul rand sa ma prezint: joc pe serverul Xian, nickul meu e RALEX1 guilda Dracula, char male,pure strg,glavie fire, lvl 36 si joc de vreo luna sau mai putin de o luna cred dar nu asta conteaza ci altele si anume: -am citit si eu pe acest site ce au scris altii inaintea mea si trag urmatoarele concluzii:multi se plang aici ca nu pot intra sau alceva,se plang ca expul e prea mic,se plang se plang se plang.......degeaba va plangetzi ca adminii de la silk nu va raspund si in nici un caz aici si in romaneste.Am intrat noob noob in silk,nu stiam nici macar ce e ala NPC si ce sunt alea SP-uri(m-a intrebat un amic cand aveam lvl 7 unde am pus SP-urile si i-am zis ca nu mi-a picat inca din monstri).Parerea mea e ca mai bine in joc gasiti romani care au lvl mai mare ca al vostru si intrebatzi acolo iar aici intrebatzi doar chestiuni de tehnica,de soft sau altele importante.Cat despre exp ce sa zic,e mic intradevar dar in asta consta o anume logica a jocului si anume ca te batzi ore sau zile intregi in aceleasi locuri la acelasi quest pt a cunoaste ffff bine terenul pt cazul in care faci trade sau hunt sau o faci pe hotul si apoi daca tot trebuie sa te bati ca sa faci exp si lvle si SP-uri de ce sa nu iei si un bonus din Questuri?Nu?Tre sa recunoastem ca fara acele questuri care de cele mai multe ori sunt plictisitoare nu am creste la fel de repede si ne-am plictisi f repede,asa macar ai 2 scopuri nu unul,levelul+bonusul din quest deci se formeaza un addicted si mai mare pt acest joc. As mai avea de spus multe dar vreau sa subliniez cu precadere un lucru: ROMANILOR MACAR IN ACEST JOC FITZI UNITI !!! Respec' to all
MisterDevil Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 alex ... e de natura romaneasca sa ne uram .. si sa ne distantam ... daca vrei sa vezi o tzara cu gameri uniti ... WAR POLANIE ... tot ce am jucat mmo ... am fost pus la perete de POLANIE si eventual distrus .. pe cand clanul meu ... orice clan roman ... fura curent prin joc ..
alexxx70 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 *MIsterDevil din pacate cam ai dreptate...si e valabil si in za game si in the real life....C'est la vie toujours parshiva,nu? *Accesand acest link gasiti date despre absolut toate Questurile de la toate lvl-urile http://www.silkroadonline.net/sro_board/on...9&List_Ref=1363 Respec' all
Guest master06 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 am auzit ca e marpha jocu ...cred ca am sa ma bag sa vad cum e
GReedy Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 chiar mi-e lene sa citesc 30 de pagini asa ca intreb direct. E vreo guilda de romani pe Troy?
GonzZo Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 chiar mi-e lene sa citesc 30 de pagini asa ca intreb direct.E vreo guilda de romani pe Troy? Ar trebui un topic cu titlul asta pt lineage si silkroad , doar sunt cele mai jucate jocuri.
Danny Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 stiu ca e un guild de romani pe Troy , sunt sigur , dar nu mai tin minte cum ii cheama.
snap_troy Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 (edited) da pe Troy este seria de guilduri Tech Army : TechArmy si Tech_Army.... [ suntem mai ceva k CONNEX GO & KAMARAD )))) ]...ambele lvl 4 cu romani activi, big Union, BLAH BLAH BLAH....mai multe infomatii le aflati de la CmdrDrakov, in rest totul e bine si frumos ! My signature cred k zice cam TOTUL (mai multe informatii legate de Tech Army pe www.techarmy.ro....scuze dc nu am voie sa fac reclama...) techarmy par a fi aranjati calumea ... sarind peste reclama ... cele 2 posturi m`au deranjat (warn +no suspend ) Edited June 4, 2006 by MisterDevil
snap_troy Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 apropo are careva idee cum pot sa imi pun la signature si eu un banner(1,25MB)?un banner gata facut, care se afla in PCul meu (adik nu e de pe net) ?????????? pls HELP ME, I'M NOOB
Aldguth Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Sa imi dai adresa ta de Yahoo messanger si te ajut eu. ONtopic. Daca intru pe troy ma ajutati si pe mine?
DarKyDarKy Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Am si eu o intrebare..am downloadat jocul , am facut update iar apoi contul. Incerc sa intru in joc,iar cand imi apare lista de servere imi scrie la toate in dreapta cu rosu "Crowded" Stie cineva care e problema ?
Aldguth Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Stai sa ma gandesc....uhmm.....fiindca e full serverul cumva? Nu iti fa nici o problema ca asa e la toti.