Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

nu sunt on :| none of them , wait your turn please !

pana una alta , hai sa nu ne abatem de la subiect o_O mai ales pentru spamagari ca asta :/

credeti ca atunci cand vor da drumu la lvl 90 vor mari experienta ? pentru ca daca nu , cred ca astia de 80(vorbind de cei legit) se vor lasa de silk sau se vor apuca de botting :surprised:

Posted

nu sunt on :| none of them , wait your turn please !

pana una alta , hai sa nu ne abatem de la subiect o_O mai ales pentru spamagari ca asta :/

credeti ca atunci cand vor da drumu la lvl 90 vor mari experienta ? pentru ca daca nu , cred ca astia de 80(vorbind de cei legit) se vor lasa de silk sau se vor apuca de botting :surprised:

pai nush und am auzit k de la 80 la 90 iti trebe exp ca de la 1 la 80 :blink:

nush ce o sa faca...eu vreau sa creasca max mastery lvl(x/300) :pray:

oare o sa il creasca ?nu stie nimeni exact?

Guest mustar_andy2
Posted

deci..... bai zdrentelor ce aveti bre cu omu daca vrea bot ceai cu el deci....bai hahahalerelor unde e bah legea aia cu botu ati auzit si voi de bot ..... bai malkor ce te dai bah mare pe aici ca sebya re char mic si chestiii bai zdreanta ai si tu un char de 69 ce mare rahat aici ........ bah voi estea de la linkmania bai comunistilor...bah daca il trimit pe smarandescu a voi sa va dea 4 pumni in cap va omoara bai zdrentelor comunistilor bah....bah angajez eu unu nene dala de se pricepe la calculatoare dala hacker cum amama lui ii zace si va distruge tot forumu bai hahalerelor comunisti ... ce keyllogere bah nu pot eu keyyloger bai hahalerelor...... dati voi ban aici comunisti huoooooooooo daca ai cont de 100000000000000000000000 de posturi pe linkmania esti cel mai tare ia mai dute bah draqu

Permanent pe ambele conturi.

Posted

puteti inceta ? seby parca nu te mai interesa forumul.cand ai decis tu ca asta e proprietate publica in totalitate ? te credeam linistit dar vad ca..ti'ai dovedit limitele tale.nu continui discutia ca nu o scoatem la capat.

experienta nu s'ar mari.d c sa se mareasca ? daca nu se mareste si vrea cineva sa ajunga la 90 va trb sa bage o cantitate destul de mare de timp si/sau gt.e spre avantajul joymax-ului chestia asta. daca se va lua xp mai usor s'ar scade nevoie de resurse,resurse pe care joymax-ul le ofera ,atat platite cat si gratuite.

este deja foarte clar.cand este vorba de "oare ce fel o sa fie un update?" raspunsul are legatura 75% cu o modalitate ca joymax-ul sa scoata mai multi bani din acest joc,respectiv din buzunarele unora din noi.

tinta lor e banul nu altceva.

cel mai mult ma deranjeaza gandul ca voi va vedeti ca persoanele care au mereu dreptate si restul vorbesc aiurea si orice am spune voi credeti ca vb aiurea si voi stiti cel mai bine.ok..ne vedem peste 50 de ani sa vedem cum au stat treburile in viata asta ? propun si eu banarea lor pt ca,pe mine cel putin ,ma deranjeaza.

daca aveti putina minte,sunt sigur ca o aveti , veci citit tot ce am spus si va veti gandi la asta si nu veti sari imediat cu atacurile. stiti nu ca pe lumea asta sunt oameni de diferite varste cu diferite valori intelectuale.voi unde va situati dupa voi asa ? si ma refer la cei 2,seby si mustar.vb degeaba..dar chiar simt nevoia sa ma descarc si de ce sa nu o fac

Posted

Ceea ce nu intelegeti voi (unii) este ca atata timp cat postati pe LinkMania trebuie sa si respectati regulile impuse. LinkMania este un serviciu 100% legal, pe care vi-l ofera RDS-ul gratuit. Bot-ul jocului Silkroad este un program considerat de ei ilegal, iar de la ultimul incident din acest thread, cand cineva a oferit un bot avand keylogger, s-a stabilit ca linkurile catre programe considerate ilegale (bot-ul din sro) sa fie interzise pe linkmania. In caz contrar, suportati consecintele.

Ca de altfel, orice lucru ilegal postat pe LinkMania este interzis. Ati mai fost avertizati in legatura cu bot-ul.

In continuare v-as ruga ca urmatoarele posturi sa fie legate de subiect (silkroad), iar daca aveti plangeri impotriva moderatorilor sunteti liberi sa postati in acest thread.

Orice alta situatie neprevazuta de acest regulament va fi judecata de moderatorii forumului, care au si ultimul cuvant in ce priveste deciziile luate. Necunoasterea regulilor acestui forum nu este o scuza. Incalcarea in mod repetat a regulilor precizate in acest regulament atrage dupa sine pedepse din ce in ce mai mari.

V-a mai zis Shade (moderatorul de la Jocuri) ca este interzisa postarea linkurilor ce contin Boti. (botii fiind programe ilegale)

Sanctiunile date de moderatori sunt diverse si variaza in functie de regulile incalcate. Pot merge de la inchiderea sau mutarea unor threaduri, la editarea posturilor, avatarelor, semnaturilor, sau la stergerea lor definitiva. Utilizatorii care incalca aceste reguli pot primi un avertisment prin cresterea nivelului de Warn, sau pedepse mai dure incepand cu oprirea dreptului de a mai posta o anumita perioada, suspendarea contului temporar sau definitiv, sau chiar banarea pe IP si interzicerea totala a accesului pe acest site. Sanctiunile sunt hotarate de moderatorii acestui forum in functie de gravitatea faptei si de antecedentele userului. Plangerile la adresa moderatorilor se pot face intr-un mod civilizat, indicand exact problema intalnita, in threadul corespunzator din forumul Probleme, sugestii si comentarii

Ai aici Regulamentul

p.s. Nu e forum de Silkroad, e forum de gaming. Doar topicul e dedicat jocului Silkroad.

Posted

deci..... bai zdrentelor ce aveti bre cu omu daca vrea bot ceai cu el deci....bai hahahalerelor unde e bah legea aia cu botu ati auzit si voi de bot ..... bai malkor ce te dai bah mare pe aici ca sebya re char mic si chestiii bai zdreanta ai si tu un char de 69 ce mare rahat aici ........ bah voi estea de la linkmania bai comunistilor...bah daca il trimit pe smarandescu a voi sa va dea 4 pumni in cap va omoara bai zdrentelor comunistilor bah....bah angajez eu unu nene dala de se pricepe la calculatoare dala hacker cum amama lui ii zace si va distruge tot forumu bai hahalerelor comunisti ... ce keyllogere bah nu pot eu keyyloger bai hahalerelor...... dati voi ban aici comunisti huoooooooooo daca ai cont de 100000000000000000000000 de posturi pe linkmania esti cel mai tare ia mai dute bah draqu

ti-ai inspirat replicile de la GeeGee Berbecally? penibil:)

pai da dar cred ca o sa consume vreo 2-3 premium-uri un user ca sa faca de la 80 la 81 ... so that would mean a lot of $ for JoyMax , credeam ca se gandesc si ei cat de cat si la ceilalti , nu ca sunt egoisti o.O

@mehico cred ca au citit regulile , dar au uitat sa le respecte ...

Posted

poate ca-s offtopic ...dar GG Malkor....esti unul dintre putinii (poate singurul care da dovada de maturitate):P

Sunt dezamagit de felul in care a ajuns acest topic...daca sa continua asa ...nici nu-mi imaginez cum va ajunge topicul ...SO SAD!!

Posted

Ganezu acest a ajuns in halul aceste de foarte mult timp... doar ca s-a mai agravat situatia :(, ceea ce nu e este bine. Din pacate asemenea specimene, trebuie tratate ca atare si nu bagate in seama!

Posted

mah seby...tu esti in clasa a 8-a si ar trebui sa inveti...dac vrei sa injuri dute la ciobani si injura acolo...eu in locu tu asi avea grija cum vb aici ca sunt uni mai mari peste 30ani si tie ca mucos ar trebui sa taci...se vede ca esti prost educat...

BAFTA ALL IN SPECIAL PENRU THE DASH :D

Posted

ah e cam nasol.Totusi ce e faza aia cu islamu.Mai apare ink o clasa sau ce ?Si nu inteleg dc aia de la sro nu vor mari xp pt ca deja au bani cat sa dea si la nepoti.Parca iau banii in mormant cu ei.Ma rog decizia lor.Cam de kk

ia ce vad aici sunt la gradinita de gaming ura =))

Posted

ashadar` am si eu un char la silkroad de lvl 19..si la lvl 20 am auzit ca ma pot face thief, trader, hunter.

Daca as vrea sa ma fac trader ?

1. Unde fac questul pentru a ma face trader..sau unde trebe sa ma duc ?

Si alte intrebari...

a) m-am dus Full STR pana la lvl 17, deci am bagat toate punctele la str, e bine ?

b ) am pus skill de sword/blade, e bine ?

c) daca vreau sa dau dmg mare cu Fire (rivier force) trebe sa bag int ?

Posted

nu tu esti un caracter full STRENGHT repet ful STRENGHT.Pt a face damage mare pe strenght trebuie sa ai un imbue bun adica fire.(imbue =primu skill care baga foc/gheata sau lighting in arma).Daca vei pune la int vei fi hybrid.Tu puteti in continuare la bicheon , si la fire.Si puneti numai la strenght

Posted

ashadar` am si eu un char la silkroad de lvl 19..si la lvl 20 am auzit ca ma pot face thief, trader, hunter.

Daca as vrea sa ma fac trader ?

1. Unde fac questul pentru a ma face trader..sau unde trebe sa ma duc ?

Si alte intrebari...

a) m-am dus Full STR pana la lvl 17, deci am bagat toate punctele la str, e bine ?

b ) am pus skill de sword/blade, e bine ?

c) daca vreau sa dau dmg mare cu Fire (rivier force) trebe sa bag int ?

1.da asa este la lvl 20 iti alegi un JOB...dac vrei sa devi trader te duci la MERECANT asociation...acolo iti pui aliasa...dupa ce tiai pus alias dai join merchant guild cred....iti iei white flag si gata..

2.dac folosecti glavie blade si bow e bun la FULL STR

3.dac folosesti blade e bine la skilluir

4.dac vrei sa dai dmg mare te pui la fire...depinde ce arma folosesti

sper ca te am ajutat bfat alll

Posted

Se pare ca mai nou majoritatea jucatorilor de sro(din cei romani) sunt doar copii care sunt obisnuiti sa le vina totul la bot.

@whyNot- ramai pe blade/fire pur str.Va merge bine mai putin la lvl deoarece bladerul creste destul de greu.La pvp insa este foarte rezistent.Ca job iti recomand trader...pana la lvl 40 nu vei avea parte de altercatii cu cei mari.Sa fii hunter este greu la lvl mic... ca thief nu mai zic.Sper ca te-am ajutat.

Posted

hmmm...............hai sa ti zic ce am:

- 300 mil gold in storage

-SOM blade 64+5, crt 10 full blue (am dat 500 mil pe el)

- SOS Set protecor all +5 si full blue D8 (am dat 225 mil pe el, dar vandut pe bucati trece de 350 mil)

-SOS Blade 64+5, crt 13 si aproape full blue (150 mil)

-SUN chest +4 prot D7 full blue (100 mil)

-SOM pants +4 prot D7 full blue (in jur de 50 mil)

-SOS earrings +4 full blue (tot in jur de 50 mil)

-Blade 72 +5, crt 9 putin blue (35 mil)

-Shield 72+5, br 18, full blue (70 - 80 mil)

si cam atata ce era mai important, in rest mici chestii :

- 1 pagina storage elexire weap

- 1 pagina elexire prot

- 1 pagina elemente D2-D8

- 1 pagina tablete , printre care 21 de pt crt (nu mai tin exact minte kum se cheama), 10 pt br shield, 20 int, 10 str si restul............

- 0.5 pagina storage cu scrulluri 30% atac si parry

- 20 reni, 20 scrulluri hp, 50 mp, un lup de 68, GDF male.....

am gap 8 dar 110k sp uri..................

si cam atata......... ;)

Posted

mah babane

dar ai ceva....ceva de genu 500$

dar dak e sa gasesti pe cineva kre a mai facut vanzari cumparari nu scameri

uitate cum ar fi pe forum

doar no sa ai incredere in cineva kre posteaza bot si are doar 1 post

nu??

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...