Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ma vreau sa stiu dak textele de la skiluri si jocu ala jsro e in chineza.Dak e in engleza ma apuc 100 .Chiar ar fi misto.Si apropo

ce ziceti de buildu asta : PACHEON 76 COLD 68 LIGHTNING 42 FIRE 77

si FORCE 37 ?

muci

la c foloseste cristal wall?!

P.S kam in cat timp miar lua sa fac un cahar lvl 90 < va fi in viitor limita> cu urmatorul build fire 90 glaive 90 ice 60 laighting 60?! legitim asta fiind

aprox 1 an daca faci singur in distribution

si cateva luni daca te creste cineva in autoshare

dak joci vreo 3 ore pe zi cred k vreo 2 ani :nanana:

total gresit

cred ca numai farming-ul pt 90 iti ia vreo 6 luni cu GT,3 ore pe zi.

Nu faci in 2 ani cu 3 ore pe zi.3-4 ani poate daca joci zi de zi 3 ore si faci numai grinding alea 3 ore.

gresit, in afara de ce ai zis in leg cu farming

Posted

am incercat sa dau click ca doar nu sunt chiar asa prost :P

si din sageti si nici asa nu merge :sef:

tot ce pot sa fac...sal invart in cerc.pe sageata stanga sau dreapta

LE: mi se pare interesant ca nu vad pe nimeni pe langa mine...si din cate am auzit jocu e popular.Deci trebuia sa fie orasu plin :blink:

Si in cheat unde trebuia sa vad tot ce scriu ceilalti jucatori tot asa.Nimic :comp2:

Posted

@multumit ai incercat din tastatura cu sagetile?

@srofan: stii ce e ala third person SHOOTER?

nu...n-am idee...ma inveti?posibil in alt topic?lmao nu am mai jucat de mult un shooter si sincer i dont care how i write this word....(ups...la ora asta arat ca stiu si engleza =)) ) 1 ce am vrut sa zic cred ca a inteles...2 i-ai spus exact ce ii spusesem si eu asa ca incearca sa nu mai critici pe altii si sa dai sfaturi doar cand sunt cu adevarat sfaturi daca ai inteles...daca nu asta e...timp pierdut pt mine...bft all....

Posted

sa nu cumparati gold cu bani ca nu se merita si nu se stie ce se poate intampla dupa cei sa greu sa faci te pui la stall si vinzi tot ce nuti foloseste

2.eemente

3.stone

4.daca aic eva iteme tari e faci +3 +5 si le vinzi

foarte usor

Posted

dar daca nu vrreti sa pierdeti vremea la stall pe Zeus vand eu gold:)

Posted

huh...

sa nu cumparati gold cu bani ca nu se merita si nu se stie ce se poate intampla dupa cei sa greu sa faci te pui la stall si vinzi tot ce nuti foloseste

2.eemente

3.stone

4.daca aic eva iteme tari e faci +3 +5 si le vinzi

foarte usor

te sfaruiesc sa exersezi ceva mai mult scrisu

:P

Posted

Cei care cumpara sau vand gold strica tot jocu ,de exemplu un american is permite sa isi cumpere de 500$ Gold si is cumpara sunuri si un player care nu cumpara de abia is poate cumpara 1 !

Posted

ah ce ma seaca faza asta cu mastery X((((((.Nu poate fi dekat 300.Nu putea fi de ex 90 x 5 ?adik 450(cred) ?ca e naspa.De ex eu vreau si force si toate. ICE =defense (phisycal) FIRE defense (magic) dmg mare l

LIGHT = speed mare dmg (la buff ) si parry ratio si in final FORCE care multi zic k e un kkt.Sincer sa fiu kam este pt ca nu da dmg, dar iti da mp in plus de la pasiva.Dak ai resurect poti ajuta si pe alti.Dar cum sunteti voi disperati de dmg si mai egoisti asha normal k nu vreti sa ajutati pe altii.Dar sa revenim la force.Are vital spot ala si mai are si aia cu teraphy care zic ca e misto knd te bati cu mobi.Pui teraphy te bati cu mobu si iei potiunile mai bn te regenereaza.Monstru da , tie ti se face hp si mp la loc =)) dark nst.Nst ce sa fac.Cred ca mai bine imi fac un char separat in kre sa am force 90 si gata :((

Posted

chiar asha numi raspunde nimeni?!

Nimeni.E pots war,chiar daca bladeru are sun... te poate bate daca ai iteme praf si el crit ff mare.

@scorpyo93 daca vrei sa ajuti lumea, sa cresti si repede fa asa:Euro/Cleric/Bard.

Posted

am inteles da eu vreau chinez sa vad cum e la lvl mare.Dupa aia si euro.Debia am iesit din SRo si am modificat buildu postat de mn mai devreme, si suna astfel:

PACHEON 80 COLD 70 LIGHT 45 FIRE 80 si FORCE 25 asta cred ca e mult mai bun ca celalalt (80+70+45+80+25=300)Si raman asha.Astept parerile voastre

Posted

Nimeni.E pots war,chiar daca bladeru are sun... te poate bate daca ai iteme praf si el crit ff mare.

@scorpyo93 daca vrei sa ajuti lumea, sa cresti si repede fa asa:Euro/Cleric/Bard.

:cool2:

are dreptate solider dar nu trebe neaparat si bard ajunge cleric si te cresc altii in party-uri in schimbul buffurilor :bananadance2: .dar eu cred k iti poti face chiar si un pur str warrior dar sa iti pui cleric si o sa te creasca altii prin partyuri u numai sa le dai ress si buffuri...ca dak faci doar cleric si bard nu ai ce face la pvp sau la job :naughty:

Posted

o sa am bufuri bune de la fire, si ice, phantom ala pt speed de la light,o sa am dmg tot de la fire.o sa am si force asa ca sami fac damblaua si pacheon 80 care e destul pt toate skilurile(de ex strong bow-craft ai nevoie de lvl 76 la pache si cu 80 pot sal upgradez de vreo 2 ori

Posted

am inteles da eu vreau chinez sa vad cum e la lvl mare.Dupa aia si euro.Debia am iesit din SRo si am modificat buildu postat de mn mai devreme, si suna astfel:

PACHEON 80 COLD 70 LIGHT 45 FIRE 80 si FORCE 25 asta cred ca e mult mai bun ca celalalt (80+70+45+80+25=300)Si raman asha.Astept parerile voastre

pai force-ul ala nu o sa te ajute la nik pt ca o sa poti da res doar la lvl mici.si coldul il poti duce pana la 67 sau 68 ca acolo e ultimu' skill de phy def si nu are rost sa il urci mai sus...parerea mea

oricum eu zic mai intai sa intri intr-un sp calculator sa vezi ca o sa ai nevoie de vreo 250-300k spuri pt buildul asta si o sa te apuci cu mainele de cap :comp1: ca tre sa farmezi la greu

Guest loganlord20
Posted

Jocul cel mai tare pe care lam jucat, dar sistemul de recupare e parolei dak ti se fura contu......lasa de dorit.....am perdut 4 conturi de lvl 66,69,62, 80 ......! si cel mai rau e ca dai bani pe silk la greu, si nu e niciun admin sa te ajute!

Posted

Jocul cel mai tare pe care lam jucat, dar sistemul de recupare e parolei dak ti se fura contu......lasa de dorit.....am perdut 4 conturi de lvl 66,69,62, 80 ......! si cel mai rau e ca dai bani pe silk la greu, si nu e niciun admin sa te ajute!

try wow :bananadance2: if u get hacked ti se da restore la cont si in joc ai buton sa dai pm la gm(sunt mereu on si gata sa ajute) have fun :D

Posted

am shi eu o intrebare un char lvl 80 < cu buildu meu> contra un blader lvl 80 intrun pvp kam cine ar castiga?!

nimeni ^^

eventual tu daca ai avea sosun glavie lai face muci

Posted

tare suna bine dar ..... ma gandeam..... e un joc misto......dar lagu botery strica tot jocu asta daca apuci sa intry :P ma gandeam sa trek la ghild wors.... intre cele 2 care ar fi mai bun vreu multe multe pareri :D

Posted

tare suna bine dar ..... ma gandeam..... e un joc misto......dar lagu botery strica tot jocu asta daca apuci sa intry :P ma gandeam sa trek la ghild wors.... intre cele 2 care ar fi mai bun vreu multe multe pareri :D

pai la huild wars din cate stiu eu lvl max e 20 :P (Dar park la gw factions l-au crescut nu-s sigur)

eu zic ca job sistemul face sro-ul mai interesant :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...